Jump to content
Naimisiin.info

Mihin menette häämatkalle ja miksi?


Guest GinTonic

Recommended Posts

Menemme automatkalle akselille California-Arizona-New Mexico- Mexico. Toivottavasti siis... hääthän ovat vasta 1½ vuoden päästä. Saa nähdä onko sitä rahaakaan sitten...

Matkakohde tällainen koska haluamme käydä sulhaseni kotikodissa CA:ssa, tapaamassa hänen siskoaan NM:ssä ja tätiä Arizonassa. Mexicoonkin olisi tarkoitus keritä, mutta katsotaan nyt paljonko saadaan matkakassaa säästettyä...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ronkainen

Olimme mieheni kanssa Tobgolla hanimuunilla ja oli aivan mahtava paikka. Paratiisirantoja, lämpöä, paikallista kulttuuria, kauniita maisemia. Suosittelen! Eikä kovin kallis, jos jaksaa itse räätälöidä ja esim. etsiä hotellin.

Link to comment
Share on other sites

MIHIN HÄÄMATKALLE? Romanian Mamaiaan 2- 23.7.04, eli 3 vkoa.

MIKSI JUURI ROMANIAAN: Romania suhteellisen uusi kohde, eli edullinen niin matkojenkin kuin syömisen ja juomisen puitteissa. Ei haluttu maksaa itseämme kipeäksi Mauritiuksen matkasta (häissä muutenkin maksettavaa..). Romaniassa on lämmin ja aurinkoa piisaa. Omatoimisesti autolla pääsee mm. Karpaateille ja Transylvanian maakuntaan. Siksi siis Romaniaan!

Onko muita Romaniaan lähtijöitä kesällä 2004? En jaksanut lukea koko ketjua läpi..

:-XVivy

Link to comment
Share on other sites

Guest Myrskytuuli

Me mennään omatoimimatkalle: ensin rahtilaivalla Helsingistä Lyypekkiin, sieltä ajamme Hollantiin, jossa vaihto-oppilasvuoden veljeni häät. Sieltä ajamme Saksan läpi Tsekkeihin, ensin Ostravaan ja sitten Prahaan LÄTKÄN MM-KISOIHIN  ;D Ihan sikasiistiä, urheilu- ja lätkäfaneja kun olemme molemmat. Sieltä ajo Hampuriin, josta rahtilaivalla Helsinkiin. Runsas pari viikkoa reissussa, mukavaa  :D

Link to comment
Share on other sites

Guest cinderella
Me mennään Santorinille. Taitaa olla aika yleinen valinta, mutta vaikutti niiin kivalta.

Me varattiin myös matka Santorinille. Vähän matkustaneina meille riittää Eurooppakin ja Santorini vei viime metreillä voiton Madeirasta :D. Matka on ajankohtainen vasta syksyllä, joten heti häiden jälkeen voisi keksiä jotain muuta, jos rahaa ja halua on.

Link to comment
Share on other sites

Olimme häämatkalla Karibialla, Barbadoksella. Syitä valintaan olivat ihanalta vaikuttava paikka (+ halusimme vaihteeksi jonnekin, missä ei olisi liikaa nähtävää tarjolla, jotta saisimme todella keskittyä rentoutumiseen ja toisimme ;)), aurinkoinen kaukokohde jollaisessa emme vielä olleet yhdessä käyneet ja miehen kiinnostus kyseistä maailmankolkkaa kohtaan. Loma oli lyhyesti sanottuna ihana, jopa toiveet ylittävä. Nyt haaveillaan uudesta matkasta samaan suuntaan, ei välttämättä samalle saarelle, vaikka sinne kyllä mieli tekisi... :)

Link to comment
Share on other sites

Me mennään Malesiaan (Kuala Lumpur 2 yötä ja Langkawi 3 yötä) ja Australiaan (Sydney ja Ayers Rock, yhteensä 2 viikkoa).

Miksi? No aluks meidän piti lentää suoraan Australiaan (Australia siksi, kun se on i-ha-na maa ja siellä asuu sulhon mummo ja pappa sekä setä, kaikki liian vanhoja lentääkseen meidän häihin, joten halutaan mennä heitä moikkaamaan, kun ovat olleet meitä kohtaan erittäin ihania :-X), mutta saatiin Malesian Airlinesiltä niin hyvä paketti mikä sisälsi pysähdykset Kuala Lumpurissa ja Langkawilla, että lisättiin ne matkaan :D.

Link to comment
Share on other sites

Me olemme alustavaksi ajankohdaksi miettineet ensi lokakuun alkua-puoltaväliä.. matkakohde on olut selvillä "aina", me menemme Turkkiin.  :DSyy siihen on se, että se on miehen toinen kotimaa.  :) Emme tiedä vielä minne mennnään, kovasti olen jo katsellut paikkoja, ja hotelleja ukon kaa... On niin monta kaunista paikkaa ja ihania hotelleja, että tekis mieli mennä kaikkiin ja kaikkialle  ;D

-Nana-  :-X Jude

Link to comment
Share on other sites

kaikilla on aivan ihania suunnitelmia! Pää ihan pyörällä kaikista mahdollisuuksista :P Minä haaveilen jostain kaukaisesta ja lämpimästä paikasta kuten esimerkiksi Mauritiuksesta..mutta saa nähdä paljonko häät syövät budjettia. Jos ei ole varaa vielä mihinkään kauas mennä, Praha voisi olla kiinnostava kohde lähellä.

Link to comment
Share on other sites

Mies on käynyt iäkkään isänsä kanssa muutamia kertoja Pariisissa ennen kuin isä kuoli. Juttelimme jo silloin että se voisi olla sitten meidän häämatkakohteemme, ja "sovimme" että miehen isä kustantaa sen. Tykkäämme shoppailusta ja aktiviteetista sekä hienoista nähtävyyksistä. Ja onhan Pariisi kaikkien rakastavaisten Mekka...

Joten Pariisiin lähdemme, mutta vasta syksymmällä kun siellä on viileämmät ilmat kuin heinäkuussa heti häiden jälkeen. Haaveilin alun perin lähdöstä heti häiden jälkeen, mutta käytännön syistä näin sitten tehdään. Matka maksetaan isän perintörahoilla.

Link to comment
Share on other sites

Thaimaa, Hua Hin! Syksyllä ei niin hirveästi vaihtoehtoja ole, meilläkään ei alunperin ollut tarkoitus suunnata Thaimaaseen ollenkaan.  ;D Se on kaukomatkakohteista kuitenkin ainoa sopivan hintainen, siellä on jopa varaa majailla viiden tähden hotellissa. Euroopassa on tullut jo matkusteltua tarpeeksi, tosin Italiaa (Firenze-Rooma) harkittiin pitkään. Thaimaan kohteista Hua Hin näytti sitten kivoimmalta, ja Hua Hin -ketjusta päätellen valinta on loistava!

Link to comment
Share on other sites

Me menemme Karibian risteilylle. Aluksi ajatus oli, ettei missään nimessä Ameriikkaan, mutta laiva vei voiton. Tämän valitsimme siksi, että viikon aikana näemme yhdellä tavaroiden purkamisella automaattisesti monta eri paikkaa, ja ruoasta ei tarvitse maksaa erikseen. Olemme Miamissa jonkin aikaa, kai sekin paikka on kerran elämässä nähtävä.

Link to comment
Share on other sites

Palasimme juuri kahden viikon matkalta Thaimaan Krabilta Ao Nangista (Aurinkomatkojen kautta). Ihanan rauhallinen paikka  :-X(ei kuitenkaan ihan kuollutta), lähistöllä upeita paratiisisaaria, missä sanotaan olevan Thaimaan hienoimmat rannat.  8) Ja loistavat puitteet snorklaamiselle tai vaikka laitesukellukselle (upeita koralleja).

Ja hinnat ovat Thaimaassa naurettavan halpoja. 2 hengen ruuat ravintolassa alkupaloineen ja juomineen n.10 euroa! Sandaalit 3 euroa...

Älkää hyvät ihmiset menkö mihinkään Phuketiin tai Cha-Amiin, jos haluatte olla rauhassa kahdestaan, molemmat ovat isoja turistirysiä ja Phuketissa ei ole juurikaan mitään aitoa thaimaata. :P

Laittakaapa vaikka googlen kuvahakuun "krabi" ja katselkaa kuvia.

Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...