Jump to content
Naimisiin.info

Malesia


Karyna

Recommended Posts

Kiitos Kristalli infosta  :D

Mitäs sanot snorklausmahdollisuuksista? Oliko vesi tosiaan niin sameaa, ettei rannalta pysty snorklaamaan?

Kävittekö retkillä?

Pystyy snorklaamaan, eri asia, onko mitään katseltavaa. Kävimme snorklaamassa Pulau Pajarissa, mutta liian kovan merenkäynnin vuoksi emme päässeet kuin yhteen paikkaan snorklaamaan. Tarkoitus oli käydä kahdessa eri paikassa, mutta aallot olivat liian suuria. Tässä yhdessä paikassa, missä olimme, ei ollut koko päivän retkeksi mielestäni tarpeeksi nähtävää. Emme siis nähneet rauskuja ja haita, niinkuin retkiesitteessä luki. Barracudan kuitenkin näimme. Korallit eivät myöskään olleet tuolla kohdalla kovin erikoisia, enkä nähnyt snorkkelillani arviolta 6 metriä syvemmälle. Opas taisi sanoa, että parhaimmillaan näkyvyys on 8 m.

Kävimme saarikierroksen ja mangrove-retken snorklauksen lisäksi. Viidakkovaellus olisi myös kiinnostanut, mutta meillä ei ollut umpikenkiä eikä pitkiä housuja, mitä retkelle suositeltiin. Mangrove-retkellä tosin liikuimme keskellä luontoa ja paikallisoppaan kanssa saimme tarkan selostuksen eri ötököistä ja kasveista. Pääsimme myös uimaan saareen ja lounaan söimme thai-ravintolassa keskellä mangrovemetsää.

Yksi pariskunta kävi myös Thaimaan puolella yhden yön verran ja olivat tyytyväisiä reissuunsa. Liikenne Langkawilla on niin rauhallista, että auton vuokrausta kannattaa tosissaan harkita, jos ei halua käydä retkillä. Mä itse tykkäsin retkistä, koska niillä sai hyvin tietoa eri paikoista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heippa Malesian matkaajat.

Olemme aika varmuudella vaihtaneet ensimmäisen vaihtoehtomme/häämatkakohteemme Koh Samuin Malesiaan. Monet sanoo et malesiassa on puhtaampaa kuin thaimaassa, enemmän nähtävää, ja paremmat vedet/rannat...en tiedä sitten onko tämä vain matkatoimistojen puhetta.

Kuitenkin nyt lopullisia hintoja odotellessa olemme alustavasti varanneet 5yötä Langkawi, 7yötä Kota Kinabalu ja 2 yötä Kuala Lumpur (lennot siis nyt vain matkantekijöiden kautta - hotellit varataan heidän kauttaan myöhemmin) . Ensin oli tarkoitus olla Kuala terengganussa noi ekat 5 yötä ja mutta sitten jotenkin langakawi kiinnosti enemmän rantaloma/löhöilykohteena. KT olis kyllä siitä mielestä parempi et itärannikolla sadekausi varmuudella alkais myöhemmin. Nyt siis olemme menossa reissuun heti häidemme jälkeen elokuun loppupuolella.

Hotelleista vielä: Langkawin hotellista ei vielä tietoa kun vasta vaihdoimme, mutta Kota Kinabalussa Shanri-la Tangjung aru olis nyt alustavasti kohteena. Onkohan rasa ria parempi kuin tangjung aru??? SItten kuala lumpurissa ritz-carlton olis hieno jos vain rahat vielä sinne riitttää.

Jos jollakulla on ehdotusta tuosta Langkawin hotellista niin please ehdottakaa - halutaan siis väh. 4 miel. 5 tähden hotelli, hyvä ranta ja hyvät uima-altaat. mieluiten myös jotain urheilumahdollisuuksia hotellilla. Muutenkin jos on kommentoitavaa noista hotelleista niin todellakin apu/neuvo otetaan KIITOLLISENA vastaan!:)

KIITTI,

Link to comment
Share on other sites

Luit varmaan jo vastaukseni Pelangi Beach Resortista. Meillä oli tällainen huone (sillä korkealla huonekorkeudella, on näköjään erilaisia vaihtoehtoja)

1large.jpg kuvassa ei myöskään näy "pukeutumishuone" ja kylppäri

uima-allasalue (toinen kahdesta) näyttää tältä 2large.jpg kuvasta puuttuu kokonaan lastenallas-alue

ja tällaista sanotaan osoitteessa http://malaysia-hotelguide.com/hotels/lgkpel.htm?GIM

Pelangi Beach Resort Facilities

Air Conditioning, Baby Sitting, Banquet Facilities, Bar/Lounge, Barber/Beauty Salon, Business Center, Conference Facilities, Foreign Exchange, Hotel Doctor, IDD Phone, In-House Movies, In-Room Safe, Laundry, Limousine, Mini-bar, Restaurant, Rooms for disabled, Satellite/Cable TV, Sauna/Spa, Shopping Arcade, Swimming Pool, Tennis Court, Squash Court, Disco/Nightclub, Watersports, Golf  

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olemme nyt alustavasti varanneet hotellit reissullemme ensi elokuulle 14yötä yhteensä: 5yötä Langkawi Casa del Mar-hotelli, 7 yötä Kota Kinabalu Magellan Sutera-hotelli, 2yötä Kuala Lumpur The Regent-hotelli. Hotellit ja lennot on varattu matkantekijöiden kautta. Ollaan tyytyväisiä palveluun - tuntuvat osaan todella asiansa.

Jos jollain on kommentteja hotelleista tai muista ehdottomista retkistä mitä pitäs tehdä niin kaikki apu on todellakin arvostettua:)KIITTI!

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Silmäilin nopeasti tätä keskustelua, ja voin kyllä puolestani suositella Malesiaa matkakohteeksi ihan kaikille! Me oltiin joulu ja uusi vuosi Langkawilla, sitten 4 päivää KL:ssä. Langkawilla kannattaa ehdottomasti mielestäni käydä snorklailemassa/sukeltelemassa. Itse käytiin Tjäreborgin järjestämällä sukellus/snorklausretkellä Pulau Payarissa, jossa sulhoni vain snorklasi, mä kokeilin snorklaamisen lisäksi myös sukeltamista. Vuorovesi vaikuttaa veden kirkkauteen välillä, ja merivirtojakin huomattiin, mutta mua se ei haitannut. Me päästiin sellaselle PADI-retkelle, jossa dive master + laivan kapu oli tosi huolehtivaisia ja ne opasti meitä tunnistamaan eri kaloja jne. Reissu maksoi vähän enemmän kuin sellanen suuren porukan ryhmäreissu (oisko ehkä Coral Yachts tai jotain), mutta meitä oli vain 5 sukeltajaa, joten oltiin kuin herran kukkarossa. Muutenkin Langkawin luonto oli upea, luontoretket oli kivaa vaihtelua shoppailulle ja rannalla makoilulle.

Säätiedotus on mielestäni luvannut sinne koko talven vain ukkoskuuroja. Ja meillä ainakin se tarkoitti 10-20min sadekuuroa iltapäivällä tai alkuillasta, muuten lämmintä 30+ ja aurinkoista. Ei siis kannata murehtia!

Link to comment
Share on other sites

Mekin ollaan lähdössä Malesiaan häämatkalle  :-X

Varattuna seuraava paketti: 7 yötä Kota Kinabalussa Sabahissa Shangri La's Rasa Ria ***** ja 3,5 vrk Kuala Lumpur JW Marriott *****.

Jo jänskättää...  :D

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Onnea Sanjame!! Tuo kinabalun Shangri La Rasa Ria on kuulemma todella hyvä hotelli! Milloin olette lähdössä reissuun? Minkä matkatoimiston kautta muuten varasitte matkat??

Mekin jo innolla odotamme omaa matkaamme!

Link to comment
Share on other sites

Heti häiden jälkeen lähdetään, "maanantaina Malesiaan"! ;D

Helin matkojen kautta varattiin. Heillä oli mielestäni tosi hyvää ja nopeaa palvelua. Jaana Nyström vastasi maileihini aina yötä myöten ja väh. kahden vrk sisään.

Maksaahan tuo reissu ihan riittävästi, mutta mielestäni ei ole väärin panostaa häämatkaan, varsinkaan kun en ole pahemmin missään ikinä käynyt...  ::)

Ja Helin matkojen matkat ovat varta vasten asiakkaalle räätälöityjä, joten aika luksusta kun kentällä odottaa meidän nimikylttiä kantava opas ja yksityiskuljetus hotellille...  ;)

:-X

Link to comment
Share on other sites

Hei Sanjame,

Kiitos viestistäsi. Olen myös kuullut että Helin matkat on tosi hyvä ja laadukas toimisto . En ole keneltäkään kuullut että ei olisi onnistunut reissu heidän kauttaan. Takaavat laadun varmasti jos vain on valmis myös maksamaan. Mekin olimme sinne päin yhteydessä kun suunnittelimme ekaksi thaimaan reissua. Oliko muuten teidän 10pv reissu yhteensä molemmilta paljonkin yli 4000e? Meidän reissu tulee varmasti maksaan jotain tuon 4000e pintaa + tietenkin nuo käyttörahat. Toivotaan vain että saadaan nuo rahat kasaan ennen ens elokuuta. Hirvee säästökuuri päällä...

Mekin ollaan sitä mieltä et ollaaan valmiita maksaan häämatkasta kun se vain kerran elämässä saadaan!!

Link to comment
Share on other sites

Hei Jones!

Olimme Kota Kinabalussa kesällä 2004. Tuo kyseinen hotelli Magellan sutera on edelleen mielissämme kaiken muun matkailun jälkeenkin. Paikka oli upea ja hotelli ihana. Siltä reissulta jäi hyvä mieli.

Suosittelen käymään ahkerasti Tunku abdul rahman park- kansallispuistossa, eli niillä saarilla, jotka näkyvät siitä rannasta. Ihan hotellin vierestä on venekuljetus ja snorklausvälineiden vuokrausmahdollisuus. Manukan, mamutik ja (joku kolmas) oli ne saaret joilla kävimme.

Ah jos pääsis vaikka syksyllä sinne uudelleen!

Utti

Link to comment
Share on other sites

KIITOS UTTI,

Hyvä tietää että hotellivalintamme tulee olemaan hyvä! Ja pidetään varmasti mielessä nuo retkikohteet. Alkulomamme Langkawilla on tarkoitus olla löhöilyä mutta Kota Kinabalussa halutaan seikkailla!

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Meitä kiinnostaa lähteä Malesiaan kovasti. Kävimme Finnmatkatoimistolla, ja siel sanottiin, et ensi talven 06-07 ei järjestetä enää matka Malesiaan. Sit painelimme Tjäreborgiin ja siel ei tiedetty ja uusi esite vasta huhtikuussa ja sitten mentiin viimeiseksi Areaan ja kerrottiin, että haluaisimme mennä Malesiaan juuri Langkawille...

Sain sähkärin kyseiseltä toimistolta, et ilmeisesti kukaan ei järjestä pakettimatkoja sinne ja ehdotti toista vaihtoehtoa KL ja Pachungia... Emmä haluu mihinkään Pachungiin mennä vaan Langkawiin... Ärgh!!!

Mut Matka-helin kuulostaa jotenkin hyvältä, ainakin teidän kirjoittamanne mukaan... Pitäisi siis ottaa yhteyttä ja kysyä...

Link to comment
Share on other sites

Kävimme Finnmatkatoimistolla, ja siel sanottiin, et ensi talven 06-07 ei järjestetä enää matka Malesiaan. Sit painelimme Tjäreborgiin ja siel ei tiedetty ja uusi esite vasta huhtikuussa ja sitten mentiin viimeiseksi Areaan ja kerrottiin, että haluaisimme mennä Malesiaan juuri Langkawille...

Sain sähkärin kyseiseltä toimistolta, et ilmeisesti kukaan ei järjestä pakettimatkoja sinne ja ehdotti toista vaihtoehtoa KL ja Pachungia...

Ihan totta  :-? Minkähän ihmeen takia??

Link to comment
Share on other sites

Helin Matkoilta tosiaan saa vaikka minkälaisen Malesia-paketin!

Ota Hippie ihmeessä yhteyttä heihin, ei varmasti edullisin vaihtoehto mutta hinta-laatusuhde pitäisi olla kohdallaan.

Erityisesti Jaana Nyström on Malesiassa useasti reissannut, tietää varmaan parhaiten neuvoa.

Link to comment
Share on other sites

Niin, en tiedä miksei pakettimatka järjestetä sinne... Area ei oo sanonut syytä... Ajattelin kuitenkin kysyä Arealta et miksei sinne järjestetä pakettimatkoja...

Mut mä voisin kysyä Jaanalta Malesian matkaa liittyvää, mut hinta täytyy huomioida, ku ei välttämättä samaa mitä muut järjestää, mut en ainakaan mitään menetä jos kysyn...  :)

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa tosiaan kysyä tuolta Helinmatkoilta ja nimenomaan Jaana Nyströmiltä, muihin  ollaan petytty aika pahasti...Lisäksi kannattaa kysyä tarjousta Kohdematkat Kalevalta, he järjestävät myös matkoja Langkawille. Ainakin omien kokemusten mukaan Kalevan järjestelyt toimivat tosi hyvin. Nuo räätälöidyt matkat on vähän kalliimpia kuin pakettimatkat, mutta ei mielestäni puhuta kuitenkaan mistään ihan huikeista hintaeroista. Lisäksi palvelu on paljon parempaa, yksityiskuskit ym.  :)

Link to comment
Share on other sites

Lähdemme Helin matkojen järjestämällä reissulle heti häiden jälkeen. Olemme 10 päivää Langawilla ja 3 päivää Kuala Lumpurissa. Matkatoimiston valintaan meillä ainakin vaikutti se, että Helin Matkoilla saimme itse valita lähtö ja tulopäivän. Halusimme päästä matkaan heti maanantaina häiden jälkeen ja heidän kauttaan se oli mahdollista valita. Lisäksi lennämme nyt Air Malesialla, jonka palvelut on luokiteltu viiden tähden palveluiksi.

Kun kyselimme syksyllä muiden toimistojen paketteja, oli osalla tuo yhdistelmä niin päin, että ensin kaupunki ja sitten rantapaikka. Myös tämä vaikutti valintaan, sillä halusimme päästä ensin löhöilemään ja loppuun kaupunki-rypistys. Kaikenkaikkiaan hinta tuli varmaan yhteensä n. 500 € kalliimmaksi kuin mitä muut tarjosivat. Uskon silti, että hotellit ja muut järjestelyt ovat sen arvoiset. Huhtikuun puolella tiedän omia kokemuksia enemmän, kun palailemme lomalta...  :)

-Krisu

Link to comment
Share on other sites

Aivan, juuri noiden Krisumiehen mainitsemien seikkojen vuoksi mekin päädyttiin Helin matkoihin.

Krisumies, kertoile sitten matkan jälkeen kokemuksistanne!

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Sain Arealta vastauksen siihen, miksei järjestetä pakettimatkoja Langkawille tms. Vastaus oli, et sinne matka oli vähäinen kysyntä, niin ettei kannattanut enää ja toinen oli se, että matkatoimistot eivät ole tehneet kohteeseen matkoja, koska matkanjärjestäjillä on tuo kohde aikaisemmin löytynyt.

Otin myös Jaanaan yhteyttä ja sain vastauksen myös... Pitää miettii vielä.. Mut ainakin on varmaa, että Malesiaan mennään! Ihan pakko!  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Huomenta!

Taisi ainakin meidän matkatoimistomme saada viime viikolla lopulta Malaysian Airlinesin lentohinnaston. Alustavaan hintatarjoukseen tuli sitten 310 euroa lisähintaa per henkilö. :( Ihan mielenkiinnosta kyselen, miten muiden kohdalla hinnat ovat mahdollisesti muuttuneet?

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Tuo lentohinta vaihtelee kai paljon sen mukaan minkä matkayhtiön kautta ne varaa vaikka olisikin kyse samasta lentoyhtiöstä. Osahan matkayhtiöistä ottaa itselle voittoa lennoistakin ja osa vain hotelleista. Meillä oli alunperin matka varattu matkantekijöiden kautta mutta päädyimme sitten paremman palvelun ja onnistumisen varmuuden takia Helin matkoihin. matkantekijöillä ainakin tänä vuonna nuo lentohinnat nousi verrattuna siihen arvioon mitä ensin antoivat. Helin matkoilla saimme pakettihinnan lennoille ja hotelleille joten en tiedä tarkkaan vain lentojen hintoja - kuitenkin Helin matkoilla pakettihinta pysyi koko ajan samana riippuen tietenkin mitä halusimme.

Lähdemme nyt siis elokuussa Helin matkojen kautta häämatkalle siten että Kota Kinabalussa olemme ensin 7yötä Magellan Suterassa ja sitten 6 yötä toisessa hotellissa Tanjung Arussa. Sabahin jälkeen olemme Kuala Lumpurissa 3 yötä Park Royalissa vielä loppulomasta. Alunperin oli tarkoitus jakaa tuota aikaa Sabahin ja Langkawin kanssa, mutta Sabahissa on niin paljon nähtävää että tällä reissulla haluamme keskittyä vain siihen, eikä nyt mene myöskään välilentoihin turhaan päiviä.  

Saimme todella hyvää palvelua Jaanalta ja koska reissu on tärkeä ja kallis halusimme valita yhtiön joka tietää mitä tekee ja varmistaa parhaiten matkan onnistumisen. Heiltä saatu tarjous oli todella hyvä 16 yön reissullemme. Loppuun asti saimme toivoa mitä halusimme ja muutella kohteita siten että tuo reissu sopii budjettiimme. Suosittelen todellakin Helin Matkoja ja Jaanaa siellä!

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan suunnittelemassa häämatkaa Borneolle heinäkuussa.

Helin matkat tarjosi 10.5 vuorokautta Kota Kinabalussa Shangr La's Tanjun Arussa hinta 1940 euroa per nuppi. Yhdistettynä lisäksi Kuala Lumpur 3,5 vrk olisi 2175.

Tuntuu aika kalliilta kun katselee mitä te muut olette saaneet tarjoukseksi. Mut toi hotelli on viissiin vähän kalliimpi kuin tuo Magellan Sutera.

Lähinnä mä mietin sitä, että riittääkö toi 10 vuorokautta kaikkiin mitä siellä haluaa tehdä, eli se kiipeminen vuorelle, vierailut/snorklaus lähisaarilla ja sitten siellä saaren länsiosassa vierailu elukoita katselemassa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...