kakke

Venezuelaan!!!

142 viestiä aiheessa

Ihanaa!!!  :-X  :-X   :-X Meillä on varattuna marraskuun lopun lähtö, varaus maksu maksettukin jo, eikä mekään saatu sitä hotellia mikä haluttiin vaikka saatiin tehtyä varaus jo heti torstaina klo 10 jälkeen... Ovat vissiin buukanneet etukäteen niitä vaikka ei muka saa varata :-/ ... Toisaalta on hyvä et ei saatu all inclusivea niin tulee käytyä paikallisissa rafloissa enemmän  8) Ihanaaaaaaaa!!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En oo ite käyny Isla Margaritalla mut oon kuullu et se on ihana paikka! Sellanen pieni vinkki, että kun häiden alla ei varmaan oo mitään tekemistä  ;), niin kannattaa opiskella vähän espanjaa, paikallisten enkku ei mun kokemuksen mukaan oo mitään erityisen hyvää... Tosin en tosiaan ollu siellä Margaritalla enkä muutenkaan turistialueella, että tilanne siellä voi olla täysin eri.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei vielä semmonen tuli mieleen, et en oo matkatoimiston matkoilla ollut sitten yläasteen (varataan hotskit ja kaikki muukin yleensä netistä), niin minkäs kokoinen oli tää varausmaksu finnmatkoilla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin varattiin häämatka Venezuelaan! Lähtö on vasta 19.2., joten jokunen hetki pitäisi vielä jaksaa odottaa... Mutta olen kyllä aivan innoissani matkasta ja kovasti odottelen ensimmäisten naikkareiden matkakertomuksia kyseisestä paikasta.

Jenskuli: Finnmatkojen varausmaksu kaukomatkoille on nykyään 250 erkkiä per naama. Eli aika paljon saa pulittaa jo etukäteen.

Lomafiiliksissä jo nyt  8)  8)  8)  8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Isla de Margarita on Venezuelaisten suosima lomakohde  joten se espanjan taito on vain hyvästä.

Kuulemma paikallisten kanssa tuo englanti ei oikein suju.

Itsellä tuo turisti espanja on hallussa ja onkin kiva päästä sitä paikanpäälle käyttämään  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uusimmassa Matkaopas lehdessä on juttua Venezuelasta ja Isla de Margaritasta  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mihis hotelliin Pinkki ja sulho suuntaavat?

En ole ehtinyt käydä vähään aikaan täällä kirjottelemassa mutta hotelli on Costa Linda. Oltais haluttu Palm Beach. Mutta pääasia että matkalle päästään  8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pinkki: silloin kun kyselin hotelleista Finnmatkoilta, he kehuivat kilvan kaikkia. Eli varmasti Costa Linda on mukava hotelli.

Matkaa odotellessa  8) 8)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa ihanalta kohteelta. Kertokaahan lisää kokemuksia, ketkä olette siellä jo olleet!  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Just varattiin kans matka Isla Margaritalle, hotelliin Le Flaboyant. Lähtö vaan vasta 26.2.05. Ihanaa.. Äkkiä noi matkat kyl meni!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lukuvinkkiä: uusin Matkalehti sisältää usemman sivun jutun Isla de Margaritasta sekä retkikohteista (Los Roques, Orinoco-joki ja Angel Falls)! Upean oloinen matkakohde on... :-X Kiva sitten myöhemmin kuulla teidän kävijöiden omia kokemuksia! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pieni nosto, josko joku olisi käynyt täällä muuten kuin Finnmatkojen matkalla ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sama täällä, haluaa jo reissuun. Meillä lähtö 20.11. eli lähestyyyyy  :D Ihanaa päästä täältä rännästä ja kylmästä pois. Onkos kukaan jo ehtinyt käydä La Isla Margaritalla? Tais olla ekat lennot silloin marraskuussa vasta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin odottelen kovasti kommentteja paikasta. Me ollaan lähdössä harjoittelu-häämatkalle jouluksi Isla Margaritalle, hotellina Hesperia Playa el Aqua

                                    :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Úusimmassa Gloriassa oli juttu Isla de MArgaritasta.

Nostatti kivasti matkakuumetta  :D

Niinu: Ekat lennot Venzuelaan on marraskuussa joten

olette ensimmäisten joukossa. Odotan innolla teidän matkakertomusta MArgaritasta sillä meidän matka on vasta 29.1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyykin käydä hakemassa kioskilta Gloria ja nostattaa kuumetta  ;D

Mä surffailin tänään ihan hyviä Isla Margarita -sivuja http://www.islamargarita.com, eivät mitkään teknisesti hyvät sivut mutta tietoa löytyy kuitenkin mukavasti!

palmds.GIF

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti nuo hurrikaanit eivät iske Venezuelaan! Olen alkanut vähän jännittää, että mikähän luonnonkatastrofi iskee. Nimittäin viime jouluna oltiin Phuketissa täpärästi ennen tsunamia, ja nytkös se osuis omalle kohdalle. Hui...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niinu25:

Ainakaan teoriassa Margarita ei jää hurrikaanialueelle, mutta toivotaan parasta...Itse olimme viime marraskuussa Playa Del Carmenissa häämatkalla, aika surulliselta tuntuu niitä uutisrippeitä seurata, mitä sieltä tulee ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Dehi,

niin onhan nuo hurrikaanit vähän ylempänä pyörineet. Eipä sitä koskaan tiedä mitä sattuu, ikävää. Sinänsä "hyvä" tuuri käynyt koska meillä häämatkavaihtoehtoina olivat Florida, Meksiko, Brasilia ja Venezuela. Jospa se matka toteutuisi  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

12 yötä Venezuelan matkaan! Niinu, tulethan kertomaan kohteen ihanuudet/kamaluudet mahdollisimman pikaisesti reissusta tultuasi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sadette;

Palailehan kirjottelemaan kuulumisia, meillä sama hotelli ja lähtö tammikuussa...

Kaikenmoisia kommentteja tullutkin jo kohteesta ja vähän hotellistakin, mutta lisäinfo ei ole yhtään pahitteeksi!!

HAUSKAA MATKAA!! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin, matka on ohi. Täytyy sanoa, että pettymys oli. Olimme hotelli LTI Costa Caribes sa, joka on keskellä ei mitään. Koko saari on karua erämaata, jossa ei juuri jalan voi liikkua. Rikollisuutta on suht paljon eikä ostoksille kuulemma kannata lähteä korujen kanssa. Liikuimme vain taksilla, koska paikallisliikenteeseen ei voi luottaa. Hotelli oli luokiteltu 4 tähden hotelliksi, ja se oli mielestänne nipin napin 2 tähden arvoinen. Sää oli hyvä koko 2 viikkoa, mistä ollaan kiitollisia. Kotiinlähtöpäivänä satoi reilusti, ja ekan kerroksen huoneemme tulvikin kivasti.

Hinnat ovat kalliimmat mitä odotimme. Vaatteet osin jopa Suomen hinnoissa, paikoin hieman halvempia. Esim farkut 20-100 euroa, riippuu mistä ostaa. Kävimme Sambilissa pari kertaa, se on saaren kuulemma suurin ostari ja siellä oli merkkiliikkeitä n 200. Hinnat kohtuu kovat, eikä valikoima ollut hirveän laaja. Taksi oli aika edullinen: 30 min. matka maksoi 20000 Bolivaria eli n. 7-8 euroa. Tiet ovat surkeassa kunnossa eikä liikennesääntöjä käytännössä ole, joten autoa en suosittele vuokraamaan. Bensa kylläkin maksaa vain 4 senttiä/litra...  ;D

Hotelli oli aidattu alue, jota vartioitiin tarkasti. Ainoa hienompi hotelli saaren tuolla puolen (eli siellä minne kaikki Finnmatkojen hotellit sijoittuu) on se Hesperia, eli se golffaajien hotelli. Se onkin sitten sellainen monumentin näköinen, että aamiaisellakin saa olla kraka  :-? Kaikki hotellit on samannäköisiä aitauksia, joissa on peruspalvelut ja All inclusive, jotkut joutui pitämään rannekkeitakin  ;D Saarella ei ole oikeastaan mitään tekemistä, retkiä sen sijaan kaikki kehuivat. Itse emme käyneet retkillä koska sain sellaiset aurinkoihottumat että merellä päivä olisi tarkoittanut tuskaa. Vatsavaivoista emme kärsineet, kaikkea hotellilla uskalsi syödä. Viinaa ja ruokaa kyllä riitti, mutta alkoi vähän tokalla viikolla jo sapuskat kyllästyttää. Hotellissa oli tosi paljon töykeitä saksalaisia, jonkinverran brittejä, sveitsiläisiä ja sveeduja. Muutama suomalainen vain meidän lisäksi. Enkkua ei paikalliset juuri puhu joten kynä ja paperia on hyvä olla että voi piirtää mitä haluaa  ;) Ainakin kun lähtee kylille ostoksille.

Takaisin emme mene, enkä suosittele ellei tykkää Kanaria-tyyppisestä lomasta. Mutta sinnehän pääsee jo vähemmälläkin rahalla ja vaivalla  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niinu25;

Olipa kurjaa lukea kokemuksianne :'(

Tuo teidän hotellinne tipautettiin yhtä "tähteä"alemmaksi. Mekin harkitsimme sitä, mutta oppaassa oli niin oudot kuvaukset jo huoneista, ettemme päätyneet siihen, ehkä onneksi.

Kuvista näkeekin jo, ettei mistään trooppisesta paratiisista ole kyse, toivottavasti rannat ja meri korvaa tuon luonnon muualla..Itse olemme aikeissa sukeltaa lomalla, osuiko silmään mitään suke-juttuja, hintoja, firmoja, ihmisten kokemuksia??

Matka foorumeilla on kanssa valitettu, ettei ole mitään ostettavaa, mutta helmiä ja paikallisia juttuja on kehuttu, tuliko ostettua ja jos, mitä maksoi?

Onneksi itsellämme lomailumme pääasiat ovat "löhöily" ja tällä kertaa siis sukeltaminen (joka sekin jäänee kyllä tuon löhöilyn alle :-*). Retkeilystä emme ole juuri ikinä olleet pahemmin kiinnostuneita, se Restinga siellä kyllä vaikutti kiinnostavalta..Eli ehkä löhöilyyn tuo kohde on sopiva 8-)

Suunnatkaa seuraavaksi Meksikoon, aivan ihana kohde (olimme viime vuonna siellä häämatkalla).

PS: Kävin vilkaisemassa tän ketjuston muut viestit taas; olit tosi innoissasi odotellut reissua (ymmärrettävää :-X), tuli vain mieleen, että odotetaankohan me joskus kohteilta liikaa, eli ennakko-odotukset on jo huimat ja säkin kirjoitit, ett olitte viime vuonna Phuketissa, se nyt jos jokin kohde taitaa olla trooppinen paratiisi :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään