Paljonko häämatkanne maksoi/maksaa per henkilö?


Guest Aurora80

Recommended Posts

  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä budjetoitu häämatkaan saman verran kun koko häihin eli n. 3000e/pää :) Meillä suht pienet häät...

Vielä on aikaa suunnitella, mutta eiköhän me Afrikkaan safarille ja löhöilemään suunnata pariks viikoks. Häämatka on ainut mistä meillä ei tingitä  :D

muoks. Eipäs lähdetäkään Afrikkaan  :) Suuntana malediivit (7pvä) ja SriLanka (3vrk), hintaa n. 2500/hlö...Afrikan safareille sitten lasten kanssa  ::)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä maksaa 560 €/hlö lennot ja hotellimajoitus aamiaisella. Azoreille ollaan menossa katselemaan miltä elämä näyttää saarella keskellä Atlanttia.  ;D Ihan kohtuullinen summa kun esitteitä katsellessamme laskimme, että samalla hinnalla olisi päässyt vaan jonnekin perusrantarysään. Sinne ehtii sitten joskus myöhemminkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest häämatkalainen(Guest)

Meillä maksoi 1.100 EUR/hlö, sis Helsinki-San Francisco-Helsinki-liput, San Francisco - Las Vegas-San Fracisco-lentoliput, hotelliyöpymiset 3 yötä San Franciscossa, 2 yötä Napa Valleyssa, 4 yötä Las Vegasissa ja taas 3 yötä San Franciscossa, hotellit olivat **** ja  ***** hotelleja parhailla paikoilla.

Mielestäni aika edullista, mutta vati hieman esityötä ja surffailua netissä parhaiden hintojen perässä. Häät olivat viime keväänä, silloin lennot ja hotellit olivat halvempia kuin kesällä.  

Käyttörahaa ruokiin, ostoksiin, teatteriin ja vähän Las Vegasissa pelaamiseenkin meni noin 2.000 USD/hlö. Aivan mahtava matka!

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa 1944 euroa/nuppi all-inclusive hotellissa Mauritiuksella. Hotellia on täällä kehuttu ja muistaakseni neljä tähteä löytyy. Paketti oli hinnoiteltu alunperin puolihoidolla, mutta all-inclusiven saa (tai sai) hääpari puoleen hintaan. Laskeskelimme silloin, että tulee kuitattua vaikkei lounasta hotelilla söisikään. Juomissa kuitaantuu, eikä tarvitse paljoa edes juoda, kun siellä hinnat ilmeisesti aika Suomen tasoa. Me otamme viinipullon ruuan kanssa kuitenkin ja siihen ei tarvitse enää kuin yhdet kahvit/siiderit/oluet päälle niin on kuitattu.

Yli kahden tonnin menee kyllä varmasti, kun retket eivät ole vielä tuossa. Meneehän sitä rahaa muutenkin  ;D. Oi, että kun alkoi matkakuume painamaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä 2 vko Thaimaassa reilu 1600€/pää, tosin sisältää sitten jo sukelluskurssin ja tasokkaan hotlan. Päälle tietty safkat ja tuliaiset.. Ei rahatilanne anna enempään varaa tällä hetkellä, mutta sulho on tuonne halunut ja helposti saatiin säästettyä, kun ajoissa aloitettiin  :) Kesällä sit vielä Lappiin vaeltamaan, mutta en sen reissun kustannuksia osaa vielä arvioida, kun riippuu kohteesta, kestosta sekä mahdollisesta muusta seurueesta.. Mennään sit vaikka joka toinen tai kolmas "vuosipäivä" jonnekin muualle unelmakohteeseen -- itse haluaisin ainakin Brasiliaan (taka-ajatus erään tuttavan tapaamisesta) ja Gambiaan.. Ja on maailmanympärysmatkastakin haaveiltu joskus...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...