Teddygirl

Kosto/jäynä polttariporukoille/avustajille (yhdistetty)

171 viestiä aiheessa

Karkit ok, mutta jos esim. luonnonsilkkipuku pilaantuu nesteestä, ei ole kiva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toi juomajuttu olis hauska ja varmasti olis toiminut kaikissa häissä, missä me olemme olleet. Ei minusta nöyryyttävä, mutta jokainen tyylillään, eikös niin ;)

Pari valokuvaa yhteisestä menneisyydestä, mistä sitten k + b joutuisi selittämään, missä ollaan oltu jne. eikä varmasti ketään nöyryytettäisi.

Esim. toi tietovisa, mihin voi valita joukkueet: esim. morsiusparin vanhemmat omina tiimeinään ja kaaso+bestaman kolmanneksi tiimiksi.

Kuningas ja Kuningatar - satu olis tarkoitus toteuttaa tänään, siihen tulee siis mukaan sekä hääpari että kaaso+bestman, mutta voisihan sadun kertoa myös hääpari.

Jahas, eli jospa vaihtaisin juhlahynttyyt päälle ja todellakin lähtisin niihin häihi ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nosto... keksiikö kukaan mitään kivaa. Idea kuullostaa kivalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan ajateltu bestmanille ja kaasolle sellaista ryöstöjuttua.

Eli jossain sopivassa vaiheessa iltaa ennalta sovitut kaverit ryöstävät kaason ja totutusta tavasta poiketen morsiuspari ei joudu tekemään mitään, vaan bestmanin tulee suorittaa jokin tehtävä jotta kaaso saadaan takaisin.

Miltä tämä kuulostaa, tuntuuko jotenkin hölmöltä idealta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen myös sitä mieltä, että nolaaminen on asiatonta

- niin häissä kuin polttareissakin!  ;)

Eli jos polttarit on toimineet nolausperiaatteella, niin kosto olkoon suloinen!! ;D

Jos taas polttareissa on myös itse juhlakalulla ollut hyvä mieli ja mukavaa, niin tuskin tekee mielikään kostaa, päin vastoin, kiittää kauniisti! :D

Sitä saa mitä tilaa. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on taas sitä sarjaa, että en ensinnäkään ymmärrä, miksi polttarit olisivat sellaiset, että niiden johdosta olisi syytä kostaa eikä kiittää... Ja yhdyn Tinttaran mielipiteeseen: miksi pistää esiintymään joku sellainen, joka ei siitä pidä. Ei siis vastata tyhmyyteen tyhmyydellä, vaikka kaverit järjestäisivätkin kurjat polttarit :-/ (Toivottavasti näin ei enää kenellekään käy, vaan polttareiden järjestäjillä on järki kädessä ja tuloksena on hauska ilta. Sitten ei tule edes mieleen miettiä kostoa kavereilleen (kuulostipa oudolta...).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
(Toivottavasti näin ei enää kenellekään käy, vaan polttareiden järjestäjillä on järki kädessä ja tuloksena on hauska ilta. Sitten ei tule edes mieleen miettiä kostoa kavereilleen (kuulostipa oudolta...).

Tähän luotan itseasiassa omalla kohdallani sen verran, että en käytännössä tule edes miettimään mitään kostoja.

:) Teoriassa kuitenkin jos he katsovat asiakseen nolata minut, niin... :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin tänä kesää häissä, joissa tyttöjen ja poikien polttariporukat joutui kilpailemaan keskenään. Kaaso (ja bestman) esitti kysymyksiä hääparista, esim. koska tavannut, mitä kouluja lumpikin on käynyt. Näin sukulaiset ja muut tuttavat saivat tietää hääparin yhteisestä historiasta. Minusta se oli todella hauskaa! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei kuulosta hölmölle, ihan kiva idea :)!

Mäkin kaipaisin jotain leikkiä häihimme...häät ylihuomenna  :o!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastasin kyllä jo johonkin ketjuun tän saman, mut tässäpä tulee taas. Me otettiin kaasot ja bestman sekä polttariporukat lavalle, kiiteltiin ja kumarreltiin ja lahjusteltiin. Sit tulikin se varsinainen ohjelmanumero eli tytöt vastaan pojat hula-hulavanteen pyöritystä 100 kierrosta per joukkue ja aina 10 kiekan jälkeen vaihto toiseen pöyrittäjään. Lisäks piti huutaa ennen vuoroonsa et mitä jäi polttareista mieleen. Oli ainakin hauskaa, ja häävideoo katsottaessa hekotellaan edelleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olipas Filippalla hyvä esimerkki siitä, ettei aina kannata kirjaimellisesti noudattaa sääntöä "tee toisille niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän"...  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

Meillä oli kaasolle ja bestmannille pieni nolaus.. ei paha muuta pieni..

Kaaso ja bestman laitettiin istumaan selätysten. Heille kiedottiin essut ja annettiin maun mukaan kalja/siideri.

Sitten kilpailijat saivat viisi sanaa jotka kuvaavat heitä.. esim. Blondi/ kaljupää yms..

Arvuuttelija otti aimo annoksen olutta suuhun ja yritti sanoa itseään kuvaavan sanan.. toinen yritti sitten parhaansa mukaan ottaa selvää mitä toinen sanoi.

Kun sana arvuuttelut oliva ohi, oli sanaselityksen aika. Molemmille oli taas tehty omat mitä kummallisimmat sanat kuten; puolalais juutalainen satanisti pastori. Kyllä vieraita nauratti kun ne yritti itsekkin miettiä että mistä on kyse ja vielä nauraa toisen arvaus yrityksille.

Lopuksi molemmille annettiin palkinnoksi kiitoslahjat tekemästään vaivasta meidän häiden suhteen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

niin tarvitsisin ideoita polttariporukan "kiusaamiseen" hääpaikalla.. : :) : :)
sutsi satsit jne rupee oleen jo vanhoja juttuja.. jotain uutta kaivattaisiin :o

kiitokset ideoista jo etukäteen :D

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Yhdistetty parit ketjut

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

joo hei.. mäkin innostuin tästä!!  ;D tuossa kun suunnittelin hieman tuota hääjuhlan ohjelmaa niin ei käynyt mielessä muuta kuin vähän esitellä väelle polttaritapahtumia loppu illasta kun kaikki lapset ja vanhoilliset on lähteneet.. mutta tämä 'kiusaus' kuulostaa kivalta (ehkä sitäkin sitten just loppu illasta mutta kuitenkin..)  :P minä kans minä kans!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin ajattelimme kiusata polttariporukkaa  ;D Tarkoitus olisi ryöstää boolimalja ja polttariporukan tulisi hankkia se takaisin (hehän sen eniten kuitenkin takaisin haluavat  ;)). Molempien polttariporukoista tehdään nais-miesparit, jotka tanssivat ns. lehtitanssin eli miehen takataskuun laitetaan sanomalehti, sitten parit tanssivat erilaisia tansseja ja musiikin tauottua nainen ottaa lehden miehen takataskusta, levittää sen lattialle/tuolille ja istuu miehen syliin (ehkä olemme kilttejä ja parit saavat istua tuolille juhlavaatteiden takia). Hitain pari putoaa ja joutuu vastaamaan hääparia koskevaan kysymykseen. Tarkoitus olisi kerätä pisteitä tietyn verran boolimaljan takaisin saamiseksi. Osa kysymyksistä olisi helppoja, osa ihan mahdottomia. Voittanut pari vastaisi viimeiseen kysymykseen, jolla voisi saada useamman pisteen ja ratkaista kisa sillä. Voittajaparille ajattelimme lisäksi hankkia lahjaksi viinipullot tms. Kaaso ja bestman jountavat kisan, joten heidät armahdamme  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hitain pari putoaa ja joutuu vastaamaan hääparia koskevaan kysymykseen.

minkälaisia kysymyksiä tämä pudonnut pari saa??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kysymyksiä emme ole vielä tarkemmin miettineet, mutta ne voisivat liittyä meihin parina eli tapaamiseen, yhteisiin juttuihin/tekemisiin/harrastuksiin/tapoihin jne. Kysymykset olisivat vaihtoehtokysymyksiä eli vastauksen voisi valita esim. kolmesta vaihtoehdosta. Samalla nähdään, miten hyvin kaverimme todella meidät pariskuntana tuntevat  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

niin joo eli te morsiusparina itse suunnittelette tämän leikin? mulla tässä vähän hankala sinänsä kun (näköjään - enhän minä valita  :)) suunnittelen kaikki yksin.. mutta sovellettavissa... 8-) ehkä....  ::)

onko mitään muita kiusausehdotuksia  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

häthääntynyt uppailee :o koko aika vaan häät lähenee ja ideat vähenee...  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ja mieheni järjestimme pienen leikki mielisen viestin polttareiden pääsuunnittelijoille eli bestmänille ja kaasolle.  :-X Ensiksi heidän tuli laittaa päät pesäpallomailaan kiinni silleen et maila on lattialla ja pyöriä sen ympäri 3 kertaa. Sitten heidän piti lähtee juoksemaan tuoli ympäri.(tämä on hauska, koska pää on pyörällä ja sit yritetään juosta) Palattuaan heidän tuli puhaltaa ilmapallo ja istua se rikki. Sen jälkeen heille annettiin kananmuna lusikkaan ja taas he kiersivät sen tuolin ympäri. Tällä välin mieheni täytti laseihin ns.taikajuomaa, mikä piti juoda ykkösellä alas.Ja se kumpi joi juoman nopeimmin ja kolautti lasin päöytään, on voittaja. ;D

Itse olen joutunut kilpailemaan bestmänin kanssa sukkahousukilpailun. Siinä toiseen sukkahousun lahkeeseen oli tiputettu tennispallo ja toinen sidottiin vyötärölle. Tulitikkuaskia piti sitten sillä sukkahousun pujotetulla tennispallolla liikuttaa eestakas.Tämäkin oli hauska kilpailu. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kivoja ideoita on tullut ja näistä jo kiitos... :D

mutta lisää vielä kaivattaisiin :o :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään