Jump to content
Naimisiin.info

Mihin menette häämatkalle ja miksi?


Guest GinTonic

Recommended Posts

Intiaan!

Matka oli varattu ennen kuin häistä sovimme, mutta oli ollut puhetta, että mitäs jos menisimme naimisiin ennen matkaa, niin matka olisi sitten häämatkakin. Naimisissa olemme & rinkat pakataan viikonloppuna. Maanantaina lennämme Chennaihin, josta reissaamme mm. Bangaloren & Hyderabadin kautta Mumbaihin. Viisi ihanaa viikkoa.

Miksi? Lähinnä siksi, että päätimme viimein lähteä kyläilemään monien intialaisten tuttaviemme luona, joita on edellä mainituissa kaupungeissa, paitsi Mumbaissa. Intialaisiin häihinkin meidät on kutsuttu. Ja Intia on kiehtova maa.

  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me lähdetään Espanjaan. 5 yötä Saloussa ja 2 Barcelonassa. Me käydään tänään varaamassa matka  :-X. Sain kuulla matkakohteesta noin vuosi sitten ja kiinnostuin heti rantaloma/kaupunkiloma yhdistelmästä. Sulhokin kiinnostui kohteesta, koska pääsee välillä isoon kaupunkiin ostoksille, mutta saa myös löhöillä ja nauttia auringon otosta rauhallisessa ja pienessä kaupungissa.

Link to comment
Share on other sites

Suuntana Kapkaupunki: ensin 3 yötä siellä, sitten vuokra-autolla viinitilalle Stellenborchiin, jossa 4 yötä ja lopuksi ajetaan takas Kapkaupunkiin yheksi yöksi. Vika yö ollaan ***** tähden Cape Grace hodlassa, joka on äänestetty maailman parhaaksikin! En malta odottaa...

Miksikö: Koska halusimme kauas, mutta ei pelkälle rantalomalle. Kapkaupungissa riittää kulttuuria ja historiaa, eläimiä ( pingviinejä!!!) ja upeita maisemia. Viinin ystäviä kun ollaan ( tai yritän saada olut"sieppo"-miehestäni kultivoituneempaa  ;D ) Niin miksei sitten sinne.

Link to comment
Share on other sites

Thaimaaseen;muutama päivä Bangkokissa ja sitten reiluksi viikoksi Hua Hiniin ::)

Halusimme paikkaan,jossa olisi lämmintä ja voi tehdä ja nähdä kaikkea eksoottista!Ja paljon vaikutti halpa hintataso,ei tarvitse kiristellä kukkaron nyörejä ;) Myös upeat hotellit plussaa...Lisäksi vaihtelua perinteisille rantalomille.

Link to comment
Share on other sites

Me mennään viikoksi keväiseen Roomaan. Italia houkuttaa nyt kovasti. Oltiin Karibialla jo kesällä muuten vaan, joten kaupunkiloma (kahvilat, ihana ruoka, shoppailu ja ilmapiiri) kuulostaa nyt hyvältä. Onneks meiän hotellissa on uima-allas, jota hätä iskee.

Link to comment
Share on other sites

Oltiin kolme viikkoa rinkkareissulla Borneolla. Löhölomat ja rantakohteet ei houkuta, joten tehtiin reissu jossa todella nähtiin luontoa ja saatiin vähän seikkailuakin. Fyysisesti rankkaa, mutta henkisesti sitäkin antoisampaa!  :D

Link to comment
Share on other sites

Menemme näillä näkymin heti häiden jälkeen Malesiaan. Muutama päivä Kuala Lumpurissa ja loppuaika Borneolla.

Miksi: Sulho halusi Aasiaan. Minua kiinnosti kaupunkiloman, rantaloman ja seikkailuloman (luontoa, aktiivista eloa) yhdistelmä. Lisäksi jälkikäteen on käynyt ilmi, että luksushotellit ovat melko edullisia tuolla suunnalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Suuntana meillä ovat pari päivää häiden jälkeen Firenze ja Sisilia. Ollaan nimittäin molemmat hurahdettu Italiaan, sen ruokatarjontaan ja tunnelmaan niin täysin.

Aluksi mietittiin, että häämatka olisi jonnekin pitkälle ja lämpimään, mutta koska ei jakseta rannalla maata, päädyttiin tähän. Ja toisaalta, Italiassa mentiin kihloihinkin.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Lähdemme pari päivää häiden jälkeen Hua Hiniin, Thaimaaseen, kahdeksi viikoksi.

Miksi? Koska olemme olleen Thaimaassa aiemminkin, ihastuimme paikkaan totaalisesti, halusimme kaukomatkan ja syksyllä valmismatkavaihtoehtojen ollessa Thaimaa - Florida -linjalla, ei tulisi Florida mieleenkään... (hurrikaanit, jenkit... :-/), joten valitsimme Thaimaan!

Link to comment
Share on other sites

Ensin 4 yötä Bangkok ja sitten 7 yötä Hua Hin.

Ei olla kumpikaan ennen käyty Thaimaassa ja houkutti noi hulppeat hotellit!!  :-X

Ja tietty myös edullinen hintataso sekä tutuilta kuullut pelkät positiiviset kommentit. Kumpikaan ei hirveästi pelkästä löhöilystä pidetä, mutta eiköhän me

jotain tekemistäkin Hua Hinissa keksitä!!  ;D ;)

Link to comment
Share on other sites

Me lähdemme heti häiden jälkeen Karibialle, Curacaolle 10 päiväksi.

Halusimme jonnekin pitkälle ja lämpimään, vain rentoutumaan häähulinoitten jälkeen ja nauttimaan toisistamme. Ja kerranhan vaan häämatka tehdää, joten emme siinä halunneet pihtailla  :)

Link to comment
Share on other sites

Thaimaan Bangkog & Hua Hin yhdistelmä  :D Thaimaaseen ollaan haluttu aina mennä ja nyt on oiva tilaisuus viettää honeymoon siellä  ;D 9kk odotusta matkaan vielä.

Link to comment
Share on other sites

Me mennään häämatkalle kesäkuun alussa ja Kreikkaan Kosille

samaan hotelliin, missä olimme ensimmäisellä yhteisellä matkalla eli jonkinlaiset muistelot, koska meistä paikka oli alkukesästä kaunis ja meillä oli ihana loma siellä

Link to comment
Share on other sites

En muista olenko vastannut jo tähän, mutta New Yorkiin mennään, jos rahat riittää. Pitkään tuota matkakohdetta on mietitty ja tultiin siihen tulokseen, että jos saadaan vielä extra-rahaa lahjaksi häistä, on New York ehdoton kohde. Euroopan kaupunkeihin päästään helpommin ja pienemmällä rahalla, mutta tuonne kauas ei omat säästöt ihan heti riittäisi. Monia muitakin kohteita sitten on listalla, jos rahat ei riitäkään.

Link to comment
Share on other sites

Me lennetään heti juhlien jälkeen seuraavana päivänä (16.7.06) viikoksi Nizzaan, Ranskan Rivieralle  ;D. Tuo paikka tuntui juuri sopivalta meidän tarkoituksiin: kaupunkiloma yhdistettynä rantalomaan, täydellistä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Thaimaa, Bangkok-Hua Hin. Ollaan vähän vinksahdettu Thaimaahan ja tykästyttiin Hua Hiniin. Romanttinen, rauhallinen kohde, mutta silti retkiä ja nähtävää löytyy ihan hyvin. Nyt yhdistetään matkaan Bangkok jotta nähdään vähän enemmän lomalla, suurkaupungin hulina kiinnostaa nähdä ja nyt on siihen mahdollisuus. Muita syitä: kulttuuri, hintataso, ilmasto, ruoka...  :-X

Link to comment
Share on other sites

Malesiaan Sarawakiin ja Singaporeen  :D

Koska siellä on lämminta, upea luonto, paljon nähtävää ja matkan hintakin on ihan kohtuullinen  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Malesian Borneoon kolmeksi viikoksi. Perusteluina sellaista, että emme viihdy vain löhöilemässä, rakastamme luontoa, eläimiä, ja erilaista kulttuuria, ruoka on ihanaa ja erittäin edullista, kauniita rantoja ja upeita snorkkelointi vesiä, ja matkaan on helppo yhdistää vielä Singapore tai Kuala Lumpur pariksi päiväksi, niin pääsee suurkaupunki tunnelmaan ja vähän shoppailemaankin ;)

Link to comment
Share on other sites

Rooma 3 pv - Sorrento 7 pv kesäkuun alussa. Perusteluna se, että halusimme yhdistelmän kulttuuria, suurkaupungin vilskettä, historiallisia kohteita, kaunista luontoa ja hyvää ruokaa. Toivottavasti odotukset täyttyvät...

Link to comment
Share on other sites

Rooma 3 pv - Sorrento 7 pv

Meillä samanlainen matka tiedossa heinäkuussa. Minä en alunperin oikein tiennyt minne haluaisin häämatkalle. Tuntui että oli niin monta kiinnostavaa vaihtoehtoa. Toisaalta kiinnosti kaupunkiloma Espanjassa tai Italiassa, toisaalta rantaloma jossain tosi kaukana. Sulho oli kuitenkin sitä mieltä että Italiaan on ehdottomasti päästävä ja siellä ainakin Roomaan. Joten tämä on meille täydellinen yhdistelmä. Osa ajasta suurkaupungissa, osa taas vähän pienemmässä jossa ei toivottavasti ole niin paljon turisteja kuin Roomassa.

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin on vähän samanlainen yhdistelmämatka tiedossa, toukokuun lopussa 4 pvää Venetsiassa ja 3 Firenzessä. Innolla odotellaan, että kevät jo saapuisi......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...