Tiina77

Santorini

255 viestiä aiheessa

:-X :-X Kiitti kommenteista.

Upeita kuvia olitte ottaneet, VAU!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tultiin maanantaina Santorinista ja kylä jossa majailimme oli Kamari. Aivan ihana ja rauhallinen paikka. Edullisempaa huomattavasti kuin Firassa tai Oiassa ja näihin  kaupunkeihin pääsee hyvin linja-autolla. Vaikka maisemat olivat "huonommat" kuin Firassa tai oiassa mutta me viihdyimme hyvin sillä saimme tallustella paljain jaloin kamari beetsillä ja käytiinpä jopa vuoren toisella puolella perissan rantaakin koittamassa. Perissassa oli huomattavasti hienompi hiekka kuin kamarissa... Kamarissa lähinnä kiviä ja soraa.. ihanaa silti! Me nautittiin häälomastamme täysin siemauksin... myöhemmin teen kyllä kertomuksen... Kamarin kylässä suosittelen käyntiä aifaion kahvila ravintolassa.. hyvin pieni ja idyllinen paikka. asiakkaat saa käyttää nettiä ilmatteeksi ja ravintolan pitäjän on sydämellä mukana hommassa... aiwan mieletön häämatka siis... mennään ensivuonna uudestaan.. jäi eteläkärki tutkimatta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yeah, Santoriiniin jää koukkuun - se on hieno mesta!

nimim. 2 kertaa käynyt ja vielä mennään... ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä taas haaveilemassa Santorinin häämatkasta  ;D ;D ;D

Olemme nyt kuitenkin kallistumassa Oiaan. Tämäkin keskustelu on vaikuttanut siihen: Fira ja Imerovigli, jotka olivat muut vaihtoehtomme ovat nyt putoamassa pois.

Olemme ajatelleet valita Oiassa Nikos Villas -hotellin. Onkohan kenelläkään kokemuksia siitä? Se on Finnmatkojen hotelli! Pitäisi uskaltaa kai sitten vaan varata matka  :P ... mutta, sitten on kuitenkin se

et mitä JOS jne.  ??? Ai minäkö jahkailija, vai?? 8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei hätää. Lähtee reissuun avoimin mielin ja ilman stressiä. Unohtaa kaiken muun kuin vaimonsa / miehensä, ihastelee Santorinin uskomatonta caldera-maisemaa, siemailee mukavaa drinksua ja vain on - niin eiköhän tuolla ole melko hyvä olla...

Mitä tuolta toisesta threadista lukaisin, niin ei tarvitse Santorinilla ainakaan Oiassa kärsiä tuputtelevista kauppiaista, siellä saa olla juuri niin rauhassa kuin itse haluaa. Iltaisin tosin pääkävelyväylä on melko tungosta kun jengi on sunsettiä ihastelemassa. Sen voi välttää menemällä sopivan aikaisin ravintolan terassille nauttimaan iltaa tai sitten nauttii caldera / sunsettiä omalla terassilla tms.

Nimim. täysin koukussa Santoriiniin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:-X :-X :-XHÄÄMATKA SANTORINILLE VARATTU  :-*

Lähdemme matkalle heti häiden jäljeen eli ma 12.6.

Päädyimme lopulta Finnmatkojen Nikos Villas - hotelliin, Oian kylässä.

Odotan tota reissua jo ihan innolla  8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kanssa häämatka varattu Santorinille! :-X

Yhden Oia viikon sijasta mennäänki kahden viikon lomalle Kamariin Argo -nimiseen hotelliin, Aurinkomatkojen reissuun. Matkaan lähetään heti häiden jälkeen maanantai aamuna.

Taas yksi syy odottaa enemmän omia häitä! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin lähdemme häämatkalle Santorinille ensi kesänä.  :)

Päädyimme Kamariin koska siellä voi olla kaksi viikkkoa samalla hinnalla kuin Oiassa yhden viikon.

Menemme huoneistohotelliin nimeltään Polydefkis. Jos jollain kokemuksia kyseisestä huoneistohotellista niin kertokaa ihmeessä.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kerran ollut Santorinilla ja siellä Kamarissa. Uudestaan haluan sinne mennä ja ehdottomasti Kamariin. Kävin useasti Firassa ja pari kertaa Oiassa ja ei niissä mitään vikaa ollut, mutta Kamari sopi mulle parhaiten "asumiseen". Ranta ihan hotellin nurkalla ja sieltä pääsee hyvin ja edullisesti kulkemaan bussilla. Jokaisella tietty omat näkemykset tästä, mutta Kamaria on turha huonoksi paikaksi sanoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin kesällä 2004 Santorinilla ja Kamarissa. Meillä oli viikon moottoripyörä vuokralla ja sillä päristeltiin ympäri saarta. Kamari oli meille ihan ykkös paikka. Oiassa ja Firassa hurjasti kalliimpaa. Kamarissa kandee käydä ulkoilma elokuvateatterissa. Oli kiva kokemus. Tekstitys oli Kreikaksi. Eli ei dupattuja elokuvia. Liput maksoivat 6-8E/kpl. Niin ja sitten käykää ihmeessä tulivuoriretkellä. Ja hyvät jalkineet mukaan. Käveltyä tuli paljon rappusia ylös ja alas.... :D ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saikku_83, me todettiin ihan sama asia että Kamarissa on kaksi viikkoa Oian yhden viikon hinnalla! Polydefkis oli meillä kanssa vaihtoehtona, mutta päädyttiin kuitenkin Argoon...Ootteko lähdössä matkaan heti hääpäivänne jalkeen? Jos ootte ni ollaan varmaan ainakin osa ajasta samaan aikaan siellä, meillä on lähtö meinaan 7.8.2006.

Ja Mafa, täytyy muistaa noi ulkoilmaelokuvat, kuulostaa meinaan kivalta! Ja se tulivuoriretki ollaankin jo päätetty tehdä, se on sellanen juttu mikä on aivan pakko nähdä! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

saikku_83; Olimme syyskuussa Kamarissa viikon. Yövyimme kyseisessä huoneistohotellissa. Moitteen sanaa ei löydy. Hotellilla hyvä sijainti. Ranta on ihan pienen matkan päässä. Kaupat vieressä ja ihana aifaion kahvila myös lähes vieressä. Hotellilla ihana allasosasto jossa on pieni kauppa josta saa syötävää tilata vaikka huoneeseen. Aivan mielettömän ihana paikka. Kamarista pääsee kivasti patikoimalla vuoren yli perissaan ja sieltä veneellä takaisin kamariin. Hyvä puoli Kamarin kylässä on muihin kyliin/kaupunkeihin verrattuna se että siellä on ranta jossa voi loikoilla kun taas calderan reunalla et liiemmin hypi mereen uimaan saatikka ota ihanalla rannalla aurinkoa.

Ihanaa lomaa teille sitten kun menette kamariin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme 2002 Kamarissa, Aurinkomatka-hotellina Hermes ***+. Tämän jälkeen on käyty neljän ja viiden tähden hotelleissa Rhodoksella, Meksikossa ja Tukholmassa. Mikään korkeatasoisempi ei ole vetänyt vertoja ihanalle Hermekselle. Se on ehdottomasti ikimuistoisin - suosittelen lämpimästi! Kuvankaunis puutarha, hyvät altaat, oma parveke, hyvä palvelu, rantakatu josta löytyi aitoja, halpoja kreikkalaisia tavernoita - täydellinen häämatkakohde! Retket kaikkiin tärkeisiin paikkoihin onnistuivat myös todella hyvin ihan paikallisbussilla.

Melkein harmittaa, että lähdemme häämatkalle Turkkiin! Oian auringonlaskussa oli sitä jotakin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kivaa, että on ilmaantunut muitakin Santoriinille lähtijöitä!

:-X :-X :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mietimme myös häämatkaa Santorinille, ajankohta on heinäkuu. Oia kuulostaa todella ihanalta paikalta mutta löytyykö Oiasta rantoja?  :o Haluaisimme löhöillä muuallakin kuin uima-altaan reunalla, joten miten on...?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme Oiassa elokuun lopulla 2005 ja edelleen liputan sen nimeen! Tavanomaisia aurinkorantojahan Oian päästä ei löydy, mutta vaihtoehtoisesti on kyllä muita upeita paikkoja löhötä ja ottaa aurinkoa:

1) Aivan Oia länsirannalla (kävelykujan päästä) lähtee todella pitkät kiemurtelevat portaat alas "satamaan". Alas päästyäsi lähde kulkemaan vasemmalle rantakiveikköä pitkin niemen kärjen taakse, niin pääset aivan uskomattoman kauniille paikalle uimaan ja ottamaan aurinkoa. Vesi on ihanan kirkasta ja snorklatessa näkee fisuja ja muuta meren elävää. Merisiilejä tosin kannattaa varoa, mut ne huomaa kyllä helposti. Tulivuoren kraaterissa kun uidaan, niin pohjaan asti ei sit pääse, ei mitenkään  ;D Rantaa ei ole, mutta paljon isoja kiviä ja tasaisiakin kallion kiellekkeitä, joissa voi päivää paistatella. Jengiä siellä on todella paljon ainakin elokuussa, mutta jos tarpeeksi pitkälle uskaltaa kalliota pitkin mutkitella, niin omaa rauhaakin löytyy. Siellä on myös korkea kallion kielleke, josta uskaliaimmat hyppii veteen...näytti olevan todella suosittua. Takaisin nouseminen portaita pitkin ei sit olekaan niin mukavaa, ellei sitä ota sit raskaan kuntoilun kannalta. Muista varata vettä paljon mukaan. Aasi kyyti toimii myös, jos niitä raaskii rääkätä  :)

2) Oian pohjoisrannalta löytyy sit ihan oikeata hiekkaa, tosin se on ihan mustaa, mutta kuitenkin (edelleen kun tulivuorella ollaan...). Sinne on kylältä semmonen parin kolmen kilsan matka. Me kävelimme sinne ja tulimme bussilla pois. Kävely oli hikistä, mutta antoisaa. Näimme työmiehiä viinitiloilla työssä, ja saatiinpa rypäileitäkin matkaeväiks. Bussien aikataulut pitävät huonosti kutinsa, mutta kyllä ne sieltä tulee. Kivien ja simpukan keräilijöillekin ihana paikka  ;D

3) Saari on kuitenkin niin pieni, että siellä pääsee helposti ja nopeasti liikkumaan paikasta toiseen. Esim. bussilla päiväks kamariin, niin on sitä rantaa...

4) Myöskin upea uintikokemus on veneretki nykyisen toimivan tulivuoren katveeseen, ns. Rikkisavikylpyyn. Ainakin aurinkomatkat/Finnmatkat järjestävät Iltaristeily-nimellä näitä matkoja. Ruosteen punaista ja oikeasti kuumaa vettä, ja mukakas nuorentavaa mutaa... eikä sit kannata laittaa parhaita bikineitä päälle, voivat nääs värjäytyä.

Siinäpäs muutama vinkki Oian ja Santorinin matkalle. Itse jos lähtisin vielä tälle saarelle, niin Oiaan ehdottomasti. Toivottavasti tulee vielä lähdettyä, ja ennenkuin turismi alkaa siellä liikaa näkyä!

Saapi kysyä jos jotain tulee mieleen, vastailen mielellään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Memmu!

Saimme Oian häämatkaa varten monta kivaa vinkkiä  :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Santorinille mekin  :-X Matka on sulholle yllätys ja paljastuu toivottavasti vasta lentokentällä. Heti häiden jälkeen eli 19.6. lähdetään Oiaan Nikos Villas -hotelliin ja varattiin huone kalderan reunalta  :-X En malttais odottaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

aniinah  :D

Kivaa!

Olette lähdössä häämatkalle täysin samaan paikkaan ja hotelliin kuin me  :o

HYVÄ VALINTA!

Me mennään sinne kylläkin viikkoa teitä ennen.

Lentokentällä siis voidaan moikata  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Saikku_83, me todettiin ihan sama asia että Kamarissa on kaksi viikkoa Oian yhden viikon hinnalla! Polydefkis oli meillä kanssa vaihtoehtona, mutta päädyttiin kuitenkin Argoon...Ootteko lähdössä matkaan heti hääpäivänne jalkeen? Jos ootte ni ollaan varmaan ainakin osa ajasta samaan aikaan siellä, meillä on lähtö meinaan 7.8.2006.

Ja Mafa, täytyy muistaa noi ulkoilmaelokuvat, kuulostaa meinaan kivalta! Ja se tulivuoriretki ollaankin jo päätetty tehdä, se on sellanen juttu mikä on aivan pakko nähdä! ;D

Me lähdemme kohti Santorinia heti häiden jälkeisenä maanantaina 31.7.06 ja kaksi viikkoa ollaan reisussa. Eli siellä varmaan törmätään toisiimme.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
saikku_83; Olimme syyskuussa Kamarissa viikon. Yövyimme kyseisessä huoneistohotellissa. Moitteen sanaa ei löydy. Hotellilla hyvä sijainti. Ranta on ihan pienen matkan päässä. Kaupat vieressä ja ihana aifaion kahvila myös lähes vieressä. Hotellilla ihana allasosasto jossa on pieni kauppa josta saa syötävää tilata vaikka huoneeseen. Aivan mielettömän ihana paikka. Kamarista pääsee kivasti patikoimalla vuoren yli perissaan ja sieltä veneellä takaisin kamariin. Hyvä puoli Kamarin kylässä on muihin kyliin/kaupunkeihin verrattuna se että siellä on ranta jossa voi loikoilla kun taas calderan reunalla et liiemmin hypi mereen uimaan saatikka ota ihanalla rannalla aurinkoa.

Ihanaa lomaa teille sitten kun menette kamariin.

Kiitos tiedoista. :) Kivempi matkustaa kun vähän tietää etukäteen onko hyvä huoneistohotelli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin lähdemme Santorinille, minä toistamiseen ja mies ensimmäistä kertaa. Ohjelmassa on ensin viikon saarihyppely Santorini - Naxos - Paros ja sitten viikko Imeroviglin kylässä Santorinilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerronpa nyt hiukan meidän häämatkastamme jonka siis vietimme Santorinilla, Kamarin kylässä 12-19.9.2005. Olimme Hermes hotellissa (Aurinkomatkojen matka). Hotelli oli mukava ja siisti, aamupala ihan ok, kyllä sillä pärjäsi. Huoneena meillä oli kahden hengen huone parvekkeella, hyvin riitti (ei niin paljoa huoneessa majailtu).

Vuokrasimme heti toisena päivänämme skootterin, tätä suosittelen erittäin lämpimästi. On se niin näppärä peli kulkea. Teimmekin sitten heti retken muinaiseen Thiraan ja ajelimme muutenkin joka päivä toosi paljon. Oiassa söimme illallista kalderan reunalla auringon laskiessa...  :-X Jos nyt jotain negattivista sanon, niin ajomatka takaisin Kamariin huonosti valaistulla tiellä oli kyllä mielenkiintoinen, mutta ikimuistoinen. Kaiken kaikkiaan skootteri oli mahtava menopeli, jolla näimme saaren joka kolkan (emme tykkää kauheasti lekotella rannalla, vaikka kyllä sitäkin tuli tehtyä...)

Ilmat olivat mitä parhaimmat, lämmintä riitti (joka päivä melkein +30) ainoastaan yhtenä päivänä oli kylmempää (hiukan sateista, mutta ei kuitenkaan satanut). Merivesi oli huomattavasti lämpimämpää kuin hotellimme uima-altaan vesi.

Santorinin maisemat ovat henkeäsalpaavan kauniita! Oi, kun pääsisi vielä joskus yhtä ihanaan paikkaan... Ehkä sitten kun on avioliittoa takan useampi vuosi  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään