Kuinka pian häämatkalle?


Guest Bagel

Recommended Posts

  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Häät olivat 25.8.07 ja häämatkalle lähdetään lokakuun puolivälissä. Piti lähdeä jo syyskuun puolivälissä, mutta tuli työesteitä. Toisaalta on hyvä, että tässä keskiää muutaman viikon välillä hengähtämään. Lennot ja hotellit on jo varauttu ja henkisesti ollaan jo häämatkalla oltu hääpäivästä lähtien. Ihana olo!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät kesäkuun alussa, mutta varsinaiselle häämatkalle lähdetään todennäköisesti vasta jouluna. Kesä on meille opiskelijoina tärkeää aikaa kesätöiden ja työharjoitteluiden kannalta, joten silloin ei ole mahdollista tai ainakaan järkevää lähteä. Toiveena olisi lähteä heti häiden jälkeen minilomalle joko jonnekin Euroopan kaupunkiin tai vähintään jonnekin kylpylään, mutta nämäkin on ihan kiinni työtilanteesta.

Edit. Eipäs odotetakaan jouluun saakka vaan häitä seuraavana maanantaina lähdetään!

Muokattu: , käyttäjä: Agnes
Link to comment
Share on other sites

Häät 9.8.08 ja häämatkalle ajateltiin lähteä ehkä seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Kohde on vielä auki, Thaimaassa ollaan käyty 2 kertaa ja sinne on ikävä mut toisaalta olis kiva käydä jossain muuallakin, Aasiaan kuitenkin ajateltiin mennä, Malesia ja Bali on harkinnassa...Toisaalta mauritius houkuttelee myös. Onko jollain tietoa hintatasosta siellä???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heippa!

Me jotenkin ollaan tykästytty ajatukseen, että vois suoraan hääjuhlasta lähteä kentälle..mutta kun kohteena on Thaimaa AM:n kautta, niin en tiedä onnistuuko. Ainakin tämän talven lennot näyttäisi lähtevän juuri lauantaina siten, ettei juhlista kerkeäisi millään kyytiin...mutta saa nyt nähdä, häät kumminkin vasta ensi talvena. Mutta mahdollisimman nopeasti häiden jälkeen siis halutaan matkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...