Havaiji


Lila

Recommended Posts

Moi,

lomailimme Havaijilla marraskuussa 2011. Olimme ensin viikon Las Vegasissa miehen työreissun vuoksi. Vegas kaupunkina ei innostanut, koska uhkapelit ja shoppailu ei juuri kiinnosta; muutenkin paikka oli "muovinen tivoli". Vegasista lensimme Hawaiian Airlinesilla Honoluluun, jossa vaihdoimme saman yhtiön koneeseen ja jatkoimme vielä puoli tuntia Mauille. Vuokrasimme auton Kahuluin lentokentältä, josta ajelimme saaren toiselle puolelle Lahainaan. Yövyimme Noelani Condominium Resort-nimisessä huoneistohotellissa, joka oli varsin viehättävä paikka. Hotelli oli rannalla rinteen päällä, uima-allasalue oli mukava ja alueella oli kaksi grilliä ja pieni ryytimaa ruuanlaittoa varten. Uimarantoja oli paljon, oli varaa valita. Rannat olivat puhtaat ja vesi lämmin.

Marraskuussa turisteja ei ollut kovin paljon, lähinnä vanhempia pariskuntia ja häämatkalaisia, eli oli mukavan rauhallista. Ilmasto oli suomalaisesta näkökulmasta ideaalinen, n. 28 astetta lämmintä, mutta lämmin leuto tuuli teki olon helpoksi ja miellyttäväksi, ilma oli "kuin linnunmaitoa", ei hiostavaa eikä liian kosteaa, siis täydellistä : ) Ihmiset olivat erittäin ystävällisiä ja palvelut toimivia.

Mauilla on paljon nähtävää ja vuokra-auto on paras tapa päästä liikkumaan. Esim. akvaario Maui Ocean Center on käymisen arvoinen paikka. Olimme Mauilla vain 6 päivää, joka on hieman liian lyhyt aika, paljon jäi vielä näkemättä ja kokematta. Ruoka on hieman kalliimpaa ravintoloissa ja kaupoissa, samoin polttoaine, kuin mantereella. Takaisin lensimme samaa reittiä; yövyimme Vegasissa ja sieltä lensimme New Yorkin kautta Helsinkiin.

Ihana paikka, sinne pitää päästä uudestaan! Seuraavaksi ehkä Big Islandille : )

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Autovuokra viikolle, ei neliveto, oli 180 euroa. Otettiin ebookersin kautta, koska joulusesongille ei saanut enää itse firmojen kautta, toisaalta ebookersin hinta oli hyvin kilpailukykyinen + saatiin aina ilmaiseksi parempi auto kun mistä oltiin maksettu, otettiin aina se halvin mutta saatiin keskikokoinen auto sitten paikanpäällä:) Todennäköisesti sesongin ulkopuolella vuokraus on halvempi, mutta ainakin Mauilla ja Big islandilla auto oli must have, jos halusi liikkua pitkin eri rantoja ja alueita!

Meillä oli pakettimatka, ja näköjään majoituksen osuutta ei ollut eritelty erikseen, mutta meillä matkat+majoitus oli 2600 e/hlö. Ruoka on yllättävän kallista, koska suurin osa tuodaan mantereelta, joten ruokailu oli muistaakseni vähintään Suomen hinnoissa. Me myös vuokrattiin snorklaussetit, mutta toisaalta shoppailuun ei juuri mennyt rahaa:)

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksoi 6 yön majoitus Mauilla Noelanissa n. 800 dollaria, autonvuokrauksen he hoitivat puolestamme valmiiksi, se oli muistaakseni n. 130 taalaa (Alamo car rental), economy-luokan pikkukärry, ilmastoitu, automaattivaihteinen, ihan passeli kahden aikuisen käyttöön. Polttoaine oli halvempaa kuin Suomessa (vaikkakin oli Mauilla taalan kalliimpaa gallonalta kuin Vegasissa). Lennot olimme varanneet itse netin kautta.

Ruoka oli Suomen hinnoissa, jokin jopa kalliimpaa. Me ei käyty monta kertaa syömässä ulkona, vaan grillailtiin hotellin allas-alueella samalla kun katseltiin auringonlaskua. Huoneistossa oli toimiva pikku keittiö kaikin varustein. Syötiin ihan hyvin viinin (halvempia kuin Suomessa) tai oluen kanssa huoneiston parvekkeella Tyyntä valtamerta katsellen. :-X

Muutoin rahaa ei mennyt valtavasti, kun ei suuremmin shoppailtu, vain jotain peruskamaa (T-paitoja ym vaatteita); oltiin hankittu lasten tuliaiset Vegasin Outlet-myymälöistä. Mauilla oli paljon koruliikkeitä, taidetta ja tietysti vaatekauppoja. Vaatteet olivat hieman edullisempia kuin Suomessa. Snorklausvehkeet ja bodyboardit vuokrattiin rantapäiviä varten, eivät olleet kalliita.

Hinnoista huolimatta aivan upea reissu, lentopelkoiselle tosin 10 nousua (Oulu-Helsinki-New York-Las Vegas-Oahu-Maui ja sama takaisin) oli melkoinen koettelemus, mutta silti kaiken lentokauhun arvoinen :-*

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ollaan mieheni kanssa käyty Hawaijilla nyt kaksi kertaa, ekan kerran kaksi vuotta sitten eli helmikuussa 2010, jolloin olimme 6 päivää Kaua'illa ja 6 Mau'illa. Ekalla kerralla lensin Helsingistä Nykiin, josta mieheni haki mut ja olimme hänen luonaan yön yli Syracusessa (mies siis amerikkalainen ja asui tuolloin Syracusessa, NY osavaltion pohjoisosassa n. 5h autolla nykistä) ja sieltä jatkettiin seuraavana aamuna Hawaijille. Kuten täällä on muutkin sanoneet, välietappi on noin pitkällä reissulla kyllä aikasta helpotus takamuslihaksille :grin:. Välilaskut oli Chicagossa ja toiseen suuntaan Losissa ja toiseen olisko ollut Arizonassa jossain.. Hmm, en muista enää.

Enivei mä tykkäsin paljon enemmän Kaua'ista. Maui on enemmän turisteja täynnä, kiireisempi, kaupunkimaisempi, modernimpi ja yksinkertaisesti täydempi. Tosin Mau'illa kävimme aivan mielettömällä snorkalusreissulla Molokini-kraaterilla (muutkin maininneet, sanoinkuvaamatonta!) ja samalla reissulla törmättiin useisiin ryhävalaisiin uiskentelmassa. Yksi sukelteli kumiveneen vieressä ja jopa alitse, hieman hirvittikin jos se kaataa paatin vahingossa.. Snorklatessa näkyi delfiinejä sekä merikilppareita, ja samalla sai kuunnella valaiden laulua.. Se on jotain tosi absurdia, pelotti että se valas on ihan selän takana kun laulu kuulosti tulevan niin läheltä.. ! Ajettiin myös Road to Hana loppun asti, eli Pools of Oheolle. Tie ei yhtään näytä siltä että siellä olis enää mitään hienoa siellä ihan loppupäässä, ja takamuskin oli puuduksissa (oltiin moottoripyörällä), mutta ah, kyllä vain oli, ja reissun arvoinen :wub: .

Kaua'ista pidettiin enemmän, koska haluttiin nauttia aidommasta tunnelmasta ja rauhallisuudesta. Turisteja toki on Hawaijilla kaikkialla (=Amerikan parempitulosten Kanaria), mutta Kaua'illa on pikkasen rauhallisempaa. Eli jos haluaa biletystä ja shoppausta, niin Kaua'i ei ole oikea saari ;) . Me mentiin takaisin tämän vuoden helmikuussa Kaua'ille uudelleen, koska meistä siellä oli edelleen niin paljon nähtävää ja tekemistä (ja edelleen on!!!), ja saari on kuitenkin kivan pieni ja helppo mennä vuokra-autolla. Jos tykkää sekä lekottelusta, vesi-urheilusta ja varsinkin patikoinnista, on Kaua'i oikea paikka!

Vuokra-auto kannattaa varata netistä hyvissä ajoin ja verrata hintoja, me muistettiin vasta pari päivää ennen reissua ja jouduttiin maksamaan olisko ollut about $30 per päivä autosta!! Ruoka on kallista sekä kaupoissa että ravintoloissa, mutta kalaruoat aivan ihania, tuoreita ja hintansa arvoisia. Me ostettiin kuitenkin evästarpeita kaupasta ja tehtiin lounaat ja joskus illallisetkin, nautittiin ne sitten hotellin partsilla viinin kera nautiskellen kiireettömyydestä :-X

Kaua'illa saaren pohjoispuoli on sateisin, kuivempaa kuitenkin kesäaikaan kuin talvella jos sinne haluaa. Pohjoisessa on kuitenkin überupea haikkaus Na Pali Coastille (me käveltiin vaan vähän matkaa, liian extremeä mulle hienohelmalle mennä 11 mailia..), ja parhaat snorklaukset kunhan meri antaa myöten. Länsirannikko on kaikkein aurinkoisin ja kuivin, mutta aallokko liian hurjaa snorklaukseen ja uimiseenkin usein. Etelä on hyvä kompromissi :D

Parit vinkit tarjoisin Kaua'ille menijöille, elikkästä Shave Ice: hienonhienosti sheivattua jäätä, johon kaadetaan valkkaamaasi siirappia päälle (mä tykkään myös että jätskiä pohjalla) ja Puka Dogs: Po'ipussa etelärannikossa ostoskeskus, joka näyttää melko fiiniltä mutta sieltä löytyy pikkanen Puka Dog -kiska - hodareita hawai'ilaisittain!! HERRRKULLLISTA. Haikkauksista musta paras oli Waimea Canyonin haikkaus vesiputoukselle, jonka nimeä en nyt muista.. Waipoo Falls ehkä? Tai sitten ei. Vaellusta sanotaan moderate to difficult, mutta ei ole ollenkaan. Muutama jyrkkä kohta, muuten lepposaa ja maisemat aivan uskomattomat. Eikä ollut kun ehkä reilu kolmisen tuntia sinne ja takas autolle, sisältäen lounastauon vesiputouksella. Toisen putouksen alhaalle myös kiivettiin, varotuskylteistä huolimatta, en muista tänkään putouksen nimeä mutta oli itäpuolella. Se oli kiipeämistä sanan varsinaisessa merkityksessä, puista ja naruista roikkumista ja hikoilemista. Ja hyttyset töi hengiltä sen lyhyen matkan aikana :ph34r: .

Kylläpäs mä lavertelin, sorry! Reissu oli taas niin ihana ja tuoreessa muistissa kun vasta kuukausi sitten oltiin, että koko ajan tulee juttuja ja vinkkejä mieleen. Jos haluaa pienemmällä budjetilla, niin suosittelen haikkausta, snorklausta, ja että hakee kaupasta reilut aamiaistarvikkeet - ravintolat ja järjestetyt retket on tosiaan kalliita!

Ihanaa reissua kaikille menijöille, mäkin haluan vielä mennä takasin - seuraavaksi tosin varmaan Big Island olis vuorossa (tai Kaua'i uudelleen)!!

Edit. Ei apua melkein tärkein unohtui - eli ananasviini!!!!!!! Kuulostaa omituiselta, ja ehkä kotitekoselta ja imelältä, mutta sitä se ei ole vaan parhaimman makuisia viinejä mitä koskaan oon maistanut. Jäähdytettynä ja auringossa partsilla tai rannalla, aijaijai... (suom. huom., tuota viiniä on niin helppo juoda että siitä tulee huomaamatta aikasta huppeliin, hih ja hik :girl_drink1:)

Muokattu: , käyttäjä: *Eve*
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest *love hawaii*

Hellurei! Nyt olisi hotellia vaille valmiiksi suunniteltu matka havaijille. Honolulussa ollaan käyty pari vuotta takaperin ja nyt suuntana maui ja ehkäpä big island jos aikaa jää ja budjetti sallii! Nyt ongelmakohta on että kihei vai kaanapali ja hyvä edullinen hotelli tai condo mitä siellä näytetään mainostettavan? en kuitenkaan halua kenenkään nurkkiin asumaan eli ei "kotimajoitusta". Jos kokemuksia alueista niin kertokaa toki! matkan tarkoituksena LOMA :) eli snorklaus, nähtävyydet, löhöily,romantiikka, iltaelämää sais olla vähän sitäkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Me oltiin Mauilla marraskuussa 2012. Vietettiin siellä 11 päivää ja sit Honolulussa pari päivää. Mauille vuokrasimme kämpän tripadvisorin kautta. Kämppiä Mauilta löytyy myös tuolta http://www.westmauicondos.com Asustelimme Napili-Honokowain alueella meren rannalla. Paikkana ok, muutama kauppa lähistöllä ja ranta vieressä ja turistikeskittymistä syrjemmässä, niin oli ihan rauhallista.

 

Ravintoloista jäi mieleen Teddys Bigger Burger ja Lahaina pizza company, joista sai todella hyvää sapuskaa. Palveluasenne tuollapäin on ihan omaa luokkaansa, tosin itse huomasin lopussa väsyväni jatkuvaan hymyilyyn ja small talkiin. Joskus on ihan kiva, kun voi kaupoissakin möllistellä pipo silmillä puhumatta kellekkään :D

 

Suosittelen ajamaan Road to Hanan ihan ympäri asti. Aikaa kannattaa varata reilusti. Me lähdimme auringon noustessa ja perillä olimme auringon laskiessa. Saaren eteläpuoli on myös näkemisen/läpiajon arvoinen, vaikkei opaskirjat sitä suosittelekaan. Tie on kapea ja Hanan jälkeen huonokuntoinen jonkin matkaa, mutta jeepillä pääsi mainiosti etenemää. Mikäli Hanan reissulla ajaa Seven Poolsille asti, kannattaa ehdottomasti käydä myös Pipiwai Trail patikoimassa. Reitti kulkee bambumetsän läpi ja päättyy 140 m korkean vesiputouksen juurelle. Siellä tulee olo, että on nähnyt kaiken! Kannattaa ottaa eväät matkaan Hanan reissulle, ravintoloita on aika harvakseltaan.

 

Jenkeissä kaikki löytyy netistä, joten kannattaa hankkia puhelimeen dataliittymä. Google Mapsista löytyy kaikki, niin ei tarvi paperikarttoja kanniskella mukana. Me hankimme liittymän T-mobilesta. http://prepaid-phones.t-mobile.com/pay-by-the-day-cell-phone-plans Eri operaattoreilla on eri taajuusalueet käytössä, niin kannattaa selvittää toimiiko mikä omalla puhelimella. Esim AT&T liittymät ei toimi suomalaisissa puhelimissa.

 

Honolulu ei mielestäni ole kaupunkina kovin kummoinen (en kyllä muutenkaan tykkää kaupungeista). Turistikeskittymässä on siistiä ja vilskeistä, mutta sivukaduilla hiippailevat pummit ja asunnottomat alkavat vähän ahdistamaan. Ravintoloista Chuck´s Steak House ja California Pizza Citchen on hyviä.

 

Havaijin lomalta mieleen jäivät henkeäsalpaavat maisemat, lämpö, aurinko, letkeä musiikki autoradiosta http://www.kpoa.com Etenkin miehelleni jäi kova kaipuu takaisin, joten menemme sinne reilun puolen vuoden päästä uudestaan. Tällä kertaa matkakohteena ovat Oahu ja Kauai.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olimme helmikuussa 2013 häämatkalla Oauhulla. Majoituimme koko kaksi viikkoa Honolulussa, mutta meillä oli koko ajan käytössä vuorka-auto, joten liikuimme saarella myös aika paljon. Oahulla on myös varsin kattava bussiverkosto, ja busseilla pääsee melkein minne vaan saarella. Silti suosittelen auton vuokraamista ainakin osaksi aikaa. Waikikin alueella, eli sillä ns. turistialueella, voi kävellä kaikkialle. Jos ajaa saaren läpi autolla näkee hyvin eri kasvillisuusalueet ja saa vähän yleiskuvaa saaresta. Honolulussa kannattaa käydä ajamassa Tantalus Drive, jonka levähdyspaikoilta on upeat näkymät Honolulun yli.

 

Valitsimme Oahun juuri sen takia, että pidämme kaupungeista ja luonnosta. Hotellimme oli Ohana Waikiki East, joka sijaitsee parin korttelin päässä Waikikin rannasta. Hotelli oli siisti ja ihan kohtuuhintainen, mutta ei mitään ylistevuotaavaa luksusta. Hintaa taisi tulla n. 100 €/yö. Hotelli ei myöskään ollut kaikkein vilkkaimmalla turistikadulla, mikä oli kiva.

 

Ruokapaikkoja valikoimme lähinnä yelp.comin, Honolulu star advertiserin, Anthony Bourdainen ja Lonely Planetin suositusten mukaisesti. Waikikissa ei välttämättä kannata suodä kovin montaa kertaa. Ruoka on aika keskinkertaista, ja hinnat kovia. Poikkeuksiakin tietysti löytyi. Meidän ehdottomia suosikkiravintoloitamme olivat Alan Wong's (hintava) ja Uncle Bo's Pupu bar & grill (melko edullinen), Puka dog (edullinen) ja Rainbow Drive-Inn (edullinen). Teddy 's Bigger Burger oli myös loistava, mutta kannattaa muistaa, että Jenkeissä normaalikin annos voi olla valtava, eli ei ehkä kannata ottaa sitä kaikkein isointa burgeria. Lentokentän lähellä sijaitseva La Mariana Sailing Club oli lemppari drinkkibaarimme. Tosin sinne päästäkseen piti liittyä pursiseuran jäseneksi (social membership ei kuitenkaan maksanut mitään).

 

Kävimme reissulla myös Royal Hawaiian -hotellin Aha Ainassa (niin kuin luau). Ruoka oli ihan ok, mutta baari oli avoin ja show aivan loistava.

 

Hanauma Bayssä kannattaa käydä snorklaamassa. Paikkaan on muistaakseni 7,5 dollarin sisäänpääsymaksu, ja sieltä saa parilla kympillä vuokrata snorklausvälineet.

 

Pearl Harborissa kannattaa myös käydä. Museot siellä on todella hyvin toteutettu ja jos ottaa kaikkien museoiden yhteislipun (55 euroa, minun mielestäni oikein hintansa väärtti), audio tour kuuluu hintaan. Museoita on mm. oikeassa taistelulaivassa (USS Missouri) ja sukellusveneessä (Bowfin). USS Arizonan muistomerkille emme valitettavasti päässeet kovasta tuulesta joutuen.

 

Meitä kiinnostaa myös paljon historia ja Havaijin kulttuuri, joten nautimme kovasti Honolulun historiallisessa keskustassa kävelystä. Ensimmäinen lähetysasema ja kirkko, entinen kuninkaallinen palatsi (Iolani palace), State Capitol ja oikeustaloa ovat lähekkäin pienellä alueella. State Capitolin rakennukseen muuten pääsee sisään vapaasti, ja ylimmässä kerroksessa voi mennä käymään kuvernöörin toimistossa! Kuvernööri itse ei tietenkään ole paikalla, ja kyseessä on puhtaasti edustustoimisto, mutta melkein jo upean koa-puisen paneloinnin takia kannattaa mennä käymään siellä. Meillä kävi hyvä tuuri ja House of Representativesin istunto oli juuri päättynyt, joten pääsimme katsomaan myös istuntosalia.

 

Jos historia ja kulttuuri kiinnostavat kannattaa ehdottomasti käydä myös Bishop Museumissa!

 

Tykkäsimme molemmat Havaijista tosi paljon. Ilmasto oli täydellinen meille, sillä emme kumpikaan viihdy kovin kuumassa. Nyt helmikuussa lämpötila oli joka päivä n. 21-23 astetta, eli hyvin pärjäsi kesämekossa ja sandaaleissa. Melkein joka päivä tuli vähän vettä, mutta kuurot olivat niin lyhyitä jä kevyitä, että se ei ainakaan meitä haitannut yhtään. Yhtenä päivänä taisi tulla vähän enemmän vettä. Aivan ihana paikka, toivottavasti päästään joskus uudestaan!

Muokattu: , käyttäjä: Maybelle
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Mekin ollaan lähdössä häämätkalle Havaijille, ollaan siellä marraskuun pari ekaa viikkoa. Lennot on ostettu, mutta kaikki muu on auki, alkaa hieman stressaamaan, että pitäisi hotelleja varata. ;)

 

Katselimme alunperin lentoja suoraan Havaijille, mutta huomasimme, että lyhyimmillänkin matka kestäisi yli 26 tuntia, joten päätimme tehdä välipysähdykset menomatkalla Seattlessa ja paluumatkalla New Yorkissa. Olemme molemmissa kaupungeissa 2 yötä (mikä toki on aivan liian vähän kaupunkiin tutustumiseen, mutta täytyy sitten mennä uudestaan myöhemmin). Toivotaan, että tämä auttaisi jet lagiin, saa nähdä miten käy.

 

Seattlesta meillä on lento Big Islandille ja sitten meillä on 12 päivän päästä lento Mauilta New Yorkiin. Big Islandin ja Mauin välinen lento on tosi vielä ostamatta ja nyt pitäisi päättää, olemmeko molemmissa 6 yötä, vai miten jaamme ajan. Samoin se täytyisi päättää, että missä päin saaria haluamme asua. Vaikeinta on yrittää matkaoppaiden kuvausten perusteella päätellä, mikä olisi kaikista kivointa aluetta, koska emme ajatelleet joka päivä lähteä autolla liikkelle. Resortit vaikuttavat aika hintavilta myös, joten saattaa olla että päädymme johonkin vaatimattomanpaan majoitukseen, jolloin olisi kyllä tärkeää, että lähellä on kiva ranta ja että hotellin alueella on mukava uima-allas.

 

Kiitos kaikille jotka olette jo jakaneet kokemuksianne, niistä on apua!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me varattiin eilen lennot Los Angelesiin (elo-syyskuulle 2014), saatiin 600 eurolla per henkilö (sis. matkalaukut joista tuli 70 eur/hlö lisää), aterioita ei otettu kun ne maksoi jotain yli 30 euroa - joka ei siis ole sinänsä paljoa mutta 30 euroa lentokoneruuasta (per suunta)? :girl_haha:  Ehkäpä siis tehdään itse eväät mukaan ja syödään vaikka jotain pikaruokaa Tukholman kentällä missä siis vaihto. Lentoajat menee fiksusti, ja tosiaan Tukholmassa ainoa vaihto.

Losista sitten heti eteenpäin Hawaille, Kauaille (Honolulun kautta)! Ollaan Kauailla 5 yötä, katseltiin alustavasti Aston Islander on the Beach -hotellia mutta suosituksia otetaan vastaan :) Suunnitelmissa snorklausta ja patikointia sekä muutenkin luonnon ihailua. Suurena Jurassic Park -leffojen fanina pakkohan sinne on päästä! :) Sieltä sitten suoralla lennolla Mauille, Kihei/Wailea kiinnostaisi majoituspaikkana muttei mitään vielä ole varattu. Lisää snorklausta ja patikointia, rannalla makoilua ja autolla ajelua.

 

Takaisin tullessa viivytään Losissa 3-4 yötä, Universalin Studioilla pitäisi päästä käymään ja jos aikaa riittää niin voidaan taas vuokrata auto ja käydä vaikka ajelemassa LA - Frisco välin rantatietä jonkin verran. Itseäni olisi kiinnostanut myös Yosemiten luonnonpuisto, mutta ei taida aika riittää tällä kertaa... Ehkä sitten joskus jos on lapsia niin USA roadtripille ja käydään ihailemassa luonnonpuistot ja Grand Canyon :)

Kaikenlaiset vinkit otetaan siis vastaan, kamalan pitkä aika vielä häämatkaan!  :girl_cray:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Itse voin suositella Mauin saarta suuresta turistimäärästä huolimatta, vietin siellä reilun viikon mutta se ei siis ollut häämatka. Jos mahdollista niin Big Island olisi todella hieno nähdä myös saman reissun aikana jos aikaa löytyy!

 

Me majoituttiin Fairmont Kea Lani hotellissa joka on viiden tähden resort mutta mielestäni hinnan arvoinen - tilavat sviitit, upea ranta, laadukkaita ravintoloita, paljon aktiviteetteja ja täydellinen sijainti saarella. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä on varattu Kauailta Aston Islander on the Beach (6 yötä 810 $) ja sitten Mauilta Maui Coast Hotel (5 yötä 834 €). Molemmissa vähän paremmat huoneet jossei nyt ihan honeymoon-sviittejä kuitenkaan. Lennot meillä maksoi Helsingistä Losiin alle 600 eur ja Losista Honoluluun menopaluu muistaakseni 410 €. Havaijin sisäiset lennot oli n. 50 €. Ei mitään aavistusta paljonko rahaa kuluu paikan päällä :P

Link to comment
Share on other sites

Ollaan kans suunniteltu tuota Mauia häämatkan kohteeksi. Tosin ollaan menomatkalla Bostonissa muutama päivä, ei tuu niin hirveä lentomatka. Lisäksi mies fanaattisena lätkäfanina pääsee peliin mihin on ikänsä halunnut :give_heart:

Millasta hintatasoa Mauilla? Perus jenkki vai suomitasoa? Resorteissa tietysti tulee omat lisänsä... Onko mitään all inclusive-paikkaa kellään suositeltavana? EI tarvitse olla kalleimmasta päästä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Haaveilemme häämatkasta Hawai'ille.

 

Osaako kukaan sanoa mahtaisiko Hawai'illa, etenkin Mauilla olla mahdollista reissata ihan retkeilyautolla/camperilla mikä se nyt onkaan nimeltään pieni matkailuauto/paku??? Mistä sellaisen saisi vuokrattua edullisesti? Me ollaan eniten nautittu meidän reissuista kierrellen pakettiautolla ja nukkuen siinä, eikä häämatkalle kaivata mitn sen enempää!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...