Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka pian häämatkalle?


Guest Bagel

Recommended Posts

  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Haluaisin lähteä häämatkalle parin päivän sisällä häistä. En kuitenkaan tiedä, miten tämä tulee käytännössä onnistumaan. Ensinnäkin meillä ei ole edes varaa lähteä yhtään mihinkään, ellemme saa matkaa lahjaksi ja toisinnakin emme tiedä vielä ensi talven opiskeluista.

Link to comment
Share on other sites

Häät helmikuussa 2006. Toivoisin, että pääsisiä lähetmään heti häiden jälkeisenä päivänä. Meillä pienet häät, joten häämatka kohokohta. Myös sen puolesta, että jos on kahden viikon matka, niin töistä tarvii melkein kolme viikkoa lomaa, enkä todellakaan halua mennä häiden ja matkan välillä töihin! ???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilläkin oli ensin suunnitelmis, että häämatkalle heti, mutta nyt kuitenki aateltiin, et tehtäs joku pieni reissu, esim,risteily heti häiten jälkeen maanantaina ja oikealle häämatkalle lähettäs noin 4-5 kuukauden päästä, häät elokuussa ja mukava päästä sit talvella etelän lämpöön pariks viikoks.  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest JohannaAnneli

Meillä on häät lauantaina ja matkalle lähdetään seuravana keskiviikkona. Ajateltiin että on mukava rentoutua muutama päivä kotona ennen reissuun lähtöä, kun tämä meidän elämä on enimmäkseen niin hektistä ja niin tulee olemaan meidän häämatkakin New Yorkiin  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest nannariina

Me lähdetään reissuun suoraan häistä: saattaa väsyttää, mutta halutaan suoraan humusta reissun päälle. Tosin tähän vaikuttaa kyllä myös työt yms. Lento on siis seuraavana aamuna. Häiden siivous yms puuhat ovat perheemme lupautuneet hoitamaan  ;D.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 2.7., häämatkalle lähdetään 2.9., eli tasan 2 kk häiden jälkeen. Syitä on monia; hinnat halvempia, kun ei ole enää lomakausi, ehtii vielä pari kuukautta kauemmin säästää matkaan rahaa, saan tarpeeksi aikaa hankkia uusi passi ja muut uudet kortit uudella nimellä, ja muutenkin ehtii vähän jo tottua rouvaselämään, ja juuri kun elämä on alkamassa arkistua, tuleekin taas kiva pako arjesta!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest Aikuinen Nainen

Me lähdimme häiden jälkeisenä maanantaina (häät lauantaina). Minä kuulun niihin ihmisiin joiden mielestä häämatka kuuluu tehdä heti häiden jälkeen. Matkojahan voi tehdä myöhemminkin, mutta kyllä häähumussa tunnelma on ainutlaatuinen :-X.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Häät olivat tammikuussa, häämatkalle lähdetään vasta heinäkuussa. Syynä se, että häitä vietettiin Mauritiuksella, niin heti perään ei viitsinyt ottaa toista reissua  ;D Ja on kivaa lähteä kesälomalla reissuun, matka osuu vieläpä hyvin puolivuotishääpäiväksi  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest brideof05

Meillä oli häät toukokuun ekana lauantaina ja häämatkalle lähdettiiin suoraan häistä  ;D Ajettiin Hesaan yöksi (hotelliin lentokentän lähellä) ja seuraavana aamuna kuudelta kentällä... Siinä oli oikeesti tunnelmaa!!!  ;D aah...nyt jo ikävä..

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät on elokuun puolessa välissä ja häämatkalle lähdetään vasta siitä kuukauden kuluttua. Asumme ulkomailla ja olisi ollut turhan rasittavaa suunnitella sekä häiden järjestäminen Suomessa että sieltä suoraan häämatkalle lähtö. Tuleepa myös vähän jaettua lomat, jolloin syksy ei ole niin pitkä!  8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...