Mihin menette häämatkalle ja miksi?


Guest GinTonic

Recommended Posts

Haaveena olisi Thaimaa. Se on ollut yhteinen haaveemme jo pidemmän aikaa. Kumpikaan meistä ei ole Aasiassa matkustellut ja muutenkin kyseinen kulttuuri kiehtoo. Häämatkalle haluan paratiisiin, jossa valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja palmuja. Aikaa rauhoittumiselle ja yhdessä ololle.   :-X

Haaveemme toteutuu, lähdemme kahdeksi viikoksi Thaimaaseen Hilton HuaHin:n. Aiomme tehdä päivän retken Bangkokiin ja käydä Kwai-joen risteilyllä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mielessä tällä hetkellä Lappi (vaellus), Nizza, Pariisi tai Gardajärvi (vaellus). Pidämme molemmat aktiivilomista, mutta noi Nizza ja Pariisi olis aika romanttisia kohteita  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Suosittelen ehdottomasti Nizzaa! Oltiin siella elokuun alussa tana kesana ja oli aiivan ihanaa! Ihanat valimeren maisemat, puhdasta vetta, menoa sopivassa maarin.. Nizzassa on lisaksi se hyva puoli, etta sen lahella on todella paljon muita kaupunkeja, joihin voi tehda paivan retkia. Esim Monaco (20 minsaa bussilla), Cannes (30 min junalla), ym ym! Nizzan vanha kaupunkin on todella viehattava varsinkin.  Oltiin vaan 5 paivaa mika ei todellakaan riittanyt, mutta menetin sydameni paikalle taysin!

Me ei olla itse viela paatetty haamatkakohdetta. Aina oltiin mietitty etta mentais Brasiliaan tai jotain muuta eksoottista, mutta meidan haiden ajankohta (kesakuun alku) ei ole oikein hyva ajankohta kun siella on talvi silloin... Lisaksi ei taida budjettikaan riittaa, ma kun oon vahan sita mielta et haluisin tehda haamatkan heti haiden jalkeen enka sit puoli vuotta myohemmin. Nyt ajattelen, etta voitais menna joko Espanjaan tai Italiaan, vuokrata auto ja kierrella kaikkia ihania paikkoja...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Alpeille laskettelemaan! Todennäköisesti Italiaan: Cervinia, Monte Rosa tai Dolomiitit.

syy: Mun haave pikkutytöstä saakka, eikä olla koskaan kumpikaan oltu. Löhöilystä ei tykätä, aktiiviloma sen olla pitää. Halusin talvihäät nimenomaan sen takia että pääsee Alpeille häämatkalle! Italiaan koska rauhallisemmat kylät (toivottavasti vähemmän ruotsalaisia kännissä) ja hyvää ruokaa.

Jos kylvettäis rahassa, niin Kaukoretkien "Inca Trail": vaellus viidakon läpi Machu Picchulle. Mutta tosiaan se maksaisi 3280 euroa per nenä, joten jätetään toiseen kertaan!

Noista tässä topicissa luetelluista matkoista kokemusta on Great Barrier Reefistä, Uudesta Seelannista, ja Tansaniasta, ja kaikki on upeita.

Great Barrier Reef: Kalat vaan on niin upeita. Enough said. Ei edes sukellettu, snorklaamalla näkee paljon.

Uusi Seelanti: Oltiin vain viikonloppu Aucklandissa, mutta maa jäi kiehtomaan. Joskus vielä vuokrataan asuntoauto ja ajetaan sen läpi. Kauniit maisemat ja omalaatuisia, ystävällisiä ihmisiä.

Tansania: Serengeti + Ngorongoro: pala nousi kurkkuun kun ajettiin silmänkantamattomiin jatkuvan seepralauman läpi, ja norsu oli niin lähellä että olisi voinut koskettaa. Zanzibar: ei ole turisteilla pilattu, ja kun vielä oltiin sesongin ulkopuolella, niin meidän seurueella oli kilometreittäin omaa rantaa! Mielenkiintoinen kulttuuri arabimaailman ja afrikan risteyskohdassa. Kilimanjaro jäi toiseen kertaan.

Äiti ja isä oli viime kesänä Cinque Terressä, ja tykkäsivät kovasti (vaikka ovat olleet jo 30v naimisissa!). Tosi kauniilta näytti valokuvissa.

Link to comment
Share on other sites

Me arvoimme Kyproksen ja Pariisin välillä ja Pariisi voitti!

Olemme lähdössä mahdollisesti 14.6.04, se on isäni 65-vuotis-syntymäpäivä. Että voisihan sitä ehkä päivällä siirtää. Mutta onhan melkoinen syntymäpäivälahja isälle, kun tytär pääsee hyviin naimisiin.

Onko muita Pariisiin lähtijöitä tuolloin?

Terveisin ArUa :)  

Link to comment
Share on other sites

Lähdemme Bora Boralle ja hotelli Intercontinental Beachcomber resort Bora Bora.

Otamme kuitenkin jo esimakua joulukuussa kun lähdemme Egyptin Sharm el Sheikhingiin ja hotelli Mövenpickiin.

Tuon Bora Boran valitsimme sen eksottisuuden vuoksi ja Egyptin tietenkin sen kultuurihistorian vuoksi ja unohtamatta golffia ja sukeltamista.

Link to comment
Share on other sites

Me vuokrasimme luxus mökin. Emme halunneet heti häiden jälkeen lähteä matkustamaan kovin kauas, joten mökki sijaitsee n. 100km juhlapaikasta. Ollaan viiko siellä kahdestaan ja lähdetään vasta muutaman kuukauden päästä jonnekin lämpimään ja kauas.

Link to comment
Share on other sites

Varattiin matka Badgasteiniin tänään! Keisariajan Itävaltaa, kylpylöitä, ja PALJON hiihtoa. Hotelli on ainakin kuvassa ihanan romanttisen näköinen, 1832 rakennettu neljän tähden hotelli. Keksinkin tästä häihin Itävalta-teeman, eli häävalssiksi Wieninvalssi, tarvii vaan enää keksiä mikä!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

KIH :)

En muista olenko jo kirjoitellut tälle palstalle kun on noita sivuja niin paljon..

Mutta me olemme ajatelleet lähteä häämatkalle sitten joskus Thaimaan Samuille. Jos tekisi sellaisen yhdistelmämatkan Koh Samui-Koh Tao-Koh Samui-Bangkok. Olisipa se ihanaa... *huokaa*

Siksi olemme ajatellleet tällaista kun minä sain päähän, etää nyt mennään Thaimaahan snorklaileen ja ottamaan aurinkoa. Vaikka matkat ovatkin ihan mielettömän kalliita näin opiskelijoille, ei eläminen onneksi ole niin kallista. Tämä olikin yksi plussa. Toisina vaihtoina voisivat olla Karibian risteily, Aruba tms.

*Tahtoo jo!!*

Link to comment
Share on other sites

Me mennään heti häiden jälkeen yhelle Kreikan saarelle kaheks viikoks ja talvella joskus helmikuussa sitten kakkoshäämatkalle Malediiveille :-X

...jaa, että miksikö?? No siksi, kun Kreikka on ihana, ja jonnekkin pitää päästä HETI häitten jälkeen, Malediivit ollu aina unelma, ja se kandee toteuttaa vasta meidän talviaikana. Ja mikäs sen ihanampaa, kun tehä 2 häämatkaa, ollaan oltu erossa jo niin kauan, että takasin pitää otta se aika, ja nauttia toisista täysillä ihanissa maisemissa! :D

Link to comment
Share on other sites

No nyt voin myös minä vastata tähän ketjuun kun matka

on varattu!!!!

Lähdetään viikoksi välimerenristeilylle:

laiva lähtee mallorcalta ja kiertää

Tunisian,

Civitavecchian(Rooma),

Lirvornon

Villefrance(Monaco)

sitten Barcelonan kautta takaisin Palmaan (Mallorca)  

tämän jälkeen jatkamme lomailua viikon rantalomalla

Mallorcalla, Palma Novassa

ihanaa lähteä matkalle! toiseksi olen aina halunnut lähteä kahden viikon reissuun. saapahan ainakin rentoutua :-X:D

Link to comment
Share on other sites

Lähdemme viikoksi Välimeren risteilylle (käydään mm. Barcelonassa, Roomassa, Caprilla, Tunisiassa jne.) ja sen jälkeen vietämme viikon Mallorcalla. Halusimme jotain speciaalia ja kesällä eksoottiset kohteet on aika vähissä. Välimeren risteily on kuitenkin aika eksoottista. Laiva on ihan luksusta (2 uima-allasta kannella) ja siellä on täysihoito. Matkatoimistovirkailija totesi, että viikon risteilyllä tulee varmaan pari kiloa painoa, koska ruokaa tarjotaan koko ajan.

Link to comment
Share on other sites

Nyt vasta huomasin Sailanin tekstin. Teillä on siis aivan samat suunnitelmat kuin meillä. Sama pohjoinen Välimeren risteily ja Mallorcalla kohteena myös Palma Nova. Milloin lähdette? Me lähdetään 10.7.

moi vaan! me lähdetään vasta 7.8 joten tuleppa kertomaan miten reissu meni tai laita sitten privaa. mikä hotelli? meilllä ponent mar. tuleekos teille ´muuten parisänky hyttiin? ::)

Link to comment
Share on other sites

Mosambikiin rantalomalle ensin ja sitten Etelä-Afrikkaan safarille. Menimme safarilla kihloihin, joten safarimatkailu lähellä sydäntä. Kuten myös villieläimet ja valokuvaus.

Hauskaa oli, kun Mennään naimisiin-lehden uudessa numerossa Select Travel mainosti samanlaista matkaa, oman matkamme varasimme netistä.  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...