Paljonko häämatkanne maksoi/maksaa per henkilö?


Guest Aurora80

Recommended Posts

Guest tyttönen
Lennot ja hotellit maksavat noin 1100 €/henkilö, kyseessä on kahden viikon matka Azoreille. Retkiin ja autonvuokraukseen olemme varanneet 600-800 € ja käyttörahaa 50-100 €/vuorokausi (riippuen syömisistämme), joten matkan kokonaiskustannukset lienevät 2000 €/henkilö.

Me lähdetään myös kahdeksi viikoksi Azoreille ja maksaa suurinpiiretin saman verran. Hotellina **** -tähden Caloura Resort. Auto saatetaan vuokrata muutamaksi päiväksi, muttei missään nimessä koko ajaksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä maksaa noin 1600€/hlö. Hintaan sisältyvät lennot, lentoverot, majoitus 10 vrk, aamiaiset sekä lentokenttäkuljetukset. Matkan kohteena on Malesian Borneo ja siellä viiden tähden hotelli. Tottakai lisäksi tarvitaan reilusti rahaa matkalle mukaan, sillä hotellilla kaikki on euroopan hinnoissa ( ruoat, retket, kylpyläpalvelut yms.).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me oltiin viikko Azoreilla ja matka majoituksineen maksoi vähän alta 900 € / hlö. Paikanpäällä sitten syöminen ja juominen oli edullista. Kaunis paikka, mutta jotta saartaa näkee kunnolla, täytyy auto vuokrata. Sekään ei ollut mikään hirveän kallis paukku. Reissu oli ihana ja säät suosi oikein kunnolla. Nyt taas työn ääressä :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä muutaman euron vajaa 5000 henkilöltä. Kuukausi Thaimaassa, kaikki "räätälöity" toiveidemme mukaisesti. Jos on edes puoliksi yhtä upeat puitteet kuin kuvien ja arvostelujen perusteella onllaan selville otettu, ei takuulla tulla pettymään.

Sen se sulho saa kun kiireisenä antaa morsiamelleen vapaat kädet valita hotellit ja etenkin ne huoneistot niistä :girl_hide:

Mutta eipä tuo ol pahemmin valitelut, tyytyväinen on matkasuunnitelmiin ja vielä kiittänytkin kun jaksoin nähdä vaivaa. En tosin tietenkään mitään päättänyt ilman "hyväksyttämistä"...Meidän molempien lomahan se on.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

750 euroa per nuppi 2 viikon Thaimaan-reissu. Ei ollut tarkoituksena noin kauas matkata, mutta kun noin kohtuuhintaan irtosi niin mikä jottei B) .

Edulliset pomppulennot Hki-Pariisi-Hong Kong-Bangkok ja Airasialla BKK - Phuket - BKK alta 1000 eur meiltä yhteensä eestaas. Päälle majoitus 10 yötä 4 tähden hotellissa Phuketissa ja 3 yötä Bangkokissa uudessa hyvän keskitason hotskussa off season-aikaan -> kukkaro kiittää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Lennot ja hotelli viikoksi rantaviivalla (***) aamiaisineen 350 e/henkilö (omatoiminen, yhden koneen vaihdon per suunta sisältävä, Välimeren turistirysä Tampereelta).

Muokataan vielä kerran. Lennot, hotelli viikoksi rauhalliselta rantaviiva-alueelta (neljä tähteä, hotelli vaihtui) aamiaisineen 350 e/henkilö. Tuohon päälle vielä:

-lounaat eli satunnainen sämpylä rannalla tai kahvilassa

-illalliset

-bussimatkat kohteessa julkisella

-pari turistikohdetta, yksi baarimainen ilta

Yhteensä kaikkine kuluineen hintaa tuli n. 500 euroa/henkilö.

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
Taitaa tulla maksamaan noin 3000 € per nuppi (sisältää siis ihan kaiken: lennot, hotellit, sukellukset, shoppailu, ruokailu...) Tarkoitus olisi viettää kuukausi Aasiassa (Thaimaa, Bali, Malesia). Mielestäni ihan kohtuullinen hinta.

Matka on nyt tehty ja kokonaiskustannuksiksi matkalle tuli 5300 €, eli budjettimme jopa alittui. Tuohon 5300 €:oon mahtuu kaikki kustannukset matkaltamme: lennot, junat ja taksit, yöpymiset, ruokailut, shoppailut, PADI-kurssi sekä 14 sukellusta. Mistään emme kuitenkaan pihistelleet ja majoituimme matkan aikana "hienommissa" hotelleissa. Ihana reissu oli kaikin puolin! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...