Guest Hessu

Muun kuin morsiamenryöstö (anopit yms)

101 viestiä aiheessa

Ylistyslaulu voisi olla helppo (tai ainakin helpompi) keksiä niin että valitsette ënsin jonkun kappaleen minkä kaikki varmasti osaa ja muutatte sanat.

Innostuin ideasta, tässä tällänen mikä tuli parissa minuutissa mieleen:

Sävel: Jos sul lysti on

Jos sul nälkä on niin huuda: kokki hoi! "KOKKI HOI!"

Jos sul nälkä on niin huuda: kokki hoi! "KOKKI HOI!"

Jos sul nälkä on ja tunnet sen niin varmaan myöskin näytät sen,

jos sul nälkä on niin huuda: kokki hoi! "KOKKI HOI!"

;) Hih.... tää onkin hauskaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä näin.

Hääbiisin(ei valssin) jälkeen lähti käyntiin toinen bändin soittama biisi. Kesken biisin pistettiin savukoneesta lavan alta tanssilattialle kunnolla savua. Sitten vingutettiin palopillejä ja 4 kappaletta palomiehiä tuli tilaan sisään. Vaelsivat tanssijoiden läpi ja kaappasivat mukaansa hääparin.

Saadakseen hääparin takaisin ei todellakaan pidetty mitään junttimaista rahankeräystä (jengi on hei tuonut jo lahjat sinne ja ne on varmasti maksaneet ihan kivasti). Meillä kaaso piti tietokisan anopeille. Ei tätäkään mitenkään perinteisenä vaan kyseli asioita joista äidit kauhistuivat kuullessaan ja muut vieraat nauroivat kippurassa.

Hävinnyt äiti joutui illalla essiintymään yhdessä ohjelmassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Resuiita: olisi kiva tietää mitä kysymykset esimerkiksi olivat?  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään kesken häiden kuvattavaksi luontoon eli morsiuspari ryöstetään. Ei olla vielä keksitty miten, yksi ehdotus oli, että joku vetää lattian poikki suklaapatukkaa narun perässä ja morsian (suklaahulluna) ravaa silmät pyöreinä sen patukan perässä ja sulho morsiamen perässä....

Ei missään nimessä laiteta vieraita keräämään jotain rahaa mut kai jotain keksitään... Vanhemmille kait.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin ollaan jotain ryöstojuttua tässä mietitty, mutta ei oikein vielä kunnolla tiedetä, miten sen toteuttaisi ja millainen ryöstöhommasta tulisi ja kuka ryöstää ja kenet...

Hmm... tuossa anoppien kiusaamisessa voisi olla ideaa xD

No laittakaahan ideoita, jos jollakin on mielessä vielä jotain hauskaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Järjestin kaverini kanssa ystäväni häihin tällaisen morsiamen ryöstön:

Kesken tanssin juhlasaliin tuli kaksi poliisia (poliiseja kun ollaan, niin vaatteet järjestyi helposti), jotka pistivät juhlat seis. Bändin ilme oli näkemisen arvoinen...  ;D

Morsianta epäiltiin törkeästä vapauden riistosta ja muistaakseni yllytyksestä väärään valaan. Sulhanen kun oli silloin vielä skappari, niin puolustusvoimat antoivat virka-apua ja kuljettivat morsiamen pois paikalta käsiraudoissa.

Kun morsian oli viety paikalta pois, sulhanen istutettiin tuoliin keskelle tanssilattiaa ja häntä alettiin kuulustella. Toinen poliisi (luonnollisesti) osoitti sulhasta koko ajan taskulampulla silmiin... Kuulusteluissa käytiin läpi siis sulhasen ja morsiamisen eloa ensitapaamisesta häihin asti.

Kuulustelun jälkeen poliisi totesi, että rikosta ei ole tapahtunut ja morsian voidaan vapauttaa. Tosin morsiamella oli ollut "ryöstäjien" seurassa niin mukavaa, ettei meinannut palata lain...  :D

Enpä ole vielä ainakaan törmännyt samanlaiseen morsiamenryöstöön. Eikä tarvinut rahaakaan kerätä, se on mielestäni jotenkin törkeätä. Ja suomalainen virkamieshän ei korruptio-rahoja huoli!  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on suunnitteilla appiukkojen ryöstö ;D Kaaso saa keksiä miten saadaan ne takasin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä luutavasti ryöstetään anopit!!Täytyyhän sitä pikkujännitystä ja odottamatonta olla äideillekin! ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä boolimalja saadaan ilmeisesti takaisin tanssimalla joku Wanhojen tanssi porukalla, kuten cicapo, koska olemme sulhon kanssa tanssineet Wanhojen tanssit yhdessä (silloin tosin vain ystävinä).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin harkitsemme boolimaljan ryöstöä, mutta emme oikein keksi sopivaa ryöstäjää ja ryöstön motiivia. Meille ei tule bändiä, joten soittajat eivät voi boolia ryöstää. Sitäpaitsi mielestäni olisi kurjaa, jos joku/jotkut hääväestä missaisi tanssitalkoot (tiputanssi, letkajenkka ja joku kolmas), jota suunnittelimme boolimaljan takaisin saamiseksi.

Häät ovat uutenavuotena, joten ensin ajattelin että boolimaljan veisi mukamas joulupukki, jolla olisi mennyt juhliminen vähän pitkäksi, ja hän olisi sitten pöllinyt boolimme. Lapsivieraille tämä saattaisi kuitenkin olla kova pala :) Keksiikö kukaan mitään ryöstömotiivia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä ois taas ongelmana enemmänkin boolimaljan takasin hankkimistapa.. sulho ei haluu itte hirveemmin temppuilla tai esiintyä leikeissä, joten toi boolimaljan ryöstö ois enemmän kuin sopiva ohjelma numero, koska siinä vieraat joutuis "esiintyyn" mut ongelmana on et mitä niitten pitäs tehä.. onko kellään ideoita asiaan, muita tapoja kuin tanssiminen.. en oo yhtään varma riittääkö meijän vierailla huumori sinne asti=O)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä pöllättiin morsiuspari. Tehtiin selväksi, että tämän ryöstön tarkoituksena on taata morsiusparin onni.

Anoppien piti miettiä yhteiset sävelet, minkälaisia vinkkejä annetaan tulevaa lapsenlasta silmällä pitäen, ja miettiä, kuinka paljon on valmis auttamaan sitten kun sitä apua tarvitaan (esim. viikottain, kuukausittain, vuosittain..). Missä juhlapyhiä saa viettää, jne. (Etenkin toinen anopeista on hyvin lapsirakas, ja varmasti tietää vaikeuksia tulevaisuudessa...) Piti myös miettiä, minkälaisia morsian ja sulhanen ovat lapsena olleet, ja millä heidät on saatu rauhoittumaan. Ohjeet ja neuvot kerättiin morsisuparille annettavaksi. Kaaso ystävällisesti muistutti lopuksi, että nämä ohjeet ja neuvot morsiuspari tulee kyllä kuulemaan, mutta saavat tehdä niinkuin itse haluavat, eivät ole sidottuina näiden noudattamiseen. (Ei siis tarivtse joka vuosi kuunnella samoja itkuvirsiä :lol: )

Sitten vielä kaikkien vieraiden piti kirjoittaa jokin lupaus morsisuparílle (kalan muotoiselle paperilapulle), ennen kuin ryöstäjäporukka oli tyytyväinen ja palautti morisusparin. Vapauduttuaan morsiuspari pääsi "ongelle", mikä on sulhon harrastus. Sitten näistä kaikista lupuksista tai ohjeista ongittiin 12 "kalaa" jelpaamaan ensimmäistä vuotta avioparina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan kanssa ajateltu yhdessä kaason ja bestmanien kanssa ANOPPIEN ;) ryöstöä josta he eivät tietenkään tiedä etukäteen. Nyt pitäsi vaan keksiä, että mikä on se juttu millä anopit saadaan takasin (jos nyt sitten halutaankaan niitä takasin :P ) Eli jos teillä on ollut samantapainen juttu tai olette olleet vieraana jossakin häissä missä on ollut..niin kertokaapa vinkkejä anoppien takaisin saamiseen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan kanssa harkittu, että ryöstetyksi tulis anopit. Ja kun anopit on ryöstetty, niin huokaistaan vaan helpotuksesta, että päästiinpä niistäkin KUNNES joku huomaa, että anoppien lisäksi on kadonnut viskipullo/hääsviitin avain tms. ja sitten tuleekin kiire saada ryöstösaalis takas. Sitä ei vielä olla mietitty, että mitä pitää tehdä että ne saadaan takaisin. Voisko olla että rosvot soittaa ja pyytää ottamaan ne takas? B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ryöstetään boolimalja....vieraat saavat sen takaisin opeteltuaan rivitanssia :)

Meillähän on siis western/country teema

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisivatko hommata itse itsensä takaisin juhliin esim kehumalla miniää ja vävyä? Tai jos appien pitäisi kertoa vaimoistaan esim, miten he kasvattivat lapsistaan (siis morsiusparista) niin ihanat tai jotain. Lopuksi vävy ja miniä voisivat kiittää anoppejaan jollain henkilökohtaisella lahjalla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsiusparin voisi saada anopit takaisin suoriutumalla tehtävästä, joka sopii morsiusparille. Yhdissä häissä morsiusparin (musikaalisia) piti laulaa yhdessä uusilla sanoilla tehty kappale, jossa oli tuttu sävel. Onnistuttuaan saivat anopit takaisin.. Tehtävä voi olla joku muu, jossa molempien pitää osallistua? :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä ryöstettiin anopit. Tähän yhteyteen kehiteltiin sopivasti tila meidän laululle. Eli tarjottiin myös se takaportti, jos aviomiehen kanssa jänistetään. Vaihtoehtoina oli siis joko laulaa, tai kehua omaa anoppia. Valitsimme ensin laulun, mutta sehän ei tietenkään riittänyt, vaan laulun jälkeen meidän piti myös kehua omaa anoppia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mää olen suunnitellut oman isukin ryöstön järkkäilyä. En halua et mua viedään mihinkään enkä tykkää NIIN paljon olla esillä, että haluaisin, että sulkki viedään, mutta yhdessä ois kiva tehdä jotain, varsinkin kun sulho ja osa vieraista on ulkomaalaisia ja heille nuo ryöstöt on vieras juttu. Sulkin isä on aika yrmy, joten sitä ei viitti alkaa kidnappailemaan :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olin häissä, jossa anoppi (morsiamen äiti) ryästettiin. "Valkotakkiset" tulivat hakemaan ambulanssilla, sulhasen ammatin mukaan. :girl_haha:

Sitten sulhasen piti jotain tehdä, saadakseen anoppinsa takaisin. En kyllä nyt muista että mitä. Naureskeli kyllä ensin, että senkus viette vaan... :girl_haha:

Niin, ja kun anoppi viimein tuotiin takaisin, niin suljo ojensi hälle polttareissa piirtämänsä muotokuvan anopistaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ite oon kans miettinyt meidän häihin, että ryöstettäs anopit. Tai miksei apetkin. Joku hyvä juttu siihen kyllä pitäis keksiä.

Eli heitelkääs vaan lisää kokemuksianne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan mietitty, että jos anopit ryöstettäs, ja meidän pitäis miehen kanssa vastata kysymyksiin jotka koskee omaa anoppia. Jos ei vastaa tarpeeks moneen oikein, niin sitten joku extra helppo kysymys, millä voi saada anoppinsa takasin. Mielipiteitä? :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitäs jos jättäis anopit ja apet juhlimaan sinne lähikuppilaan :girl_haha:

Joo joo vitsi, oikeasti kuulostaa hyviltä ideoilta!

Meillä suvussa vain yksi ns. kunnon mummo 80v ja suunnittelimme jos ryöstön kohteena onkin mummo... Hänen huumorillaan höystettynä tulisi ryöstöstä varmasti yksi upeimmista illan ohjelmanumeroista ja mummosta maksettaisiin varmasti huippulunnaat :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään