Helin matkat- toimiiko matkan järjestely?


Guest morsian1608

Recommended Posts

Hei, olen saanut tarvittavat vastaukset ja matka-asia on nyt kunnossa! Ilmeisesti meillä oli mennyt vähän asiat ristiin virkailijan kanssa ja pieniä väärinkäsityksiä syntynyt.

Mutta hommat on siis nyt hoidossa ja matkalle ollaan lähdössä teidän kauttanne syksyllä.

Ja mitä noihin hintoihin tulee niin tosiaan omatoimisesti reissu olisi halvempi. Mutta niin kuin sanoin tykätään siitä, että joku ammattilainen hoitaa hommat puolestamme ja ei tarvitse itse stressata :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

täältä positiivinen kokemus helin matkoista! olemme yleensä suosineet omatoimireissuja matkustaessamme. häämatkalle halusimme kuitenkin sitä luksusta ja päädyimme matkatoimiston räätälöimään pakettiratkaisuun. tähän asti olemme olleet hyvin tyytyväisiä kaikkeen asiakaspalveluun :). matkalle lähdemme syssymmällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Täällä juuri Helin Matkoilta häämatkan varannut! Olen todella tyytyväinen palveluun! Kohde kerkesi vaihtua suunnitelmissa 3 kertaa ja jokaisesta kohteesta saimme kuitenkin useamman tarjouksen pyytämillämme spekseillä :) En todellakaan ollut helpoin asiakas ja silti sain tarjoukset ja vastaukset sähköposteihin todella nopeasti! Voin suositella!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Saimme todella hyvää palvelua heti ensimmäisestä hetkestä lähtien, muut matkatoimistot eivät edes viitsineet vastata tarjouspyyntöömme. Helin matkat vastasi heti seuraavan päivän aikana, ja tarjouksessa oli monta eri hotellivaihtoehtoa eri hintaryhmissä. Varasimme matkan heidön kauttaan, ja kaikki on tähän mennessä sujunut loistavasti. Nyt odotellaan vaan lippuja postitse ja matkaan on tarkoitus lähteä noin puolentoista viikon kuluttua. :) Toivottavasti fiilis on yhtä positiivinen matkan jälkeen! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Varasimme häämatkan tällä viikolla. En tiennyt Helin matkojen olemassa olosta mitään ennen kuin luin täältä ko. matkatoimistosta. Erittäin hyvää palvelua on saanut ainakin tähän asti! Pyysimme parista paikasta tarjousta häämatkasta ja ehdottomasti parasta ja nopeinta palvelua sai täältä ja myös hinta oli kilpailukykyinen. Nyt odotamme malttamattomina häitä ja matkaa. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...