Jump to content
Naimisiin.info

Kreikka


Rose

Recommended Posts

  • Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me ollaan kanssa menossa Kreetalle Planiatakseen 2 viikoksi! Ja hotelli on sama kuin Mc Koppakuoriaisella,

Minoa Palace :D.  Oli kiva kuulla, että paikka ja hotelli on hyviä!! Nyt vaan iloisin mielin matkaa odottelemaan!! ;D

Jos jollain on vinkkejä, mitä kannattaa mennä katsomaan ja missä kannattaa käydä, niin olis kiva kuulla.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jepulis78(Guest)

Moi! Me ollaan juuri varattu matka Korfulle Dassian kylään Grecotel Daphnila Bayhin. Lähtö 21/7 ja odotukset kyllä korkealla. Mitään aiempaa kokemusta ei Kreikasta ole, kertokaa ihmeessä jos tiedätte paikasta jotakin!

Link to comment
Share on other sites

Guest Piiukka(Guest)

Sadetanssi: Ollaan viikko reissussa, itselleni kreeta on ennestään tuttu paikka. Olin -02 ,ja tykkäsin todella paljon. Ja tältä hotellilta odotan paljon.. :) Varasimme sviitti huoneen Minoa Palacesta joten saa nähdä millainen on.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mintti, me oltiin aikoinaan rakkaani kanssa ensimmäisellä yhteisellä matkallamme juuri Lefkaksella ja Avrassa. Hyvä valinta! Sieltä on hirvittävästi kauniita muistoja...  :) Oikein ihanaa häämatkaa teille!

Me päädyttiin lopulta itse häämatkan kohdalla Karpathokseen... Toivottavasti vetää vertoja Lefkakselle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sadetanssi

Me tykättiin käydä päivän retkellä kappale kauneinta Kreetaa. Siellä näki upeita maisemia ja erilaista Kreetaa. Plataniaksen aukiolta hypättiin bussiin ja mentiin Haniaan nahkakujalle jossa oli todella paljon ihania laukkuja ja muita nahkatuotteita myytävänä. Oltaisiin käyty paikallisilla markkinoilla, mutta emme sitten viitsineet kävellä sinne. Löysimme kauppahallin jossa oli myös paljon myytävää. Hanian bussiasemalta hypättiin busiin ja tultiin takaisin hotellille. Plataniaksen aukiolta lähtee katu ylös jossa on ihania ruokapaikkoja ja mitkä maisemat ! :o Siellä oli joka ruokapaikassa aivan mielettömän upea palvelu. Me oltiin matkalla elokuun alussa ja vieläkin muistelen sitä ihanaa viikkoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ollaan varattu matka Korfulle Gouvian kylään :)  Onko kokemuksia tästä saaresta?

Korfu on ihana saari! Kaunis ja vehreä. Gouviassa en ole kylläkään koskaan käynyt. Pääkaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, etenkin venetsialaistyylinen vanha kaupunki.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mä olen ollut kreetalla parivuotta sitten ja suosittelen lämpimästi. Platanias on mukava paikka mutta menkää ihmeessä Haniassa käymään, vanha kaupunki ja satama on ihania. Ihmiset ystävällisiä ja kertaakaan ei tullu sellaista oloa, että tarjoilijat yms yrittäis huijata. Me ollaan menossa naimisiin ensi vuonna ja ollaan mietitty Thaimaata ja muita kaukokohteita. Mutta voi olla että päädytään jollekkin Kreikan saarelle. Vinkki: Hanian satamasta lähtee laivoja risteilyille, samat laivat joita matkanjärjestäjät käyttää. Järjestäjien retket on tuplahintaisi. Me käytiin sellaisella retkellä jossa saatiin sukellella yms. Maksoi jotain 20 euroa ku järjestäjä pyysi 50 euroa. Joihinkin kuuluu jopa ruoka. Samoin kun Haniasta tehdään retkiä Santoriniin, paikalliselta kun matkan ostaa maksoi jotain 70 euroa kun järjestäjä oli tuplannu hinnan. Ihana paikka!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...