Jump to content
Naimisiin.info

Vaihtoehtoja kimpun/sukkanauhan heitolle


Tuhina

Recommended Posts

Meillä morsian heitti pehmolelun ja sulhanen tekniikkapallon (pieni jalkapallo). Pallosta tuli kyllä melkoinen taistelu - hiekka vaan lensi kun naimattomat miehet yritti saada sitä. Pehmolelullekin oli monta ottajaa ja moni pettyikin kun ei saanut sitä, se oli aivan ihana :)

Saimme vierailta kiitosta tästä freesistä ideasta!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meidän häissämme on vain yksi täysi-ikäinen naimaton nainen, 6 vuotias tyttö ja 11 kuukautta vanha tyttövauva. Kimpun heitto siis kuulostaisi jotenkin kummalta. Naimattomia nuoria miehia taas on ainakin seitsemän, joten sukkanauhan heitto onnistuisi kyllä ja sitä varmaan jopa toivottaisi.

Mitenkähän tuon ratkaisisi, jättää kimpun heiton vaan pois?

Link to comment
Share on other sites

Toi pehmolelu on hauska idea! Pitää pistää korvantaakse!

Oon itsekin ajatellut että toi rinki morsiammen ympärillä olis aika hyvä, säilyis sit kimppu kunnossa, jos sellaiseen päädymme. Meillä ei anakaan tule olemaan ongelma se ettei saatais riittävästi tyttöjä ympyrään, äskeisen laskun mukaan löytyy 22 naimatonta naista! :o

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mitäs me tehtäisi? Meidän suvut on yliuskovaisia, joten kimpun heitto nyt vielä saattaisi mennäkin, mutta mitään sukkanauhan kaivamista hampailla morsion hameen alta ei vo kuvitellakaan! En itsekään ole niin innostunut nostelemaan helmojani satapäisen yleisön edessä, sen verran estynyt olen kenties juuri kasvatuksesta johtuen. Heitetäänkö huntu? Kenkä? Vai unohdetaanko koko juttu... Hameen alta ei kuitenkaan voi ottaa yhtään mitään, eikä varsinkaan mitään alusvaatteita.

Link to comment
Share on other sites

Mä en halunnut kimpun heittoa, koska mun sinkkukaverit ovat ihan tarpeeksi monta kertaa joutuneet juoksemaan kimpun perässä. Teinkin niin, että pyysin floristia sitomaan kimppuni niin, että sen voi helposti hajottaa (kimpussa pelkkiä ruusuja ja vähän vihreää). Jaon sitten irtoruusut nuorille naisvieraille huomioimatta ovatko naimisissa vai ei. Kimpun jako symbolisoi onnen jakamista kukkien muodossa. Tämän selitin ennen jakamista . Sain tuosta kiitosta jälkikäteen sekä rouvilta että sinkuilta.

Link to comment
Share on other sites

Vaikuttaa siltä, että meidän häissä kimppu koostetaan myös ruusuista, jotka juhlien loppuvaiheessa irrotetaan ja jaetaan naisvieraiden kesken. Ruusut sopivat muutenkin tyyliin. Täytyy vielä harkita, jos keksittäis miesvieraille joku samantyyppinen juttu...?  Sukupuolten välistä tasa-arvoa, nääs;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Onkos jollain antaa vinkkiä mitä vois heittää poikamiehille jos morsiammella ei ole sukkanauhaa?

Oma pukuni on sen verran kapea etten halua laittaa sukkanauhaa. Heittokimppu tulee ja olis siis kiva tasapuolisuuden vuoksi viskaista jotain miestenkin kilvoiteltavaksi.

Tuolla hääbudjettilistassa lukee heittonauha mutta mikähän se lienee  :-?

Link to comment
Share on other sites

En tiedä kuinka humoristista ideaa etsit (vai lainkaan humoristista), mutta miten olisi jotkut ihan älyttömän isot, ruskeat, rumat mummopöksyt tai villahousut? Nään mielessäni poikamiesporukan ilmeet kun tavoittelevat kilvan ilmassa lentävää kangasta, ja kappas, nopimmalla onkin jotain enennkuulumatonta kädessä...varmaan muutama hetki kuluu kun hän kääntelee tavaraa kädessään ja otsa rutussa katselee ja kummastelee, kunnes tajuaa mitä onkaan "voittanut"  ;)  Muutaman ikimuistoisen valokuvankin voisin kuvitella jutusta irtoavan  ;D

Link to comment
Share on other sites

;D olipa hauska idea  ;D ;D

Mulla ei ehkä kuitenkaan huumori loppupeleissä riittäis ihan tohon.

Mutta tulipa idea että sulho olis kaivavinaan jotain sieltä hameen uumenista (meidän juhlatilassa on sellainen aidallinen parveke ylempänä joten vois vähän feikata) ja sieltäpä löytyisi hemaisevat pienen pienet stringit (siis käyttämättömät toki) jotka joku onnellinen poikamies saisi.

Kommentoikaahan muut olisko tuo mautonta vai olisko se sukkanauha vaan jemmassa ja perinteisellä tyylillä mentäisiin  ::)

Link to comment
Share on other sites

Itseasiassa tuotakin kelailin kun edellistä viestiä kirjottelin, mutta en uskaltanut laittaa, kun se ehkä saattaa enemmän koetella morsmaikkujen huumorintajua  ;D

Mutta mun mielestä huippu hyvä idea! Kaikki mikä rikkoo odotetun illuusion, tarjoaa mitä mainiommat "herkutteluhetket" ihmisten reaktioilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Voi miten vallattoman ihana idea!  ;D Olen hakenut jotain jänskätystä illan ohjelmistoon, eiköhän tästäkin jotain irti saa. Ja tämän voi kelmeillä ihan kaksin sulhon kanssa...

Jottei käy niin kuin useimmissa vierailemissani häissä...  

::) Petyn aivan valtavasti jos kaasot järkkäävät jännittävän illan antimiksi ne tutut turvalliset: tuolileikki (voi hubaa..alkaakin tunnelma jo latistua), tietovisa (hohhoijaa...), kakun leikkuu (pakollinen), sukkanauhan + kimpun heitto (tapahtuukohan tänä iltana mitään kiinnostavaa?), joku idiootti 90-luvun versio morsiamenryöstöstä (viedään milloin anoppi; hahhaa  ::) , sulhanen; on hauskempi ryypätä nurkan takana jätkäporukalla, morsiamen isä; eipäs muuta keksitty, pitäkää hyvänänne..).

Olenkin jo pääkaasoa varoitellut, että tahdon olla hieman tietoinen siitä mitä kuuluu ohjelmistoon. Jos ei heillä mielikuvitus juokse, niin sitten pohditaan vaikka yhdessä. Morsiuspari ottaa ja lähtee sviittiinsä heti tuolileikin jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Aivan loistavia juttuja sieltä hameen alta on löytynytkin :D Pakko kehitellä kanssa jotain hauskaa löydettävää. Meillä on pienet häät ja kaikilta sen verran huumoriakin löytyy, että uskaltaa poiketa sovinnaisista tavoista. Hih :)

Edit: Piti kommentoida vielä, että oli naurussa pitelemistä kun lukaisin tuon aiheen ja vielä enemmän kuin luin ketjun lävitse (istun koulussa niin ei voi hirnua maha kippurassa :D)

Link to comment
Share on other sites

Voi ei! Mä luulin että mun idea järkyttävän isoista mummopöksyistä oli uniikki, yhyy!

Meistä olis hauskaa, jos sieltä hameen alta heitettäis ensin jotkut mielettömän isot alkkarit, ja sitten se nauha, jos niin halutaan.

Mutta ekalla sivulla joku sanoi, että heittivät morsiamen stringit koska sukkanauha jäi kotiin.  :o :-? Siis ihan tosi, koko päivän päällä olleet alushousut heititte? Olit ilman alkkareita loppupäivän, ja joku mies koski sinun hikoilemiisi stringeihin, ja laittoi taskuunsa ja vei kotiina?

Miksei täällä ole sitä oksennushymiötä...  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ajattelimme heittää rantapallot, joihin on kiinnitetty saajalle osoitettu kirje, naisille morsiamen kirjoittama ja miehille sulhasen.  ;D Mutta pehmolelun kierrättäminen musiikin tahtiin... onpa hyvä idea. On enemmän minun tyyppiseni kuin rantapallo, mutta kirje liitetään kyllä mukaan.

(vanha ketju tämä, mutta kommentoinpa silti...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...