Guest GinTonic

Mihin menette häämatkalle ja miksi?

911 viestiä aiheessa

Haluan edes kerran päästä Euroopan ulkopuolelle, joten Havaiji kutsuu joulukuussa:D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltais haluttu mennä Aruballe tai Bora Boralle, mutta nyt kun häät on elokuussa ja halutaan lähteä häämatkalle heti häitten jälkeen nuo ihanat unelmakohteet on hylättävä... Ehkä! ;)

Voi olla, että suuntana on Kreikka. Kreikassa olemme käyneet kerran, mutta eiköhän sieltä löydy mahtavia häämatkakohteita. :lol:

Mietintämyssyt raksuttaa asian suhteen kovasti! :girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: Lilla My

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Madeiralle lähdetään syyskuussa kahdeksi viikoksi :) Se vaan vaikutti kaikkein parhaalta paikalta, kun ei olla mitään rannalla löhöäjiä vaan mieluummin liikuskellaan ja tutustutaan uusiin paikkoihin, lisäks mies ei ole siellä vielä käynytkään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mennään ensin Portugaliin Douron viinialueelle vajaaksi viikoksi ja sieltä Amsterdamin kautta (3pv) kotiin.

Toi Douro löytyi ihan silleen, et katottiin missä päin Eurooppaa olis kivoja hotelleja. Löydettiin yks toinen samalta alueelta, mutta se ei oo vielä ilmeisesti ihan valmis, koska ei ota edelleenkään varauksia vastaan.. Sen selvittelyn kautta löytyi sitten toi meidän paikka :-X kriteerit oli kovat, koska paikan tuli olla arkkitehtonisesti miellyttävä (tämä oli tärkeintä :girl_haha: ) ja sitten haluttiin mielellään oma villa (joka meillä nyt on). Villan katolla on oma dekki ja pieni allas -> toivottavasti se aurinko nyt sit paistaa :grin: kyseisellä alueella on järkevintä kulkea vuokra-autolla, joten oma parkkipaikka on myös plussaa.. Ja netti pitää tietysti olla. Katotaan tuleeko mukaan kaks konetta, vai pärjättäiskö häämatkalla sit kuitenkin ihan vaan yhdellä :girl_wink:

Amsterdamiin päädyttiin sillä kriteerillä, että sinne lennetään suoraan Portosta ja sieltä pääsee sit sopivalla yhteydellä myös kotosuomeen. Aateltiin, että se on sopiva pysäkki ajallisestikin, koska aikaa on tosiaan vaan kolme päivää..

Kumpaankin paikkaan (ja maahan) mennään ensimmäistä kertaa, joten sikäli mielenkiintoista :girl_smile: matkustellaan paljon, mut useimmiten samoissa paikoissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan suoraan hääjuhlasta lähdemme ruotsinristeilylle, ihan vain siksi että satuimme voittamaan luksusristeilylahjakortin, jonka viimeinen voimassaolopäivä on hääpäivänämme.

Varsinainen häämatka on pääsiäisenä Madridiin. Halusimme matkan jonnekin missä emme ole ennen käyneet, lentomatka ei ole liian pitkä ja vanhempani ovat kehuneet kaupunkia paljon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Matkaamme Thaimaahan. Olemma aluksi pari päivää Bangkokissa ja loppuaika Hua Hinissä. Aluksi en ollut aiheesta niin innoissani, sillä Thaimaahan matkaavat nyt kaikki. Mies kuitenkin halusi sinne.

Nyt luettuani kertomuksia maasta, olen innoissani.

Muokattu: , käyttäjä: Maddie-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kävikin nyt niin, että appivanhemmat kustantaa häämatkan (häälahja) joten kohde saadaan tietää vasta lentokentällä. :) Nyt sitten jännitetään, että mitä kivaa meidän varalle on keksitty. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aijomme suunnata heti häiden jälkeen lokuussa Lappiin. Vuokraamme sieltä mökin ja toivottavasti ruska ei ole silloin vielä ohi :) Haluamme pienemmän budjetin matkan. Sulho ei ole koskaan ennen käynyt Lapissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-

Muokattu: , käyttäjä: Me&I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä suuntana on Islanti. Haluttiin päästä jonnekkin aivan uuteen ja erilaiseen paikkaa, joka kuitenkin on lähellä ja jonne kannattaa lähteä ihan vaan viikon reissulle. Lisäksi kohtuullisen halvat lennot vaikuttivat asiaan ja onhan Islannissa vaikka mitä nähtävää ja koettavaa.

Alunperin oli mielessä, että oltais lähdetty junalla Venäjän ja Mongolian halki Pekingiin, mutta se reissu tehdään luultavasti vasta ensi vuonna. Ei pysty nyt irtautumaan töistä kolmeksi viikoksi, kun tuossa viikossakin on jo tekemistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

morsmaikku86; Ihan mielenkiinnosta, mitä teillä tarkoitetaan tuolla "pienen budjetin häämatkalla"? Meilläkin haaveiltiin Lappiin suuntautuvasta häämatkasta alunperin, mutta kun konkreettisesti alettiin netistä katselemaan majoituksia (ei haluttu mitään mökkiä, vaan hotelli aamupaloineen yms), ja siihen päälle sitten aktiviteetteja, syömisiä, matkat sinne ja takaisin.. alkoi olla kahden hengen ulkomaanmatkan hinnoissa (siis joku viikon äkkilähtö n. 300-400 e hengeltä, ei mitään luksuslomaa), niin alettiin miettimään että onko mitään järkeä maksaa itseään niin kipeäksi. :girl_sigh:

Joten kerro toki, jos on hyviä vinkkejä edullisesta reissusta. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Malediivit, lähes takuuvarma aurinko ja lämmintä. Maailman parhaat vedet sukellusta ajatellen. :-X :-X :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli tarkoitus mennä Egyptiin, koska siellä on lämmintä ja meno helppoa, kun kerran Oulusta suoraa pääsee, eikä lennotkaan ole kovin pitkät. No pikku rähinöiden takia matka on sitten peruttu ja kiiruusti uusi matka varattu.

Olen oikeastaan koko ajan haaveillut pääseväni Aasiaan ja parin päivän pähkäilyn jälkeen päädyttiin ottamaan lennot Bangkokiin. Keski-Thaimaata olisi tarkoitus kierrellä 11 päivän ajan. Ja miksi Thaimaa, koska se on lämmin, sinne pääsee kohtuu helpolla ja noilla alueilla ei ole vielä käyty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lähdemme Filippiineille 1,5 viikoksi ja loppupäivät kahdesta viikosta lomailemme Hong Kongissa. Suuntaamme Aasiaan, koska emme ole siellä ennen käyneet ja siellä on helmikuussa takuulämmintä :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan mietitty että mentäis skotlantiin :) nätit maisemat ja melko samanlainen ilmasto kun täällä.. Ukko (eli isä) soitti ja sanoi että hän voi maksaa meidän matkat Cannessiin, mutta yksi jippo, hän ja hänen naisystävänsä ja jotain muita lähtisi mukaan, ni päädyimme että mennään ihan kahdestaan tuonne skotlantiin :) En halua viettää häämatkaa isän ja hänen naisensa kanssa... saatika sen muijan lapsien.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä jäi kans nuo unelmakohteet pois koska halusin heti häiden jälkeen häämatkalle ja mies ei halua maksaa häämatkasta yli 4000. :girl_sigh: Joten lähemme muutama päivä häiden jälkeen Kreetalle kahdeksi viikoksi :girl_smile: Itse en ole koskaan Kreikassa enkä Kreetalla käynyt ja mies viimeksi lapsena joten odotan kyllä tosi innolla reissu vaikka ei se unelmakohde kuten mauritius ta melediivit ole :girl_wink: Onneks Kreetalla on kuitenkin tarjota aurinkoa, hyvää ruokaa, ostomahdollisuuksia, kulttuuria ja nähtävää sekä mielenkiintoisilta kuulostavia retkiä :girl_smile: Ehkä sitä tulee sit päästyä joskus noihin unelmakohteisiin juhlimaa hääpäivää :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin Pariisissa viikko. Ei olla kumpikaan ikinä käyty siellä ja onhan se vähän klisee.... mutta oli se kyllä aika romanttista! Itseäni ei niinkään sytytä nuo rantalomat, joten Pariisi tuntui heti oikealta vaihtoehdolta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mennään Belgiaan Bruggeen. Mies päätti kohteen, piti sen pitkään multa salaisuutena, sain aina silloin tällöin pieniä vinkkejä, kunnes lopulta arvasin sen:D Aikaa on vain muutama päivä, joten kohteen oli oltava suht lähellä. Lisäksi tähän liittyy alunperin sellainen hauska juttu, että sulhaselle tuli kerran mieleen eräs kummallinen sana. Se oli sitten tietysti tarkistettava googlesta, että tarkoittaako se sana jotain. No, sen niminen hotellihan löytyi juuri tuolta Bruggesta, joten siitä se kohde valikoitui ja hyvä kohde valikoitukin, romanttinen ja vähän erilainen:) Tällainen " aikuismainen" kohteen valintakriteeri meillä:D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme Dubaihin.

Paikka valikoitui oikeastaan "vahingossa". Olen haaveillut kauan kyseisestä kohteesta ja eräänä päivänä vastaan tuli sopiva tarjous ja varattiin matka.

Sen jälkeen mietittiin, että voisiko se olla häämatka, mutta ajateltiin sen olevan kuitenkin ihan tavallinen lomareissu.

3 kuukauden jahkailun jälkeen päätettiin kuitenkin järjestää häät ennen matkaa.

Joskus olen haaveillut häämatkasta paratiisisaarelle tai välimeren risteilylle.

Hieman mietityttää kuitenkin lomakohteen "sallivuus", mutta kuhertelut pitää sitten tehdä hotellin seinien sisäpuolella ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään kahdeksi viikoksi Mauritiukselle. Edellisellä kaupunkilomalla päätettiin, että seuraava matka on rantaloma, koska kaupunkeja on nyt kierretty jalat rakoille asti eikä kumpikaan ole koskaan ollut rantalomalla. Nyt kun tämä seuraava matka on sitten vielä häämatka, voi hyvällä omallatunnolla varata ylellisen hotellinkin kun kaupunkilomilla ne ovat olleet vähän nuhjuisia kun ei siellä hotellilla aikaa vietetä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin myös lennot Dubaihin helmikuulle, siellä pitäis olla lämmintä ja matkustusaika on melko lyhyt. Aluksi oltiin menossa jonnekin Aasiaan, mutta koska aikaa ei ole kuin vajaa kaksi viikkoa, ei viitsi lentää mitään kolmen lennon yhdistelmiä 24 tunnin ajan. Ihan omatoimimatkoja ollaan siis katseltu. Lisäksi Dubaihin saatiin lennot todella halvalla! Tarkoitus ois ehkä käydä myös Abu Dhabissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään heti häiden jälkeen kahdeksi viikoksi Malediiveille :-X

Olen reilut kymmenen vuotta haaveillut sinne pääsystä, joten odotukset on kyllä niiiin korkeella. Ja aika satavarma olen, että emme tule pettymään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään heti häiden jälkeen 10 päiväksi Mauritiukselle. :-X Haluamme lähteä kauas, kohteeseen mihin ei välttämättä muutoin tulis lähdettyä. Mauritiuksella pääsee löhöilemään ja rentoutumaan, mutta aktiviteettejakin riittää. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on matka varattu Thaikkuihin Krabille, Ao Nangiin.

Sieltä löytyi ihana hotelli..<3 Juurikin hotelli ja sen sijainti, lähellä keskustaa ja rantaa,

olivat kriteerit joilla valittiin. Maan valinta oli aika helppo, kummatkin haluttiin Thaikkuihin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään