Jump to content
Naimisiin.info

Onko täällä enää ollenkaan Thaimaahan lähtijöitä?


Guest elokuun rouva

Recommended Posts

  • Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moi,

Hei tietääks kukaan millaiset ilmat tällä hetkellä on Siaminlahdella (Samui...). Siis tiedän et on sadekausi, mut millaista se on oikeesti? Kun sääilmoituksissa puhutaan ukkosmyrskyistä, millaisia ne ovat? Tyhmiä kysymyksiä, mutta olisi oikeasti kiva tietää. Meidän lähtö on 27.9 ja eka 3 pvä Bangkok ja sitten 15 pvää Samui. Myös denquesta kuulisin mielelläni kommentteja, onko siis syytä varovaisuuteen?

Link to comment
Share on other sites

Muistahan Torsbo200 laittaa sitten mielipiteesi Krabista ja hotellista palstalle. Ollaan nimittäin ajateltu seuraavaa reissua juuri ko. hotelliin :)

Sama juttu meilläkin! Kiinnostaa kovasti.

Link to comment
Share on other sites

Me myös ollaan mietitty tuota Krabia ja jos oikein muistan, samaa hotelliakin :) Eli mielelläni myös kuulen kokemuksia ;D Cha-am olisi myös toinen kiinnostuksen kohde, joten siitä myös kokemuksia!

Link to comment
Share on other sites

Poiketaan Thaimaassa reissullamme, 24.-27.10. ja kohteena Koh Samui. Pääkohteena kuitenkin Singapore; täällä ollaan parhaillaan :D

Samuille on juu luvattu sateita ja ukkosta, mutta täällä Aasiassahan ei suinkaan sada koko aikaa, vaan tulee vain kuuroja  ;)

Link to comment
Share on other sites

Matkakuume nousee hääkuumeen ohella täälläkin. Rupesin jo miettimään mitä pakataan mukaan.. hehe. Sulho oil aivan kauhuissaan, jotta et kai sä vaan NYT jo ala pakkaamaan. Mä olen vähän malttamaton..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli matka varattuna Phuketiin maaliskuussa -05, vajaat 3kk tsunamin jälkeen. Vaihdettiin kohde HuaHiniin, hotelli Sofitel Centraliin, koska ei uskallettu ottaa ylimääräisiä riskejä loman onnistumisen suhteen (lapsemme, joka oli matkassa mukana, oli tuolloin 1v3kk). Tsunami toki järkytti, mutta ei muuta kiinnostustamme ja innostustamme Thaimaahan ihanana lomailukohteena - olemmekin kuukauden kuluttua lähdössä Phuketiin, joka jäi alkuvuodesta kokematta. Voin lämpimästi suositella Hua Hiniä (ja etenkin Sofitelia upeine, romanttisine puitteineen  :-X) häämatkakohteena! Ellemme olisi siellä juuri olleet, se olisi ehdottomasti häämatkakohteemme.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli todella onnistunut reissu 27.9.-13.10 Phuketissa Karonilla! ;D

Ensi kerralla menemme ehkä Katalle, koska siellä on ranta enemmän meidän mieleen ja alue on tiiviimpi. Turhaan pelotellaan sadekaudella.Lämpöä riitti, me ainakin saimme nahkamme poltettua. Pieni sadekuuro (joita tuli ehkä kolme koko reissun aikana) vain vähän raikasti ilmaa. Yhtäkään suomalaista ei  matkalla nähty (joka oli vain positiivista), joten tuli juteltua paljon muita kansallisuuksia edustavien kanssa. Hyvää matkaa kaikille Thaimaahan menijöille!

Link to comment
Share on other sites

Onko ihmiset käyneet nyt paljon thaimaassa siellä sattuneen katastrofin jälkeen? Onko siellä saatu elämä jo rullaamaan hyvin raiteillaan?Itse mietimme thaimaata häämatkakohteeksemme...

Mitenkäs, kun matkamme olisi elokuun alussa...lämmintähän siellä on yli 30, mutta onko yleensä sillon ollut paljon sateita?

Onko jotain hyvää rantalomakohde kaupunkia suositella/hotellia, jotka sopisivat häämatkalaisille?

Mitenkäs onko siellä sitten ulkona syöminen jne kuinka halpaa?

Kiitos rakkaat "sisaret"

:D

Link to comment
Share on other sites

Jossu: Me oltiin vajaa 3kk tsunamin jälkeen Hua Hinissä, siellähän koko katastrofi ei näkynyt mitenkään. Me oltiin Sofitel Central - hotellissa, joka on Aasian arvostetuimpia hotelleja, 1920-luvulla rakennettu upea hotelli, jossa on uskomattoman kaunis, kuuluisa puutarha. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, sinne menisimme häämatkalle, ellemme olisi siellä vielä olleet. Sijainti on loistava - rannalla, lähellä palveluja ja hyviä ravintoloita. Tuktukilla pääsee parissa minuutissa iltamarkkinoille (kukapa estää matkaa kävelemästäkään), joka on kokemisen arvoinen. http://www.centralhotelsresorts.com/schhr_default.asp

Suosittelen lämpimästi Hua Hiniä, siellä Thaimaan kuningaskin lomailee  ;). Jos lähtisimme Hua Hiniin häämatkalle, yhdistäisimme matkaan varmasti Bangkokin, koska pääkaupungin hulina kiinnostaisi vielä kokea, nyt siitä näimme vain vilauksen bussin ikkunasta.

Ulkona syöminen on todella halpaa, etenkin jos tutustuu paikallisiin herkkuihin. Muutamalla eurolla saa ravintolastakin ihania thaiherkkuja massun täydeltä, ja halvemmallakin tietenkin pääsee jos kävelee hotellialueelta vähän pidemmälle ja syö siellä missä paikallisetkin syövät, eli pienemmissä ravintoloissa tai kojuista. Thairuokaa ei mun mielestä voita mikään, ja kun hummereita, valtavia jättikatkarapuja jne saa suomen hintoihin verrattuna naurettavan halvalla, niin suosittelen kyllä ainakin kokeilemaan paikallisia herkkuja. Paikalliset ruuat sopivat muutenkin kuumaan ilmanalaan paremmin kuin länsimaiset ruuat. NAM!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Minäkin lähtisin ehdottomasti elokuussa Bangkok-Hua Hin yhdistelmälomalle. Sadekaudella kuumuus ei ole niin painostava ja meillä elokuun puolivälissä satoi vain muutaman kuuron parin viikon aikana. Lisäksi sadekaudella on niiin paljon vehreämpää!

Hua Hinin hotelleista voin Sofitelin lisäksi itse suositella Hilton hotel Hua Hinia. Sijainti on yhtä luksus ja ainakin meidän huoneesta (15 krs. ) oli upeat näkymät koko kaupungin yli.

:-X :-X :-X Ruoka oli myös halpaa ja erittäin maistuvaa!

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan kaynyt matkalla esim. pattayassa? Minkälainen paikka se oli? Hua hinin kohdalla on matkaoppaassa varoiteltu meduusoista...siksi en sitä heti suosikiksi ottanut, vaikka nätin näkönen paikka on... ::)

Link to comment
Share on other sites

Mulla taas on Pattayasta sellainen kuva etten sinne häämatkalle ainakaan lähtisi, siellä kun on kuulemma prostituoituja häiriöksi asti. Käyvät miesten "kimppuun" kadulla vaikka vaimo olisi kainalossa. Mutta tämä ei ole omakohtainen kokemus koska en ole Pattayalla käynyt, mutta usealta kaveriltani olen vastaavia juttuja kuullut  :-/ Mulla oli näiden kuulopuheiden perusteella koko Thaimaasta tosi negatiivinen kuva, kunnes pääsin Hua Hiniin, missä en yhteenkään maksulliseen naiseen (tai mieheen...) törmännyt. Tai siis ehkä törmäsin, mutta en pistänyt merkille eikä prostituutio minun silmiini osunut mistään.

Link to comment
Share on other sites

olin pattayalla pari vuotta sitten ja paikkana todella hieno mutta kun ilta tulee niin valitettavasti prostituutio nostaa päätä. Itsellä meni muutama päivä ihmettelyyn mutta sitten siihen jotenkin vaan tottu että usealla vastaan tulevalla turistilla oli maksullinen tyttö tai poika kainalossa. Niitä maksullisia ei niinkään näy kadulla vaan baarit ovat ns.tyttö tai poika baareja joista voi ostaa oman tytön tai pojan. Mutta ei siellä maksulliset ns.tyrkytä itseään varsinkin jos pariskuntana kulkee.

Tuttava pariskunta oli meidän kanssa samaan aikaan ja heillä oli vuoden vanha lapsi mukana ja kun ravintolaan mentiin syömään niin tarjoilija leikki lapsen kanssa sen aikaa että me muut ehdittiin syömään.

Pattayalla asuu todella paljon suomalaisia joten heitä siellä tapaa kaduilla.

Link to comment
Share on other sites

Minäkään en muiden kokemusten pohjalta lähtisi kuitenkaan HÄÄmatkalle Pattayalle. Etenkin jos se on ensimmäinen matka Thaimaahan, voi tulla vähän väärä käsitys koko maasta. Prostituutio on siellä yksi hyväksytty osa kulttuuria, jota on suomalaisen vaikea ymmärtää.

Hua Hinissa en nähnyt yhtään meduusaa rannalla eikä uimassakaan tullut vastaan! Ranta tosin ei ollut niin hieno kuin esim. Cha Amissa, mutta menetteli. Itsekin inhoan meduusoja, kun esim. Bulgariassa niitä oli rannalla haitaksi asti.

Link to comment
Share on other sites

Taitaa mennä jo reippaasti ohi alkuperäisen aiheen, mutta jatkan silti  ;D. Käsittääkseni prostituutio ei varsinaisesti ole hyväksytty osa Thaimaan kulttuuria, thaimaalaiset kun ovat buddhalaisia ja hyvin tarkkoja siveellisyydestä ja kehon kunnioittamisesta. Taitaa olla prostituutio sellainen "vaiettu" asia, niinkuin moni muukin tunteita herättävä tai tabu asia Thaimaassa. Itse kuulin kaveriltani että hänen miestään on keskellä päivä Pattayalla prostituoidut hätistelleet vaikka vaimo on ollut kainalossa. Tällaisista kuulopuheista johtuen mä en halua mennä Pattayalle pilaamaan kuvaani Thaimaasta, mulle Thaimaa on mielenkiintoinen, buddhalainen, kaunis, ihmeellinen paratiisi, eikä turistiloukko, jossa suomalaismiehet käy huorissa. Vaikka todellisuuden kaksi puoltahan tietenkin tässäkin on kyseessä.

Minä puolestani näin yhden meduusan Hua Hinin rannalla, se ei lomaani muuttanut miksikään  ;D. Ranta tosin ei mun mielestä ollut kovin erikoinen, matala ranta ja voimakas vuorovesi piti veden sameana hiekasta. Mutta eipä me ehditty rannalla paljon kykkiäkään ja auringossa ei edes viihdy niin kauaa että viitsisi rannalla mulikoida kauaa (etenkin pienen lapsen kanssa). Uima-altaan varjossa sitten vietettiinkin suurin osa lomasta  :). Thaimaa on kyllä siitä ihana maa matkustaa lapsen kanssa, että varmasti otetaan lapsi huomioon. Meidänkin syödessä ravintolassa tarjoilijat aina tulivat ihastelemaan tyttöämme ja viihdyttivät häntä niin että saimme syötyä rauhassa. Tällaisille herkkusuille se oli suuri helpotus ja jäi tosi positiivinen kuva thaimaalaisista  :-X.

Link to comment
Share on other sites

Thaimaa, Phuket, Patong Beach helmikuussa 2006.  8)

Heips silmu!

Mekin ollaan menossa häämatkalle Phukettiin, tosin Merlin Beachille helmikuussa 2006, lähtö 19.2. :-X

Mahdetaanko olla samaan aikaan :)?

Link to comment
Share on other sites

Kylläpä mekin taidamme suunnata Thaimaaseen!Yhdistetty Hua Hin-Bankok houkuttelee todella paljon ;D

Nyt vain matkaa varaamaan kesälle -06  :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...