Peppi100

Kenen vastuulla hääjuhlan ohjelma?

70 viestiä aiheessa

Ohjelma on kaasojen/bestmanien/seremoniamestaajien vastuulla, mutta kyllä morsiusparille pitää kertoa ainakin jotakin ylimalkaista sekä ottaa heidän toiveensa huomioon.

Itse en esim. halua mitään elämänohjeita-tyyppistä ohjelmaa, koska yhdessä on oltu jo yli 8 v. Myös useimmat perinteiset hääleikit tuntuvat kyllästyttäviltä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän pari ystävää järjestää ohjelman häihin ja sitten myös sulhasen pari ystävää järkkää jonkin yllätyksen. Olen kyllä itsekin vähän vaikuttamassa ohjalmaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääjuhlassa ohjelma on kaasojen ja bestmanien vastuulla, mutta olemme sen sitten heidän kanssa suunnitelleet yhdessä ja kertoneet mitä haluamme ja mitä emme todellakaan halua. Haluamme hääpäivänämme keskittyä täysin toisiimme joten muut saavat olla vastuussa siitä mitä seuraavaksi aina tapahtuu. Tietysti päivän kulku on meidän toiveiden mukainen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kaaso ja bestman saavat viime kädessä paljon vastuuta ohjelmasta. Aiomme kuitenkin ensin itse miettiä, millaista ohjelmaa haluaisimme ja keräämme kasaan esimerkkejä meidän mielestä mukavista ideoista. Lähetämme tämän idealistan sitten kaasolle ja bestmanille. Toivomme tietysti, että ohjelma on ainakin yleiseltä luonteeltaan samantyylistä kuin ehdottamamme, mutta haluamme myös hieman yllätyksellisyyttä iltaan.

Ohjelman miettiminen on kuitenkin tosi iso asia! Eli uskon kaason ja bestmanin myös arvostavan sitä, ettei heille sysätä koko vastuuta ohjelman suunnittelusta ja onnistumisesta. Hääparihan kuitenkin tuntee esim. vieraansa, ja osaa antaa vinkkejä siihen, millaiset ohjelmat voisivat olla sopivia tai vastaavasti sellaisia, etteivät omat sukulaiset ja kaverit niistä innostuisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meikätyttö, sulkki, kaaso ja bestmanit suunnittelemme yhdessä ohjelman. Me itsehän tunnemme häävieraamme parhaiten ja osaamme antaa vinkkejä heihin "uppoaviin" juttuihin.

Olen niin kontrollifriikki näissä asioissa, etten halua olla kovinkaan tietämätön tapahtumien kulusta. ::)

Tietty muutamat yllärit ovat tervetulleita!  :D

Itse juhlassa kaaso ja bestmanit tietenkin ovat 100% vastuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsiamen ja sulhasen vastuulla. Kaaso, bestman ja ystävät varmaan auttavat toteutuksissa. Minä haluan pitää päivän tapahtumista ja ohjelman "laadusta" jonkinlaisen kontrollin, enkä pidä yllätyksistä ollenkaan! Pelkästään kaason ja BM niskoille ohjelmaa ei voi mitenkään laittaa, koska he eivät tunne kaikkia vieraita, ja varsinkin BM:llä on aika hakusessa sekin mistä me pidämme. Yhteistyöllä, yhteistyöllä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaaso, BM ja seremoniamestari vastaavat ohjelmasta. Olemme antaneet raamit minkä mukaan toimivat. Ei siis mitään lapsellisia leikkejä, liikoja sisäpiirivitsejä tai liian tunteellista. Hauskaa on tarkoitus pitää. Itse emme kauheasti halua ohjelmasta tietää, vain sen että nolata ei saa ketään - edes sulhasta ;D ;D

Kolme ohjelmanumeroa ohjeistettiin sentään: valokuvausvartti ruokailun jälkeen jotta henkilökunta saa siivota rauhassa ruokailun jäljet ja kattaa kahvin, sukkanauhan heitto ja ruusun terälehtien heitto kun sulhon kanssa poistumme juhlapaikalta. Muusta ei ole tietoa paitsi että epäilen morsiamenryöstöä BM:n vihjausten perusteella ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä on kokenut seremoniamestari, joka suunnittelee kaikki leikit yms.tulee meillekkin yllätyksenä, mut luotan häneen.on lähisukulainen ja tuntee meidät ja meidän maun :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme sopineet hääparin kanssa niin, että minä (kaaso) ja bestman suunnittelemme ohjelman, joka tulee heille sitten yllätyksenä. Tässä on tietysti riskinä se, että ohjelmassa on jotain sellaista mistä hääpari ei innostu, mutta olen kyllä pyrkinyt aika hyvin selvittämään millaisia toiveita heillä on... Olen ajatellut sen niin, että en järjestä mitään sellaista mitä en esim. omiin häihini haluaisi, luotan siis omaan arvostelukykyyni ja niin luottaa ilmeisesti myös hääpari kun tämän tehtävän meille uskoi!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
:D Meillä seremoniamestari suunnittelee varsinaisen aikataulun, mutta itse vaikutamme ohjelmaan aika paljon. Luotan myös seremoniamestarin arvostelukykyyn ja kykyyn luoda ohjelmasta meidän näkoisemme :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

suunnitteletteko hääjuhlan, leikit ja muut morsiammen sekä sulhasen kanssa? vai suunnitteleeko kaaso juhlan yhdessä bestmanin kanssa ja kaikki on juhlakaluille yllätyksellistä??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en omissa häissäni tiennyt muusta ohjelmasta kuin milloin bändin pojat saapuu ja milloin pitää tanssia häätanssi  :) Ensin olin kovasti vastaan, ettei minulle kerrottu ohjelmasta mitään, mutta loppujen lopuksi oli ihan mukavaa, etten tiennyt ohjelmasta, enkä pettynyt kaason, BM:n ja seremoniamestarin järjestämiin ohjelmanumeroihin  ;D Täytyy vain luottaa valitsemiinsa luottohenkilöihin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

toisaalta kun en kummemmin tunne kummankaan sukua saati kaikkia ystäviä ja jos ohjelmassa on sellaisia pelejä/leikkejä joihin valitaan ennalta henkilöt niin onko hyvä kysäistä morsiusparilta keitä sukulaisia näihin ohjelmanumeroihin kannattaa ottaa ettei porukka juokse kauhusta kankeena pihalle  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinka paljon morsiamet osallistuu häihinsä ohjelman suunnitteluun? Kaason kanssa tuumimme, että osan ohjelmista saa olla meille ylläreitä, mut ois kiva tietää jotain. Miten paljon kukaki avittaa ohjelman suunnittelussa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tehtiin sulhon kanssa yhdessä juhlan aikataulurunko, ja mietittiin minkätyylistä ohjelmaa suunnilleen haluamme. Meidän häissä iso osa ohjelmasta tulee toivottavasti erilaisilta kaveriporukoilta. Näiden lisäksi on sitten 1 meidän toivoma leikki, isien puheet (luulisin), ja vapaan sanan osio. Kaasot lupasi hoitaa ohjelman keräämisen ja järjestää yhden leikin. Tiedetään siis pääpiirteittäin mitä on tulossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me taas suunnittelemme itse lähes kaiken, sillä emme halua kuormitaa kaasoa ja bestmania liikaa. Sitäpaitsi olen sen verran kontrollifriikki, että haluan pitää langat omissa käsissäni. Hieman tosin harmittaa, että mitään yllätyksiä ei sitten tule (tai mistäs sitä tietää :) )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Sitäpaitsi olen sen verran kontrollifriikki, että haluan pitää langat omissa käsissäni.  

Niin mäkin ;)!

Eli sulhasen kanssa ollaan suunniteltu periaatteessa koko ohjelma. Tää on niin tärkee juhla, että siitä pitää tulla just sellanen kun me halutaan :), ja kukaan muu ei välttämättä tunne meitä niin täysin, että ois osannut sen just sellasena toteuttaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me suunniteltiin itse koko ohjelma (jota ei sinänsä ollut paljon, koska inhoan häitä joissa on hemmetisti ohjelmaa). Emme halunneet sysätä ohjelmien laatimista kaason ja bestmanin harteille, emmekä ymmärrä sitä että miksi morsiuspari suunnittelee kyllä muuten hääjuhlansa todella tarkkaan mutta sitten jättää ohjelman suunnittelun muiden vastuulle. En ymmärrä mitä järkeä siinä on. Ehkä joku yksi ylläri ohjelma vielä menee, mutta ei koko hääjuhla. Itse olen kaason ominaisuudessa joutunut suunnittelemaan hääohjelman ja se ei ollut mukava tehtävä. Enää en suostuisi kaasona sitä tekemään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme sulhasen ja kaason kanssa yhdessä pohtineet ohjelmaa. Jokin salainen ohjelmanumero kaasolla kyllä on takataskussa, mutta muuten olemme kyllä olleet suunnittelussa täysillä mukana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Myös me suunnittelemme sulhon kanssa ohjelman. Kutsujen mukana menevässä infossa annamme myös sukulaisille ja ystäville mahdollisuuden ohjelmanumeroihin, mutta silloinkin pyydämme ilmoittamaan meille (jotta osaamme varata ohjelmasta ajan). Mitään yllätysleikkejä tms. emme edes halua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, kyllä minä morsiammena haluan tietää mitä tapahtuu.  Suunnitteltiin miehen kanssa mitä leikkejä ja muuta ohjelmaa haluamme. Kaaso on toinen seremoniamestari ja miehen kaveri toinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsian suunnitteliu meillä suurimman osan ohjelmasta, ja hyväksytti idoita sulhasella. Kaasolle sanoin, että saa kesksiä myös yllätyksiä, kunhan muistaa ettei laita esiintymiskammoista sulhoa liian pahoihin tilanteisiin. Kaikki menikin todella hyvin, kaaso tarkisteli mielipidettäni muutamien leikkien suhteen. Lopulta kaaso päätti itse mitä ohjelmia veti, ja hyvät valinnat tekikin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä se varmaan suurimmaksi osaksi tuosta aikataulusta vastaan, onhan toki sulhanenkin siinä mukana. Mutta ongelmana tässä on se että en saa minkäänlaista aikataulua koottua. Eli voisiko joku auttaa hieman hahmottamaan aikataulua. Minkälaisia aikatauluja teillä on????

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoilen heinäkuussa 2008. Olemme morsiammen kanssa sopineet että minä olen se joka vastaa häiden ohjelmasta. Olen saanut hääpäivän aikataulun ja ohjeet siitä mitä EI saa häissä olla. Tällä tietoa häissä tulee olemaan 2-3 ohjelmanumeroa, osittain jo mietittynä,mutta kuitenkin viellä avoinna.

Tietyllä tapaa on tosi kiva tehdä tämä hääparilta salassa, koska ainakin yksi yllätys on takuulla heidän mieleen. Mutta taas toisaalta tulee paineita siitä vaikka morsian onkin todella samanlainen kuin minä että entä jos meneekin pieleen ja sota pystyssä häiden jälkeen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ajattelin ensin jättää kaasojen hommaksi ohjelman suunnittelun (siis leikit yms. lisänumerot), mutta tarkemmin mietittyäni taidan kuitenkin työntää lusikkani siihenkin soppaan ;) Me ei sulhon kanssa oikeastaan haluta kauheasti varsinaisia leikkejä, koska perinteiset isien puheet ja sukkanauhan ja morsiuskimpun heitothan ovat jo sinällään ohjelmanumeroita. Mulla ei ole mitään morsiamen ryöstöä ja pieniä yllätysnumeroita vastaan, mutta jos jotain varsinaisia leikkejä sitten laitetaan, niin haluan kyllä olla päättämässä niiden sisällöstä. Itsehän sitä parhaiten tietää mikä on omia vieraita ja tietysti itseään ajatellen sopivinta ohjelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään