Jump to content
Naimisiin.info

Malesia


Karyna

Recommended Posts

Tere!

Juu kiva, että löysit tietoa,  eli Helin kautta oltiin ja elokuussa. Elokuu on ainakin low seasoni (kuten myös heinäkuu), eli hinnat pitäsi olla edullisemmat kuin vaikkapa helmikuussa.

Kuten sanoin kannattaa kilpailuttaa, säästää äkkiä tuommoset 500 e/hlö

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

manski!

Me oltiin tasan vuosi sitten, eli lähtö lokakuun alussa. KL-Langkawi -yhdistelmä. Se on sadekautta eli low season. Hintaanhan vaikuttaa lentopäivät paljon eli jos teillä on joustoa lentopäivän suhteen niin voitte säästää pitkän pennin (tai siis sentin). Tarkkaa hintaa en meidän reissulle nyt muista,mut alle 2000 per nuppi se oli ja 12 yötä. Matkantekijöiltä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Mrs. J! Matkantekijät ovatkin aivan uusi tuttavuus minulle! :) Täytyypäs tutkailla tarkemmin! Ja aviomies, niin minäkin olen kuvitellut heinäkuuta low seasoniksi... Täytyy jatkaa etsintää! Kiitokset taas!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meidän reissu Malesiaan varattiin Helin matkojen kautta ja kaikki järjestelyt meni nappiin. Oltiin tosiaan viime tammikuussa Borneolla ja Kuala Lumpurissa.  Suosittelen Malesian  borneota kaikille, koska siellä on todella paljon nähtävää ja koettavaa. Me olimme Sabahissa. Meillä ei ollut Malaria- lääkitystä vaikka oltiin yhden yön retkellä Sukaussa. Koimme, että perusrokotteet ja hepatiittisuoja riittivät. Nähtiin Sukaussa mm. niitä nenäapinoita, joita ei asustele muualla kuin borneolla. Kuala Lumpur on siisti kaupunki ja ostosmahdollisuudet hyvät.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kannattaa Langkawilla Berjayassa ottaa ehdottomasti huoneeksi Premier Chalet. Me käytiin check in:n yhteydessä katsomassa niitä huonompia huoneita eikä niistä voi kyllä edes puhua samana päivänä kuin tuosta Premier Chaletista. Ne huonommat oli synkkia ja tummia, mutta tuo Premier oli tosi iso ja ihanan valoisa. Kylppäri oli ihan uskomattoman iso ja sänky samoin. :D

Plus että Premier-huoneitten (ja tietty siitä ylöspäin) aamiainen on rantaravintolassa, jossa oli ihana palvelu.

Jos haluatte lisää tietoa, niin laittakaa privaa, kun täällä osastolla tulee pyörittä aika harvoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jep, jep. Tjäreborg teki reilut. :angry: :angry: :angry:

Soittivat maanantaina, alle 3 viikkoa ennen lähtöä, että lyhentävät meidän matkaa päivällä! Kolme päivää Kuala Lumpurissa vaihtui kahteen, korvauksena alle 100e per naama. Tais olla ihan ensimmäinen ja viimeinen reissu Tjäreborgilla. :angry: :angry: :angry:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jeij, mekin varattiin malesian reissu Helin matkoilta, tosin matkaan päästään vasta tammikuussa 2009. (Ei haluttu heti häiden jälkeen kesällä lähteä) Voi, odottavan aika on pitkä....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Suunnitelmissa olisi häämatka syyskuun alussa Malesiaan. Nyt vain on iskenyt valinnan vaikeus "rantaloma"kohteen suhteen. Eli tarkoitus olisi aluksi mennä joko sabahiin tai langkawiin... mutta kumpaan. Siinäpä se.

Sabah kiinnostaisi upean luontonsa puolesta, mutta onko siellä tarpeeksi aktiviteetteja? "Rantaloman" jälkeen olisi tarkoitus viettää vielä 3 vrk kuala lumpurissa.

Mielelläni ottaisin kokemuksia puolesta ja vastaan.

Ja miten muuten Malesian hintataso? Eli lähinnä olisin kiinnostunut rantakohteiden hinnoista. Ovatko ne periaatteessa hotellihinnoissa?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

lusmu

Me oltiin helmikuussa Langkawilla 9 ja Kuala Lumpurissa 2 päivää.

Langkawi oli huomattavasti KL:ia halvempi mm. alkoholin ja tupakan suhteen, sillä se on verovapaa saari. Muistaakseni Langkawilla sai 6-packin halvemmalla, mitä KL:issa yhden tölkin bisseä. Ruokien hinnoista en oikein osaa sanoa, molemmista löytyy varmasti halvempia ja kalliimpia paikkoja. Ostostarjonta oli Langkawilla melko onnetonta, mutta KL:issa taas sai shoppailla mielin määrin. Paljon mainostettu Langkawin halpa elektroniikka tuotti pettymyksen, ei siellä ollut läheskään niin halpaa kun luultiin. Kuala Lumpurista bongattiin järkkärikameran objektiivi yli 50% halvemmalla mitä Suomesta ja oli kuitenkin ihan virallinen jälleenmyyjäliike. Taksit on myös halpoja molemmissa paikoissa.

En tiedä minkälaisista aktiviteeteista olette kiinnostuneet, mutta ei siellä Langkawillakaan nyt mielin määrin mitään ole. Perinteisiä vesiurheilumahdollisuuksia, kroko- ja käärmepuisto, cable carit, muutama vesiputous, underwater world jne. Lisäksi suosittelen ehdottomasti magrovere-retkeä!

Me emme viettäneen koko lomaa rannalla maaten, vaan pyrittiin kiertelemään paikkoja. 9 päivää oli meille ainakin ihan riittävä aika Langkawilla, sen jälkeen oli jo ihan kiva lähteä Kuala Lumpurin sykkeeseen. Ihanat muistot jäi molemmista paikoista, suosittelen :-X .

(Mutta älkää menkö Tjäreborgilla, harmittaa edelleen niitten touhu kun ne lyhensi meidän matkaa muutama viikko ennen lähtöä.)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

^ Hotellimme sijaitsi etelä/lounas-puolella saarta. Siellä emme törmänneet yhteenkään yökerhoon. En kuitenkaan uskalla 100% varmuudella väittää ettei siellä olisi ainuttakaan, sillä emme etsineetkään, mutta epäilen vähän... Varsinaisia baarejakin oli aika vähän, mekin istuttiin iltaa yleensä ruokaravintoloissa (joissa kaikissa ei saanut edes drinksuja, sillä baarimikot eivät osanneet tehdä :lol:).

Meille kyllä kelpasi rantaravintolat, varpaissa hiekkaa ja edessä vaahtoava meri, ah B). Bilettäjän paratiisi paikka ei kylläkään ole, joten jos sellaista haluaa, ei Langkawi oikein ole sopiva kohde.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei te viisaat! Miltä kuulostaa seuraava? 3 yötä Penang, 4 yötä Kuala Lumpur, 7 yötä Pangkor? Minkälaiset snorklausvedet tuolta löytyy? Ovatko ihan turistirysiä vai saako olla rauhassa? Normaalisti reppureissattais, mutta mies saa pakettimatkan duunin kautta puoleen hintaan. Joulukuun puolessavälissä varmaan lähdettäis.

Link to comment
Share on other sites

Snorklausvedet ovat erittäin huonot länsirannikolla. Langkawilla taitaa olla yksi snorklauskohde, mutta muuten itärannikon saaret on THE snorklauspaikka Malesiassa.

En lähtisi Pangkorille, ellei kyseessä ole Pangkor Laut (Resort). Makuasioitahan nämä ovat, mutta minusta se oli ahdistava paikka, rannat sameita, roskaisia ja kapeita. Penang on tosi ihana paikka, siellä on vaikka mitä tekemistä! Mutta se rantalomailu on siellä tosiaan vähän huonoa...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Me oltiiin tammikuussa häämatkalla Langkawilla ja Kuala Lumpurissa, oli kyllä tosi upeeta :-X

Langkawilla majoituttiin Tanjung Rhuuhun ja meillä oli all inxlusive. Aivan mahtava paikka ja palvelu sekä ruuat mahtavia!

Vaikkei mikään edullinen olekaan, niin on kyllä kokemisen arvoinen.. http://www.tanjungrhu.com.my/ :-X

Ehdottomasti ollaan menossa ko. paikkaan vielä uudelleen!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Oltiin joulu ja uusi vuosi 2008 Langkawilla ja KL:ssa. Hienoja paikkoja. Aurinkoa, kuumuutta, hienoja maisemia. Langkawi on hiljainen saari ja vaatii omaa aktiivisuutta: me vuokrattiin auto ja skootteri (mikä oli muuten aika lailla ilmaista...) ja muutamana päivänä ajeltiin ympäri saarta ja tutkittiin paikkoja omin nokkinemme. Mm. Seven Wells aivan mahtava paikka - siellä olisi voinut oleskella vaikka kuinka monta päivää ja nauttia rauhallisuudesta ja huikaisevista näkymistä! Ruoka on myös hyvää ja halpaa. Monet ihmiset puhuvat todella hyvin englantia, ovat ystävällisiä ja kohteliaita. Lomalaisista löytyy muutamia varpaista hiuksiin hunnutettuja muslimeita, mikä oli pieni kulttuurishokki 35 asteen helteessä... Muuten islaminusko ei juuri näy, tosin kaikista kaupoista ei esim. saa alkoholia ostaa. Langkawi ei ole oikea valinta, jos kaipaat menoa ja meininkiä, mutta täydellinen yhdessä olemiseen =) KL:ssa on paljon shoppailumahdollisuuksia, Petrona´s Tower on fantastinen - muuten se ei suurkaupunkina oikein sytyttänyt - aika siisti ja neutraali, ainakin ydinkeskusta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Heippa!

Onko muita Malesiaan menijöitä? Tai kellään lisää kokemuksia Langkawista? Onkohan tuolla mitään ostosmahdollisuuksia..?

Meillä nyt matka varattu:)

Muokattu: , käyttäjä: helmikuu*
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Oltiin miehen kanssa juuri 3 viikkoa Malesiassa, oli aivan iiiiiihanaa :girl_smile:

Langkawin saarella vietettiin kaksi viikkoa, ja Kuala Lumpurissa viikkoa. Oli täydellinen yhdistelmä löhöilyä ja shoppailua.

Ihmiset olivat ystävällisiä, ruoka taivaallista ja kaikki oli halpaa. Suosittelen!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Kiitos Jamppa, luin juuri kertomuksesi malesian matkasta ja kuala lumpur-osuudesta oli paljon hyötyä:) Taidan varata sieltä saman hotellin, vaikutti aika hyvältä.

Kaikki Malesia-kokemukset ovat erittäin tervetulleita edelleen :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Jamppa, luin juuri kertomuksesi malesian matkasta ja kuala lumpur-osuudesta oli paljon hyötyä:) Taidan varata sieltä saman hotellin, vaikutti aika hyvältä.

Kiitos! Mukava kuulla, että siitä oli hyötyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Suosittelen Sabahia aivan kaikille! Hyvin monipuolinen osavaltio Borneon saarella. Kompakti kohde, orankeja, sademetsää, rantoja, upeat snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet, ratsastusta rannalla, huippuluokan golfkenttiä kohtuuhintaan, edullisia ostoksia sekä hyvää ruokaa! Suurin osa Sabahin asukkaista katolisia ja kiinalaisia, joten oluset ym hyvin saatavilla. Ole ainakin kahdessa eri paikassa, saat paremman kuvan kohteesta. Selingan eli Turtle Island ja Sukaun luonnonpuisto-jokiretki erittäin suositeltavia. Poring Hot Springs ylimainostettu, Mt Kinabalulle kannattaa ottaa kolmen päivän retki. Yhdistä loppuun Hong Kong, Singapore tai Kuala Lumpur.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...