Jump to content
Naimisiin.info

Pikkutuhmia leikkejä


alliemma

Recommended Posts

Kertokaapa, millaisia pikkutuhmia leikkejä häissänne tai jonkun toisen häissä on ollut  ::)

Olemme aikas räväkkä pariskunta ja häihimme ei todellakaan sovellu mikään 12 kk tai Tuttu Juttu. Mutta kun ei leikkaa, niin ei leikkaa. En kertakaikkiaan keksi mitään sellaista, joka olisi lievästi kaksimielistä, mutta kuitenkin hyvän maun säilyttävää. Joukossa kun on kuitenkin vanhempaa sukupolvea mukana  ;D

Ja voitte myöskin ehdottaa jotain muutakin leikkiä, jos mieleenne tulee  :D

Link to comment
Share on other sites

Morsiammelle huivi silmille ja talutetaan keskilattialle. Kerrotaan "peitetarina". Morsiammelle uskotellaan, että lattialle on kannettu valtava tukkipuu. Kehotetaan morsianta nostamaan hameen helmaa sen verran, että on helppo kulkea tukin yli jalat levällään. Tilannetta voidaan "maustaa" mielin määrin, mutta esim. sanomalla, että aloitetaan ja kehoitetaan morsianta liikkumaan varovasti haarat sen verran levällään, ettei morsian riko kalliita sukkiaaan heti alkuillasta. "Kuljetetaan" hänet "tukin" ylitse ja ennen kuin morsiammelta poistetaan huivi silmiltä kaksi juhlavierasta (miestä) menee lattialle makaamaan selälleen ja taskulamput kohotettuna ylös. Huivin poistuessa morsiammen silmiltä voi näky olla hauska tai järkyttynyt jopa, joten kannattaa todella tuntea morsian ennen kuin ottaa tämän leikin ohjelmaan. Ainakin vierailla on hauskaa ja varmasti myös morsiammella toden tultua esille. Kaaso voi "juontaa" tykin ylityksen ja vain mielikuvitus on rajana kun morsianta kehoitetaan olemaan erittäin varovainen. Voidaan sanoa, että hei, nyt on hieman leveämpi kohta ja mekon helmoja olisi hyvä nostaa hieman, ettei morsian kompastu...jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Telkkarissa oli taannoin jossain hääohjelmassa ilmapallon täyttökisa ilmapallopumpuilla kahden hengen mies-naisjoukkueina.

Naiset laittavat pumpun jalkojen väliin ja pallo päähän kiinni, sitten miehet ottavat polvilla kiinni pumpun männästä, joka osoittaa tietenkin taaksepäin ja siten pumppaamalla pitää saada pallo täyteen. Näyttää siis lähinnä takaapäin naimiselta.

Itse en kyllä moista leikkiä vetäis ainakaan suvun läsnäollessa, mutta makunsa kullakin  :o

Link to comment
Share on other sites

En tiedä, onko tämä hyvä idea, mutta laitanpa kuitenkin...

Yläasteen discoista perinteinen porkkanapunnerrus? Tyttö makaa lattialla porkkana suussa ja poika punnertaa päällä ja yrittää syödä porkkanan mahdollisimman nopeasti. Ja koko ajan pitää olla liikkeessä (ei saa jäädä ala-asentoon mutustamaan porkkanaa vaan haukkauksen jälkeen pitää punnertaa ylös). Ja nopeimmin selvinnyt pariskunta voittaa.

(Mä kyllä lähtisin niistä häistä pois, jos siellä pitäisi mennä lattialle makaamaan juhlavetimissä...)

Link to comment
Share on other sites

Yksi mikä tuli mieleen on lakanantaitteluleikki. Eli hääparilta sidotaan silmät ja heille annetaan käteen lakana, joka heidän tulee saada viikattua toisiaan neuvoen. Jutun varsinainen juju on se, että häävieraita on etukäteen informoitu, että kaikki mitä tullaan sanomaan leikin aikana, kuullaan myös hääyönä. Oon nähny leikin parissa häissä ja molemmissa se oli toimiva ja hauska. Jos hääpari tietää itse idean etukäteen, voivat he laittaa vettä myllyyn niin paljon kuin haluavat, mutta myös ideaa tietämättömältä pariskunnalta tulee varmasti tahattomasti hauskoja kommentteja (esim. "ota se vasempaan käteen" jne).

Toinen leikki on "huutokauppa", eli hääpari saa kumpikin oman esineen, josta heidän tulee pitää mahdollisimman houkutteleva myyntipuhe. Häävieraat saavat esittää tarkentavia kysymyksiä. Jälleen kerran häävieraita on infottu etukäteen, että todellisuudessa hääpari kauppaakin toinen toisiaan. Häissä jossa näin tämän leikin morsian myi siivousharjaa ja sulhanen pientä leikkikitaraa. Sulhasen myyntipuheen aikana hääyleisöstä tuli mm. kysymys, tarvitaanko "kitaran" soittamiseen jotain välinettä ja sulhanen vastasi, että "kyllä sitä yleensä näppäillään ihan sormilla".   ;D

Molemmat leikit ovat sellaisia, että niiden perimmäinen idea tulisi olla hääparille yllätys, mutta toimivat varmasti myös niin, että hääpari on itse leikin järkännyt. Siinä voi sitten säädellä juttujen tuhmuusastetta häävieraiden sietokyvyn mukaan...  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Toivottavasti ei tule liian myöhään ;)

Meillä oli aikanaan riparien häissä muutama pikkutuhmaleikki. "Oikeissa" häissä en ole näihin törmännyt. Tässä niitä, joita muistan:

Tunnistatko morsiammen

Mukana sulhanen, morsian sekä muutama (sovittu?) vapaaehtoinen (naisia lähinnä, mutta mies joukossa voisi lisätä hauskuutta)

Morsian ja vapaaehtoiset istuvat vierekkäisille tuoleille sulhasen näkemättä järjestystä. Sulhasella on silmät sidottuna. Sulhasen tulee arvata morsian koskettelemalla istujien paljaita sääriä. Riparilla "sulhanen" ei ollut kovin tahdikas, vaan mainitsi morsiammen kohdalla, ettei se tämä voi ainakaan olla, kun on niin karvaiset sääret.

Sugar

Tämän voi tehdä pelkästään morsiusparilla, tai luoda tästä kilpailun ottamalla muita pareja mukaan.

Morsian makaa pöydällä, ja hänen päälleen laitetaan useita sokeripaloja. Sulhasen tulee etsiä silmät suljettuna nämä sokeripalat ilman käsiä. Sopimuksen mukaan morsian voi antaa neuvoa, tai joutuu olemaan aivan hiljaa.

Tiivis tanssi

Morsiusparille ja/tai mahdollisesti muutamalle muullekin parille. Lattialle levitetään iso sanomalehti per pari. Soitetaan jotain musiikkia, ja parin on tanssittava siten, ettei jalat osu paperin ulkopuolelle. Kun musiikki loppuu, lehti taitetaan pienemmäksi, ja tanssia jatketaan kunnes musiikki taas loppuu ja paperia taitetaan aina vaan uudelleen. Tanssista tippuvat aina pois ne, jotka eivät kykene tanssimaan tarpeeksi tiiviisti vaan osuvat paljaaseen lattiaan. Tanssi loppuu kun on vain yksi pari jäljellä.

Rakkauden patsas

Tämä on toteutettu yleensä (2-3 esim) useammalla parilla, mutta miksei esim. vain morsiusparilla tai vaikkapa vain heidän ja juhlakansan iloksi. En tiedä miten toimisi aikuisilla, nuorilla pojilla ainakin mielikuvitusta riitti aikanaan.

Eli parit passitetaan eri tilaan, ja kutsutaan vuorollaan yksitellen takaisin. Ensimmäinen yksilö tulee tilaan, jossa leikin juontaja pyytää häntä luomaan rakkauden patsaan. Tämä patsas hänen tulisi luoda kahdesta (ennalta sovitusta) henkilöstä asettelemalla heidät haluamaansa rakkautta ilmentävään asentoon. Kun taiteilija itse on tyytyväinen luomukseensa, toinen patsaan henkilöistä passitetaan pois ja patsaan suunnittelija joutuu siihen tilalle. Sitten kutsutaan seuraava henkilö, joka pääsee luomaan rakkauden patsasta, ja päätyy lopulta itse patsaaseen parinsa kaveriksi. Jatketaan kunnes jokainen pois passitettu on päässet osallistumaan patsaan tekoon.

Seuraavat sopivat ehkä paremminkin polttareihin tai jatkoille, ovat nolaavampia, eivätkä välttämättä sovi siveellisemmälle väellä

Autiomaa

Vapaaehtoinen laitetaan istumaan lattialle, ja hänen päälleen asetellaan viltti, joka peittää kokonaan. Hänelle kerrotaan tarinaa: Olet ollut pitkällä matkalla eksoottisessa maassa. Joudut kulkemaan halki aavikon, ja huomaat yllättäen joutuneesi eroon retkiseurueesta. Olet eksyksissä. Jatkat matkaa, aurinko porottaa ylläsi, pienintäkään tuulen virettä ei tunnu. Vesikin on lopussa, eikä keidasta näy. Olet uuvuksissa, janoissaan, läkähtynyt. Mitä heität pois?

Jatko riippuu leikkijästä. Näppärä, ajantasalla oleva leikkijä heittää pois päällään olevan viltin, ja saa aploodit ja pääsee leikistä pois. Joku tarinaan uppoutunut saattaa ruveta riisumaan vaatteitaan.

Jotta leikistä ei tulisi nolo, sen voi tehdä sketsinä. Leikkijät ovatkin tietoisia asiasta, ja mukana pelin hengessä. Ensimmäinen tajuaa jujun heti, toinen vasta esim, riisuttuaan pitkähihaisen tmv. ei niin paljastavan vaatteen. Kolmas heittääkin kaikki tai melkein kaikki pois, ja yleisö luulee tämän olevan alasti tai alusvaatteisillaan, mutta viltin alta paljastuukin täysin pukeissa oleva leikkijä.  

säkkiviesti

Ennen kuin seurakuntaa mollataan  ;D, tämä oli ainoa jota ei riparilla toteutettu, oli osa koulun kastajaisia. Luodaan haluttu määrä joukkueita, joissa kussakin on esim. 3-5 henkilöä. Kunkin päälle puetaan muovisäkki. (pää pohjassa olevasta reiästä, kädet sivuilta) Luvan saatuaan jäsenet muodostavat ketjun, ja se kellä on pisin ketju, voittaa viestin. Ketju tulee kuitenkin muodostaa siitä, mitä päällä on. Eli periaatteessa rohkein ja uskalian joukkue voittaa. kekseliäisyyskin on valttia, jos tajuaa ottaa mukaan kaulakorut tai asetella hihat ja lahkeet mahdollisimmin laajalle jne.

Siinä ne joita muistin. Näitä pikkutuhmia juttuja oli meillä riparilla paljonkin, mutta en tiedä kuinka ne toimivat aikuisella väestöllä. Murrosikäisillä kuitenkin on usein se sukupuolten välinen jännite ja itsensä tiedostaminen selkeämmin esillä.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

tiedätte kaikki sen kun akateemisissa juhlissa snapsilaulun päätteeks porukka alkaa joskus huutaa housut pois,housut pois,housut pois..mitä mieltä ootte siitä voiko sulhanen olla se joka ne housut vetää?ja onko tää lopetus snapsilaululle edes häissä sopiva,tuli vaan mieleen..vai olisko parempi vaan jättää nää seremonia mestarin tehtäväks?viihdyttävä numerohan se on myös vieraille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mun mielestäni ei sovi tosta vain hääjuhlaan, tai tuntisin oloni vähintäänkin vaikeaksi tuollaisessa tilanteessa. Tuskinpa kuitenkaan nostaisin meteliä, vaan hipsisin kaikessa hiljaisuudessa vaikka vessaan siinä yllytysvaiheessa. Itse te itsenne ja vieraanne tunnette. Jos sukunne/kaveripiirinne (keitä kutsuttekin) juhlissa on muutenkin tapana irrotella ja meininki on tunnetusti (todella) railakas, niin mikseipä se juhlaosuuteenkin kävisi, edellyttäen kylläkin että tiedätte koko poppoon olevan siinä mukana. Jos taas on totuttu enemmän sellaiseen rauhalliseen muistelo/runojenlausuntalinjaan, jättäisin kyseisen ohjelmanumeron joko jatkoille tai siihen vaiheeseen, kun vanhemmat sukulaiset/lapsiperheet on jo lähteneet pois. Teidän juhlahan se tietysti on, mutta ei se kuitenkaan palvele ketään jos vieraille jää paha maku suuhun. Jos vieraat viihtyy, on teilläkin kivaa ja päin vastoin, näin ainakin omissa häissäni huomasin.

p.s. Sillä sinänsä tuskin on väliä, kuka se tekijä on. Jos sellaisen huumorin päälle ei ymmärrä, eiköhän se ole silloin sama kuka sitä peräänsä vilauttelee. Jos se on joku muu kuin sulhanen, voihan tekijä tietysti saada pahoja silmäyksiä ja morsiuspari todeta ettei me tosta mitään tiedetty... ;D

Muoks. Nämä mietteet siis, huomasitkin varmaan, täysin tietämättä millaisia pippaloita teillä on suunnitelmissa noin kutsuttujen suhteen :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...