SannaH

Dominikaaninen tasavalta

388 viestiä aiheessa

Saimme 2 päivää ennen häämatkaamme (15.12-29.12.05)  aurinkomatkoilta tiedon, että Riu Merengue vaihdetaan toiseen hotelliin (huonompaan). On kuulemma liian vakavaa ja tarttuvaa vatsatautia liikenteessä. Ei edes pahoiteltu ennen kuin rupesin valittamaan. Takasin saa rahasta vaan erotuksen.  

Ei oo reiluu. Miks ne ees myy sieltä huoneita jos se on ollu pitkään ongelmissa ja ilmottaa sitten 2 päivää ennen kauan odotettua matkaa et päästäänkin paskempaan paikkaan. En mee enää Aurinkomatkojen matkoille  >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Saimme 2 päivää ennen häämatkaamme (15.12-29.12.05)  aurinkomatkoilta tiedon, että Riu Merengue vaihdetaan toiseen hotelliin (huonompaan). On kuulemma liian vakavaa ja tarttuvaa vatsatautia liikenteessä. Ei edes pahoiteltu ennen kuin rupesin valittamaan. Takasin saa rahasta vaan erotuksen.  

Ei oo reiluu. Miks ne ees myy sieltä huoneita jos se on ollu pitkään ongelmissa ja ilmottaa sitten 2 päivää ennen kauan odotettua matkaa et päästäänkin paskempaan paikkaan. En mee enää Aurinkomatkojen matkoille  >:(

voi sanonko mä mikä... >:( >:( >:( tosi ikävää! :P taas riussa vatsatautia!!! Mikä ihme siellä riivaa, viime joulunahan oli sama juttu! Mä oon ennen ollu Riu Merenguessa, mutta silloin ei ollut ongelmia, eikä l.g-s:lläkään ollu nyt tietääkseni mitään.

Onneksi tällä kertaa valittiin vaihtelun vuoksi toinen hotelli.

Mahtaa ketuttaa. Ymmärrän hyvin suuttumuksesi! >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Novoi vidu!

Me ollaan menossa Riuhun 22.12, ei varmaan sit mennäkkään...HÖ. Eipä oo mitään kuulunu aurinkomatkoilta! Pitänee huomenna soittaa ja ois kyllä kiva saada joku suhteellisen kiva hotelii näin häämatkalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikkis

Tänään soitettiin aurinkomatkoilta, riu on meiltäkin vaihdettu Playa Nacoon. No, pitää ajatella näin että parempi näin kun riskillä kohti vatsatautia. Oon kyllä sitä mieltä, et se voi tulla missä ja milloin vain muutenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Riu Merenguessa on päässyt jätevedet hotellin edustalle, ja imeytynyt pohjavesiin. Siitä epidemia. Sama homma viime kesänä ja jouluna... ja tulee aina olemaan, ennen ku ojitetaan kunnolla.Lisäksi pöpö on päässyt nyt ilmastointiinkin kuulema jollain tavalla, joten hotelli suljetaan joulukuun ajaksi.

Näin kertoi yks aurinkomatkojen heppu, kun soittelin sinne muissa asioissa ja kysyin ohimennen tätä... :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heather06: Te meette Play Nacoon ;D Mä suosittelen, vaikka arvaankin, että harmittaa, kun parempi hotelli vaihtuu huonompaan. Itse kuitenkin tykkäsimme Nacosta ja on ainakin tosi kivalla paikalla. Ranta on ihan vieressä ja se oli ainakin viime helmikuussa siivottu paremmin kuin osalla hotelleista. Olimme silloin ainoat suomalaiset koko hotellissa. Tahtoo takaisin :'(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi itku, Aurinkomatkoilta onkinnyt tullut monta vaihdosta, kun se lisälaskukin tuli (polttoaine-korotus)...  :-/

Kyllä tuo toinenkin on varmasti hyvä hotelli.  :-X

Vajaa viikko lähtöön!!!  :o

Täällä ois jo kova matkakuume.

Matkalaukut on jo esillä, aurinkorasvat ostettu. Pakkaan ei oo vielä alettu...  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka

Nonnis; vai semmosta siellä, surullista oisaalta

Zirius; kiva kuulla  :D, tosin ei oo istään muutenkaan ollu mitään odotuksia kun eka kertaa Dommareihin menossa

Ja vanilja79; eilen mäkin otin matkalaukun esiin ;D, ihaanaa!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi ei, tulin kipeeks, ja tänään jäin suosista sairaslomalle... :-/ nyt täytyy toivoa, että tervehdun torstaiksi, muuten lentokone matkasta tulee takuuvarma helvetti... :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pikaista paranemista nonnis  :-X

Lentomatka voi olla tuskainen kipeenä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jees, mä oon ahkerasti nukkunu koko viikonlopun, joten olo alkaa olla parempi...nyt pitäis lähtee tekemään viimeisiä jouluostoksia keskustan suuntaan... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun on pakko kommentoida tohon riu merengueen. Oltiin siellä matkalla heinäkuussa 2004 ja hotellihan oli siis upea ja muutenkin koko reissu oli aivan mahtava, mutta me saatiin sieltä just aivan kauhea vatsatauti!! Se oli elämäni hirvein kokemus. Se tuli just lähtöpäivänä, jo linja-autossa matkalla kentälle alkoi tuntua oudolle. Heti kun pääsi koneeseen niin aloin oksentamaan. Lento oli yölento ja kesti n. 10h ja mä oksensin koko lentomatkan taukoamatta ja tuli hirveen korkee kuume. Mä luulin et mä varmaan kuolen, niin paha olo oli. Mä en nukkunu koko 10 tunnin aikana sekuntiakaa koneessa ja olin aivan kuoleman väsyny.

Mies parka sai sitten saman taudin lyhyemmällä lennolla frankfurtista helsinki-vantaalle, onneks se lento ei kestäny kun pari tuntia. Hänen tauti oli kyllä vähän lievempi.

Että kiittäkää vaan onneanne että ette joudu menemään sinne hotelliin, oikeasti mä en toivo sitä tautia kenellekään ja olisin ite mieluumin ollu jossain huonomassakin hotellissa jos olisin välttynyt tolta taudilta!! Se ei oo mikään leikinasia.

Mutta muuten ei ole mitään huonoa sanottavaa kohteesta, se on aivan ihana paratiisi!  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Matkalta tänään palanneena muutama kommentti...

Riusta: Olimme Vanilja79 kanssa Halifaxissa vessajonossa, ja kuulimme eräältä toiselta suomalaiselta naiselta, että Riussa ei mitään epidemiaa olisikaan, vaan hyvin pieni vatsatautiriski...? en tiedä, mistä sitten kaikki johtuu, ettei Aurinkomatkat suomalaisia sinne vie...muut suomalaiset matkanjärjestäjät kuulema edelleen vievät. Paikkansa pitävyyttä en siis tiedä, kuulopuhetta. Aurinkomatkoilla kivenkovaan väittivät, että on iso epidemia...???

No, anyway, samalla koneella tänään Suomeen palasi monia matkustajia, Riusta.

Aurinkomatkoista: joo, en aio lähteä Aurinkomatkojen matkoille vähään aikaan...mitta täyttyi loman aikana... ::) Jo edelliskerralla (helmikuussa Thaimaahan mennessämme) oli ongelmia lentojen yms. kanssa, mutta tää oli kyllä jo pohjanonteeraus...

Hotelli oli Occidental Grand Flamenco. Ja en voi suositella. Kenellekään.

Taas oli mennessä paikat päin persettä.

Isälleni, jolle varta vasiten oli varattu exit-käytävä paikka leikatuun polven saamiseksi suoraksi (isäni on sitten 198 cm pitkä...) ei sitä oltu järjestetty.

Finnairilta kerrottiin, että Aurinkomatkojen moka, niin kuin osasimme olettaakin, sillä lomalennoilla plaseeraukset koneessa hoitaa matkanjärjestä ja vain reittilennoilla lentoyhtiö.

Perillä jouduimme heti huoneisiin, jotka vaativat, öhöm, korjausta... ::) Opashan oli luonnollisesti hävinnyt kuin tuhka tuuleen heti hotellille saavuttuamme, ei edes jäänyt auttamaan vanhempia ihmisiä hotellihuoneiden vastaanotossa, vaikka he olisivat siinä apua tarvinneetkin ( lue edempää; vastaanottovirkailijoiden huono kielitaito...)

Saimme vanhempieni kanssa vierekkäiset huoneet, joita erottivat vain paperinohut seinä, ja siinä keskellä ollut PUUOVI, JONKA ALLA OLI 8 CM RAKO! Kaikki puhe kuului aivan kuin vieressä olisi puhunut.

No, ei siinä vielä mitään.

Huonehan oli homeessa. Vihreänsinistä pilkkua katonraja täysi, maali kuprulla seinästä. Vieressä iso ostoskeskuksen parkkipaikka ja disko. Emme siis nukkuneet ensimmäisenä yönä silmäystäkään.

Yritimme heti vaihtaa huoneita (minun keskinkertaisella espanjantaidoillani; henkilökunta ei ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää englantia, aina kun sille päälle sattui...

mutta huoneita ei kuulema ollut vapaina. Aika jännä juttu, sillä tuttava pariskuntamme sai heti uuden huoneen...

Huoneet oli kaiken kaikkiaan huonot: vinkuvat, viimeisiään vetelevtä tv:t, kuluneet kalusteet, ja vuotavat katot.

Noh, tyydyimme nukkumaan yhden yön homeessa sillä seurauksella, että päätä särki aamulla ja kurkku oli käheänä kahden tunnin huoneessa oleskelun jälkeen.

Seuraavana päivänä  muutimme sekä me, että vanhempani, toiselle puolelle aluetta "uusiin" huoneisiin. Sama taso, mutta ei luojan kiitos hometta.

Ensimmäisenä yönä tuli vettä aika lailla, ja saimme huomata katon vuotavan.

Siinä sitten pyyhkeitä vaan lattialle, ja huoneen ainoa roskis ämpäriksi... ::) Henkilökunnan vastaus ylimalkaan kaikkeen oli "it´s normal here".  ::)

Noooh, ei sitten siinäkään vielä, mutta naapureiksemme uusissa huoneissa saimme bilettävät, musiikkia omista stereoistaan täysillä päivin ja illoin huudattavat parikymppiset englantilaistytöt.

Ekan yön kuuntelin, tokana menin nätisti huomauttamaan, kolmantena jo kivahdin, että on se kumma, kun ei saa nukkua.

Sain vastaukseksi "fuck off".

Menin aamulla respaan selvittämään tilannetta. Tytöt luvattiin puhutella. Sama meno jatkui seuraavana yönä.

Tässä välissä molemmat vanhempani olivat saaneet vatsataudin / ruokamyrkytyksen buffet ravintolasta.

Isäni oli huonossa kunnossa yön, ja olisi todella tarvinnut lepoa ja unta.

Sitä eivät paperinohuet seinät ja englantilaistyttöjen biletys suoneet.

Isäni marssi aamulla herättämään tytöt klo 06.30, ja kertoi heille tasan tarkkaan, mitä piti metelistä ja sen aiheuttajista... ;D

Tämän jälkeen menimme koko perhe respaan valittamaan jälleen tytöistä, ja heidtä luvattiin puhutella. Pari yötä oli hiljaista. Sitten se taas alkoi.

Kolme kertaa kahden viikon aikana jouduimme soittamaan vartijat vaientamaan innokkaat bilettäjät. Tytöt toki tästä suivaantuneina haistattelivat, haukkuivat ja mulkoilivat meitä koko lomamme ajan. Kypsää toimintaa parikymppisiltä. Hotellin henkilökunnaltakin alkoi tyttöihin kärsivällisyys mennä, ja joutuvait vielä lähtöpäivänään puhutteluun hotellin johtajan kanssa. He lähtivät päivää meitä aiemmin. Saimme siis jopa nukkua yhden yön! ;D

Esitteen tiedot eivät pitäneet paikkaansa; all-inclusive hotelli alueella kerrottiin olevan 8 ravintolaa, joissa sai vapaasti syödä. Tosiasiassa näitä ravintoloita oli 2, ja niissäkin ruoka-ajat.

Muut ravintolat olivat pöytävarauksen vaativia. Jonotus aina yhden pöytävarauksen tekemiseen vei 45 minuuttia iltapäivästä, ja oli useimmiten turhaa.

Ravintolat olivat aina "full" tai "closed", eli täynnä tai kiinni....

Ja Aurinkomatkojen luokitus hotellille oli 4-. Virallinen luokitus oli 3. Ei hyvää päivää...

Löysin netistä täysin omaa vastaavan kertomuksen samalta päivältä, jolloin me lähdimme dommareihin. Joku oli siis juuri tullut, ja kertoi samat asiat. Voi, kunpa olisin lukenut sen ensin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nonna-marie, tuohan on oikea loma from hell :o :o. Kammottavaa, ja harmi on varmasti todella suuri, kun kyse on kalliista kaukomatkasta, eikä mistään kanarian äkkilähdöstä >:(.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
nonna-marie, tuohan on oikea loma from hell :o :o. Kammottavaa, ja harmi on varmasti todella suuri, kun kyse on kalliista kaukomatkasta, eikä mistään kanarian äkkilähdöstä >:(.

heheh, just tolla otsikolla, " a vacation from hell" löysin eräästä englanninkieliseltä saitilta samasta hotellista kertovan lomakertomuksen...joka siis on lähes identtinen omani kanssa...

joo, kyllä harmittaa, matka kun ei ollut mikään halpa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme Dominikaanisessa tammikuussa 2005 tulevan aviomiehen kanssa 2viikkoa cabaretessa. Matka ei ollut all inclusive ja sitä emme edes kaivanneet. Paikka oli kaikenkaikkiaan mahtava,ainakin yksi suomalainen pari oli häämatkalla tuolloin samassa hotellissa. Jos vain tykkää rennon letkeästä elämän tavasta ja jaksaa kuunnella merengueta niin suosittelen lämpimästi ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me tulimme siis kans eilen Dommareista ja meidän häämatkamme onnistui ihanasti!  :-X

Olimme Sosuassa ja saimme sviitin käyttöömme, kaikki toimi koko loman ajan ja olemme erittäin tyytväisiä, ettemme ottaneet All Inclusivea. Sosuassa on monia hyviä ravintoloita, söimme lähes joka päivä eri ravintolassa emmekä saaneet mitään vatsatautia, ei ollut minkäänlaista oirettakaan! Bilepaikkoja riitti, rannat olivat upeat ja vaihtelun varaa oli ja sieltä on helppo matkustaa omatoimisesti esim. Puerto Plataan, Cabareteen, Santiagoon yms.

Maa on kehitysmaa, joten alkupäivinä hieman shokeerasi kulkukoirat, kauppiaat (tosi tyrkyttäviä), pöly ja saaste. Mutta parin päivän jälkeen totuttuamme maan tyyliin, aloimme pitää siitä kovasti. Ihmiset ovat tosi ystävällisiä, ruoka on hyvää ja edullista!!! Piña Coladaa ja Coco Locoa joimme rantabaareissa, aivan ihania drinkkejä paikan päällä! Kaikki tehdään tuoreista hedelmistä ja meidän mielestä on mukava käydä eri päivinä eri paikoissa juomassa / syömässä.  :-X

Matkamme siis onnistui täydellisesti, molemmat saimme hyvän rusketuksen ja roppakaupalla uusia kokemuksia. Kävimme mm. jeeppisafarilla viidakossa, vesiputouksilla (Mel Tours:in matkayhtiöllä) sekä vuokrasimme kahdeksi päiväksi motskarin ja ajelimme satoja kilometrejä. Liikenne oli kyllä aika hurjaa. Onneksi kulta ajoi varovaisesti.  ;D

Riusta vielä sen verran, että tosiaan kuulimme nonniksen kanssa yhyden naisen sanovan, että oli tavannut Riu:n hotellin johtajankin, eikä siellä mitään kunnon epidemiaa olisi... Hassua!!!? :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kurjaa, nonna-marie, että teidän loma oli mitä oli. Kai te teette valituksen hotellin tasosta ja tuosta lentokonesählingistä? Vaikka siitä ei muuten hyötyisi, joutuisi johtokin kuulemaan, mitä on tapahtunut. Me oltiin häämatkalla occidental allegrossa, joka on vissiin grand flamencon vieressä eikä siellä ollut mitään ongelmia.

Kävi mielessä, että onkohan hotelli ylibuukannut itsensä ja aurinkomatkat yrittänyt pelastaa tilanteen kertomuksella pöpöistä tai ovatko sitten varovaisempia jos ovat saaneet vatsataudin takia jotain palautetta aiemmilta matkalaisilta.

Toivottavasti jäi edes yksi kiva muisto maasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin sitten 15.12-29.12 Dommareissa Puerto Platassa ja Riun tilalle saatiin Playa Naco, jonka Aurinkomatkojen luokitus oli 4- (paikallinen 3 ja ainakin joku Saksalainen luokitus 2) . Meille sanottiin, ettei ole aivan yhtä hyvä kuin Riu, mutta joltain osin vielä parempi, esim. enemmän ravintoloita. Hotelli oli mun mielestä kaikkee muuta kuin luksusta. Järkyttävä läävä ja ruoka maistu viikon jälkeen niin pahalta, ettei syömään tehny mieli mennä ollenkaan. Ala-carte ravintoloiden ruoat oli niin pahoja ja huonolaatusia, ettei niihin halunnut mennä syömään enää yhden kerran jälkeen.

Hotelli oli ollut juuri 3 kk kiinni ja saavuimme varmaan ensimmäisinä turisteina paikalle. Kesti kauan saada toimimaan enemmän kuin 1 baari/buffet kerrallaan. Ravintoloissa ei riittänyt pöytiä, tuoleja tai ruokailuvälineitä kaikille halukkaille ja astiat olivat aivan likaisia.

Huoneet olivat pimeitä lääviä, joissa haisi vahvasti home, ja huonekalut olivat todella surkeita ja huteria, kaikki lakanat ja pyyhkeet olivat aina likaisia, katosta tippui vettä, ilmastointi ei toiminut ja wc oli jatkuvasti tukossa. Kaikki suomalaiset vaihtoivat vähintään yhden kerran huonettaan. Opas ei olisi halunnut antaa meidän vaihtaa huoneita, koska niissä ei ollut hänen mielestään mitään todellista vikaa.

Aktiviteetteja oli tarjolla ilmaiseksi:  jos halusi pelata tennistä tai minigolfia ihan rähjäisillä radoilla, pyöräillä (ainiin pyörät olivat rikki, joten ei voinutkaan) yms. saman tasoista.

Mutta onneksi kuitenkin lähdettiin paljon retkille ja huomattiin olevamme kauniissa saaressa, jossa asuu ystävällisiä ihmisiä, hotellin ranta oli ihan kiva eikä viikkoon satanut ollenkaan (2 viikon reissu). Kannatti kuitenkin lähteä.

Mielestämme (ja monen muidenkin suomalaisten mielestä)  Aurinkomatkat ovat vielä velkaa meille hotellien tasoerotuksesta joten aiomme vaatia korvauksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikäviä kokemuksia täällä muutamalla hotelleista, toivottavasti yleisfiilikset matkoista on kuitenkin positiiviset.

Niinuli: kuulostaa ikävältä hotellin jutut teidän matkalla. Meillä kaikki sujui vuosi sitten ok. Tosin me emme mitään luxusta odottaneetkaan, joten siksi emme tipahtaneet korkealta. Meidän huoneessa/ toiminnoissa ei ollut mitään vikaa, mutta ymmärsin, että kaikki hotellin rakennukset eivät olleet samassa kunnossa. Me päästiin pyöräilemään yms. ihan ok. Ruoat oli mielestämme aika mauttomia, mutta niin on monet sanoneet muistakin AI- hotelleista.

Tällä en tarkoittanut teilata Niinulia, ei lainkaan. Ajattelin vain kertoa vielä oman näkemykseni. Ja toisaalta tietenkin vuodessakin ehtii tapahtumaan kaikenlaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksikähän aurinkomatkoilla ei ole enää allergo hotellia, se oli ihana ja kaikkien tähtiensä arvoinen, eikä ruoka tympinyt kun oli niin monia ravintoloita...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostellaanpas tätä ketjua, lähtö torstaina 8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viikko ollaan Puerto Platassa Gran Ventanassa ja viikko Samanassa (Las Galeraksessa) Casa marina Bayssa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa hyvältä.  :)  Kaiholla muistelen meiän viimekeväistä Punta Canan reissua. Saa nähä lähtiskö sinne vielä uudestaan, jos se tulee ens tai seuraavana vuonna taas Arskamatkojen ohjelmistoon.  8-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään