Jump to content
Naimisiin.info

Mihin menette häämatkalle ja miksi?


Guest GinTonic

Recommended Posts

  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Häät ovat vasta puolentoista vuoden päästä, mutta olemme jo nyt suunnitelleet häämatkaa Ateenan olympialaisiin! Olemme molemmat vahvasti urheiluihmisiä, ja olisi ihanaa päästä olympialaisten syntykehtoon Kreikan Ateenaan! Olen jo nyt innosta sekaisin! Matkasta tulee kyllä kallis, mutta onhan sitä kerran elämässä päästävä olympialaisiin.

Link to comment
Share on other sites

Heti häiden jälkeen ois tarkotus mennä muutamaksi päiväksi Lappiin. Sulho ei halua menettää Suomen kesää, eikä sääskiä ;). Sitten joulun aikaan ois kiva lähteä jonnekin eksoottiseen paikkaan pariksi viikoksi. Häihin on sen verran aikaa, ettei olla vielä päätetty lopullista päämäärää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Thaimaaseen Kata Beachille pariksi viikoksi heti häiden jälkeen. Syynä seuraavat, eli sopivia lähtöjä oli ainoastaan sinne tai Sisiliaan ja näin pitkän talven päälle kaipaa lämpöä ja aurinkoa. Sulho on matkanut aasiaa ristiin rastiin, mutta mulle eka kerta  ;)

Link to comment
Share on other sites

Me lähdetään elokuussa Malesiaan 2 viikoksi. Ensin Langkawille ja tullessa muutama päivä Kuala Lumpurissa. Langkawilla ollaan vaan ja nautitaan toisistamme ja hyvästä ruoasta, Kuala Lumpurin päivät meneekin varmaan sitten shoppaillessa kun molemmat tykätään kyseisestä hommasta... Matka varattiin tammikuussa.

Link to comment
Share on other sites

ilmeisesti Hongkong 4 yötä, Bangkok 3yötä ja 7 yötä Hua Hin tai Cha Am. Kumpi kannataisi valita, Hua Hin vai Cha Am? Kesäkuussa on hyvä lähteä matkalle, kun täällä Suomessa on niin surkeet kelit! Jos siis matkustaa kesä aikaan. Ihanaa... :-*

Suosittelen Hua Hinia ihan sen takia, että Cha-Amissa ei ole juuri mitään muuta kuin rantaa ja kulkeminen Hua Hiniin sieltä on vaikeaa. Hua Hinissa rantaa, ravintoloita, nähtävää. ;D

Link to comment
Share on other sites

Ihan kateellisena luen teidän muiden suunnitelmia... :(

Me ku ollaan vaan aateltu jotain Tukholman risteilyä..

Mut jos asia ei olisi rahasta kiinni niin olis ihanaa lähteä johonkin kaukaiseen ja lämpimään paikkaan.. kuten vaikka Austraaliaan tai Uuteen-Seelantiin.. Vaik kyl joku Italia tai skotlantikin ois ihanaa..

Mut ehkä sit joskus.. :) :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät ensi kuussa mutta lähdetään työ-, opiskelu- ja muiden kiireiden takia reissuun vasta loka-marraskuussa.

Mulla ei montaa ehtoa ollut kohteen suhteen, kunhan pääsee paratiisiin jonnekin kauaksi ja täysihoidolla :)

Sellainen löytyi ja näillä näkymin lähdemme Zanzibarin saarelle Tansanian rannikolla.

Saari on uskomattoman kaunis, vielä paljolti luonnontilassa ja turismi ei ole vielä massoittain saarelle löytänyt. Odotan reissua ihan innoissani! :P

Link to comment
Share on other sites

Lähdemme heti häiden jälkeen Lappiin vaellukselle. Olemme ajatelleet ensin vaeltaa viikon verran teltan kera ja varata pariksi päiväksi joku mökki sitten ennen kotiin paluuta.

Miksi:Koska meillä on molemmilla hyvät vaelluskengät. Koska minä (for shame) en ole koskaan käynyt Oulua korkeammalla. Koska se sopii budjetillemme. Koska se kuulostaa niin ihanalta, vain me kaksi, Suomen kesä ja hyttyset!

Kertokaapa Lapin kävijät vinkkejä: missä hyvät maastot, mistä viihtyisä, edullinen mökki. ???

Link to comment
Share on other sites

Meillä häämatka on vielä suunnitteluasteella, mutta haaveenamme olisi Karbia - joko jollekin saarelle nauttimaan tai sitten risteily. Hintavaahan se on, mutta tahtoo paljon auringonvaloa, turkoosinsinistä vettä ja läpöä.  8) Jos budjetti ei tuohon veny, niin sitten varmaan matkustetaan jonnekin Välimeren saristoon.

Link to comment
Share on other sites

Me mennään Ruotsin risteilylle. Ja sopia toivoo, että rahaa olisi sen verran, että on varaa hyttiin jossa on parivuode  ;D

Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, kun saadaan ostettua parempi auto on tarkoitus mennä Lappiin toiselle häämatkalle tai kaipa se sitten jo on lomamatka, mutta kuitenkin...

Link to comment
Share on other sites

Meidän tiemme eivät vie häämatkalla Rooman (vaikka sinnekin kyllä joskus haluaisimme..) Meillä suuntana on Santorinin Oia, vaikuttaa juuri siltä mitä haluamme häämatkalta!  :-X Pitkällisen etsinnän jälkeen päädyimme tähän vaihtoehtoon ja matka varattiin tänään!

Ulkona vaan lunta pyryttää, mutta tämä plikka haaveilee jo Oian kuuluisista auringonlaskuista...voih!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Pistän nämä nyt samaan. Eli hääyö vietetään mökillä järven rannalla ja siellä muhitaan (vai muhinoidaan?) muutama päivä ihan rauhassa ja sieltä suunnataan viikoksi DUBLINIIN. Molempien ehdoton valinta. Jos ei olisi ollut tuo niin olisin valinnut Italian.. Ehkä sinne sitten hääpäivää viettämään joskus myöhemmin.

Link to comment
Share on other sites

Guest Pipari80

Olemme molemmat opiskelijoita, joten matkarahat on aika tiukassa. Häämatkalle olisi kyllä tosi ihana lähteä (rakastan yli kaiken matkustamista, no miestäni rakastan enemmän...), mutta pahasti näyttää siltä, että jää tällä kertaa tekemättä. Onko muita, jotka aikoo toteuttaa tämän osion hieman vaatimattomammassa mittakaavassa? Jospa sitten "isona" lähdemme kullan kanssa reissun päälle, kun on enemmän rahaa. Tällä hetkellä on suunnitelmissa, että häiden jälkeen sulkeudutaan omaan kotiimme, olemme kahdestaan ja pidämme toisiamme hyvänä.  :)

Link to comment
Share on other sites

Kohde: Protaras Kyproksella

Miksi: Kriteerit olivat tiukat eli heti häiden jälkeen tai viimeistään maanantaiaamuna pitää päästä matkaan, lomaa on viikko ja lentämiseen ei haluta tuhlata aikaa ja lämmintä pitää olla. Näillä kriteereillä ainoa paikka Euroopassa oli Kypros.  Mutta mikäs siinä, lämpöä, aurinkoa ja hyvää seuraa...  8)

Link to comment
Share on other sites

Me suuntaamme viikoksi Madeiralle. Kaksiviikkoa olisi ollut mukava aika mutta varmaankin joku sesonki muuttuu juuri silloin kun matkustamme joten saimme vain viikon matkan varattua etukäteen.

Syy sinne matkaamiseen on vain siinä että se tuntuu ilmaston puolesta olevan varsin tasainen ympäri vuoden. Eikä siellä ole tullut koskaan aikaisemmin oltua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...