Jump to content
Naimisiin.info

Luettelo hääjuhlan leikeistä


Tikru

Recommended Posts

Vieraille jaettiin juhlataloon tultaessa vanhoja avaimia. Jossakin vaiheessa iltaa morsiamen äiti pyysi tyttärensä nyt avioiduttua kaikkia miehiä joilla on morsiamen avain palauttamaan avaimen. Naurua seurasi kun kaikki miehet toivat avaimen etupöydälle. Sitten sulhasen isä sanoi saman pojastaan ja kaikki naiset vuorostaan palauttivat avaimen.

Tai sulhasen avaimen omistavia kysyttäessä vain anoppi palauttaisi avaimen. Tällä variaatiolla olen kuullut tätä aiemmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me tehtiin tietovisa jossa hauskoja kysymyksiä meistä. esimerkiksi mitä morsiamen hääpuku painaa, kuinka kauan morsiuspari seurustellut, yhteispituus, kumpi painoi syntyessään enemmän, sulhasen ensimmäinen auto, morsiamen ennätys 200m selkäuinnissa... Kysymyksiä oli 15 ja lappuja täyteltiin siinä alkuillasta. Tietovisa oli hitti ja sai tunnelman rentoutuneeksi kun vieraat pähkäilivät toden teolla vastauksia! Myöhemmin kaaso kertoi oikeat vastaukset ja se kuka sai eniten voitti kisan. Tarkoituksena oli keksiä myös sellaisia vastauksia joita edes lähimmät sukulaiset eivät tietäneet jotta kaikilla oli mahdollisuus voittoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kaulinleikki.

Hääparilla on kummallakin kaulin, morsiammella vpunaisilla nauhoilla koristeltu ja sulhasella vsinisillä. Tarkoituksena kerätä nimet kaulimiin. Morsiammen pitää saada kaikilta naisilta kimet ja sulhasen miehiltä. Se kumman kaulin on palautettu hääparin pöydälle ensimmäisenä, ns määrää kaapin paikan. Tätä on helppo sabotoida, ryöstämällä vastapuolen kaulimen (hyvän maun rajoissa) hetkellisesti. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ilmapallojen puhkominen: Hääpari puhkoo palloja kilpaa. Ilmapallojen sisään on piilotettu lappusia: lupaan viedä puolison syömään, annan hartiahieronnan tms. Lopuksi luetaan paljastuneet lupaukset.

 

profiilikuva: (sulhanen poistuu tilasta)morsian ja 2 vapaaehtoista piirtää/leikkaa paperista sulhasen profiilikuvan. Sulhanen  arvaa, mikä kuvista on puolison piirtämä/leikkaama.

 

appelsiinien tasapainottelu: valitaan 3-4 paria. Tehtävänä pitää otsien välissä appelsiinia ja suorittaa pieniä tehtäviä, kuten tanssia, juosta.  Jos hedelmä putoaa, tippuu pois pelistä.

 

lakanan pudotus nimileikki: esim oven väliin lakana, jota avustajat pitää. Molemmin puolin istuu joku tuolille. Lakana pudotetaan. Tuolilla istujien pitää yrittää muistaa/arvata vastapäätä istuvan nimi. Nopeiten/paremmin osannut voittaa ja siirtyy oman joukkueensa jonon hännälle. Häviäjä siirtyy vastapuolen joukkueeseen.

 

norjalainen kosketteluleikki: (jalkahippa, norjalainen hippa…)saa koskea millä vaan mihin vaan. Esim koskee jalalla toisen jalkaa. Seuraava koskee kädellä toisen kylkeä jne. Asento täytyy pitää koko kierroksen ajan, kunnes on taas oma vuoro koskea seuraavaa. Äsken kosketettua ruumiinosaa ei saa heti siirtää, vaan vasta seuraavalla kierroksella (esim minua kosketaan jalkaan. En saa heti siirtää kosketettua jalkaani, vaan esim kättä. Seuraavalla kierroksella saan taas siirtää jalkaa). Jos horjahtaa/kaatuu/joutuu muuttamaan asentoa, tippuu pelistä.

 

kumilanka: osallistujille jaetaan kumilangat. Kumilanka vedetään nenän alle, huulen yläpuolelle. Pitää yrittää pudottaa leuan yli naamaa vääntelemällä. Ensimmäinen onnistuja voittaa.

 

improvisaatiotarina: Valmis häihin liittyvä tarina. Valitaan esim 6 vapaaehtoista, joiden roolit ovat esim morsian, sulhanen, auto, kylpylä, tarjoilija, pupu. Tarinaa luetaan ja vapaaehtoiset näyttelevät/”näyttelevät” sen mukaisesti.

 

"12 kuukautta", mutta putoaja ei saakaan tehtävää itse, vaan saa keksiä hääparille tehtävän.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
On 5.8.2010 at 12.50, Biondiina said:

Olin kaasona häissä, joissa ryöstimme morsiamen koiran. Koira vietiin hetkeksi nurkan taakse ja häävieraiden tehtävä oli kerätä koiranhoitoon liittyviä tarvikkeita, kuten kampa, hihna, keksejä. Siinä joutuivat vähän käyttämään mielikuvitusta, että kengännauha hihnaksi jne :)

Oon tähän asti ollut EHDOTTOMASTI sitä mieltä, että kaikennäköiset ryöstöleikit on ihan typeriä. MUTTA tää koiranryösto vois olla aika hauska varsinkin jos tavoitteena on käyttää mielikuvitusta - ei kerjätä rahaa tai nolata ketään :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...