Jump to content
Naimisiin.info

Phuket, Hua hin vai Samui


Naakka

Recommended Posts

Tämä on niin vaikeaa, vaikka ei pitäis olla   :-[ Ollaan sulhon kanssa suunnittelemassa hanimuunia Thaimaahan 2 viikoksi ensi helmikuulle. Kaiken maailman esitteitä on selailtu, pyöritty netissä yms. mutta ratkaisua ei vaan olla saatu aikaiseksi.... Kumpikaan ei ole maassa käynyt, joten keltanokkina lähdemme matkaan!

 

Ajankohdallisesti mahdollisuudet on siis rajattu Phukettiin, Hua hiniin ja Samuihin (reissuun pitää päästä häitä seuraavana maanantaina), pakettimatkoja kaikki. Omatoimimatkailu ei tällä kertaa ole vaihtoehto  ;)

Kaikissa paikoissa on varmasti puolensa. Tuskin jaksaisimme kuitenkaan ihan kahta viikkoa vaan rannalla maata, joten muuta ohjelmaa olsi hyvä olla  :)

Siispä osaisiko joku vähän auttaa ja kertoa kokemuksiaan paikoista.

Link to comment
Share on other sites

Guest T.E.(Guest)

No aluksi jättäisin tuon Hua Hinin pois tuosta listasta. Mielestäni rannat ei siellä kovin kummoiset olleet enkä varmaan saisi aikaa menemään siellä kahta viikkoa. Ihan mukava kohde Bangkok-Hua Hin -yhdistelmällä kylläkin. Samui huomattavasti mukavampi paikka. Rannat paremmat, ihanan vehreää viidakkoa, kookospalmuja yms. Mukava paikka, mutta itse valitsisin noista kolmesta Phuketin (en ole vielä Phuketissa käynyt). Phuket on kuitenkin iso saari, jolla on paljon muutakin tekemistä kuin rannalla löhöilemistä, lisäksi Phuketista voi helposti tehdä retkiä läheisille muille saarille. Eli valitsisin Phuketin ja parhaan mahdollisen hotellin.

Link to comment
Share on other sites

Me häämatkailtiin Hua Hinissä viime elokuussa ja ihan hyvin saatiin 2 viikkoa kulumaan ilman rannalla löhöilyä  8-) Hotellissamme oli hyvä uima-allasalue (Hilton) ja siellä vietettiin aikaa, jos haluttiin ottaa aurinkoa/uida. Eli minä ainakin suosittelen Hua Hiniä, ei ainakaan kannata sitä unohtaa!! Kokemusta muista paikoista ei ole, mutta Thaimaaseen haluan kyllä toistekin mennä  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häämatkalle ei Phuketiin kannata mennä,ellei halua viettää aikaansa ainostaan hotellissa.Phuketissa ei ole juurikaan nähtävää,muuta kuin banglaroadin transut ja itsensä kauppaajat(respect). suosittelen mielummin samuita joka on häämatkalaisille rauhallisempi ja vähemmän turisteja sisältävä paikka.Hua hin kuuleman mukaan on ihan ok.

Khao Lak on myös hyvä vaihtoehto (jopa halvempi kuin Phuket esim.)

Link to comment
Share on other sites

Guest ansu(Guest)
Khao Lak on myös hyvä vaihtoehto (jopa halvempi kuin Phuket esim.)

Osaatko/ osaako kukaan kertoa mikä tilanne paikassa tällä hetkellä? Eli katastrofin jälkeen. Naikkareissa ei tunnu sinne lähtijöitä olevan vielä paljon. Makatoimistot kuitenkin sitä tarjoaa, ollaan vähän tässä miehen kanssa mietitty kyseistä paikkaa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Lara(Guest)

Phuket on Thaimaalaisittain kallis paikka ja siellä on paljon turisteja. Aktiivilomalaisille on paljon tekemistä Phuketissa. Samui samantapainen "turistirysä", mutta pienemmässä mittakaavassa.

Khao Lak siistissä kunnossa oleva pieni paikka. Hotellit uusia tai korjattuja. Khao Lakista pääsee helposti Similanille, Phukettiin ja Krabille. Eli noin tunnin matka joka puolelle.

Loistava hanimuuni kohde.  :) Kuten Krabinkin alue.

Similanilla voi myös yöpyä, mutta ei kannata teltalla vaan mökkiin. Mieletön paikka! Kesäisin sinne ei tehdä retkiä kovan merenkäynnin takia..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest z(Guest)

Olin Phuketisssa joulukuussa 06 ja kävin myös Krabilla. Häämatkaksi suosittelen viikko Krabilla ja toinen viikko Phuketissa yhdistelmälomaa. Krabilla on erittäin kaunista, turisteja pohjolasta aika paljon, mutta alueella paljon autioita saaria jonne pääsee pitkähäntäveneellä. Sinne matkaa tosin muutkin turistit. Alueella korallirannat, joten snorklaus omatoimisesti mahdollista.

Phuketissa kannattaa hotelli varata Kata, Karon tai Kata Noi biitsiltä. Kata Noi mielestäni paras ja kaunein ranta. Tuk tukilla halpaa liikkua rannalta toiselle ja Patongilta löytyy menoa ja meininkiä(ei oo pitkä matka) sekä osteltavaa.Lisäksi kannattaa käydä Phuketin kaupungissa ainakin ostoksilla. Tekemistä riittää varmasti niin Krabilla kuin Phuketissakin.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan kyllä saatu aika kulumaan vallan mainiosti HuaHinissä, ja aiotaan tulevaisuudessakin saada siellä aika kulumaan. Ranta ei ole mikään upea, mutta me ei rannalla viihdytäkään. Hintataso on matala, ravintolat ihania ja kun uskaltautuu hotellialueen ulkopuolelle, löytää ihan paikallista meininkiä eikä mitään turistihässäkkää. Phuketille (Karon, Kata, Patong) en halua enää matkustaa, en tykännyt. Krabilla en ole käynyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Käytiin viime tammikuussa Samuilla. Se oli tosi ihana paikka. Oltiin Lamain rannalla. Ei sieltä paljoa negatiivista sanottavaa löytyny. Häämatkaksi suosittelen rauhallisempia paikkoja (Lamai ja Bo Phut), eikä niitä isompia rantoja (Chaweng), ellei tietysti tykkää. Kierrettiin koko saari kahessa viikossa. Itärannikolla tulee enemmän, eli esim. Lamain puolella meri ei ole tasainen ja kirkkaan sininen. Nähtävää ja ostoskeskuksia löytyy ympäri saarta. Toivottavasti näistä oli apua.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meillä oli erittäin onnistunut matka Phuketissa viime talvena, olimme Karon beachilla, joka oli aivan loistava ranta, myös Kata oli hyvä ja ne ovat lähekkäin... Patongille en itse menisi koko lomaksi, kun siellä on jo liikaa menoa ja meininkiä, mutta kannattaa sielläkin poiketa katsomassa... muista kohteista en osaa sanoa, mutta matka häämatka on nyt varattu Krabille... Ihastuimme Thaimaaseen. Yksi asiakas töissä sanoi (lapsi 6 v.), että olin ollut taivaassa, ja siltä se vähän tuntuikin! B)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...