Jump to content
Naimisiin.info

Paljonko häämatkanne maksoi/maksaa per henkilö?


Guest Aurora80

Recommended Posts

  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä matkat maksoi 600e yhteensä vakuutuksineen. Reissuineen ja ruokineen ja ostoksineen kulutettiin reissussa 1200e.

Huom! Ostin tuliaisia, lahjat kaasoille ja muille jotka uurasti hullun lailla juhlien eteen jne... eli tos oli kaikki. Emme siis säästelleet sitten siellä päässä joka euroa. Mut kyllä siellä paljon vähemmälläkin pärjää, varsinkin jos syö vähän edullisemmin ja ei ostele tuliaisia tai kiitos lahjoja talkooporukalle eikä osallistu retkille. Siinä tapauksessa...

Lähdettiin äkkilähdöllä Turkkiin Marmarikseen ja kivaan pikku hotelliin päästiin viikoksi. Jos ei ole niin nirso joka asiasta ja uskaltaa ottaa riskin niin tällä tavalla pääsee helpolla.Se oli puolihoidolla. Joten vain aamupala kuului hintaan. Muuhun ruokaan sai kulutettua just sen verran kuin halusikin - vähän tai paljon. Hinnat vaihteli suuresti.

Toinen vaihtoehto oli muistaakseni Bulgaria johon oli vielä paikkoja ja kun ei osattu päättää niin heitettiin kolikolla.

Ilmat oli hyvät, matkanjärjestäjän reissuja kierrettiin ja Turkista sai edullisesti ostoksiakin. Ei kannata tosiaan raahata vaatteita hirmusesti mukanaan siihen suuntaa. Jopa ystävälliset oppaat oli yllätykseksi järjestäneet viinipullonkin ihan omasta puolestaan.

Häät oli lauantaina, ja jos maanantaina oltas oltu ajoissa niin oltas jo sillon päästy reissuun, mutta kun ei niin ei. Eli tiistaina oli lähtö... Hauskaa voi siis pitää myös pienellä budjetilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Meillä häämatkan kohteena tulee olemana Samui, Thaimaa. Matkaa päästään varaamaan nyt huhtikuussa, kunhan matkat tulee myyntiin. Olen laskeskellut, että varmaan n. 2000€/pää tulee maksamaan, kun matkassa ollaan 2vko ja **** "häähotelli" kyseessä. Katselin tuossa vaan, että onpas moni päässyt todella edullisesti kahdeksi viikoksi Tahimaahan. Onkohan hinnoissa ero kesä- ja talvikauden aikaan. Ja tokihan nyt hotellikin vaikuttaa asiaan. Haluttaisiin ottaa 4pv Bangkok - 14pv Samui yhdistelmä, mutta saa nähdä miten kamalan kalliiksi tuo tulee tammikuun aikoihin.....

Meillä tuli just tuon verran maksamaan kun on 4-5 tähden hotellit Bangkokissa ja Samuilla, ja matkalla ollaan yhteensä 12 päivää Joulukuussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Meillä tuli just tuon verran maksamaan kun on 4-5 tähden hotellit Bangkokissa ja Samuilla, ja matkalla ollaan yhteensä 12 päivää Joulukuussa.

Jep, nyt on matka varattuna, 4 yötä Bangkok - 7 yötä Samui. Hotellit ****+/****. Matkan hinta yhteensä 4070€. Hirvittää, mutta kyllä se raha jostain revitään. Tuohon päälle sitten käyttörahat/retket yms. Pitää toivoa, että saadaan hyvin rahaa häälahjaksi :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...