Jump to content
Naimisiin.info

Dominikaaninen tasavalta


SannaH

Recommended Posts

Mukava kuulla hyviäkin kommentteja paikasta ja hotellista! Matkat Levantadokselle ovat mielestäni sen verran hintavia, ettei ihan niin paljon ole varaa maksaa,vaikka paikka on taatusti hurjan kaunis. Suunnitelmana olisi kuitenkin mennä käymään Levantadoksella ja aivan mahtavaa olisi tietenkin jos sinne pääsisi "vaihtoon" muutamaksi päiväksi ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mukava kuulla hyviäkin kommentteja paikasta ja hotellista! Matkat Levantadokselle ovat mielestäni sen verran hintavia, ettei ihan niin paljon ole varaa maksaa,vaikka paikka on taatusti hurjan kaunis. Suunnitelmana olisi kuitenkin mennä käymään Levantadoksella ja aivan mahtavaa olisi tietenkin jos sinne pääsisi "vaihtoon" muutamaksi päiväksi ^_^

Levantados on sen verran pieni saari, joten ei siellä muutamaa päivää kauemmin jaksaisi ollakaan. Saari on jaettu kahteen osaan, hotelliasukkaille ja muille turisteille. Risteilyporukkaa käy myös saarella.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä muuttuivat suunnitelmat ja olemmekin lähdössä Punta Canaan tammikuun alussa. Hotellimme on sellainen kuin Grand Palladium Bavaro Resort & Spa ja se vaikuttaa ihan asialliselta. Päätimme tehdä asiat hiukan toisin, eli menemme maistraatiin 31.12 ja sanomme Tahdon toisillemme ja lähdemme sitten muutaman päivän päästä häämatkalle. :wub: Huhtikuussa vietetään sitten hääjuhlat vieraille. (Nämä höpinät eivät taida ihan tälle nimenomaiselle osastolle kuulua, mutta tulipahan nyt sanottua. :)) Kerronpa sitten matkan jälkeen kokemuksia paikasta ja hotellista. Jos jollain on jotain vinkkejä reissulle, kun kohteena on tuo Punta Cana niin luen niitä mielelläni. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ihanaa lukea asiallista tekstiä Dommareista! Ihan vahingossa näille sivuille googlen kautta satuin, vaikka en naimisiin menossa olekaan. :) Kerran olen aiemmin käynyt Dominikaanisessa, useampi vuosi sitten ja nyt taas piakkoin reissu edessä Puerto Plataan! Mahtava maa, minä ainankin rakastuin ensimmäisellä kerralla ja haaveena oli aina päästä takaisin. Tällä kertaa avokin kanssa sitten matkaan :)

Lisää höpinää vaan aiheesta! Ihanaa aina lukea muidenkin kokemuksia ja mielipiteitä!

Link to comment
Share on other sites

Nyt on matka tehty ja oli aivan upea reissu kaikin puolin :girl_smile: Otimme matkan brittiläisen matkatoimisto Thomsonin kautta, koska tämä tuli huomattavasti halvemmaksi. Hotellin luokitus on viisi tähteä, mutta monet enemmän matkustaneet olisivat antaneet ehkä enemmänkin neljä tähteä, mutta makuasiahan tuo on. Hotelli oli all-inclusive ja tähän kuului siis kaikki ruoat, juomat ja myös useimmat aktiviteetit (tennis, sulkapallo, pingis, minigolf, kuntosali, spa tms) mitä hotellialueella oli. Hotellialueella oli kolme hotellia, joiden palveluja meillä oli oikeus käyttää. Hotellialue oli todella suuri, pelkästään uimaranta 1,5 km pitkä. Monet ovat antaneet kritiikkiä tuosta suuruudesta, mutta meitä se ei ainakaan haitannut. Eipähän ainakaan tarvinnut olla kuin sillit suolassa :D Mainittakoon siis vielä, että tämän Thomsonin kautta matkamme maksoi hiukan alle 2500 e. Tähän siis sisältyi myös lennot Manchesteriin.

Meillä kävi todella hyvä tuuri ilmojen suhteen, sillä tuon kahden viikon aikana ei ollut kuin yksi pilvinen päivä ja yksi viiden minuutin vesikuuro. Muuten aurinko paistoi ja oli todella ihanteellinen lämmin ilma.

Teimme yhden päivän retken Saonan saarelle, jossa oli todella kaunista. Rannalla oli aivan vitivalkoista hiekkaa ja luonto oli yhtä viidakkoa. Menimme saarelle purjeveneellä ja tulimme takaisin speedboatilla. Paluumatkalla turistit heitettiin uimaan "siniselle laguunille", jossa sai hiplailla meritähtiä, pulikoida lämpimässä ja kirkkaassa merivedessä ja maistella cuba libreä.

Jos jollain on jotain kysymyksiä matkaan liittyen, niin vastaan mielelläni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Kauanko olitte matkalla Piparminttu? Mietin tuota hintaa, vaikuttaa kyllä melko edulliselta!

Murukainen, olimme reissussa kaksi viikkoa. Hinta oli todella edullinen, vaikka siihen sisältyikin yöpyminen Manchesterin lentokentällä. :D Tuon matkatoimisto Thomsonin kautta kannattaa katsoa äkkilähtöjä ja muitakin pakettimatkoja. Me varasimme matkan muuten noin kuukautta ennen lähtöä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Tuoreempia kokemuksia kaivattaisiin! :) Suunnitteilla meillä olisi tammikuussa lähteä häämatkalle dommareihin Rio San Juanilla, onko kukaan käynyt täällä siellä? 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olimme maaliskuussa mieheni kanssa kaksi viikkoa Dominikaanisessa ja paikka on kyllä upea. Suosittelen. Tokihan maa on köyhä ellei jopa peräti kehitysmaa, joten pieneen rähjäisyyteen kannattaa paikallisten asuinsijoilla liikkuessa varautua. Resorteissa tuskin on ongelma, mutten varmaksi osaa sanoa koska emme sellaisessa olleet vaan vuokrasimme talon. Luonto on aivan upea ja ilmat suosivat. Pohjoisrannikkohan on Atlantin rannalla ja ainakin meidän lomamme aikana aallokko oli välillä sellainen että haittasi uimista. Eteläranta sitten taas on Karibian meren puolella ja sen mitä siellä kävimme niin vaikutti tyynemmältä. Kaiken kaikkiaan todella hieno paikka, yksi kauneimmista saarista joilla olen ollut. 

 

Ehdottomasti kehoitan välttämään Boca Chicaa ellei erityisesti halua katsella erittäin yleistä prostituutiota tai olla aggressiivisten kaupustelijoiden häiritsemä. Kannattaa myös ennen matkaa selvitellä tautitilannetta. Malaria ei alueella ole riski mutta matkamme aikana Karibialla oli dengue-epidemia. Tautihan ei kovin vaarallinen ole, mutta eipä se kivakaan ole jos sairaalaan lomallaan sattuu joutumaan. Eli hyttysmyrkkyä mukaan jos näyttää että epidemia on menossa! 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Nostellaampa ylöspäin! Onko kokemuksia Bayhibestä ja siellä esim. Viva Wyndhmam Dominicus Beach hotellista? Tammikuun alussa oltaisiin Dominikaaniseen näillä näkymin suuntaamassa ja ollaan tutkittu että Bayahiben puoli saaresta olisi aurinkovarmempi tuohon aikaan kuin esim Puerto Platan kohteet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...