Guest morsian1608

Helin matkat- toimiiko matkan järjestely?

182 viestiä aiheessa

Mä jouduin hieman muuttamaan käsitystäni Helin matkoista. Syy miksi tarjouksen tulo kesi, että henkilö jolle sen osoitin oli poissa töistä. Tässä kohtaa tietysti olisi kuulunut tulla ilmoitus, että olen poissa ja postisi siirtyy tai otan yhteyttä heti kun palaan.

Mutta sain häneltä viime perjantaina meiliä, jossa pyysi hieman tarkempia tietoja, jotka hänelle eilen maanantaina ilmoitin. Ja sitten tarjous olikin jo illalla sähköpostissa. Ja mikä varsinaisesti ihmetytti oli, että hinta tuntui kohtuulliselta. Toki pyysimme edullisia majoitusvaihtoehtoja ja niitä onneksi Seychelleiltäkin löytyy. Tein eilen illalla tarjouspyynnön mr-traveliin. Mielenkiinnolla odotan, mitä sieltä tarjotaan. Sitten tietysti vertaamme vielä, miten paljon omin päin varaaminen tulisi maksamaan.

Meillä on tietysti nyt se ongelma, ettemme pääse varailemaan matkaa vielä reiluun pariin viikkoon, sillä lomamme tarkka ajankohta on vielä auki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, jäikin mainitsematta, oli Helin matkat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juup, siltä se näyttää että Helin matkoilta saa ihan hyvää palvelua sitten kun sieltä saa palvelua.  ;) Vaan me pyydettiin sieltä tarjousta Karibian matkasta (viisi yötä Miamissa ynnä risteily) *kolmeen* kertaan, eikä vastausta näin kaksi kuukautta myöhemmin ole vieläkään kuulunut. Kolmannen kerran otettiin yhteyttä ihan sillä mielellä, että jos vaikka on sähköpostiosoite väärin tai puhelinnumero pielessä, mutta ihan oikein ne tiedot siellä oli. Ehkäpä Helin matkoilla on vain jo tarpeeksi asiakkaita? Hehee... No, matkoja saa onneksi muualtakin!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terveisiä Mauritiukselta!

Palasimme muutama päivä takaperin Helin matkojen järjestämältä häämatkalta ja kaikki toimi ihan viimeisen päälle hyvin mitään ongelmia ei ollut. Suosittelen lämpimästi ko. toimistoa!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Varasin matkan Helinmatkojen kautta pari viikkoa sitten. Ja laskut ym. paperitkin ovat saapuneet jo.. Onko kukaan käyttänyt  sivua www.checkmytravel.net? Sieltähön pitäisi selvitä tietoa varatuista lennoista jne. Ihmettelen kuitenkin kun menen sivuille ja kirjaudun sisään, saan esille vain meno lennot. :o :o

Kysyin asiaa Helinmatkoilta ja virkailija ei syytä osannut sanoa.  ??? Sanoi vaan, että ehkä se johtuu siitä kun olemme menossa siis karibialle, Curacaolle ja Aruballe, että saarten välisiä lentoja ei voi lunastaa täällä.. Ihmetyttää silti, miksi paluulennot Arubalta eivät näy sivustolla. :o

Osaisiko joku ihana ihminen auttaa tässä?? Vai tuleekohan meille suunniteltua pidempi loma ;D

Muuten asiat ovat sujuneet ihan ok Helinmatkojen kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Helin matkoista samanlaisia kokemuksia kuin Myyiksellä. Eli huonoja. Laitettiin sinne tarjouspyyntö sähköpostilla, mutta mitään ei kuulunut. Mies sitten soitteli sinne ja kysyi, ovatko saaneet postin. No eivät, kun ko. henkilö, jolle postin laitoimme ei olekaan heillä enää töissä! No, laitoimme tiedot uudelleen uuteen osoitteeseen. Mitään ei kuulunut. Mies soittelemaan jälleen perään. "Juu - laitetaan tarjous ihan pian. " Ei kuulu mitään. Mies soittaa. "Kyllä kyllä huomenna tulee tarjous." Ei tullut.  >:(

Olimme laittaneet tarjouspyyntöjä myös parille muulle matkanjärjestäjälle ja sieltä, mistä palvelua saimme, myös varasimme matkan. Hintakaan ei ollut paha ja mikä tärkeintä, saimme todella hyvää palvelua!  :D

En voi siis suositella Helin matkoja, valitettavasti  >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä vasta kolmannella yrityksellä sain postini perille Helinmatkoihin. Heidän omilta sivuiltaan löytyneet osoitteetkaan eivät toimineet, ja lopulta lähetin postia eräältä naikkarilta saamaani osoitteeseen henkilölle, jota ei edes nettisivuilta löytynyt. Arvostus laskee kyllä huimasti yritystä kohtaan, joka ei viitsi sivujaan päivittää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Palailin kertomaan vielä kokemuksiani Helinmatkoista..

Pari päivää ton laittamani viestin jälkeen, virkailija jonka kanssa asioin soitti minulle ja selitti syyn siihen miksi lentomme eivät näy siellä sivuilla.  Hän oli alkanut itse selvittää asiaa, ja se johtuu kuulemma siitä, että KLM lentoyhtiön systeemi ei tue kyseistä sivua. Hän oli ajatellut että minua oli jäänyt vaivaamaan se asia ja lisäksi hän laittoi vielä postissa varaustiedot lennoista. Eli olin todella positiivisesti yllättynyt! :) :)

Tuntuu aika ihmeelliseltä kun niin moni täällä on saanut sieltä todella huonoa palvelua.  :(En kyllä itsekkään käyttäisi palvelua, jos minua olisi kohdeltu noin.  Kuulin ystävältäni Helinmatkoista ja laitoin joskus viime keväänä ensimmäisen kerran kyselyn häämatkoihin liittyen. Olen aina saanut sieltä joko samana päivänä vastauksen tai sitten jos olen illalla sinne meilannut niin heti seuraavana aamuna. Lisäksi he ovat sieltä laittaneet meille n. 20 viestiä, jotka kertovat matkakohteestamme, kuvia, linkkejä jne. Olen "teettänyt" heillä varmaan aikalailla töitä kun olen laskettanut useita eri hotellivaihtoehtoja.  Mutta Sehän heidän työnsä on, palvella asiakkaita..

Eli tähän asti olemme olleet tyytyväisiä Helinmatkoihin, toivottavasti myös matkan jälkeen! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Olen aina saanut sieltä joko samana päivänä vastauksen tai sitten jos olen illalla sinne meilannut niin heti seuraavana aamuna. Lisäksi he ovat sieltä laittaneet meille n. 20 viestiä, jotka kertovat matkakohteestamme, kuvia, linkkejä jne. Olen "teettänyt" heillä varmaan aikalailla töitä kun olen laskettanut useita eri hotellivaihtoehtoja.  Mutta Sehän heidän työnsä on, palvella asiakkaita..

Olen samaa mieltä, eli matkaa olemme varaamassa juuri nyt. Palvelu on loistavaa. Vastaukset saman tien, lisätietoa hotelleista jne. valtavasti ja nopeaa meininkiä koko ajan. Toki tiesimme veljeni suosituksesta, kenen puoleen kääntyä. Hän on oikea tehomyyntitykki! Suosittelen vahvasti!! Saamme juuri mitä haluamme räätälöitynä. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:'(

Hei kaikki!

Luin kauhuissani palautteitanne!  Suurin osa johtuu erään työntekijämme loppuunpalamisesta jolloin kaikki asiat jäivät hoitamatta vaikka hän toista väitti koko ajan kun kyselin.  Hän on nyttemmin vaihtanut täysin alaa.  Kukaan asiakkaistamme ei kuitenkaan laittanut minulle viestiä hommien sujumattomuudesta.  Jos jotain tällaista sattuu, niin toivon että saan tiedon asiasta.

Sivumme uusiutuvat täysin ja siksi voi jotain vanhaa tietoa sivuilla olla;  Teen kummatkin sivustot  itse ja panostan todella hyvään informaatioon kaikista kohteistamme, siksi kestää hieman uusien sivujen avaus.  Mutta on tosi suuri homma sekä vastata asiakkaille (niinkuin vielä haluan itsekin tehdä) että päivittää kaksia sivuja yhtäaikaa...

Asiakkaat tulevat ensin ja siksi sivujen avaus hieman viivästyy.  Varsinkin näin hää- ja matkamessujen jälkeen!  (Satakin mailia päivässä tulee...  Lähtöajankohdan mukaan täytyy priorisoida;  Hiihtoloma ja pääsiäinen ensin, sitten kesä ja syksy.)

Tässä toimivat kontaktit:

[email protected] (Kaikki kohteemme; Thaimaa, Malesia, Indonesia, Singapore, Mauritius, Seychellit, Karibian ABC-saaret ja eteläisen Karibian risteily Arubalta)

[email protected] (Seychellit, Thaimaa, Afrikka)

[email protected] (Malesian Borneo ja KL, Australia, Bali, Singapore, Karibian risteilyt)

Puh: 014-3373120

http://www.helinmatkat.fi/   (osoite pysyy samana!)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Jaana,

Ymmärrän kaikki pointtisi. Harmillista, kun työntekijä ei pysty myöntämään tukalaa tilannetta. Toivotan teille kaikkea hyvää ja olen itsekin varmasti tulevaisuudessa vielä teihin yhteydessä!

Myy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

Ajattelinkin että tuohon huonoon palveluun on olemassa jokin "järkevä" selitys. Ikävää, että tuollaista tapahtuu.  :( Se vaan on niin, että häämatka koetaan varmaan niin tärkeäksi ( ainakin itse koemme!) että jos saa ns. huonoa palvelua, niin harvemmin viitsii yrittää ottaa sitten vielä yhteyttä samaan yritykseen ja toiseen henkilöön..

Itse olen kyllä ollut todella tyytyväinen Helin matkoihin ja olen tosissaan aina saanut tietoa. Palvelu on ollut todella ammattimaista ja tietoa ja kokemusta on valtavasti (ainakin Jaanalla  ;) ) kuten varmasti muillakin henkilöillä! Voin siis suositella Helin matkoja!

-Tikru-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen saanut teiltä (Helin matkoilta) ainoastaan hyvää palvelua, tai sanottakoon, erinomaista palvelua :D

Viiveli :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!

Me saatiin  Helin Matkoilta häämatkan valmistelussa Mauritiukselle kyllä aivan mainiota palvelua (mm. video hotelleista lainaan, hyvä yhteydenpito sähköpostilla jne.), mutta perillä ei homma aivan toiminutkaan....

Eli jos menette Helin kautta hoidetulle häämatkalle, selvittäkää hotellien hääpareille tarjoamat edut etukäteen tarkasti, varmistakaa matkaanne valmistelevalta virkailijalta, että edut todella ON sovittu hotellien kanssa ja tarkistakaa HETI hotelliin tullessa, että hotelli on saanut tiedon siitä, että kyseessä on häämatka.

Meillä meni tämä aivan pieleen eli kumpikaan hotelleista ei ollut saanut tietoa, eli sitten naristiin itse etuja respassa ja vaikka ne sitten saatiinkin, niin kyllä harmitti! Vaikea sanoa oliko moka Helin vai Heliä Mauritiuksella edustavan White Sands Toursin toiminnassa.

No, nyt odotellaan tokaa viikkoa Helin Matkojen lupaaman selvittelytyön tuloksia eli "mikä ja miksi mätti" ja miten Helin Matkat aikoo (jos aikoo?) tapahtuneen hyvittää...

Eli meidän arviot Helin Matkoista saatte sitten kun ylläoleva selviää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nosto...

Laitoin tänään tarjouspyynnön meilitse ja odotan todellakin minkälaista palvelua saadaan!

Uusia kokemuksia ko.matkatoimistosta kaivataan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään Helin matkojen kautta Mauritiukselle ensi vuoden puolella, ja ollaan saatu tosi hyvää palvelua tähän mennessä. Kaikkiin maileihin on vastattu seuraavana päivänä. Joku mainitsi kehnoista esitteistä, se pitää paikkansa mutta nettisivuillahan on hyvät tiedot kaikesta mahdollisesta ja hotellitkin esitelty kivasti. Innolla odotamme matkaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vain positiivisia kokemuksia Helin Matkoista. Menemme kuukauden päästä heidän järjestämälleen matkalle Mauritiukselle ja tähän saakka kaikki on toiminut ja sujunut erinomaisesti.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi matkaa tilattu tänä vuonna ja erinoimaista palvelua olemme saaneet.

Hinta-/laatusuhde kohdallaan... tosin toinen matka vasta edessä  ;)

Suosittelen kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme saaneet ihan ok palvelua vaikka mielestäni sähköpostitse matkan varaaminen on hiukan hankalaa (Helin matkat siis toivoo sähköpostiyhteydenottoja). Olisi helpompi kasvotusten puhua kuin kirjoittaa kaikki varsinkin, kun välillä tuntuu, että virkailija on lukenut sähköpostini huonosti ja tarjoaa jotain ihan muuta kuin olen pyytänyt. Eli yhteydenpidossa on näkynyt kiire ja huolimattomuus. Vastaukset ovat kyllä tulleet nopeasti, mutta mieluummin odottaisin vähän kauemmin ja saisin huolellisemman vastauksen. Puhelimitse olen sen sijaan saanut ko. virkailijalta parempaa palvelua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin viime kesäkuussa Helin Matkatstossa Jyväskylässä asti kyselemässä tarjousta kaukomatkasta. Virkailija otti tiedot ylös ja sanoi ottavansa pikaisesti (viikon sisällä yhteyttä). No, kuinkas kävikään. Mitään yhteydenottoa ei ollut tullut vielä elokuun loppuun mennessä jolloin soitin itse kyseiseen toimistoon ja kysyin onko tämä teistä asiallista asiakaspalvelua? Virkailija nikotteli puhelimessa, että kun täällä on ollut niin kiirettä jne... Annoin palautetta ja kunnolla, niin kypsä olin kyseiseen odotteluun koska juttu ei jäänyt siihen.

Virkailija lupasi alkaa heti selvittämään lentoja ja hotelleja ja ottaa jälleen kerran yhteyttä mahdollimman pian. Tämäkin yhteydenotto kesti yli kuukauden jonka jälkeen otin jälleen kerran tulenkatkuisen puhelun kyseiseen toimistoon ja annoin kuulua. Ikinä en tule jalallani sinne astumaan, koska saivat kyllä tuntemaan itseni kakkosluokan asiakkaaksi jonka matkatilaus annetaan homehtua jossain papereiden alla.

Onneksi jotkut toiset ovat saaneet hyvää palvelua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä sain aikoinaan järjestäessäni 20 hengen etelänmatkaa todella tylyä palvelua.. Enpä ole sen jälkeen edes harkinnut käyttäväni heidän palveluitaan. Saatanpa olla hieman tyly mutta en viitsi rasittaa itseäni ja hermojani..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häämatka varattiin HelinMatkoista ja kaikki meni loistavasti. Palvelu oli nopeaa ja joustavaa (vaihdeltiin hotelleja ekan parin päivän aikana aika monta kertaa) ja kotiin lähetettiin jättimäinen nippu esitteitä yms. matkalippujen lisäksi. Perillä kaikki toimi kuin unelma, kaikki sovitut kuljetukset toteutuivat ja hotelleissa varaukset yms. olivat kunnossa. Koneessa meille oli varattu etukäteen vierekkäiset kahdenhengen paikat (ei siis sellaisessa 3 tai 4 hengen rivissä), joka oli ihan mielettömän hyvä juttu. Ei voi kuin kehua siis!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme varanneet häämatkan Mauritiukselle ensi kesäksi ja olemme tähän asti olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Meitä on palveltu todella ystävällisesti. Soitin ensin ja ehdotus tuli s-postiin jo samana iltana. Muutenkin, ovat vastanneet sähköpostiin samana päivänä. Odotamme matkaa jo innolla.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varasimme juuri Helin Matkoilta häämatkan lokakuulle ja palvelu on ollut kyllä loistavaa! Vastaukset tulivat aina nopeasti ja viimeisiä yksityiskohtia sovittaessa Jaanalta tuli maileja ainakin kolme saman illan (!) aikana  ;D Ja niistä viimeinen joskus iltakymmenen jälkeen joten ei voi sanoa muuta kuin että täytyy olla todella omistautunut työllensä  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

palaan asiaan kunhan palaamme häämatkaltamme tuossa helmikuun lopussa...

katsotaan nyt miten tämä loppuu.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään