tinttuli

Sulhasen ryöstö

7 viestiä aiheessa

Täällä olisi taas yksi vinkkejä kaipaileva...  :)

Morsiammen ryöstön sijasta ryöstön kohteeksi joutuu sulhanen, koska hän on hieman ujompi suuren yleisön edessä..  

Joten....  ???

Kaipaisin hieman ideoita sulhasen ryöstöön

esim.

- morsiammen tehtävät

- ryöstön idea

Kaikki vinkit olisi tarpeen - kiitti jo paljon etukäteen  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdissä sukulaisen häissä ryöstettiin sulhanen. Musta oli oikein tyylikkäästi järjestetty koko homma. Ensin tuli ns. kuokkavieraita (Hankkijan lippikset ja tätä tyyliä) jotka vei sulhasen ja sitten yksi niistä jäi "sulhaseksi".

Morsian ei tietty ollut tyytyväinen, joten tämä kuokkavieras ehdotti pientä diiliä..

Morsiamen piti nimetä 20 sulhasen omistamaa uistinta tms. koska sulhanen on erittäin intohimoinen kalamies.. Tehtävä ei ollut liian vaikea eikä edellyttänyt mitään inhottavaa laulu/runonlausuntaesitystä, mistä morsian ei olisi pitänyt.

Kun alkoi morsiamen muisti pätkiä, suku sai auttaa. ja näin saatiin sulhanen takaisin.

Kiva kun juttu sopi niin täydellisesti tälle parille. Sulhanen kun vielä oli yrittänyt saada morsianta innostumaan kalastuksesta ja kertoillut pakkinsa sisällöstä harva se päivä  ;D

Ehdottomasti kannattaa yrittää keksiä jotain henkilökohtaista pariin liittyvää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaverin häissä ryöstettiin sulhanen, tosin aika maistissa ja ex tempore... Eli tytöille huivit naaman eteen, hirvee huuto ja sulhanen mukaan. Morsiamen piti laulaa koko vierasjoukolle bändin säestämänä jotta sai sulhasen takaisin... kohtuullisen suuri määrä eri värisiä huulenkuvia naamassaan!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Järjestimme ystäväni häihin ANOPIN ryöstön. Anoppi (morsiamen äiti) on todellinen persoona, sellainen kovaääninen maatalon emäntä, joten hän sopi ryöstettäväksi oikein hyvin. Etukäteen hänelle eikä hääparille ei kerrottu mitään.

Neljä aurinkolaseihin sonnustautunutta miestä tuli juhlasaliin ja ryöstivät kovaäänisesti anopin. Sitten tuli tiedonantaja, joka kertoi että anoppi on ryöstetty ja viety hääparin kotiin vierashuoneeseen asumaan, jotta hän voisi paremmin valvoa parin avioelämää ja avustaa ihan kaikissa asioissa. (Yleisö ulvoi naurusta)

Jos hääpari halusi anopin takaisin juhliin ja sitten omaan kotiinsa asumaan, heidän piti suorittaa tietyt tehtävät. Jos he eivät suorittaisi, ryöstettäisiin appiukkokin anopin kämppäkaveriksi morsiusparin kotiin.

Morsiuspari suoritti tehtävät ja tiedonantaja sanoi että anoppi palautetaan. Anoppia ei kuitenkaan kuulunut takaisin... Vasta noin 10 minuutin osotuksen jälkeen hänet palautettiin. Sitten sulhanen lausui hänelle vielä polttareissa kirjoittamansa runon.

Saimme ohjelmasta todella hyvää palautetta -erityisesti anopilta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häissä, joissa viimeksi olin, sulhasen siskot tulivat yllättäen paikalle sukkahousut päähän vedettyinä ja sopivan biisin soidessa taustalla.

Sulho vietiin pihalle käsiraudoissa (taisi saada pari huikkaa taskumatista) ja morsiamen piti keksiä heistä kertova runo. Yleisö antoi sanoja, joiden piti esiintyä runossa.

Kun runo oli esitetty sekä yleisölle että kännykän välityksellä ryöstäjille, vapautettiin sulho.

Just sopiva ohjelmanumero tuolle parille, hauskaa oli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minut pantiin tätini häissä ryöstämään sulhanen salamyhkäisesti siten, että hain sulhasta tanssimaan ja tanssahtelimme kohden ulko-ovea. Sitten sanoin sulhaselle, että "Nyt minä ryöstän sinut" ja pujahdimme ulos ovesta.

Morsion piti tehdä runo sulhon takaisin saamiseksi, ja vasta kun tehtävä oli täytetty palautin sulhon :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät vasta vuoden päästä, mutta anoppi on jo ilmoittanut, että hänen täytyykin käydä ystävieni kanssa läpi, että meidän häihin tulee sulhasen ryöstö. Morsiamen ryöstö ei käy koska sulhanen ei anopin mukaan varmaankaan halua nolata itseään... Hiukan ärsyttää, että hänen piti tähänkin asiaan ottaa kantaa. Toiseksi hän oli myös suunnitellut, että ystäväni ryöstävät sulhasen johonkin ravintolaan, hääpaikkamme ihan lähellä ei ole mitään, joten autolla pitää mennä... Mielestäni nämä asiat voisi jättää todellakin ystävien hoidettavaksi ja hoitaa siten, että homma tulisi yllätyksenä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään