Santorini


Tiina77

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vielä reilut neljä kuukautta omaan reissuun... Syyskuussa lähdetään miehen kanssa tuonne, varattuna on Oian Olympic Villas -hotellista huone merinäköalalla.  :-X Santorini on ollut meille sellainen paikka, missä ehdottomasti halutaan käydä, ja nyt kun siihen tuli mahdollisuus, varattiin sinne reissu. Halusimme ehdottomasti majoittua Oiaan, calderan maisemien äärelle, ja tarkoituksena on joinakin päivinä kiertää omatoimisesti ympäri saarta, joko bussilla tai välillä skootterilla/autolla. Hyviä vinkkejä tästä ketjusta onkin jo matkaa varten löytynyt!  8-)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Heips kaikille!

Nyt on Santorinilla käyty. Aivan ihana paikka. Me oltiin Kamarissa kaksi viikkoa häämatkalla. Lämmintä riitti +30-35 astetta varjossa joka päivä. Onneksi tuuli viilensi oloa melkein joka päivä. Käytiin katselemassa myös muita kaupunkeja ja ihastuttiin Oiaan. Sinne seuraavalla kerralla. Ruoka oli tosi hyvää melkein joka ravintolassa jossa käytiin. Meidän suosikiksi nousi kummiskin Kamarin rantakadun Almira, koska siellä oli parhaimmat alkuruoat. Suosittelen käymistä ulkoilmaleffateatterissa. Se oli hieno. Ihanaa kattoo leffaa ulkona ja nauttia alkoholijuomia ja popkornia. Suomeen kans sellanen!  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse olin Santorinilla keväällä 2005 ja suositttelen kyllä paikkaa häämatkalla. Ainoa miinuspuoli paikassa on koko.. Itse ei oltu saarella kuin kolme päivää, mutta paikka tuli lähes nähtyä..ei siis aktiivilomailijalle!;D Myös paikalliset sanoivat samaa, että uutta nähtävää paikasta ei riitä kauheesti.. mutta häämatkallahan on tuijotellaanki vaan toisiaan! Paikka on kaunis ja todella romanttinen, mutta pienen koon vuoksi kannatta ehkä vältellä pahimpaa sesonkia, jos ei pidä ihmispaljoudesta..etenki firassa on kadut lähes tukossa. Taksi maksaa joka paikkaan 10e, matkasta riippumatta muistaakseni. Löysimme aivan ihanan luonnon rannan Iassa(uimassa ei toisin käyty) ja muutenkin paikka oli mielestäni saaren kauneimpia. Fira on keskusta ja "huvitukset" ym. löytyy lähinnä sieltä. Hinnoista huomas turismin vaikutuksen, Santorinilla oli esimerkix Ateenaa kalliimpaa. Jos etsii rauhallista ja romanttista paikkaa nii paikka on just omiaan!!!

p.s Jos kaipaa enemmän tekemistä matkalle suosittelen yhdistää reissuun Ateenan matkan tai jollain muulla saarella käynnin. Ateenaan pääsee helposti laivalla eikä ole kallista, matka toisin kestää noin 9 tuntia, mutta jos ottaa hytin ni matka taittuu aika rattosasti..toisin monet nukkuu ihan ravintolois ja käytävillä(siis jos matkaa yön yli!! :P).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meilläkin varattuna matka ensi kesälle Santorinille ja Oiaan. Lähtö 13.8. ja Nicos Villas -hotelli merinäköalalla. Ihan intopinkeenä surffailen netissä Santorinivinkkejä! Ei ne häät jaksa niinkään innostaa, mutta se häämatka...  ;D

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Lisää Santorinille lähtijöitä ilmoittautuu! Olin Santorinilla ekaa kertaa pari vuotta sitten ja huolimatta siitä, että paikasta niin montaa mieltä ollaan, niin minulla taisi kyllä sydämestä pala sinne jäädä... :-X

Nyt varattiin tänään matka Santorinille, otettiin tukikohdaksi kamarin kylä sen meren läheisyyden vuoksi, mutta suunnitelmissa reissailla useaan otteeseen kuvankauniissa Oiassa sekä muissakin saaren kohteissa. Meillä majapaikkana Kastelli. Luulimme hotellin olleen täynnä, mutta kyse olikin Aurinkomatkojen nettisivujen teknisestä viasta.:) Hyvä niin! Nyt pääsemmekin sinne asustamaan pariksi vkoksi.:)

Katseltiin tänä aamuna monien matkanjärjestäjien hotellit läpi, ja herätyksenä kaikille, jotka vielä matkaa Santorinille pohtivat, mutta eivät vielä ole varanneet: NYT on KIIRE. Tuntuvat menevän aivan käsistä nuo reissut... :P

Ihanaa matkaa kaikille Santorinille ja muuallekin!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me oltiin viime kesänä häämatkalla Santorinilla, Oiassa ja Nikos Villas -hotellissa.

Olette, Sannitus, tehneet hyvän valinnan  ;D

Muutaman asian haluaisin tuoda esille - niin osaatte varautua.

Santorini on (ainakin Finnmatkoilla) täysin omatoimikohde.

Opasta emme nähneet kuin lentokentällä.

Kuljetukset lentokentältä hotelliin hoiti paikallinen "Skoda Oktavia -kuski"...

etupenkillä istui miehen poika (n.5 vee) ja matkalaukut mahtuivat just just tavaratilaan.

Siinä sitten hieman ihmeteltiin, että minne ollaan oikein tultu :o

No, kuskilta kyseltiin paljon Santorinista.... osasi jotain englanniksi jopa vastata.

Lopulta kuljettaja pysäytti auton keskelle katua ja käski meidän kävellä pientä polkua pitkin hotellille.

Tästä "alkujärkytyksestä" toivuttuamme kaikki sujui hyvin.

Vuokrasimme skootterin kahtena päivänä ja ajelimme sillä ympäri saarta.

Olimme omatoimimatkalla (laivalla) tulivuorisaarilla ja kuumissa lähteissä

- tuli paljon halvemmaksi kuin matkanjärjestäjän retki ja saatiin olla ainoat suomalaiset.

Hoidettiin retken varaukset itse Firassa.

Yksi juttu tuli vielä mieleen:

aamupala tuli halvemmaksi paikanpäällä maksettuna kuin Finnmatkojen kautta

eli vetävät siinäkin välistä. Tämä kävi meillä kylläkin sattumalta.

Luultiin näet, että meille oli varattu aamiainen, kuten olimme suunnitelleet.

Jostain syystä se oli jäänyt pois varauksesta, ja Nikos-herra laskutti sen meiltä lähtiessämme hotellista.

OIA ON IHANA PAIKKA - joten nauttikaa siitä :-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Santorinin matka varattu elokuulle, jihuu!!

Toinen vaihtoehto olisi ollut suorittaa ulkomaanmatka vanhan kaavan mukaan, eli varata lennot erikseen ja etsiä netistä hyvä hotelli. Olemme tällä kertaa erilaisia nuoria ja annamme matkatoimiston hoitaa Kaiken. Senkun vaan isketään takapuoli lentokoneen penkkiin ja viuh. Eikä pitkää lentoa, ihan luksusta. Ollaan vaan ja nautitaan elämästä!

:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Varattiin itseasiassa jo joku aika sitten häämatka Santorinille. Mä olen haaveillut jo monta vuotta, että sinne pääsisi...Ja nyt vihdoin!  :-X

Varattiin Aurinkomatkojen kautta ja saatiin vieläpä ihan hyvät alennukset. Hotelli on Argo Hotel Kamarissa. http://www.argo-santorini.com/profile_fin.php Nettisivujen perusteella vaikuttaa ainakin ihan hienolta. :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitokset kaikille tällä palstalla Santorinin kokemuksista kertoneille! Teidän ansiostanne valittiin häämatka kohteeksemme kyseisen paikan :) Kokemustenne ansiota näin eka kerran ulkomaille matkaajat saivat ainutlaatuista tietoa kohteesta. Mennään kahdeksi vkoksi Kamarin kylään, hotellina Aegean Plaza.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sipe81, ette tule pettymään hotelliinne, sen voisin miltei luvata.:) Olin siellä pari vuotta sitten kahden vkon ajan, ja kaikki oli toimivaa ja siistiä. Huoneemme oli valtaisa ollakseen pelkkä huone, ei siis huoneisto. Parveke oli tilava ja hyvällä paikalla, näkymät olivat altaalle päin. Sängyt olivat kreikkalaiseen tapaan kovat, mutta sekin järjestyi laittamalla ylimääräiset täkit lakanan ja patjan väliin.

Altaalla sai makoisia leipiä ja salaatteja, jos nälkä alkoi auringon oton lomassa vaivaamaan...:9

Aamiainen oli runsas, vaikka toki jossain vaiheessa mieli teki syödä jossain muuallakin. Sitä varten löysimme rantakadulta leipomon, josta sai ihania piiraita ja patonkeja. Henkilökunta oli ystävällistä, mitä nyt huonepalvelu, josta esitteessä mainittiin, ei oikein saumattomasti toiminut. Tosin, eipä tuo paljoa haitannut, ei ollut pitkä matka hakea tarvittavaa tavaraa lähimarketista tai sieltä jo mainitulta "allaskanttiinilta":)

Omalle häämatkallemme suuntaamme myös siis Santorinille, mutta tällä kertaa Kastelli-hotelliin. :) Hauskoja lomanodotushetkiä!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jos Santorinilla haluaa oikein luxusihanaa honeymoonia viettää, kannattaa ottaa hotelli Oiasta tai Imeroviglistä.  :-X

Kamari on oikeasti ihan tusinaturistikylä jossa ei ole mitään erityistä verrattuna näihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest naimisiin heinäkuussa 07(Guest)

NYT ON MATKA VARATTU SANTORINIIN [highlight]KAMARIIN[/highlight] HEINÄKUUKSI -07 ! JEE!!!!

VARATTIIN AIRINKOMATKOJEN KAUTTA [highlight]HERMES [/highlight]HOTELLI. ONKO JOLLAIN KOKEMUKSIA KYSEISESTÄ HOTELLISTA?

MYÖS HYVIÄ VINKKEJÄ MATKAA VARTEN KUULISIN MIELELLÄNI LISÄÄ, esim. [highlight]RUOKARAVINTOLOISTA JA RUUISTA YLEENSÄ[/highlight]...?!

IHANAA... :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...