Kenlay

Laatikkoleikki

51 viestiä aiheessa

onko mitään ideoita mitä sieltä paketista voisi löytyä?? jos siellä on kaulin morsiammelle niin mitä sitten sulhaselle?? kypärä???  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tuossa oli aika monta kertaa semmosia kohtia, että mieleeni olisi varmasti tullut viedä paketti morsiusparille ennen aikojaan (kaunein kampaus, hehkein ulkokuori, tyylikkäin mekko). Onko kenellekään käynyt näin vai kuvittelenko suotta?  ???

Itse ajattelin tässä sitä ihan samaa  :D mutta ajattelin että jos lisäis jokaiseen 'ohjeistukseen' kenelle paketti seuraavaksi viedään että ei morsiammelle...

"On paketti tämä mulla vain laina,

ei missään käsissäin se paljon paina.

Vain täytettävä on siis vaatimus

ja vietävä paketti naiselle,

jolla on kaunein kampaus."

(emme kuitenkaan anna tätä morsiammelle)

tai jotenkin.. onko viisaammilla parempia ehdotuksia  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

11.

Voiko kodistamme enää mitään puuttua

tai peräti olla hukassa?

Löytyyköhän vastaus laatikon sisällä olevasta sukasta

kenen runosuoni sykkii?? niin että jos pakettiin on ahdettuna kaulin ja tohvelit..

11.

Nyt kenties on perillä paketti tää,

sen sisältöä emme arvuuttelemaan jää,

Vaan otamme ja valitsemme omamme,

ja täten tiedostamme parisuhteessa paikkamme :)

vai oisko jollakulla parempi ehdotus tähän??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

miten juonnatte laatikkoleikin alkuun?????????? avaatteko itse ensimmäiset kääreet vai???????? ja tuleeko se enstemmäinen teksti

("1. On mulla paketti tää, sen sisältöä te ette nää. Tämän kauempaa en saa sitä pitää itselläin, vaan miehelle lähimmälle on se annettava – kas näin.") siihen päällimmäisen kuoren päälle vai repiikö sen ensimmäinen paketin saaja ja lukee sit ton tekstin vai kuinka ootte toiminut...

(kysyy hönö jolla oma järki ja mielikuvitus ei kule ollenkaan...  :-[)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

uppista...  ;) en mä yhtään aja omaa etua mutta toivon teiltä kanssa sisaret vastauksia...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksissä häissä, joissa tämä pakettileikki oli, niin kaaso juonsi sen leikin kokonaan. Eli kaaso aloitti leikin sillä, että mikrofoniin kertoi leikin idean tyyliin, että nyt ois mulla vielä yksi paketti hääparille ja ennen kuin sen parille voi antaa, täytyy sen kulkea muutaman juhlavieraan kautta. Ja sitten hän kertoi lyhyesti, että kun paketti tulee kohdalle, niin noudattaa vain neuvoa siitä, että kenelle se paketti pitää seuraavaksi viedä ja kuitenkin niin, että kukaan ei vie sitä morsiammelle/sulhaselle ennen kuin hän antaa luvan.

Sitten hän luki yksi kerrallaan tehtäviä (olivat ihan saman tyylisiä kuin tuossa aikaisemmin on noita esimerkkejä) ja jokainen juhlavieras sitten kiltisti vei pakettia eteenpäin. Mielestäni tällä tavoin leikki on mielekkäämpi kuin että jokainen vieras kohdallaan lukisi ääneen jostain lapusta tehtävää taikka repisi papereita laatikon ympäriltä. Nyt laatikko oli vain tavallinen kaunis kartonkilaatikko eikä sitä oltu sen enempää paketoitu. Lisäetu tässä kaason juontamassa tapauksessa on vielä se, että kaaso voi sitten lörpötellä jotain tilannetietoja mikkiin, jos vieras ei heti löydä oikeaa kohdetta laatikolle.

Kerrottakoon vielä, että tässä kyseisessä leikissä se laatikon sisältö oli hieman kummallinen...Siellä oli kirja, jonka nimi oli tyyliin "Miksi mennä naimisiin". Ja se oli tosiaan sillä mielellä kirjoitettu että naimisiin on ihan turha mennä  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tässäpä oli jonkka paljon ideaa  ;) ainakin juontohommaan.. se vaan et mä mielelläni luetuttaisin 'lappuset' eli ne ohjeet vierailla itsellään.. jotenkin tuntuu et siinä ois leikkiin jännitystä  ::) mutta.. tuumailenpa vielä.. kiitos mieltäni avaavasta vastauksesta  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tuossa oli aika monta kertaa semmosia kohtia, että mieleeni olisi varmasti tullut viedä paketti morsiusparille ennen aikojaan (kaunein kampaus, hehkein ulkokuori, tyylikkäin mekko). Onko kenellekään käynyt näin vai kuvittelenko suotta?  ???

Ennen leikin aloittamista kerrotaan juhlaväelle, että laatikkoa ei saa viedä morsiusparille, ennenkuin niin aivan suoraan käsketään. :)

Olen vetänyt kyseisen leikin kaksissa häissä ja mukavaa oli. Me käärimme lahjapaketin kerros kerrokselta ja runonpätkä joka kerrokseen kirjoitettiin valkoiselle paperille. Paperi sitten teipattiin lahjapaperiin. Leikin vetäjän pitää olla reippaana mikin kanssa seuraamassa leikkiä ja puuttua asiaan, jos on tarvis. Minä ohjailin erästä hieman huppelissa olevaa miestä, kun hän meinasi ohjeistuksesta huolimatta antaa laatikon morsiamelle liian aikaisin. Kaunein mekko löytyi sitten vieraan päältä ja sillä hyvä.

Lahjoina meillä oli kuoharipullo ja kaksi lasia (näiden kanssa kehotettiin vielä varovaisuuteen) hyvin pakattuna. Toisella kertaa Just married -t-paidat.

Hauska leikki, joka vaatii vähän huumorintajua ja itseironiaa.

Ei sovi kaikille, mutta niille joille sopii, tuo varmasti naurua ja hymyjä hääpäivään.

;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jossukka kysyisinkin nyt että kun idea on mulla ihan sama kuin sulla että käärin lahjapaketin kerros kerrokselta... että laitatko sen ensimmäisen värssyn ensimmäisen kääreen päälle vai alle??  ::) miten olet aloittanut leikin juonnon?? oletko lukenut itse ensimmäisen värssyn vai kipittänyt vain viemään sen jollekin 'yleisöstä'??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen värssy on ollut yleensä siinä päällimmäisessä paperissa.

Ja juonnossa olen pyytänyt vieraita auttamaan yhden lahjan antamisessa..

Toisella kertaa bestman luki ekan värssyn ja toisella luin itse.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pikaisia vastauksia kaivataan! ;)

Eli mitä esineitä tms. ootte laatikkoleikissä laittaneet laatikossa olevan sukan sisälle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon vetänyt sellaisen vauvahenkisen laatikkoleikin kaksi kertaa. Laatikossa ei ollut sukkaa, vaan vauvan potkuhousut ja toisella kerralla kolme tuttia.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos morsmaikkunen :-X onko hääparilla ollut lapsia, että se on liittynyt heidän elämään jotenkin vai ihan tulevaisuutta varten? mikäli tulevaa niin oliko viimeisessä runonpätkässä jotain muuta mainintaa sitten kuin se, että ehkä omasta kodista jotain kadoksissa jne..? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon vähän myöhässä tän vastauksen kanssa, mutta vastaan silti.

Laatikkoleikeissä, jotka mä oon vetänyt, morsiuspareilla ei oo ollut lapsia. Kannattaa kysyä lupa vauva-aiheiseen leikkiin etukäteen. Yksi morsian kielsi kaikki lapsionni-leikit ehdottomasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva idea tämä laatikkoleikki, en ole aiemmin missään häissä törmännyt tällaiseen leikkiin. Tuli mieleeni, että tästä voisi kehittää tutustumisleikin kaltaisen jutun, meille kun on tulossa kohtuullisesti vieraita, laatikko voisi kiertää esim. vuorollaan molempien vanhemmilla, sisaruksilla, tädeillä/sedillä/enoilla/kummeilla, serkuilla, kavereilla jne. eli ei jokaisella yksittäisellä vieraalla... pitääkin alkaa työstää tätä ajatusta...  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin vähän muokata laatikkoleikkiä. Mitä mieltä olette tästä? Itse juontaisin ohjelman ja laatikossa olisi minulta lahja sulholle. Kertoisin, että paketin on tarkoitus kiertää vieraiden joukossa, eikä sitä saa antaa sulhaselle ennen kun se sanotaan. Muokkasin runoa tälläiseksi.

1.

On mulla paketti tää,

Sen sisältöä te ette nää.

Tämän kauempaa en saa sitä pitää itselläin,

Vaan miehelle lähimmälle on se annettava- kas näin.

2.

Sua taitaa leikki tää pikkuisen jännittää,

Siksipä ei sun tarvii pitää pakettia pidempään,

Naiselle viiden metrin päässä se anna,

Sinne paketti käsilläsi kanna.

3.

Kiität kovasti pakerista tästä,

ei kannattaa estää eteenpäin lähtemästä.

No, jotta sulle ei tulisi olo halju,

Vie paketti miehelle jolla on seksikkäin kalju.

4.

On paketti sulla vain laina,

ei se käsissäni paljoa paina.

Vaan sulla on täytettävä vaatimus,

Ja vietävä paketti naiselle,

jolla on kaunein kampaus.

5.

Onhan sulla kaunis tukka,

vaan kenellä onkaan värikkäin sukka.

kukahan sen ties,

missä on värisukkainen mies.

6.

Värikkäät sukkasi tietty ovat

ja vieläpä todella somat.

Missä onkaan se nainen nuori,

Jolla on hehkein ulkokuori.

7.

Onpas tämä kiva leikki

ja päälläsi on hehkeä juhlameikki.

Kylläpä kaikki ovat niin fiinejä täällä,

annappa paketti herralle,

jolla kirjavin kravatti on päällä.

8.

Kravatti komea sulla on,

eikä ollenkaan mauton.

Siksi  paketti sun täytyy naiselle antaa,

joka vieraista tyylikkäintä mekkoa kantaa.

9.

Kiität eleestä kauniista,

ja toivot ettet muistuta naurista.

Arvoitus edelleen paketin on sisin,

joten anna paketti herralle,

joka on porukasta kaikkein pisin.

(10.

On sinulla kertynyt pituutta kyllä,

ei kukaan sinun korkeuteesi yllä.

On kunniatehtävä sinun paketti sulhaselle antaa,

ja samalla saat sulhasen kättä puristaa.)

Ja viimeinen on sen vuoksi suluissa, kun sulhanen on joukon pisin selvästi, jos joku vie vahingossa sen jo siinä vaiheessa sulhaselle. Jos taas muistavat että ei saa viedä, niin pystyn lukemaan vielä 10. kohdan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ja SJS:n kätköistä löytyy...(jostain kopsattua)

Laatikkoleikki

Leikin vetäjä on hankkinut laatikon (esim. päällystetty kenkälaatikko), jota on tarkoitus kierrättää hääväen kesken ja lopultaa kuljettaa hääparille.

Laatikon pohjalla on hääparille jokin yllätys ja päällä 11 runokorttia. Jokainen runokortti sisältää kuvauksen, minkälaiselle ihmiselle laatikko pitää seuraavaksi viedä (hääparille laatikkoa ei saa viedä ennenkuin runossa niin sanotaan). Runot on tehty niin, että laatikko kiertää naiselta miehelle ja päinvastoin (leikin vetäjä lukee ensimmäisen kortin ja kuljettaa laatikon malliksi ensimmäisen kuvauksen mukaan).

Idea on hyvin yksinkertainen, mutta toimiva! Itse törmäsin tähän leikkiin ensimmäistä kertaa omissa häissäni ja hääparin yllätyksenä oli meiltä varastettu TV:n kaukosäädin, mitä olimme mieheni kanssa etsineet koko hääviikon ja syytelleet toisiamme, että kumpi sen on hukannut ;-). Laatikossa ei tietenkään tarvitse olla mitään "varastettua" tavaraa vaan ollaan laitettu muissa häissä sinne mm. polttarikansio, polttarivideo, vauvan helistin, eväskori hääparin kotimatkalle yms.

Laatikon tilalla voi toki käyttää esim. koria ja onpa joku käyttänyt kalaämpäriäkin liittyen hääparin harrastuksiin. Runot kannattaa muokata niinikään hääparin mukaan, mutta alla esimerkin omaisesti meidän häissä pidetyn leikin runot:

--------

1.

On mulla paketti tää,

sen sisältöä te ette nää.

Tämän kauempaa en saa sitä pitää itselläin,

vaan miehelle lähimmälle on se annettava – kas näin.

2.

Pikkuisen tämä leikki jännittää,

siksipä en pidä tätä pakettia pidempään,

naiselle viiden metrin päässä tämän annan,

sinne paketin käsilläni kannan.

3.

Kiitos kovasti paketista tästä,

en sitä eteenpäin estä lähtemästä.

No jottei muille tulisi olo halju,

vien paketin miehelle,

jolla on seksikkäin kalju.

4.

On paketti tämä mulla vain laina,

ei missään käsissäin se paljon paina.

Vain täytettävä on siis vaatimus

ja vietävä paketti naiselle,

jolla on kaunein kampaus.

5.

Onhan mulla kaunis tukka,

vaan kenellä onkaan värikkäin sukka.

Kukahan sen ties,

missä on värisukkainen mies.

6.

Värikkääthän ovat sukkani ovat,

ja vieläpä oikein tosi somat.

Mutta missäpä onkaan se nainen nuori,

jolla on hehkein ulkokuori.

7.

Onpas tämä kiva leikki,

ja päälläni on hehkeä juhlameikki.

Kylläpä kaikki ovat niin fiinejä täällä,

annanpa paketin herralle,

jolla kirjavin kravatti on päällä.

8.

Kravatti komea mulla on,

eikä ollenkaan mauton.

Siksi paketti mun täytyy naiselle antaa,

joka vieraista tyylikkäintä mekkoa kantaa.

9.

Kiitos eleestä kauniista,

toivon, etten muistuta naurista.

Arvoitus edelleen paketin on sisin,

joten annanpa tämän herralle,

joka on porukasta kaikkein pisin.

10.

On minulla kertynyt pituutta kyllä,

ei kukaan minun korkeuteeni yllä.

On kunniatehtävä paketti morsiusparille kantaa

ja samalla saan suukon morsiamelle antaa.

11.

Voiko kodistamme enää mitään puuttua

tai peräti olla hukassa?

Löytyyköhän vastaus laatikon sisällä olevasta sukasta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielestäni laatikkoleikki on kovin hauska, mutta ehkä hieman kulunut. Oletteko kuulleet leikissä olevan uusia värssyjä, eriaiheisia. Laitetaanko runosuonet sykkimään.. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin mikä laatikkoleikki??? Voisitko maizuliini kertoa enemmän tuosta leikistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli ekana mieleen se "laatikkoukko, laatikkoukko, mitä sä puuhaat, torkutko..."-laululeikki, jota kerhossa leikittiin. Kyseessä tuskin kuitenkaan on se, joten valaiskaa toki. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisiko tässä olla kyse laatikosta, jonka sisällä on aina vain pienempiä laatikoita? Ensimmäinen lukee laatikon päältä jotain juhlien pisimmästä miehestä ja vie laatikon sille joka sopii kuvaukseen parhaiten, seuraava avaa laatikon ja lukee oman laatikkonsa päältä vaikkapa punaisimmista huulista ja taas laatikko vaihtaa omistajaa... lopulta laatikko päätyy kauneimmalle naiselle eli tietysti morsiammelle.

Toinen versio menee niin että kaaso yms. lukee tarinaa ja laatikko kulkee sen mukana, laatikossa itsessään on jotain pientä hääparille.

Muuten en sitten osaakaan auttaa kun en edes sitä alkuperäistä runoa muista :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen leikkinyt tämän leikin myös yhdellä paketilla, mutta kuulemma sitä tehdään myös niin että joka väli paketoidaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan kiva, mutta minun mielestä kohdat 4 ja 6 vähän hassuja :D

Morsiammella ( ainakin omasta mielestään ) pitäisi olla illan kaunein kampaus ja hän on toivottavasti hehekeimmillään ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään