Guest GinTonic

Mihin menette häämatkalle ja miksi?

911 viestiä aiheessa

Hei Bunnie!

Dominikaaninen on ihan jees paikka, mutta varatkaahan paljon mania mukaan! Jenkkiläisturistien vuoksi hintataso on todella korkea. Ainoa halpa asia on paikallinen rommi, noh kai silläkin pärjää viikon  :P, mutta ravintolaruoka on kyllä kallista. Paikkana se on juuri niin kaunis, kun kuvissa, tosin turistialueen ulkopuolella on likaista ja köyhyydeltä ei voi välttyä. Kerron ihan vaan sen takia, että osaatte varautua... Mutta, paikkahan on muuten aivan ihana ja eksoottinen!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mihin?  thaimaaseen  8) , cha amiin heti häiden jälkeisenä  sunnuntaina ;D

miksi? thaimaa upea ja halpa paikka. mietimme ensin eurooppaa mutta sen kalliin hintatason vuoksi valitsimme thaimaan. kaksi viikkoa thaimaassa saman hintainen kuin viikko euroopan aurinkorannoilla. cha am hiljainen pieni paikka hyvine rantoineen, juuri sitä mitä haluamme  :-X  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me menemme Santorinille Kreikkaan. Syynä oli lentojen sopivuus (halusimme lähteä heti häiden jälkeisenä päivänä) ja budjettiystävällinen matka. Lisäksi meitä miellyttää se, ettei Santorini ole bailaajien, vanhusten eikä lapsiperheiden suosiossa  ;) Ehdottomasti emme siis halunneet minnekään bailumestaan.

Santorini on pieni saari, mutta kyllä meille riittää näkemistä vähässäkin - mielestämme lomalla ei tarvitse jatkuvasti nähdä jotain uutta (Helsinki on meille edelleen kaunis kaupunki, vaikka on nähty jo sataan kertaan...)

Koetan saada Suomessa mahdollisimma hyvän pohjarusketuksen ja otan mukaan paljon huiveja pääni suojaksi, koska minä ei siedä aurinkoa kovin hyvin... Sulho lupasi pitää minusta huolta, etten kuole aurinkoon  :-X  :-*  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Thaimaa on siis halpa maa.  Se kuulostaa enemmän kuin hyvältä  :P Siis se halpuus  ::)

Paljonko lennot sinne maksavat?

Olisiko halvempaa lähteä jo lokakuussa vai vasta joulun aikaan  ???

Ja kuinka kuuma tuohon aikaan on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me menemme Santorinille Kreikkaan. Syynä oli lentojen sopivuus (halusimme lähteä heti häiden jälkeisenä päivänä) ja budjettiystävällinen matka. Lisäksi meitä miellyttää se, ettei Santorini ole bailaajien, vanhusten eikä lapsiperheiden suosiossa  ;)

Mekin lähdetään Santorinille! Aika pitkälle samoilla perusteilla ja monet ovat kehuneet saarta niin kauniiksi... ;D

Elovena, millon lähdette? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jenna!

Thaimaahan lennot maksaa halvimmillaan n. 3500mk (Finnairin tarjous talvella 2002 565 euroa). Mutta jos ei tuollaista tarjousta onnistu saamaan, niin varmaan tulee edullisemmaksi varata valmis pakettimatka hotelleineen, varsinkin jos haluaa hyvän hotellin. Siis itse matka on kalliimpi kuin esim. Kreikkaan yms., mutta oleskelu maassa on ihan naurettavan halpaa! Esimerkkejä:

-illallinen halvimmassa (myös paras) turistialueen ravintolassa n.2,5-5 euroa/hlö

-aito Disney-toppi 5 euroa

-väärennetty merkki t-paita 2,5 euroa

-miesten teetetty puku paitoineen 135 euroa (villaa/silkkiä 50/50)

-kengät 5-17 euroa (tosi laaja valikoima)

-1l kokista kaupasta 0,2 euroa

-farkut 2,5 euroa

-stringit ja toppi yht. 2,5-3 euroa (laaja valikoima, myös Triumph ym.)

Nämä hinnat siis tammikuussa 2002 Phuketissa. Olimme siellä uuden vuoden yli, jolloin matkat ovat huomattavasti kalliimmat kuin muulloin (meillä 1500/hlö, keskitason hotelli), mutta ennen joulua tai uuden vuoden jälkeen hinnat ovat "normaaleja", meidän matka ennen joulua olisi maksanut n. 1250 euroa/hlö

Olipa pitkä juttu taas, kysy lisää jos haluat!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuumuudesta Thaimaassa vielä sen verran, että ainahan siellä on kuuma (paitsi ehkä jossain pohjoisessa) suomalaiselle. Eli sellaista 25-35 astetta ympäri vuoden... ;D. Niitä sadekausia on kuulemma turha pelätä, koska yleensä sade kestää vain hetken eli ovat kuuroja ja raikastaa ilmaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Elovena, millon lähdette? :)

Lähdemme heti häiden jälkeisenä aamuna eli 16.6.  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!

Mekin päädyimme täällä aika yleiseen ratkaisuun ja päätimme lähteä Thaimaahan. Varasin tänään meille matkan Tjäreborgilta Kata Beachille, Kata Sea Breeze -nimiseen hotelliin. Jos joltain löytyy siitä kokemuksia, otamme mielelään mielipiteitä vastaan!

Thaimaa näyttää olevan kauhean yleinen häämatkakohde, mutta turha siitä välittää. Itse valitsimme sen koska halusimme paikkaan, jossa olisi joulukuussa taatusti lämmin (esim. Egyptissäkin illat ovat kylmiä). Thaimaa on edullinen, Phuketissa on upeat snorklausmahdollisuudet, kaunista luontoa ja paljon  tekemistä ja näkemistä, mikä on meille tärkeää, koska emme jaksaisi vain lojua rannalla kokonaista kahta viikkoa. Kata Beach pitäisi kuulemma olla rauhallisempi kuin esim. alueen hulinaranta, Patong Beach.

Näin meillä. Lähdemme 2.12. ja palaamme jouluksi takaisin. Ennakkovaraajan edun kanssa matka maksoi kahdelta yht. vain 2228 euroa, hotellilla on *** (ei toki mikään de luxe häämatkahuone, mutta sitä ei budjettimme salli - tärkeintä on päästä reissuun!)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Ainomarja!

Olimme Kata Beachilla, mutta eri hotellissa. Ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa paikasta! Muistakaa ehdottomasti käydä Mama Kitchenissä, ostoskadulla vastapäätä linja-autojen lähtöpaikkaa. Aivan sairaan hyvä ja halpa ruoka ja mahtava henkilökunta!!!! Maista ainakin kanaa curry-kookoskastikkeessa ja tom yam-keittoa!

Kateudesta vihreä Henttu, joka ei luultavasti tänä vuonna pääse kaukomaille...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan ajateltu Lappia... ja jos sitten joskus myöhemmin talvella tms. tekisi jonkin aurinkolomareissun (kauas!!). Mikäli siis on aikaa/rahaa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis Lappiin, koska emme ole siellä yhdessä käyneet (sulho ei ole koskaan käynyt Kemijärveä "ylempänä") ja luonto viehättää; ulkomaille, koska olisi kiva päästä myös jonnekin pidemmälle ja lämpimään, pois talven pimeydestä edes vähäksi aikaa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme Malesiaan, koska siellä on kuumaa ja eksoottisempaa kuin välimerellä, ja halvempaa kuin monissa häämatkakohteissa (Karibia, Mauritius jne). Thaimaassa olen jo käynyt ja tykkäsin siitä kovasti, joten Malesia tuntui sopivalta vaihtoehdolta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme Teneriffalle Puerto De La Cruz:iin, koska

- lento lähtee heti seuraavana aamuna

- matkan kesto (10 päivää) on juuri sopiva, eikä tuon mittaisia matkoja moneen kohteeseen järjestetä

- sulho ei ole mikään auringossa makaaja, joten Thaimaa ym. rantalomat ei ole parhaita vaihtoehtoja

- kaikki, jotka paikassa ovat käyneet, ovat sitä kehuneet ja suositelleet

Siinä kai ne tärkeimmät, jotka tuli mieleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitkän aikaa olin vakaasti sitä mieltä, että häämatka pitää viettää Karibialla risteillen. Sen jälkeen vain olen menettänyt sydämeni Kreikalle(sulhasen lisäksi), joten kompromissina Välimeren risteily Kreikan suunnalla. Toivottavasti lähdöt sattuvat sopivasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minne:

Luulempa, että päädymme lähtemään Pariisin kautta Mauritiukselle.

Miksi:

En ole koskaan käynyt Pariisissa ja sulho on sanonut haluavansa viedä minut sinne... ja Mauritius vaikuttaa sopivan kauniilta ja eksoottiselta rantakohteelta, jossa pääsee nauttimaan auringosta, merestä, valkoisesta hiekasta, urheilusta ja hemmottelusta romanttisesti kahdestaan...  

bigglasses.gifbigglasses.gif

slide5.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luodetan ette pahastu, olen Virosta mutta olen lukenut täta keskuteluryhmä nyt jo jokin aika (Virossa ei ole toimiva samanlaista keskusteluryhmä). Tahtoisin minäkin sanoa minne meneme matkalle.

Mekin lähtemme välimeren risteilylle, mutta Italian ja Ranskan suuntan (lähto on häiden päivänna). Alko Genovasta, sitten Napoli, Messina, myös Mallorca ja Barcelona on reitissä.

Jos voin kysyä myös- onko jokin teista risteillyt Festival Cruise'n kanssa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heissan Grensu!

Mukava saada vähän ulkomaalaistakin verta palstalle  :D

Koska teillä on häät?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei hei Anniina!

Kiitos  :D

Meidan häät on elokuussa (17). Häät pidetään lyhyeet - keskipäivästa kolmen asti ja sitten jo lentokoneen ja Tukholmaan. Siellä olemme ensimäisen yön ja sitten aamulta Milanon ja sieltä Genovan.

Mutta me teeme ns. After-party'n syyskuussa (alkussa) koska ensimmäinen osa häidestä viedetään ainoastan hyvin läheistan ystävääten kanssa. After-party'ssa on myös toiset tuttavaat (töista etc.) ja mekin ei ole enää valkoisessä vain voidan pitää hauska ilman suurta velvoilisuuta. (tuo kirjoittaminen suomeksi ei ole viella noin hyvä kuin tahtoisin - sorry)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 ;) No niin sisaret...yrittäkäähän arvata minne me menemme häämatkalle...vihjeet: siellä pitäisi olla vielä vähän lämmintä elokuussa.. siellä voi pitää hauskaa jos tykkää hurjasta menosta... melkein kaikki tekin olette siellä joskus käyneet ;).. SE MENEE KIINNI SYYSKUUN ALUSSA...siellä on paljon nähtävää, myös eläimiä ja saa katsella korkealta maisemia ( upeita 8) no okei.. me mennään SÄRKÄNNIEMEEN!!  ;D  ;D  ;D   HEH HEH

 

Joo, meillä on pienet häät..opiskelijabudjetilla ja mä kekkasin et mehän voitas lähtee huvittelemaan kun ei siellä muuten tule käytyä pitkään aikaan..annetaan tyttö mummolle pariksi päiväksi hoitoon ja lähdetään sinne..voi olla ihan jees.Ei varaa oikeaan häämatkaan eli kateellisena luin noita teidän juttuja aurinkolomista ym.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häämatkamme sisältää monta maata ja kaupunkia.... eli Saksa (Dortmund ja Eschwege), Tanska (ei varma, mutta ainakin Kööpenhamina) ja Ruotsi (Tukholma). Tapaamme matkalla myös muutamia ulkomaisia ystäviämme. Valitsimme näin, koska olemme jo pitkään haaveilleet tekevämme tämän reissun. Nyt yhdistimme siis unelmaamme vielä häämatkan. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katselin vastauksia ja vain yksi oli hiukan harkinnut sitä mitä mekin! :)

Eli me ajateltiin mennä Karibian risteilylle. Matkalle tosin lähdetään varmaan vasta syksyllä! Ja matka rahoitetaan häävieraiden lahjoituksilla. ;)

Syy: Siellä on lämmintä ja kaunista. Näkee paljon kerralla ja hieman luksustakin laivoilta löytyy! Toisin sanoen täydellisen romanttista! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Karibialle lahtijat! Muistakaa, etta hurrikaanikausi on kesan lopussa. Muistaakseni se on elokuussa, jolloin ei varmaan (?) kannata lahtea. Kaverini meni naimisiin elokuussa ja heidan piti lahtea sinne, mutta matka peruuntui, kun hurrikaani oli tuhonnut hotellin.

Meilla on haat heinakuussa 2003 ja haluaisin menna Tahitille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rakkauden kaupunkiin, Roomaan tietenkin! :-X  :-X :-X Aluksi piti suunnata jonnekin palmun alle, kuten Aasiaan esimerkiksi, mutta koska häämme ovat vasta lokakuussa, siellä on tuolloin sadekausi. Itse en ole koskaan ollut Roomassa ja sulhokin viimeksi pikkupoikana, joten kokemus on varmasti ainutlaatuinen. En ole oikein pahaa sanottavaa kohteesta kuullut!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mihin: Kreikan Lefkakselle

Emme ole myöskään käyneet ennen Kreikan saarilla, joten kokemus on uusi. Olen kuullut paljon positiivista saaresta, joten odotukset on korkealla.

Millos lähdette, mariL? Myö just varattiin reissu ja lähtö olis 3.9  :) Innolla odotetaan! Valintaan vaikutti hintapolitiikka ja kauniit kuvat katalogissa  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään