Guest morsian1608

Helin matkat- toimiiko matkan järjestely?

182 viestiä aiheessa

Täysi kymppi Helin Matkoille. Loistava palvelu, edullisimmat hinnat (ja voi pojat että jaksoinkin kilpailuttaa) ja kaikki toimi juuri kuten piti. Lomallelähtöpaketti infolehdyköineen ja karttoineen oli uskomattoman hyvä ja niin hotellissa kuin lennoillakin meitä vastanaineita muistettiin skumpalla ja kukilla :) Voin lämpimästi suositella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä otin myös Helin Matkoihin yhteyttä tänään, soitin yhdelle virkailijoista. Erittäin innostuneen ja hyvän vastaanoton sain kyselyyni ja jonkinlaisen alustavan hinta-arvionkin. Eli vaikuttaa oikein lupaavalta. En tiedä miten ihmiset ottavat erilaisiin palveluihin yhteyttä, mutta itse en ihmettele yhtään jos sähköposteihin ei tule vastausta. Puhelin on paras tapa ottaa yhteyttä, siinä palveluntarjoajakin saa käsityksen asiakkaasta ja miten tosissaan hän on kyselyä tekemässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle Helin Matkoilta soittivat noin kahden tunnin päästä siitä, kun olin laittanut sähköpostilla tarjouspyyntökyselyn. Soittivat siis ja ilmoittivat, että kuun lopussa pystyvät tarjouksen antamaan, kun sitten on lennot hintoineen tiedossa. Itse olin kyllä tyytyväinen, että tuollaisen väliaikatiedon heti ilmoittivat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastauksena kysymykseen: Helin Matkoilla matkan järjestely toimi meillä ainakin muutoin hyvin, mutta olivat kokonaan unohtaneet ilmoittaa hotelleille, että olemme häämatkalla. Emme saaneet siis mitään erityiskohtelua emmekä nettisivuilla ao. hotellin osalta häämatkalaisille luvattua viinipulloa. Mielestäni ISO moka ammatikseen matkoja (ja myös paljon häämatkoja) järjestävältä toimistolta.

Helin Matkojen hyväksi on silti sanottava, että sieltä sain kyllä hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua + matkan järjestelyt toimivat kyllä muuten hyvin. Eli saatan kyllä varata sieltä uudestaankin, tosin varailen kyllä mielelläni itsekin netin kautta, mutta joskus toimistot saavat paketit edullisemmin.

Kaleva Travelista sitä vastoin olen saanut aina matkaa varatessani melko kylmää palvelua ja mm. häämatkakyselyn osalta kävi näin: olin pyytänyt varaamaan lennot paikkaan X päivänä Y, ja ilmoittanut että kellonajoista käy mikä tahansa klo 12 jälkeen ja että matkan tulee kestää 10 päivää. Sain vastauksen: kohde X ja päivä Y olivat kyllä oikein - mutta alustavasti varattu lento lähti klo 11 ja matkan kesto oli 9 päivää. Ilmoitin välittömästi että tämä ei ole mitä pyysin, kiitos ja näkemiin. Tämä on rankasti kilpailtu ala, kyllä löytyy toinen toimisto joka osaa laittaa muutamat numerot oikein kerrasta!

Areasta sain ihan hyvän ja melko nopean vastauksen tarjouspyyntöön, luulen että kokeilen sitä ensi kerralla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En voi suositella Helin Matkoja. Tädit väsäävät kukkasin koristeltuja vaaleanpunaisia voucher-papereita niin tohkeissaan, että olennaiseen keskittyminen unohtuu.

Jo alkuvaiheessa varauksen tehtyämme meinasimme jäädä sittenkin ilman lentoa Helin Matkojen virkailijan virheen vuoksi. Tämän seurauksena jouduimme muuttamaan matkasuunnitelmaamme, jotta pääsimme matkaan. Matkalla määränpäähän lensimme ensin Atlantin yli, jonka jälkeen meillä piti olla 2h vaihto toiseen koneeseen ja lopulliseen kohteeseen. Saimme keskellä yötä täysin vieraassa paikassa huomata, että meillä ei tätä jatkolentoa ollut, koska Helin Matkat ei ollut maksanut laskua. Ostimme itse liput jatkolennolle, jouduimme tosin odottamaan 5h koneen lähtöä, koska suunniteltu lento oli täynnä. Tätä soppaa sitten selvitettiin Helin Matkojen kanssa, johon heidän reagointiaikansa oli varsin pitkä.

Halusin kannattaa suomalaista yrittäjyyttä ja siksi matkan heidän kauttaan alunperin varasin. Mutta ensi kerralla käytän "oikeaa" matkatoimistoa, jotka osaavat asiansa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ainakin meni kaikki nappiin viimeistä yksityiskohtaa myöten... puhumattakaan siitä että Helin matkojen tarjous oli 700e edullisempi kun minkään muun matkatoimiston. Ripeää, ystävällistä palvelua ja saumaton lopputulos. Pakko suositella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin tarjouksen Karibian-risteilystä + hotellista ja lennoista ja mua ainakin ärsytti Helin matkojen tarjouksessa, että vaikka kuinka sanoin, että me ei haeta luksusoloja eli tavishytti ja -hotelli käy, niin tarjouksessa oli monta kertaa mainittu sviitti. "Jos vaikka haluatte..."

Kai mä olisin pyytänyt tarjouksen sviitistä, jos sellaiseen haluttais. No, tällä kertaa tuli sentään vastaus. Parin vuoden takainen Aussi-reissu ei varmaan ollut riittävän kallis, että oltais ikinä saatu mitään vastausta...

Edit. Helin matkojen tarjous selvästi kallein. Mr Travel halvempi, itse etsimällä halvin.

Muokattu: , käyttäjä: Shammy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen laittanut Helin matkoille heidän nettisivujensa kautta tarjouslomakkeella tarjouspyynnön 17.8.2009, vieläkään ei ole tullut minkäänlaista tarjousta. Ei sinänsä että me sitä enää haluttaisikaan, varattiin matka jo toisen toimiston kautta. Meidän matka tulee nyt sitten Ebookersin Luxus-matkapalvelun kautta, siellä ehdottomasti paras palvelu. Mr. Travelin kanssakin hiottiin meidän reissua jonkin verran, kunnes saimme ilmoituksen että jos emme ota matkaa heidän kauttaan, siitä veloitetaan 65 euroa mikäli matkaa vielä järjestellään meidän toiveiden mukaisesti. No ei tarvinnut heidän enää sitten järjestellä, mä en todellakaan sitoudu maksamaan pelkän tarjouksen pyynnistä, sillä jos hinta olisikin ollut heillä esim paljon kalliimpi kuin muilla, niin olis tullut tuo 65 euron maksu sitten extrana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tultiin viime viikolla Helin Matkojen järjestämältä häämatkalta (New York/Curacao). Kaikki meni moitteettomasti, joten matka oli hyvin järjestetty. New Yorkissa saimme hotellissa tavallisen huoneen sijasta suuren sviitin, koska heille oli ilmoitettu meidän olevan häämatkalla :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Musta taas Helin Matkojen mainostettua palvelua ei näkynyt muuten kuin, että virkailija soitti mulle ja kysyi vähän tarkemmin lentoajoista tarjousta kysyessäni. Seuraavana päivänä saimme tarjouksen suositusta kohteesta. Kysyin muista kohteista tarjouksia sahköpostilla ainakin kolmeen kertaan, mitään muuta en saanut vastaukseksi kuin, että palaan asiaan myöhemmin. Aha. Edelleenkään en ole kuullut takaisin tarjouksesta, joten varasimme matkan omatoimisesti ostamalla lennot ja varaamalla kohteessa yöpymisen itse.

En tiiä mistä johtuu, että jotkut saavat oikeasti hyvää palvelua, kun monet tuntuvat saavan ihan ala-arvoista "palvelua". Sen verran on kuitenkin kilpailua tälläkin alalla, että asiakkaiden luulisi kelpaavan. Mekään ei kuitenkaan ihan pikkurahalla matkaan lähdetty, budjetti oli 4000 €/per matkustaja. Kummallista toimintaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti, noin 2-3 päivässä. Kun lopulta päädyimme heidän matkaansa, soittelimme Päivin kanssa. aivan ihana ihminen ja todellinen matkailun ammattilainen :) Olen todella iloinen, että päädyttiin varamaan unelmien häämatka Aruballe heidän kauttaan. Nyt vaan pitää odotella lähes 9 kuukautta, että pääsee karibialaisen auringon alle löhöämään ja lilluttelemaan varpaita turkoosiin mereen ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varattiin Havaijille matkat jouluksi, ja sähköpostitse saatu tarjous oli sen verran kilpailukykyinen omatoimimatkaankin verrattuna, että otimme matkan Helin matkojen kautta. Muutokset alkuperäiseen tarjoukseen onnistui, ja vaikka sovimme asiat vain sähköpostitse, oli se meille toimivin tapa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin olemme saaneet todella hyvää, nopeaa ja joustavaa palvelua Helin matkoilta. Itse matka on tosin vielä edessä, mutta tähän asti kaikki on sujunut hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulimme juuri Mauritiukselta ja matkan tilasimme Helin matkojen kautta. Omatoimimatkaan verrattuna matka oli edullisempi, lisäksi saimme hyviä kommentteja hotelleista ja osasimme valita "oikean" rannan. Mauritiuksen "talven" aikana Saaren pohjoisosan länsipuoli on varma valinta. Idässä kuuleman mukaan tuulee paljon ja meidän havaintojen mukaan myös satoi. Sinänsä hassua miten saaren eri osissa sää vaihtelee niin paljon, vaikka kyse on pienestä saaresta.

Helin matkoissa Lea palveli meitä koko ajan ystävällisesti ja nopeasti. Kaikki sujui ennen matkaa ja matkan aikana aivan loistavasti! Oman kokemuksen perusteella suosittelen Helin matkoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolme reissua Helin Matkojen kautta takana. Yksi niistä oli häämatka Mauritiukselle ja kaksi aasian suuntaa.

Palvelu on ainakin meidän kohdalla aina toiminut loistavasti.

Varauksen/tietustelun alkuvaiheessa olemme joko soittaneet suoraan tietylle henkilölle tai laittaneet kyseiselle henkilölle sähköpostia.

Sähköpostilla on yleensä varausta viety eteenpäin. Puhelimessa tietysti joissain asioissa päästään nopeammin eteenpän kun voidaan vaihtaa ajatuksia monipuolisemmin.

Virkailijoiden loma-ajankohat näkee hyvin Helin matkojen sivuilta "ottakaa yhteyttä" kohdasta kunkin henkilön kohdalta.

Jos joku ei ole saanut hyvää palvelua niin ilmoittakaa toki siitä esimiestasolle.

Helin Matkat ainakin meidän kohdalla on se ensimmäinen vaihtoehto jos räätälöityä pakettimatkaa etsimme.

Kokemusta on myös parista muidenkin kautta ostetusta räätälöidystä matkasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseasiassa alamme kallistua Helinmatkojen puoleen vain ja ainoastaan palvelun takia. Muilta matkatoimistoilta kun emme ole saaneet kuin korkeintaan yhden puhelinsoiton, jossa ollaan valiteltu, miten on kiireistä ja vaikeaa. Aikani valittelua kuunneltuani vaihdoin matkan joulusta hiihtolomalle. Olemme siis menossa Uuteen Seelantiin ja ymmärrän, että joulu on vaikea ja kallis aika. Mutta kai sitä voisi jotain tarjota! Tietäisi edes, kuinka kallis, mutta eipä paljon tarjouksia kuulunut.

Suomen matkatoimistojen sivuilla on pakettitarjous Uuteen Seelantiin hinnalla, jolla saa hiihtolomallakaan hädin tuskin lentoja. Pakkohan sitä oli sitten kysyä, että oletteko tosissanne... Sieltä kaveri laittoi pitkän listan kysymyksiä, joihin vastasin, että tarjouksenne mukaisesti. Eipä tainnut tietää, mitä firma sivuillaan myy, kun ei ole sen koommin mitään kuulunut...

En ole aiemmin juurikaan matkustellut, joten kuvittelin hölmönä, että palvelu olisi Suomessa jotenkin arvossaan. Pelkkiä lentoja kyllä tarjotaan, jotka saisin itsekin bookattua netistä. Mutta erikoismatkan vaatimaa palvelua saakin näköjään hakea ihan tosissaan! :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseasiassa alamme kallistua Helinmatkojen puoleen vain ja ainoastaan palvelun takia. Muilta matkatoimistoilta kun emme ole saaneet kuin korkeintaan yhden puhelinsoiton, jossa ollaan valiteltu, miten on kiireistä ja vaikeaa.

Mielenkiintoista kuinka erilaisia kokemuksia ihmisillä onkaan. Meidän kohdalla Helin Matkat ei suostunut tekemään tarjousta Cook Saarille, kun olisi kuulemma ollut niin hankalaa ja aikaavievää, varsinkin kun olisimme halunneet tarjouksen kahdella eri hotellivaihtoehdolla. Mekin oltaisiin haluttu tietää hintatasoestimaattia, mutta sekään ei olisi kuulemma onnistunut.

Mauritiukselle sitten tekivät yhden tarjouksen ja that's it, ota tai jätä. HM:n tarjous oli töykeän palvelun lisäksi vielä huomattavasti kalliimpi kuin Mr. Travelin, jonka kautta puolestamme saimme loistavaa palvelua ja lähemmäs 10 erilaista tarjousta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä laitoin kaksi kuukautta sitten Helin Matkoille tarjouspyynnön, enkä vieläkään ole saanut mitään vastausta. Ei anna kovin hyvää kuvaa. En tiedä oliko merkitystä sillä, että kysyin vähän erikoisempaa kohdetta. Mutta olisi voinut jotain edes vastata. No, varasimme jo lennot omatoimisesti ja olen oikein tyytyväinen siihen valintaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minä oon saanu vastauksia nopeasti helin matkoilta, nyt vaan kun esitin että haluaisin saada muistakin kohteista tarjouksia (pyysin aiemmin mauritiuksen reissuista) niin nyt on vastauksen saapuminen kestänyt 5 päivää. Ei siis mitenkään järkyttävän kauaa vielä odoteltu..laitoin tässä samalla kyselyjä moneen muuhunkin paikkaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En oikein ymmärrä, että miten räärälöity matka voi tulla halvemmaksi kuin omatoiminen??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tähän astisten kokemusten (tarjouspyyntö-vaihe) perusteella Helin Matkoja voisin suositella ja heidän kauttaan matkalle lähdetään. Tosiaan huomasimme mekin että omatoimisesti varattuna matka olisi saattanut tulla jopa kalliimmaksi: matkatoimistolla ilmeisesti omat diilinsä häämatkojen osalta (alennukset majoituksista), joita en ainakaan itse löytänyt mistään netistä... Toki hotellilta suoraan kysymällä olisi ehkä onnistunut moinen omatoimisestikin hommattuna? Joka tapauksessa lennot ja majoitukset haluamassamme hotellissa olisivat omatoimisesti tulleet hieman kalliimmiksi, ja kun siihen päälle lasketaan lentokenttäkuljetukset...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut että voisimme käyttää Helin matkoja, ainakin ennen kuin luin tätä foorumia. Ystäväni olivat Istanbulissa häämatkalla muistaakseni Helin makojen kautta ja luultavasti suht` samalla budjetilla liikkeellä kuin me tulemme olemaan. Nyt en ihan suoraan muista oliko heillä moitteita, muistaisin että matka oli sujunut hyvin. Pitää vielä kysellä heidän kokemuksiaan tarkemmin.

Mielessäni tässä vain pohdin että onko mahdollisesti merkitystä millaisella budjetilla on liikkeellä siihen nähden millaista palvelua saa ko.matkanjärjestäjältä. Toivottavasti ei, ja ei kyllä luulisi mutta onko joku muu pohtinut samaa tai kokenut budjetin vaikuttavan jollain järjestäjällä palveluun.

Haluan tietenkin mahdollisimman hyvin varmistaa että häämatka sujuu ongelmitta ja jättää vain positiivisia muistoja. Erittäin hyvä on lukea täältä kokemuksia ja luulisi matkanjärjestäjienkin tajuavan että jokainen asiakas on tärkeä, ja juttu kulkee eteenpäin ja vaikuttaa ihmisten valintoihin.

Pieniä virheitähän aina voi sattua kaikille ja tämä ymmärrettävää. Mutta ammattitaidotonta huolimattomuutta ja välinpitämättömyyttä en voi sietää.

Hyvää asiakaslähtöistä palvelua arvosta kaikkein eniten, siitä olen valmis hieman enemmän maksamaankin ihan periaatteesta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

En ole eläissäni saanut niin hyvää palvelua kuin Helin Matkoilta. Varaamme suurella todennäköisyydellä matkan juuri heiltä (vaihtoehto tehdä varaukset itse). Laitoin viikonloppuna postia, sain soiton heti maanantaiaamupäivällä valmiiksi mietityn suunnitelman kera, ensimmäinen tarjous postiin tiistaina, useamman sähköpostin vaihto, torstaina taas puhelinkeskustelu... Aivan käsittämättömän hyvää palvelua! Meillä on pitkä matka kyseessä ja hintaakin tulee lähemmäs 8.000 euroa kahdelta henkilöltä, joten odotankin saavani hyvää palvelua, mutta tämä on ylittänyt odotukseni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitettiin vuoden vaihteessa Helin matkoille tarjouspyyntö. Noin viikko sen jälkeen sain puhelinsoiton heiltä ja matkaehdotelman, joka kuulosti paremmalta kuin hyvältä ja pysyi budjetissamme. (muilta matkatoimistoilta emme ole saaneet vastausta tarjouspyyntöön) No päätimme ottaa helin matkojen tarjouksen ja vahvistimme varauksen. Laitoin tammikuun viimeisellä viikolla sähköpostin , jossa kerroin vahvistavamme varauksen ja ilmoitin erikoisruokavaliosta ja tiedustelin milloin saamme laskun. En saanut mitään vastausta tähän viestiin. Viime viikolla laitoin sitten viestiä virkailijalle jonka kanssa hoidimme tätä matkavarausta ja hän kuittasi viestiini, että vastaa minulle mahdollisimman pian. No nyt on taas viikko mennyt eikä vieläkään vastausta alkuperäiseen viestiin jonka lähetin tammikuussa eli melkein kuukausi sitten. Ihmetyttää vähän tämä toiminta. Ymmärrän , että heillä on kiire ja varsinkin nyt kun kesä lähestyy ja monet viettävät häitään juuri kesällä. Meidän matka on vasta loppuvuodesta, mutta olisi silti kiva saada ajoissa jonkinlainen varmistus, että matka-asia on nyt kunnossa... Meillä matkabudjetti on 6000 e eli luulis sellaisen summan helin matkoillekin kelpaavan. Omatoimisesti oltais saatu sama reissu 3000-4000 eurolla, eli todella paljon halvemmalla, mutta tykätään maksaa palvelusta. Mutta voi olla, että mieli muuttuu jos ei homma ala toimimaan. Tulee väkisinkin hyvin epävarma olo ko. puljusta. Uskallammeko maksaa heille 6000 e  ja toivoa, että syksyllä kun matkalle pitäis lähteä niin asiat on kunnossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Untuvikko.

Mukava kuulla, että Helinmatkoilta löytyi sopiva matkapaketti unelmienne häämatkaksi.

 

6000 euron matkaa ei 3000-4000 eurolla saa, mitään kautta-Toki samaan kohteeseen voi matkan saada, mutta ei saman tasoiseen hotelliin. 

En tiedä mikä kohde teillä on kyseessä, mutta usein varsinkin Aasian kohteiden kyseessä ollessa, hotellihintoja ei ole vielä tässä vaiheessa ensi talvelle julkaistu, joten joudumme niitä aina erikseen pyytämään ja välillä odottelemaan jonkun aikaa.

Tällainen palvelutilanne, jota kuvailit, ei ole Helinmatkojen palvelulupauksen mukaista, ja haluaisinkin selvittää tämän asian kanssasi, mikä tässä prosessissa on mennyt mönkään. Ottaisiko ystävällisesti yhteyttä minuun suoraan; [email protected]

 

Olemme toimineet 29 vuotta, meillä on AA-luottoluokitus, takaamme matkapaketeillemme täydet kuluttajaviraston vakuudet, sekä asiakkaidemme turvaksi 24 h päivystyspalvelun mahdollisten ongelmatilanteiden varalta - eli sellaisesta "puljusta" kirjoittelen.

Pikaista yhteydenottoasi odotellen.

 

Ystävällisin terveisin, Lea Helinmatkoista

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään