Jump to content
Naimisiin.info

Kelpaisiko eronneen morsiamen heittokimppu?


Guest wee

Recommended Posts

Tilanne: Olet sinkku (jos et ole, niin kuvittele ;) ) ja vieraana häissä, joissa heitetään kimppu. Morsian eli tuore rouva on kuitenkin nyt toista kertaa mennyt naimisiin... vaikuttaako se siihen, menetkö tavoittelemaan kimppua eli katsotko kerran eronneen morsion kimpun tuovan esim. huonoa onnea? ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä oon aina luullut että se, joka saa kimpun kiinni menee (häävieraista)  seuraavksi naimisiin. (Eli siis ettei sillä ole minkään onnen tuomisen kanssa mitään tekemistä, vai tarkoitetaanko onella sitä että pääsee naimisiin  ;D). Eli ei siis morsiamen aiemmat liitot haittais yhtään. Eikä kyllä muutenkaan! Ja kukkia otan aina vastaan! Jee!

Link to comment
Share on other sites

Kyllä kelpaisi. Mulla on ollut samanlainen käsitys kuin Cordelialla eli kimpun saaja menee seuraavana naimisiin. Onnen kanssa en oo ajatellut kimpulla olevan mitään tekemistä, jollei naimisiin pääseminen sitten vaadi sitä onnea ;D.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Guest hienostolainen

Ikinä en ole kimppua tavoitellut (ja tästä on eräiltä tullut palautetta), en siis varmaan tässäkään tapauksessa menisi ohjelmanumeroon mukaan. Omissa häissäni en aio kimppua heittää.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ei kiitos! En huolisi.

En usko että minkäänlainen kimppu tuo kenellekään onnea tai epäonnea. Minusta vaan on noin yleisesti (siis liittyen muuhunkin kuin kimppuun) aika omituista jos ihminen, joka on kerran jo rikkonut Jumalan edessä tekemänsä lupauksen, pitää toiset pidemmän kaavan kautta menevät häät. Se vaan tuntuu niiiin valheelliselta. Voi mennä uudestaan naimisiin, mutta pitäisi edes vähän matalampaa profiilia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...