Jump to content
Naimisiin.info

Häämatkalle Alpeille?


minnie80

Recommended Posts

Oi täällä on tällanen ketju!! :o

Mä olen toooosi kiinnostunu Itävallasta ja haluan ehdottomasti lähteä sinne vielä joku päivä!

Eniten mulla kiehtoo ne (kuulemma) ihanat maisemat: ALPIT!

Sitten kun matka tulee ajankohtaiseksi, kohteena luultavasti on Wien :rolleyes:

Pitäisi mies saada vielä vakuuttuneeksi, että meidän kannattaisi lähteä sinne häämatkalle B) Hän olisi enemmän jonku Thaimaan puolella, mutta mulla ei kauheesti innosta se..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me lähdetään elokuussa Itävallan Seefeldiin viikoksi. Ootan kyllä tota reissua ihan tosi paljon. Oon käyny Alpeilla pari kertaa ja siellä on kyllä upeet maisemat. Meillä on suunnitelmissa patikoida ja tietysti myös ottaa rennosti ja syödä hyvin. :) Tuo reissu on sopiva paketti reippailua ja luksusta. Sopii meille, kun ei oikein olla rantaihmisiä.

Link to comment
Share on other sites

Me lähdetään vk. 7 2009 Itävallan Alpeille Mayrhofeniin lautailemaan!

Suosittelen kaikille Itävaltaa matkakohteena, erityisesti Wien on ihana kaupunki, jos ei skimbailemaan halua. Alppikylistä olemme aiemmin olleet Ichglissä ja Flachaussa, molemmat ihania! Itävallasta ei muuta löydykään, kuin toinen toistaan ihanampia kyliä ja mahtavia maisemia! Ja ihanaa ruokaa!

Saatiin toi reissu tosi halvalla, lennot n.200 e (Lufthansa), majoitus viikoksi n.300 e ja sitten vuokrataan vielä auto, jotta pääsee liikkumaan. Ei malta enää odottaa!!

Link to comment
Share on other sites

Täältä voi katsella ainakin Sveitsin alppimatkailumahdollisuuksia:

MySwitzerland

Zermatt on kaunis, mutta myös hurjan kallis ja täynnä turisteja. Jos vaelluslomalle haluaa, kannattaa ehdottomasti harkita Graubündenin kantonia Sveitsissä. Kanderstegia myös joku mainosti, se on kivan pieni paikka, mutta ei ehkä sovi viikon vaellusreissulle. Romanttiseen viikonloppuun kylläkin. ;) Sveitsissä on uskomattoman ihania, romanttisia ja pieniä paikkoja, mutta niihinhän ei yleensä pakettimatkoja tehdä. Wallis (koko kantoni) on myös todella upeaa seutua, sieltäkin tosin kannattaa valita ne pienemmät paikat eikä suunnata suoraan Verbieriin. :D Maku kysymyksiä nämäkin, mutta jos romanttista häämatkaa suunnittelee, niin suosittelisin pieniä paikkoja suurten turistirysien sijaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Palattu hanimuunilta Itävallan Seefeldistä! Oli ihana paikka ja säätkin suosivat :) Kylästä pääsi helposti patikoimaan ja pyöräilemään vuorille. Hotelleja löytyy kaiken tasoisia, me yövyttiin neljän tähden hotellissa, jossa puolihoitoon kuului oikein hyvät sapuskat. Jos joku haluaa tietää lisää, voin vastailla yksärillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me varattiin eilen liput Sveitsiin, Zürichiin maaliskuun 2009 alkuun.. :-X Ihunaa!! En jaksais millään odottaa!! Siä on varmaan niin paljon nähtävää, ettei viikossa ehdi paljon mitään! Mutta sinnehän voi sitten mennä joskus vaikka kesällä uudestaan, jos oikein tykästytään..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Me palattiin juuri viikko sitten häämatkalta Itävallasta. Oli kyllä aivan upea loma, tehtiin sellainen omatoiminen Itävalta-roadtrip, joka alkoi Wienistä ja jatkui vuokra-autolla Linzin ja Salzburgin kautta Innsbruckin lähelle. Matkaan mahtui historiaa, kulttuuria ja myös laskettelupäivä Seefeldissä. Ei kyllä olisi voitu valita parempaa häämatkakohdetta! Romanttinen Wien (ei kyllä tähän aikaan vuodesta ihan parhaimmillaan), vanha ja arvokas Salzburg ja idyllinen Tiroli Innsbruckissa alppien syleilyssä vei meidän sydämen mennessään. Joskus on vielä pakko päästä takaisin vaikka sitten kesällä. :-X

edit: pitää vielä mainita, että ihmiset oli aivan uskomattoman ystävällisiä Itävallassa ja palvelu oli joka paikassa aivan ensiluokkaista. :-X

Muokattu: , käyttäjä: Gadian
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

nostelen tätä ketjua. ajatuksena lähteä heinäkuun puolivälissä (joo, pahimpaa sesonkii :D) noin 5:n päivän reissulle Sveitsin Alpeille. Osaiskos joku suositella jotakin alppikylää tai pikkukaupunkia?

toivottavaa olisi seuraavat seikat:

-ei kovin pitkän matkan päässä lentokentästä (lähinnä matkan lyhyyden vuoksi, ettei kuluisi kauhesti aikaa matkaamiseen), eli esim. 1-2 tunnin päässä

-romanttinen :)

-tarjoaa hyviä patikointimahdollisuuksia päiväretkiin

-kulttuurielämykset plussaa :)

Wallisin kantonista ollut puhetta täällä, jungfrau kuullostaa kiintoisalta, osaako joku kertoa mihin kannattaa lentää ja sittenkö junalla? siis jos kokemuksia on jakaa niin kehiin vaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...