Jump to content
Naimisiin.info

Meksiko


Pikku-aa

Recommended Posts

Meillä oli Aurinkomatkojenmatka ja soitettiin sinne heti tänään aamulla. Ensin siellä ei tiedetty asiasta juuri mitään mutta soittivat noin tunnin päästä, että kyllä matka perutaan. Sen mitä kuvista on nähnyt tuskin finnmatkatkaan sinne ketään lähettää. Pelkästään lentokenttä on ollut ihan tukossa, kun kaikki haluavat sieltä pois.

Siistiä leijonaneiti, kun saitte matkan Thaimaahan. Me oltas ilman muuta haluttu kaukomatka, mutta aurinkomatkoilla ei ollut tarjota tilalle sellaista. Katotaan, jos käytäs myöhemmin toinen häämatka   :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meille soitettiin pari tuntia sitten ja selitettiin tilanne ja me ollaan kyllä lähdössä Playaan... Käsittääkseni vahingot eivät olleetkaan niin pahat. Sähköt toimii ainakin hotelleissa ja lentokenttäkin on avattu taas. Toivotaan, että matkasta tulee hieno, kaikesta huolimatta.

Link to comment
Share on other sites

No, ihan varmasti tulee teille mahtava loma!! Me oltas tultu sen verran pohjosempaa, että tarvittiin tieto jo aamusta. Jos oltas vasta kuuden maissa tiedetty, että matka toteutuu, ois tullu jo tosi kiire Helsinkiin. Mutta tämä nyt meni näin. Täytyy vaan ajatella positiivisesti, mutta tottakai harmittaa kun Meksikoon lähtöä niin kovasti odotettiin. Mutta pääasia, että päästään kuitenkin kahdestaan lähtemään nyt heti jonnekin. Hyvää häämatkaa kaikille niin Meksikoon kuin muuallekin suuntaaville!!  :) :)

Link to comment
Share on other sites

Tosi kurja on ollut katsella uutisia Meksikosta ja hirmumyrskystä, monikohan naikkari on siellä häämatkalla juuri?

Ihan meinasi tippa tulla silmään, kun mietti sitä kaunista maata, paikallisia jne ja miten kamalia nuo luonnonvoimat ovat?

Toivottavasti te naikkarit joskus vielä pääsette Carmeniin, ketkä nyt missasitte sen. On se joka tapauksessa mahtava paikka!

Link to comment
Share on other sites

Ylihuomenna kutsuu MEKSIKO :D!!!! EI millään malttaisi odottaa...eilinen päivä väsyttää vielä edelleen, ja huomenna pitäisi jo suunnata Hesaan hotelliin yöksi:)!!!

Link to comment
Share on other sites

harmi,etta peruitte 19.7. lahtevan matkanne silla taalla on ollut upeat saat! Kaikki on ok ja pienimmatkin tuhonpoikaset paikalliset ovat korjanneet taysin...Tama on paratiisi... 8)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Gran Porto Real ainakin ulkoapäin näytti MAHTAVALTA. Ruotsalaiset olivat erittäin tyytyväisiä hotelliin kun heidän kanssaan juttelin. Huoneet olivat todellista luksusluokkaa, ruoka ihanaa, sijainti hyvä jne...

Link to comment
Share on other sites

Terveisiä Meksikosta!!! Aivan mielettömän upea paikka, ja ilma mitä hienoin....joka päivä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta:)!!!! Suosittelen paikkaa, ja varsinkin Cancunin Riu Palace Las Americasia:)!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Uutiset kertovat, että hurrikaani on tuhonnut ihanan häämatkakohteemme Play del Carmenin. Matka siis jo tehty kesällä.. Aika hurjalta nuo uutiset kuulostavat, ja tällä kertaa kolahti vielä enemmän kun  pahimmat tuhot iskivät juuri Carmeniin missä olimme.  :(

Link to comment
Share on other sites

Niinpä..Kamalia nämä luonnonilmiöt :-[

Me olimme Carmenissa viime marraskuussa...Pahalta tuntuu katsoa uutisia ja ajatella, että se kaunis paratiisi on ainakin hetkellisesti kaiketi osittain tuhoutunut...

Link to comment
Share on other sites

Jepjep.

Minä olen nyt vajaan viikon päivystänyt National Hurrican Centerin sivuja. Ja suoraan Play del Carmenin päältähän tuo sitten meni. Meillä olisi lennot Cancuniin ensi torstaiksi ja siitä oli tarkoitus jatkaa PDC:hen, mutta ei näytä juuri nyt kovin lupaavalta. Häämatka sinne ei tunnu juuri nyt unelmien täytymykseltä, vaikka vuosi on matkasta unelmoitu...

Me olemme itse varanneet netin kautta lennot ja hotellit, joten rahojen takaisinsaaminenkin on vielä epävarmaa. Nyt netissä näkyvien kuvien perusteella ei kyllä rahanmenokaan tunnu miltään, on vain ujosti onnellinen siitä, ettei oltu siellä suoraan häiden jälkeen...

Jos lennot menevät ja johonkin hotelliin majoitetaan uusia matkalaisia niin lähdemme, jos ei muuta niin auttamaan.

Link to comment
Share on other sites

Me menimme Cancuniin runsas viikko sen jälkeen kun heinäkuussa Emily-hurrikaani riepotteli siellä. Täytyy kyllä myöntää, että hienosti olivat saaneet korjattua suurimmat jäljet pois. Ajoimme myös paikan ohi, jossa hurrikaanin keskus oli riehunut, ja siellä oli vielä kyllä hirmuisesti työtä tehtävänä, mutta oli kuitenkin jo jonkin verran siivottu paikkoja. Xel-Hassa hurrikaanin tuhot näkyivät vielä...siellä ei päässyt kaikkia polkuja liikkumaan, kun tuuli oli tuhonnut reittejä.

Elikkä meitä hurrikaanin jälkeiset viikot eivät häirinneet. Oli vain mielenkiintoista seurata, kun hotellimme palmuja raivattiin yms. Meille osui kaksi viikkoa täyttä aurinkoa ja paahdetta ;D! Sinne vain uteliaana kurkkaamaan miltä luonnonkatastrofeista selvitään :D!

Link to comment
Share on other sites

Aurinkomatkojen sivustoilla oli on infoa liittyen Wilma -hurrikaaniin ja matkoihin. Me siis ollaan lähdössä tammikuussa Playa del Carmeniin ja  :-X jätti pari lyöntiä väliin kun uutisissa väittivät koko paikan olevan maantasalla.  :o

Tämä aurinkomatkojen sivuilta:

Meksiko, Playa del Carmen

Playa del Carmenin edustajamme raportoi hotelliemme selviytyneen hyvin myrskystä: kaikki hotellimme ovat jo avoinna ja toiminnassa.

Méridan ja Playa del Carmenin 13.11. alkava lomaohjelmamme toteutetaan esitetietojen mukaisesti.

Kohdehenkilöstömme on matkalla Playa del Carmeniin ja annamme yksityiskohtaisempia tietoja vielä tällä viikolla heidän saavuttuaan perille.

Link to comment
Share on other sites

Me menimme Cancuniin runsas viikko sen jälkeen kun heinäkuussa Emily-hurrikaani riepotteli siellä. Täytyy kyllä myöntää, että hienosti olivat saaneet korjattua suurimmat jäljet pois.

Elikkä meitä hurrikaanin jälkeiset viikot eivät häirinneet. Oli vain mielenkiintoista seurata, kun hotellimme palmuja raivattiin yms. Meille osui kaksi viikkoa täyttä aurinkoa ja paahdetta ;D!

Aivan kuin olisin itse kirjoittanut tämän! Paitsi että me olimme Playassa ja vajaa viikko Emilyn jälkeen... Toivottavasti "meidän" paratiisimme on vielä tulevaisuudessa paratiisi...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Osaako kukaan sanoa mikä tilanne on nyt?

Tämä info on Tjäreborgin sivuilta:

Meksikon, Playa der Carmenin matkat alkavat 27.11.2005.

Hirmumyrsky Wilman aiheuttamien tuhojen takia olemme peruneet Meksikon lennot 13.11. ja 20.11. Kaikkiin matkan varanneisiin on oltu yhteydessä.

Meksikon matkat toteutetaan normaalisti 27.11. lähtien. Tilanne Playa del Carmenissa ja sen ympäristössä on jo erittäin hyvä. Kaikki Tjäreborgin käyttämät hotellit ovat kunnossa. Ranta on yhtä hieno kuin ennenkin ja baarit, ravintolat ja putiikit ovat avanneet ovensa jo jokin aika sitten. Puut ja kasvit alkavat pikku hiljaa kukkia ja alue tulee päivä päivältä vihreämmäksi. Cancun kärsi enemmän tuhoja kuin Playa del Carmen ja Cancunissa kunnostustyöt eivät ole yhtä pitkällä kuin Playa del Carmenissa

Link to comment
Share on other sites

Tuttuni on parhaillaan omatoimimatkalla Meksikossa ja hän kävi Play del Carmenissa viikko sitten. Kertoi, että rakennukset olivat jonkin verran tuhoja kärsineet, mutta remontointi oli kovassa vauhdissa ja aika paljon olivat jo siellä saaneet aikaan. Siivottukin oli roskia pois. Ainoana asiana mikä tuttavaani harmitti oli se, että kaikki puut oli kaatuneet. :-/

Aiomme pysyä ukkoni kanssa amtkasuunnitelmissamme ja matkustamme Meksikoon tammikuun alussa. 8)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Palasimme eilen Play del Carmenista ja itse hotellialueella ei muusta huomannut Wilman jälkiä, kuin että osa palmuista oli tynkäpalmuja. Kovaa vauhtia istuttivat lisää koristekasveja. Hotellialueen ulkopuolella ja etenkin Cancunissa korjailtiin paljon taloja. Tiet olivat kuitenkín kunnossa. Xel-Ha toimi täysillä ja Xcaretkin avattiin pari viikkoa sitten.

Niin ja piti vielä lisätä, että Cozumelin saarella oli kuulema vielä paljon korjattavaa ja rantoja kiinni, joten siellä ei vielä joulukuussa pystynyt ainakaan kunnolla snorklaamaan.

Suosittelen kaikille lämpimästi all inclusive-vaihtoehtoa. Ei tarvitse miettiä tippejä, eikä kantaa rahaa mukana. Xel-ha ja Chitzen Itza mielestäni olivat parhaat paikat, Cancunista en tykännyt. Xcaretissa oli hienoa iltashowt.

Link to comment
Share on other sites

Itse en all inclusive -hotelliin menisi vaikka maksettaisi. Etenkin tuolla Meksikossa ne ovat täynnä jenkkituristeja. Aito elämäkin ja ruokakulttuuri jää kokematta. Mutta kukin tavallaan.

Pidin myös nähtävyyksistä eniten piksun mainitsemista Xel-Hasta ja Chitzen-Itzasta. Cozumelin snorklausretki oli silti reissun kohokohta. Toivottavasti saavat homman taas pyörimään.

Link to comment
Share on other sites

Citronella;

HÖPÖ HÖPÖ; Carmenissa ei ainakaan Tequila-hotellissa ollut kuin kourallinen jenkkejä, joten eivät ne allinclusive hotellit todellakaan ole täynnä siellä jenkkejä, Cancunissa on varmasti eri tilanne!!

:-XMuistelee häämatkaansa :-X

Link to comment
Share on other sites

Riu Playacarissakaan ei ollut kauhean paljon jenkkejä. Ja pitää vielä mainita, että hotelliruoka oli todella hyvää, ja siellä oli seisovassa pöydässä ihan oma "meksiko-nurkkaus" mistä sai hakea ihan paikallistakin ruokaa.  Ja voihan sitä syöda joskus muuallakin, vaikka asuu all inclusive-hotelissa...  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Itse en all inclusive -hotelliin menisi vaikka maksettaisi. Etenkin tuolla Meksikossa ne ovat täynnä jenkkituristeja. Aito elämäkin ja ruokakulttuuri jää kokematta. Mutta kukin tavallaan.

Pidin myös nähtävyyksistä eniten piksun mainitsemista Xel-Hasta ja Chitzen-Itzasta. Cozumelin snorklausretki oli silti reissun kohokohta. Toivottavasti saavat homman taas pyörimään.

"Aitoa elämää" on turha mennä etsimään miltään aurinkomatkojen tms pakettimatkoilta... ;)

En nyt ole havainut mitään jenkkituristien ylivaltaa Meksikossa käydessäni (vaikka olenkin jopa lomailut AI-hotellissa), ja ne pari hassua joihin törmäsin olivat kaikin puolin oikein mukavia ihmisiä. Täytyy sanoa, että ennemmin jenkkituristien valtaamassa kohteessa, kuin suomalaisturistien - meissä vasta junttius tiivistyykin....  ::)

Cozumel on kiva, siellä kannattaa vuokrata skootterit ja opas!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...