Guest GinTonic

Mihin menette häämatkalle ja miksi?

911 viestiä aiheessa

Me mennään naimisiin 19.7 ja häämatka aloitetaan heti seuraavana aamuna Roomasta, jossa vietämme 8 päivää, sen jälkeen lennämme jenkkeihin Miamiin ja oleskelemme siellä 6 yötä. Lepäilyn jälkeen lähdemme vielä nautiskelemaan Karibian risteilylle 7 yöksi ja sitten vielä pari yötä Miami Beachilla ja sitten kotiin...Halusimme pitkän häämatkan, koska sen PITÄÄ olla ainutkertainen kokemus ja paikkojen pitää olla sellaisia, että on nähtävyyksiä, meri ja mukavaa tekemistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarkoitus olisi mennä Thaimaahan äkkilähdöllä jos saahaan niin paljon häämatkatilille rahaa =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään Islantiin Reykjavikiin pari päivää häiden jälkeen :) Ollaan molemmat haluttu nähdä Islanti jo pitkään joten nyt hyvä syy lähteä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saatiin vihdoin tänään varattua häämatka :D mietittiin eri vaihtoehtoja ja Italia alkoi tuntumaan molemmista hyvältä vaihtoehdolta. Toisaalta haluttiin kaupunkilomaa toisaalta ranta. Kumpikaan meistä ei ole mikään auringonpalvoja eikä niin museoiden peräänkään. Sitten silmiin osui finnmatkojen yhdistelmäloma Italiaan, Sorrento-Rooma. Se matka on ku meille nakutettu ;) 4pvää rantalomalla Sorrentossa ja 3pvää kaupunkilomailua Roomassa. Ihanaa!! B) ootan jo niiiiin! häät on lauantaina ja matkaan lähdetään maanantaina aikaisin aamulla.

Muokattu: , käyttäjä: jkp

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Thaimaan Samuille lähdetään talvella -09, AM:n matkat tulevat myyntiin huhtikuussa, jolloin varataan matka... Thaimaa siksi, että olemme aina sinne halunneet ja eläminen siellä halpaa. Samui, "kookospalmusaari" kuulostaa juuri siltä miltä pitääkin, eli siellä voidaan van lököillä ja nauttia olostamme ja rentoutua häiden jälkeen. Ja kun jotain ohjelmaa haluaa niin sitä on tarjolla.

Tähän suunnitelmaan tuli pikku muutos, eli matka on nyt varattu, mutta se on yhdistelmä Bangkok-Samui. Ensin muutama päivä kaupunkilomaa ja sitten viikoksi löhöilemään rannalle :) Bangkokissa on halpaa shoppailla ja se on jotain ihan muuta kuin mitä Suomen kaupungeissa (tai kovin monessa muussakaan kaupungissa) pääsee kokemaan. Samuilla voi viettää täydellistä lepolomaa, mutta kuitenkin tekemistäkin on, jos sitä kaipaa. Häämatka kun on kyseessä, niin hotellitkin valittiin sillä perusteella, häämatkalla kun siellä hotellissa voi tulla vietettyä normaalia enemmän aikaa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään ensin viikoksi läntisen karibian risteilylle ja sen jälkeen toinen viikko miamissa ja ft. lauderdalessa. Toinen vaihtoehto oli Thaimaa, mutta se on jo tullut koluttua useampaan otteeseen eli siksi jotain erilaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi kun tietäisikin minne haluaisi häämatkalle :( Milloin, minne ja kauanko.. ei ole mitään ehdotonta kohdetta minne olisi päästävä.. todella rasittava tilanne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan päätetty jo ihan suhteen alussa, että häämatka tehdään sit kun on ajankohtasta Skotlantiin. Edelleen tämä suunnitelma pitää :grin: Tosin ajankohdasta ei vielä tarkkaa tietoa, eli saattaa venyä pari vuottakin häistä etiäpäin..

No, Skotlanti maana kiinnostaa meitä molempia ja rantalomalle voi mennä muutenkin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään jenkkilään ja vastaus tuohon "miksi juuri sinne" on halpa dollari. Eli Orlandoon shoppailemaan, Miami Beachille fiilistelemään ja vielä Karibian risteilylle, että saadaan tähän vähän häämatkankin tuntua ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häämatkalla suunnataan Balille, yksi morsiusneidoistani suunnitteli meille tämän vaihtoehtona haaveidemme Bora Boralle, joka on vaan niin suolaisen hintainen et huhhui... Elikkäs Bali syistä seuraavista

- ehdottomasti piti päästä paratiisiin

- tuohon saatiin mukavasti yhdistetyä muutaman päivän kaupunkimatka Hongkongissa

- Bali on TODELLA edullinen mesta majoitusten, tekemisten ja ruoan suhteen

- lentoliput löytyivät edullisesti Kilroyn kautta

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jaa no me ollaan ajateltu mennä Berliiniin, Saksaan. Mies ei oo ikinä matkustanut muualle ku Tukholmaan ja Saksa molempia kovasti kiinnostaa. Itse olenkin jo käynyt Berliinis, mutta visiitti oli niin lyhyt ett jäi paljon näkemättä. Näin siis meillä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään Thaimaahan Bangtao Bayhin maaliskuussa -09. Häät elokuussa -08. Kohde valittu siitä syystä kun mukaan lähtee tuolloin 1 ½ -vuotias tyttäremme. Kehuttu kovin lapsiystävälliseksi paikaksi.

Muokattu: , käyttäjä: lenan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme alustavasti pyöritelleet ajatusta mennä ensin viikoksi New Yorkiin ja sitten viikoksi johonkin rantakohteeseen Väli- tai Etelä-Amerikkaan :D Sanoisin, että tämä olisi aika optimaalinen yhdistelmä...Panaman rannatkin näyttivät houkuttelevilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häämatka suuntautuu Amerikkaan. Menemme viikoksi Hawajille sieltä lennämme 4 vrk:si San Fransiscoon sieltä lennämme 4 vrk:si Las Vegasiin ja sieltä vielä 4 vrk:si New York:in. Matkalla Hawajille vietämme Los Angelesissa yhden yön lentokenttä hotellissa. Tuleepahan Amerikka tutuksi. Olemme aikaisemmin käyneet Miamissa ja halusimme käydä vielä näissä kaupungeissa, joten käymme ne läpi samalla reissulla. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät on syyskuun lopussa , mutta häämatkalle mennään vasta helmikuussa ja kohteena Thaimaa. Ensin ollaan viikko Koh Samuilla ja sitten 5 päivää Bangkokissa. Meistä kumpikaan ei ole ollut ennen Thaimaassa, joten siksi sinne :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kolme häämatkaunelmaa; Australia, Uusi-Seelanti ja Kreikka. Kaksi ensinmainittua karsiutui pois, koska meillä on mahdollisuus olla vain viikko reissussa, koska muksu on niin pieni (4v.). Ei raaskita jättää hoitoon pidemmäksi aikaa eikä se olisi oikein ollut mahdollistakaan.

Jäljelle jäi siis Kreikka.

Ensin kiinnostuimme Pargasta, mutta emme saaneet sopivaa hotellia haluamaamme ajankohtaan. Päädyimme lopulta Kreetan Rethymnoniin, kun sitä on sen verran paljon kehuttu ja Kreetan saaren kulttuurikohteet kiinnostivat (ihan kuten koko Kreikan historia ja kulttuuri ylipäätään).

Häämatkakohde valikoitui yllättävän yksimielisesti. Emme kumpikaan halunneet missään nimessä näihin perinteisiin häämatkakohteisiin; Mauritius, Seychellit ym. Samaten Thaimaa ei kiinnosta kumpaakaan pätkääkään.

Kreikka ei tietenkään ole mikään harvinainen matkakohde, mutta se kiinnostaa meitä molempia lähinnä kulttuurin ja ruuan vuoksi :) Rantalomailijoita emme ole, mutta emme täysin kaupunkilomailijoitakaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aruballe suunnataan, jos vain löytyy matkoja. Ja miksi, no koska haluamme johonkin erikoisempaan paikkaan, missä kumpikaan ei ole käynyt. Aruba sopii meille myös siksi, että haluamme häämatkallamme vain keskittyä toisiimme ja hyvään ruokaan, sekä ottaa aurinkoa. Emme vaadi mitään sen kummempaa ohjelmaa ja nähtävyyksiä. Sellaiset matkat tulee sitten erikseen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aruballe suunnataan mekin! :D Varausmaksu on maksettu eli enää ei vaihdeta. Lähtö syyskuun alussa ja kaksi viikkoa nautiskellaan kiireetömyydestä ja auringosta. Emme kaipaa mitään nähtävyyksiä - ainoastaan kylmää juomaa, aurinkoa ja yhdessä oloa :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: morsmaikku1979

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

St Lucia, Karibia! Tuolla päin maapalloa ei olla vielä käyty, joten Karibian aurinko ja hiekka kuulostivat houkuttelevilta. Vielä kun hotellin hintaan kuului sukeltaminen kahdesti päivässä niin kaupat tuli! En ole yleensä mikään All Inclusive -fani, mutta tämän häähässäkän jälkeen täydellinen tekemättömyys ja se, ettei tarvitse päättää mitään, kuulosti erityisen houkuttelevalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään häämatkalle New Yorkiin. Se oli sulhasen toive, tai toisin sanoen, muualle ei mies suostunut lähtemään! :D Itse olin ajatellut aiemmin Wieniä tai Roomaa. Toki minustakin on mahtavaa tuonne isoon omenaan lähteä! Shoppailuinto vaan kasvaa, ja täytyy toivoa että dollarin kurssi pysyy matalalla :P ! Kyllähän Nykissä nähtävää riittää, sulhanen on jo tehnyt "minuutti aikataulun" matkapäiville, että kerkeää nähä mahdollisimman paljon. Että se siitä minun toivomastani kuherruskuukaudesta: aikasin aamulla ylös ja juostaan pääkolmantena jalkana paikasta toiseen :D !

Kaupunkikohteeseen päädyttiin siksi, että kolme aiempaa matkaa ollaan tehty rantapaikkoihin, Thaimaahaan ja Kreikkaan, joten aateltiin nyt että halutaan jotain edellisistä lomista railusti poikkeavaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huh mitä matkasuunnitelmiä täällä onkaan... Meillä tulee suunnitelmissa vastaan lähinnä budjetti ja sulhanen. Halutaan ehdottomasti matkalle heti häiden jälkeen helmikuussa. No tämä rajoittaa jo vähän, sillä kohteessa pitäisi olla edes suhteellisen lämmin ja sulhoni ei kestä pitkiä lentoja. Löytyy hieman lentopelkoa, eikä pysty "millään" istumaan koneessa pitkään, esim. jonnekin Thaimaaseen asti. Eli nyt metsästetään matkakohdetta, jossa on mukavaa helmikuun puolessa välissä ja lentoaika noin 5-6 tuntia. Egyptissä ollaan jo lomailtu yhdessä ja erikseen, joten haluttais jotain uutta. Dubaita olen katsellut, mutta itse en hirveästi innostunut. Nyt pohditaan muutamaa vaihtoehtoa - Madeira tai kylpyläloma Manner-Espanjassa... Olisko kenelläkän hyviä ideoita? Kanaria ei tod. kiinnosta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nuppelus; Miten olisi Israelin Eilat? Aurinkomatkojen ja Lomamatkojen uutuus ensi talveks :). Meillä jo matka sinne varattuna, ei tosin häämatka mutta kuitenkin, ja odotan innolla :). Hinnat ovat kohtuulliset ja hotellit vaikuttavat tasokkailta ainakin esitteen perusteella. Hygieniatason pitäisi olla myös hyvä, joten ei tarvitse pelätä matkan pilalle menoa kaameiden mahatautien takia B).

Jos taas kaupunkikohde kävisi, niin suosittelen Budapestia, aivan I-H-A-N-A ja romanttinen kaupunki. Jos Budapest kiinnostaa, niin voin vielä vinkata maailma parasta hotelliakin sieltä :D.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu lueskelin noista Eilatin matkoista Aurinkomatkojen oppaasta. Vähän vielä mietityttää... Onkos siellä kuinka turvallista nykyää? Kiinnostaisi kyllä lähteä tutustumaan Jerusalemiin ym...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en usko, että sinne tehtäisiin valmismatkoja, jos olisi vielä riskialtista sinne matkustaa :). Eli me ainakin lähdemme hyvillä mielin. Mä veikkaan, että päivittäinen työmatka autolla on suurempi riski kupsahtaa ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään