Jump to content
Naimisiin.info

Paljonko häämatkanne maksoi/maksaa per henkilö?


Guest Aurora80

Recommended Posts

Tässä kun häämatkaa suunnitellaan, alkoi kiinnostamaan, että mikä on yleisin häämatkan hinta... Kommetteja voi myös laittaa asiaan liittyen!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Malesiassa 2 viikkoa maksoi 1735 eur (+polttoainelisä 28 eur) per pää. Kenian safari + Mombasa olisi maksanut meille henk. koht. räätälöitynä 3500 eur/hlö.

Link to comment
Share on other sites

Mitäköhän se olisi ollut per henkilö, n. 2500 euroa, koska kokonaishinta jäi hieman alle 5000 euron.

Ja oltiin Mauritiuksella kaksi viikkoa.  :)

Link to comment
Share on other sites

Kristalli: veljeni tuli juuri Malesiasta, olivat tyttöystävänsä kanssa siellä 2 viikkoa hintaan 750 e per nuppi. Tosin oli äkkilähtö ja jokeri, mutta kävi hyvä säkä hotellien kanssa ja olivat molemmat ***/**** luokkaa. Pari sataa lisää ja viettivät pari päivää **** hotellissa Kuala Lumpurissa  :). Halvallakin siis pääsee! Tosin häämatkalla en välttämättä uskaltaisi luottaa äkkilähtöihin ja jokerin tuuriin...

Me lähdetään häämatkalle vaeltamaan Alpeille, **** hotellilla, kun eivät nuo rantakohteet oikein nappaa (ja niitä on jo nähty niin paljon), hintaa tulee n. 800 e per nuppi ja yhteensä varataan reissuun sellaset 2000 e.

Link to comment
Share on other sites

Kokonaishinta on noin 5500 euroa matkallemme. Sisältää aamiaisen, ei muita aterioita/juomia. Tuohon hintaan siis sisältyy lennot + hotelli + lentokenttäkuljetukset privaatisti.

Matka suuntautuu Mauritiukselle, 5 tähden hotelliin ( Beau Rivage).

edit. muistin vihdoin korjata, että myös lentokenttäkuljetus sisältyi hintaan.

Muokattu: , käyttäjä: nonna-marie
Link to comment
Share on other sites

650 per nuppi maksaa viikko espanjassa. ei saatu kuin viikko yhteistä lomaa, niin ei viititty lähteä pidemmälle. Olen halunnut käydä saloussa ja barcelonassa jo jonkin aikaa, joten nyt tuli hyvä tilaisuus...

seuraavaksi haluan dominikaaniseen tasavaltaan tai intiaan  ;) ;D

Link to comment
Share on other sites

ABC-saarille joka saarella 6vrk ja loistohotellit, Aruballa all inc ja Curacaolla sisältyy aamiaiset..Per nenä reilu 2800€..

ELÄMÄ ON!! ;D

Link to comment
Share on other sites

650 per nuppi maksaa viikko espanjassa.

Sama hinta ja sama kohde!  :)

Kerrohan K.a.i.s.a matkanne jälkeen kokemuksenne Salousta ja Barcelonasta. Me matkaamme sinne syyskuun puolessa välissä.  :)

Link to comment
Share on other sites

Sama hinta ja sama kohde!  :)

Kerrohan K.a.i.s.a matkanne jälkeen kokemuksenne Salousta ja Barcelosta. Me matkaamme sinne syyskuun puolessa välissä.  :)

Joo kerron ilman muuta :D . Voisit vaikka muistuttaa minua sitten elokuun lopulla asiasta, kun on niin huono muisti... :P

Link to comment
Share on other sites

2 viikkoa thaimaassa 537e per nuppi plus 4 tähden hotellit 80e per nuppi. ja ostin 67kg tuliaisia!! ja teetimme frakin ja iltapuvun ja söimme aina ulkona ja mies montakin kertaa päivässä. oikea luxus loma. hieronnassa joka päivä välillä kaksikin kertaa. Ja teimme kaikkea maan ja taivaan välillä, vuokrasimme harleyn 5päivää....norsufarmi jne. koko loma tuli meille maksamaan 2800 ja rahaa olimme varanneet 7000 mutta vaikka kuinka törsäsimme emmekä katsoneet mihin sitä rahaa syydettiin niin sitä ei vaan kulunut.

Link to comment
Share on other sites

Hinta on n. 2800€ per hlö. Vietämme 12 vrk Malesian itärannikolla ja 2 vrk Kuala Lumpurissa. Hinta sisältää resortissa kaikki ruokailut ala carte listalta alkoholittomine juomineen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meiltä kahdelta yhteensä noin 4000€ = viikko safarilla Keniassa + viikko rannalla Mombasassa täyshoidot molemmissa ja hääparille luvattu extraa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...