kukkanen

ABC-Saaret

229 viestiä aiheessa

Tasan kahden viikon päästä lähdetään! Melkein jännittää matkalle lähtö enemmän kuin itse häät  ::) Lähinnä miten selvitään sieltä Amsterdamin lentokentältä oikeaan koneeseen (koneen vaihto siellä) sekä miten saarten välinen lento onnistuu..

Ihanaa ajatella, että parin viikon päästä sitä kävellään varpaisillaan hiekalla helteessä  :-X

Kerron sitten matkasta kun saavumme takaisin Suomeen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvät matkat Murmelille jo näin hyvissä ajoin. Ja tulethan sitten raportoimaan kaikesta! Varsinkin Aruba kiinnostaa minua, lähdemme sinne Divi Arubaan kesäkuussa. Mekin mennään Helin Matkoilla.

Tuo mahdollinen välilasku Curacaolla jäi mietityttämään... Itse lentopelkoisena olen ollut ihan helisemässä jo tuon Amsterdamin vaihdon kanssa. Tästä ei kyllä kukaan maininnut kun varausta tehtiin  >:( Nousut ja laskut kun jännittää erityisesti ja en kyllä ole kovin riemuissaan, jos yhdet sellaiset tulee lisää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkähintaisia matkoja teillä on ollut Helin kautta Aruballe/Curacaolle tai oletteko jo varailleet ensi kesäksi? Hinnat tuntuvat korkeilta, viikko Aruballa ja toinen Curacaolla maksaa yli 2700 €/hlö???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisätietoa kaivataan Aruban ja Curacaon matkoista. Elikkä millä olette kulkeneet lentokentältä hotelleihin, itse maksaen kuljetuksenko? Entä oletteko joutuneet maksaa maastapoistumismaksuja saarelta lähdettäessä, kuinka paljon? Vastailkaahan pikaissesti, sillä kohta pitäisi varata ensi kesän häämatka ja vielä on aukkoja...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme viime heinäkuussa Aruballa Renaissance hotellissa ja oltiin sekä saareen että hotelliin tyytyväisiä. Olimme ensin 4pv New Yorkissa ja sitten viikon Aruballa ja Ebookersin kautta hinnaksi tuli n 2800e/hlö.

auabr_phototour16.jpg?Log=1

Renaissance hotellilla Aruban ainut privaattisaari joka oli kyllä tosi ihana paikka. Rantaelämä siellä oli paljon rauhallisempaa kun Aruban hotellialueella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kertokaas aruballa/curacaolla olleet millainen hintataso noissa paikoissa on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme miettimässä häämatkaa Aruballe/ Curasaolle, ajan kohta olisi elokuu. Kertokaahan kokemuksia, jos olette olleet elokuussa ko. paikoissa. Onko ilma minkälainen, tuuleeko kovasti, onko paljon turisteja? Mielenkiintoista olisi tietää myös paljonko matkanne ovat maksaneet.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moniin kysymyksiin on vastauksia aiemmissa viesteissä...

Sannibal - me oltiin elokuussa kaksi viikkoa viime kesänä Aruballa ja Curacaolla. Ilmat oli loistavat, mutta kummassakin paikassa tuulee aina. Tosin niissä lämpöltiloissa se on vaan mukavaa. Turisteja ei ollut haitaksi asti, mutta tuohan riippuu myös hotellista.

Jenni- hintataso on mun mielestä korkea molemmissa paikoissa. Päivällinen esim. 20-40€. Halvalla saa lähinnä koruja, ei muuta.

JenniV- Maastapoistumismaksu Arubalta oli muistaakseni jotain 40dollaria eli enemmän kuin meille sanottiin. Curavaolla sitä ei ollut. Mentiin hotelleihin taksilla Aruballa. maksoi 15 dollaria. Curacaolla kuului kuljetus hintaan.

Aprill- Meillä lentokone teki välilaskun Aruballa ja jatkoi siitä Curacaolle. Takaisin päin kone lähti Arubalta ja pysähtyi Curacaolla.

Lizzie07- Meitä ei upgreidattu, mutta lento olikin täysi. Lento Amsterdamista kesti muistaakseni 9h. Meillä ei varsinaista jetlagia ollut, kun herättiin auringon noustessa siinä 6-7 aikoihin ja mentin nukkumaan 9-10 aikoihin. Oli sitten helppo sopeutua myös kotiin tullessa. Normaalisti kyllä nukutaan ja valvotaan pitkään, mutta eipä tuolla ole niin paljon tekemistä iltaisin. Kivoihna se on olla hereillä, kun aurinkokin paistaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me taidetaan lähteä Tjäreborgin kautta Aruballe - Bucuti Beach Resortiin..  ::) Nyt vain mietityttää tuo "sadekausi", meillä matkan ajankohta olisi 24.7-3.8  :-/ Ei olisi koko lomaa kiva viettää sisällä.. Lähetinkin kyselyn matkatoimistolle..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kenelläkään kokemuksia Avila Beach hotellista Curacaolla?

Aivan, kirjoitelkaahan Avilasta, jos olette olleet siellä? Meillä olis suunta sinne...ens kesänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinka paljon halvempia matkat ovat Hollannista varattuna? Ja miten olette varaukset hoitaneet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lentohinnat ensi kesällä turistiluokassa oli noin 900e per nokka, siihen päälle sitten hotellit, joista tulee helposti tonni. KLM:n lentoja kannattaa katsella jos aikoo itse varata, ja KLM:llä on musta jotain hotellejakin siellä sivuilla suositeltu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nellinoora

Mieheni soitteli Hollantiin ja kyseli hintoja.. Ei todellakan tullut huomattavasti halvemmaksi, koska mekin ajattelimme että Hollannista suoraan olisi halvempaa! Sitten kun pitää vielä ostaa lennot Hollantiin ja takas.. Meni meidän mielestä liian säätämiseks!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin huomasin, että vaikka matka Hollannin kautta sinäänsä tulisi vähän halvemmaksi, tulee kokonaishinnasta kuitenkin korkeampi kun lisää päälle lennot Amsterdamiin. Ainakaan meidän päivälle ei löytynyt riittävän halpoja lentoja, niin että olisi kannattanut. Olisi kiva kuulla kokemuksia myäs niiltä, jotka ovat tämän homman saaneet toimimaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin ajattelin, että saattaa mennä aikamoikseks säätämiseksi. Nyt mulla on vaan ongelma, että kumpi valita: Aruba vai Curacao!?!??!  :-? :-/ Kummassakin puolensa, mutta toisaalta valitsee kumman tahansa, niin tuskin on pettymys..  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarkoitin siis äskeisessä viestissäni matkan varaamista Hollannin kautta.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kummatkin varmasti ihania paikkoja  :-X  Me päädyimme Aruballe.. Curacao taitaa olla vielä "hiljaisempi" kuin Aruba.. Ja ihastuimme Aruban Bucuti Beach Resort -hotelliin  :-X :-X Jotenkin Aruba tuntui meidän paikalta.. Haaveena olisi Aruba-Curacao yhdistelmä.. Aruballa taitaa olla hieman enemmän aktiviteettejä.. Meidän hotelli on saaren yhdellä upeimmistä rannoista ja hieman syrjässä kaupungista..

Tässä erään henkilön +/- saarista

Aruba + ja -

+Ei oikeastaan ötököitä, kosteimpaan aikaan saattaa olla jonkin verran.

+liikenne kohteliasta ja järkevää vaikka autoja on saarella paljon.

+hiekkarantaa silmän kantamattomiin

-Turistit 90% amerikkalaisia

-Ei snorklaukseen paras mahdollinen

Curacaon + ja -

+Upeita ""laguuneita""

+Kirkkaat vedet

+Ei amerikkalaisia

+Porto mari (paras snorklaus paikka)

-hyttyset ja ötökät ARGH!

-liikenne(aivan sama kenen PITÄISI väistää-->parempi kun väistää aina itse=-)

-parhaat rannat kaukana hotelleista,siis jos haluaa tehdä muutakin kuin ottaa arskaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä valikoituu siksi Aruba ABC-saarilta, koska kaverit on olleet Curacaolla ja ei oo kiva mennä paikkaan, jossa 10 tyyppiä on jo ollut :D Sanoivat, että saari ei ollut mikään superhieno, tai että ei  tehnyt suurta vaikutusta. Tosin heillä oli iso porukka kiertämässä Väli-Amerikkaa, joten onhan se vähän eri kuin kahdestaan jossain romanttisessa hotellissa, mutta silti.

Odottelen matkatarjousta parasta aikaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kenellä olisi kokemuksia Bucuti beach resort -hotellista? Missä huoneessa olitte, merinäköalalla vai ilman?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kenelläkään kokemuksia Avila Beach hotellista Curacaolla?

Mä kirjoitin just hotellista tuonne "Curacaon hotellit" -ketjuun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nellinoora

Olen kahden sielä käyneen kokemukset kuullut, niin voin sanoa: HE YLISTIVÄT paikkaa! Kaikki huoneet ovat juuri rempattu, remontti loppui viime syyskuussa.. Hotellissa on todella hyvä ja ystävällinen palvelu.. Tjäreborgin kautta ainakin kuljetukset kuuluu lentokentältä hotelliin ja lähtöpäivänä takas.. Buffetaamiainen sisältyy hintaan, tämä aamiainen on kuulemma todella maittava, skumppa aamiainen.. Sitten on mahdollista syödä romanttista illallista rannalla, erilaisia retkiä.

Aruballa voit valita, menetkö hieman suurempaan hotelliin, jossa sitten on enemmän aktiviteettejä ja toimintaa ja tietenkin enemmän ihmisiä.. Vai menetkö hieman syrjempään, joka on myös luxus hotelli!? Me päädyimme jälkinmäiseen. All inclusive -hotelleja kannattaa myös miettiä.. Mielstämme vain muiden hotellejen huoneet eivät vetäneet vertoja meidän hotellille  ;D

Huoneista sen verran että niitä on valittavana Superior, tilavampi superior, Deluxe ja Tara sviitti..

Tara sviitit ovat omalla rannalla muistaakseni, aivan upeat! Kannattaa mennä jos on valmis maksamaan 800e enemmän..

Superiorin ja Deluxen erot

                        Superior                       Deluxe

Sänky                1x king size                 2x queen size

Näköala             Puutarha                      Merinköala

Superiorissa on sängyn lisäksi sohva.. Deluxin merinäköala ei ole samanlainen kuin sviiteissä.. Koska huoneet ovat rakennuksen sivuissa.. Mutta silti merinäköala  :-X Huoneilla hintaeroa oli n. 200e.. Minua häiritsi myös se Deluxissa, että niissä ei ollut huonetta yhdellä sängyllä!

Deluxe huoneita ei ollut enää edes vapaana, mutta olimme jo aiemmin päättäneet että Superior huone on meille passeli!

Tässä kuva superior huoneesta:

superior_BucutiKingRoomReno.jpg

Tässä Deluxe:

deluxe_BucutiDblQueenReno.jpg

Tara Sviitti:

17.jpg

20.jpg

Sitten oli vielä Junior Sviitti, joka on rakennuksen päädyssä, täysi merinäköala.

Toivottavasti oli jotain hyötyä?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia paljon! Joo tuo on hieman hölmöä, ettei merinäköalan huoneisiin saa vain yhtä sänkyä.

Ne puutarhanäkymällä olevat huoneet näyttävät ehkä kivemmiltä. Mutta onkohan näköala millainen, toisaalta ehkä sitä ei koko aikaa istu parvekkeella.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva että pystyin olemaan avuksi..

Olen aivan samaa mieltä.. Sen takia mietimmekin, että kannattaako merinäköalasta maksaa 200e enemmän? Ja se puutarha näköala on kuulemma kaunis  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään