Jump to content
Naimisiin.info

leikkejä ja kilpailuja jotka eivät liity häihin


Jagoda

Recommended Posts

meillä on siinä mielessä vähän erilaiset häät tulossa, että järjestämme sukulaisille leirin/ulkoilutapahtuman. Ei siis tanssia ja bändiä eikä edes juhlavaatteita vaan touhuamista, pelejä, leikkejä pihalla verkkarivarustuksessa. leirimeininki siis kaiken kaikkiaan.

Ajatus olis jakaa vieraat joukkueisiin ja kehitellä erilaisia kilpailuja/10 ottelu heille ja katsoa illan päätteeksi mikä joukkue on 10-ottelun voittaja. Leikkien tulisi olla sellaisia että kaikki voisivat osallistua ikään, sukupuoleen,kokoon ja kansalaisuuteen katsomatta.

Tällä hetkellä ollaan saatu ideoita kasaan sen verran, että mukana voisi olla joku viesti, tikanheittoa vähän muunneltuna, mölkkyä, jne jne. Mutta lisää ideoita tarvittaisiin pelien ja leikkien osalta. ja nyt ei niinkään tarvitsisi ideoiden liittyä häihin vaan enemmänkin siihen yhdessäolemiseen ja hauskanpitoon.

sitten toinen juttu...Jokaisella leirillähän pitää olla leirikaste..onko ideoita?

::)

Link to comment
Share on other sites

Entäs eräänlainen luottamusleikki: Sidotaan kahden puun väliin köysiä siten, että köydet muodostavat "hämähäkinseitin". Joukkueen on päästävä seitin toiselle puolelle koskematta seittiä. Ja jokaista seittiin muodostunutta koloa saa käyttää vain kerran. Tässä pitääkin pähkäillä, että missä järjestyksessä kannattaa joukkueen jäseniä avittaa toiselle puolelle ja kuka onnistuisi menemään viimeisenä... Avuksi toiselle puolelle voisi laittaa kolme vahvaa puukeppiä ja narua esimerkiksi kolmijalan valmistusta varten.

Tämä on ollut hauska leikki sekä lasten että aikuisten parissa.

Link to comment
Share on other sites

Viesti, jossa kilpailijoiden täytyy edetä hulahulavanteen kanssa niin, että he käyttävät sitä niin kuin hyppynarua eli aina pyörittävät sitä joka askeleella itsensä läpi. Tarkoituksena on kulkea esim. noin 10 metrin matka, kiertää joku tolppa ja palata takaisin alkuun, kaiken aikaa askeltaen vanteen läpi. On yllättävän vaikeaa hoksata, miten vannetta saa pyöritettyä niin, että eteneminen on nopeaa. Jos vanteen päälle astuu, pitää ottaa kaksi askelta taaksepäin. Se joukkue, joka on saanut nopeiten kaikki jäsenensä takaisin maaliin, voittaa.

Toinen hulavanteen kanssa tehtävä kisailu on se, kun joukkue menee piiriin ja kaikki ottavan toisiaan käsistä kiinni. Vanne laitetaan roikkumaan jonkun kädestä. Tehtävänä on pujottaa vanne koko piirin läpi ilman, että kädet irroitetaan toisistaan. Nopein joukkue voittaa jälleen.

Ollaan kisattu näitä muutamaan otteeseen duunin tapahtumissa ja aina ovat olleet huvittavia!  :D

Link to comment
Share on other sites

Meidan suvussa on jarjestetty vahan samanlainen tapahtuma nyt parin vuoden ajan, ja mukana on aina mm.

lapsille piirustuskilpailu: kaikki osallistujat saavat hienot todistukset osallistumisesta Palkintolautakunnalta ja palkintotilaisuudessa kaydaan lapi kaikki kuvat ja lautakunta (aikuiset) analysoi jokaisen kuvat syvimman tarkoituksen parhaansa mukaan.

teatterileikki: kirjoitetaan tarina (orava kiipeaa puuhun, susi vaanii puun juuressa, kedon kukat tuoksuvat) ja kaikille jaetaan rooli (orava, puu, susi, kukka jne) - tarinan edetessa taytyy tietenkin toimia roolinsa mukaisesti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...