Jump to content
Naimisiin.info

Huomio pois morsiusparista, mitä ohjelmaa?


Spektroli

Recommended Posts

Eli mitä leikkejä ja ohjelmaa voisi järjestää ilman että morsiuspari on koko ajan keskipisteenä? Miestä jännittää se kaikki huomio enkä minäkään mikään esiintyjä ole. Eli sellainen ohjelma olisi kivaa, johon vieraat voisivat osallistua, mutta ei kuitenkaan sellaista että kukaan muukaan nolostuu. Olisiko ehdotuksia?

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli jokaiselle pöydälle oma lappu. Pöytiä oli muistaakseni 9. Kysyimme esimerkiksi kihlauksemme kestoa, lempiväriä, tulevan häämatkan kohdetta jne. Kysymyksiä taisi olla n. 10.

Kaikissa kolme vastausvaihtoehtoa, jotta ei mennyt liian vaikeaksi  :D Sitten myöhemmin illalla paljastimme oikeat vastaukset ja palkitsimme voittajapöydän  :)  

Link to comment
Share on other sites

Kaulinjuttu?

Mä en osaa lainailla toisesta ketjusta (muuten kun copypastella siis), tässä Minetin ja Energyn kirjotukset tosta tykätyimmät hääleikit -ketjusta:

Kiva oli sellainen että pistettiin 2 kaulinta kiertämään yleisön joukkoon; toiseen kirjoittivat naiset ja toiseen miehet nimensä ja se jolle kaulin palautui ensin sai vallan talossa  

Olin kaasona serkkuni häissä elokuussa ja me pidettiin tuo leikki siellä. Se oli yllättävän hyvä menestys, miehet juoksivat ympäri juhlapaikkaa hakemassa toisiltaan nimiä. Naiset ottivat hieman rauhallisemmin, mutta kiirettä hekin pitivät.

Seremoniamestari sanoi vielä, että kaikki keinot ovat sallittuja ja niin naiset kuin miehetkin tekivät kaikkensa estääkseen toisiaan. Sanottiin mm. että naisten vessassa on iso ryhmä naisia, joku naisista yritti siepata miesten kaulimen...  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...