Santorini


Tiina77

Recommended Posts

  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Me olemme myös lähdössä Santorinille häämatkalle 1.9.08. Koska matka tuli vähän extempore(oli tarkoitus läheteä vasta myöhemmin kohteena Thaimaa), ei valinnan varaa paljon ollut. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että oiva häämatkakohde on varattuna. Kohteena Kamari ja hotellina Polydefkis. Mukavia kertomuksia ja kokemuksia tällä palstalla..

Muokattu: , käyttäjä: Ansq
Link to comment
Share on other sites

Viikko tuli oltua Santorinilla, Kamarin kylässä, ja oli ehdottoman ihana reissu. :D Meillä oli tosiaan hotelli Santellini, tosi siisti hotelli ja ystävällinen henkilökunta! Voin suositella. Mielestäni hintataso ei Kamarin kylässä ollut erityisen korkea, mutta Firassa oli kalliimpaa esim syöminen. Jos Kamarin rantakadulla käy syömässä ravintoloissa, niin kannattaa vertailla hintoja, niissä on eroja. Kun rantakatua kävelee vuoresta poispäin, niin ihan melkein päässä on kiva ruokaravintola, Splash! Hyvää ja suht edullista ruokaa.. Vuokrattiin mönkijä parina päivänä, sillä pääsi hyvin liikkumaan (eikä kovin kallis 25-30 €/vrk). Ancient Thira oli hieno paikka! kannattaa käydä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hei kaikki!

Tulimme juuri 2 viikon häämatkalta Santorinilta ja oli aivan mahtavaa!!!

Pakko ihan ensin mainostaa Aurinkomatkojen hotellia On the Rocks! Hotelli sijaitsee Imeroviglissä, aivan Kalderan reunalla ja maisemat ovat mitä upeimmat! Lisäksi luksus-aamiainen tuotiin joka aamu huoneeseen / omalle terassille tai altaalle ja huoneen hintaan kuului 7 erilaista kylpylähoitoa hotellin spa-osostolla! Henkilökunta oli ystävällistä ja kaikki toimi erinomaisesti. Hotelli oli tietysti hieman arvokkaampi, mutta mielestäni ehdottomasti hintansa arvoinen!

Kamarissa ei ole mitään (no ehkä ranta), se on täysin turistikylä ja itselläni ainakin menee heti fiilis sisäänheittäjiä ja känni-turisteja nähdessä. Tietysti jos pitää rantalomasta ja turisti-elämästä se on hyvä valinta. Mutta jos haluaa nauttia maisemista, pienestä luksuksesta ja omasta rauhasta, kannattaa valita hotelli Imeroiviglistä, Firasta tai Oiasta ja nimenomaan Kalderan reunalta.

Hyviä ravintoloita Imeroviglissä: Imerovigli Tavern ja Kappelino. Erityisesti äyriäisruuat, valkoviini, tsatsiki ja salaatit oli meidän herkkuja.

Santorini on loistava valinta jos pitää patikoinnista (mahtavat luontopolut kalderan reunalla ja ylös kukkuloille) ja valokuvauksesta (ehkä Euroopan parhaat maisemat). Hyvät mahdollisuudet myös sukellukseen, vesiurheiluun ym.

Keskikesällä voi olla liian kuuma, meille ainakin tämä syyskuun puoliväli oli hyvä ajankohta (23-28 astetta, välillä pilviä).

Panostimme kaukomatkakohteen sijaan hyvään hotelliin ja se kyllä kannatti, ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan saadakseen täydellisen häämatkan paratiisisaarella!

Olen itse matkustellut pienen ikäni erinäisissä kohteissa, mutta koskaan ennen en ole ollut niin ihanassa paikassa kuin Imerovigli, Santorini! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

^ Hei Fredricia, kuinka kalliiksi häämatkanne tuonne Imeroivigliin Aurinkomatkojen kautta tuli? Olen itse ihastellut samaa paikkaa, sillä olemme suunnitelleet häämatkakohteeksi Santorinia :) Aurinkomatkojen sivuilta ei näytä löytyvän nyt hintatietoja, kun eivät tee tähän aikaan matkoja tänne paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest Vieras_Sutte_*
Me mennään Santorinille ens elokuussa heti häiden jälkeen. Hotelli Santellini varattuna viikoksi. Lepolomaa odotellessa :)

Meillä on häämatka edessä 15.6.2009 juuri tuohon samaan hotelliin. Tulen sitten tänne kertomaan kokemuksia :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tulimme juuri häämatkalta Santorinilta. Valitsimme hyväksi onneksemme "On the Rocks"-hotellin, emmekä katuneet valintaa päivääkään. Kyllä oli satumaisen upea & romanttinen saari ja elämäni kaunein matka! Suosittelen Santorinilla ainakin auton vuokrausta (30-40 eur/päivä) useammaksi päiväksi, aurinkomatkojen tai omatoimista meriretkeä, Oian ja Imeroviglin kyliä & Ilias-vuorta (näköalat), Red Beachiä (erikoisin ranta, missä olen ollut) & Perissaa (rantatunnelmaa, ravintoloita, kuten Aquarius ja hyvät uintiaallot) & Monolithos -rantaa (autio & rajuja aaltoja).

Hyviä ravintoloita on paljon. Me pidimme Imeroviglin Blue Note-ravintolasta ja Akrotirissa olevasta kalderan reunalla olevasta "Maria"-ravintolasta ja Red Beachille menevän tien varressa olevasta Urugualaisten pitämästä "perinteisestä tavernasta" (nimi oli muistaakseni juuri perinteinen taverna ja se oli kuta kuinkin bussipysäkkiä vastapäätä). Erityisesti maistui alkupaloina tomaattipyörykät, uunissa paistettu feta, viininlehtikääryleet ja pääruokana erilaiset kala-, äyriäis- ja liharuoat.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Neljä kertaa on tullut käytyä tähän mennessä ihkulla Santolla :-X Eka matka oli vuonna 2002, tokalla sai kuopus alkunsa ja sen jälkeen on ollut vielä kaksi omatoimista matkaa. Noi kaksi ekaa oli valmismatkoja, jolloin majoitus oli Kamarissa. Kolmannella kerralla oli Firassa ja viimeisimmällä hotellin sijainti oli Karterados. Tuskinpa pääsen tänä vuonna, mutta Santoon ei kyllä kyllästy koskaan ja aina löytää jotain uutta :-X (varsinkin kun ei voi vuokrata mitään menopeliä, vaan on bussien ja jalkojen varassa se liikkuminen).

Muokattu: , käyttäjä: AnneJ.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Santorini on ihana saari. Jos haluaa oikein ihanan ylellisen häämatkan,kannattaa ottaa hotelli Oiasta tai Imeroviglistä, kalderan puolelta saarta. Maisemat tulivuorelle ja merelle ovat upeat. Oiasta löytyy kivoja romanttisia ravintoloita, esim Candouni. Samoin siellä on kivoja taidekauppoja tuliaisen ostamista varten.

Kamarin kylä ei ole tavallista turistikylää kummempi joten en sieltä hotellia ottaisi.

Saari on niin pieni että sen huristelee päästä päähän tunnissa ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...