Jump to content
Naimisiin.info

Kreeta häämatkakohteena


Guest berry

Recommended Posts

Me ollaan oltu Kreetalla 2 kertaa ja mentiin siella kihloihinkin, suosittelen! Kokemisen arvoista siella on ehdottomasti rotkot (vaelsimme Imvros-rotkon lapi ja kavimme Samarian suulla), vuoristo (sita varten kannattaa vuokrata avojeeppi), Elafonisin ranta ja tuoreet oliivit + feta! Ensimmaisella kerralla olimme aika suuressa hotellissa Fodele Beachilla, toisella kerralla vuokrasimme pienen villan vuorenrinteelta ja jeepin koko viikoksi - tama oli mielestani taydellinen tapa nakea ja kokea Kreeta :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Agios on  sellainen pieni kaupunki ja siellä on hotellien lisäksi myös paikallista elämää, mikä on meidän mielestä isoa plussaa. Ravintoloita kannattaa katsoa muualta kuin siitä pohjattoman järven rannasta. Siinä ruoka oli kalliimpaa ja meidän mielestä reissun kehnointa jos niin voi sanoa. Yksi aivan mahtava paikka on kaupungin laitamilla, sitä pitää aurinkomatkojen opas (Kille?) miehensä kanssa. En ole koskaan ikinä missään saanut niin hyvää hunajakanaa kuin siellä!!  Tykkäämme etsiä aina uusia ruokapaikkoja, mutta tuolla oli pakko käydä viikon aikana kolme kertaa kun ruoka oli niin taivaallista.

Juuri Agios Nikolaoksesta palanneena, en voi muuta kuin yhtyä Typen hunajakana ylistykseen! Olisikohan Typekin ollut Stavros hotellissa, josta ei ole kuin pieni kävelymatka tuonne "Killen" ravintolaan.

Link to comment
Share on other sites

Jes, Stavroksessa. ;D

Kommentoinkin tuolla pelkässä Platanias-ketjussa ko. paikkaa. Tännekin voin lyhyesti todeta, että Agios on paaaljoon kivempi paikka kuin Platanias. Siis ihan henk.kohta. mielipide. Platanias on melkoinen turistirysä eikä ruoka ollut kummoista missään. Hanian kaupunki oli kyllä kiva etenkin ilta-aikaan ja sinne pääsi kätevästi bussilla.  Ja lapsiperheille Platanias on varmaankin kivempi, koska siellä on kaikkea aktiviteettia lapselliseen makuun. Missä päin tahansa Kreetaa lomaileekin, niin kannattaa vuokrata auto ja ajella ympäriinsä. Samoin vesipuistot ovat aikas huippua Kreetan kesähelteessä. :)

Link to comment
Share on other sites

Agia Marina on paljon hiljaisempi paikka kuin Platanias, joten se oli meille varsin sopiva lomakohde.

Kehun samalla myös Caldera Village-hotellia/huoneistohotellia (mahtava näköala!!!). Saman ketjun hotelleja on myös Caldera Bay ja Caldera Beach Kreetalla (toinen taisi olla Plataniaksessa ja toinen Geranissa).

Anteeksi jos toistan itseäni tässä ketjussa, mutta RAKASTUIN Kreetaan ensireissulla  :-X  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

myö ollaan menossa heti häiden jälkeen kreetan Malemeen, Imperial hotelliin, tosi kaunis paikka. en oo siis aiemmin käynyt, mutta kuvien mukaan. ja tää on ihan rannalla! ja reunimmaisessa kylässä niistä lomakylistä, eli aika rauhallisella seudulla. sieltä pääsee kyllä sitten bilettämään jos haluaa...eli saatiin just tänään tietää että saatiin varaus siihen (tuleva appeni varasi ja maksaa sen meille :)) :D

eli jos kokemuksia löytyis malemesta? ja reissuistakin olis kiva tietää lisää..:D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ihana ketju!  :-*

Haaveilen myös häämatkasta Kreetalle. Vieläköhän ehtii varata matkan syyskuulle? Itse lähtisin mielelläni jo aikaisemminkin, mutta tuleva mieheni epäilee, että Kreetalla olisi liian kuumaa kesällä. Miten on?

Laittakaa muuten ihmeessä lisää valokuvia Kreetalta. Niitä on ihana katsella ja ne toimivat myös hyvänä lääkkeenä matkakuumeeseen. (Tai sitten juuri päinvastoin  ;D)

Link to comment
Share on other sites

Jeeeeee! Olin tosi nopea ja kävin heti varaamassa Aurinkomatkoilta häämatkan elo-syyskuun vaihteeseen.  :D

Kohteena siis Kreeta ja Rethymnon :-* Majoitus taas löytyy Zanniksesta. Onko kenelläkään kokemuksia tuosta paikasta?

Ihanaa! Tämän loskan keskellä ei malttaisi millään odottaa matkalle pääsyä... Mutta toivotaan, että välissä olisi kaunis Suomen kesä!

Link to comment
Share on other sites

Mekin oltiin silloin häämatkalla Plataniaksessa. Oltaisiin varattu Minoa Palacesta, mutta emme enään saaneet huonetta joten valitsimme Villa Plataniaksen ja olimme valintaamme todella tyytyväisiä. Kiva hotelli aivan rannalla. Meillä oli oma terassi uima-altaan vieressä maisemat merelle päin. Hotellissa oli aivan ihana palvelu. Katselin äsken Finmatkojen sivuilta hotellimme kuvia ja kaikki ihanat muistot tulivat mieleeni. Olimme siellä elokuun alussa ja silloin oli todella lämmintä ja kaunista koko viikon. Joskus on pakko päästä takaisin Kreetalle siellä on aivan ihanaa! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 8 months later...

Nostelen tätä aihetta..

Meillä tällä hetkellä ykkösvaihtoehto olisi Kalives, Tjäreborgin kautta olisimme lähdössä ja hotelli olisi Kiani Beach Resort. Olisiko kellään kokemuksia? Hakusessa matkakohde, jossa pääsee seikkailemaan ympäristössä, auton vuokrausta olisi suunnitteilla ja yökerhoja emme kaipaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei! Onko kenelläkään kokemusta Hanian Toxo huoneistohotellista? Ollaan menossa sinne häämatkalle ens elokuussa!! En jaksais millään odottaa!!! :-X :-X Niin ja oltaisiin kiinnostuneita snorklauksesta, tietääkö kukaan mistä pääsee snorklailee!! :grin:

Muokattu: , käyttäjä: NinaL
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Morrelle:

Me oltiin sulhon kanssa keväällä -06 Rethymnonissa, ja paikasta jäi meille ihanat muistot! :) Paikka on mielestäni aivan ihana! Me oltiin sillon Aurinkomatkojen matkalla, ja hotellina meillä oli pikkuinen huoneistohotelli Zannis, jossa oli aivan ihana henkilökunta. Rethymnonissa on Venetsialaisten(muistaakseni?) linnoitus, jossa kannattaa käydä, kiva paikka kierrellä, on vaan paahteisen kuuma paikka aurinkoisena päivänä. Myös sataman alue on oikein ihana, ja sataman lähettyviltä johtaa tie tuolle linnoitukselle, ja tien varrella paljon hyviä näköalaravintoloita! Jos tosiaan historiasta ja kulttuurista tykkää, kannattaa myös käydä tutustumassa Minos-kulttuuriin ja käydä Knossoksella. Oletteko lähössä omatoimisesti vai jonkin matkanjärjestäjän kautta?

Rethymnonin rannasta sen verran, että meidän hotellin edustalla( joka oli vajaa 3kilsaa keskustasta rantakatua pitkin) ranta oli hiukan kivinen, mutta sitten lähempänä "keskustaa" / satamaa ranta on sitten kuulemma todella hyvä, eikä kiviä joihin varpaansa satuttaa. Mutta muutenhan tuo Rethymnonin ranta on aivan loistava, ihana lenkkeillä ja matalaa vettä!

Ravintoloiden suhteen vinkkaisin sen verran, että käykää ihmeessä sellaisessa ravintolassa kuin Manolis Place, todella hyvää sapuskaa, ja isäntä tarjoilee rakia( kreetalaista pontikkaa) aina ruuan päätteeksi, ja on tosi hauska tyyppi, taitaa kyllä asiakaspalvelun! :D Käytiin tuossa ravintolassa lähes joka ilta, kun oli meidän hotellin vieressä, eikä enää pitkän päivän jälkeen välttämättä jaksanut kauemmas keskustaan lähteä. Mikäs siinä kun on hyvä ruoka ja hyvä palvelu, ja kyllä tuolla aina illasta asiakkaita riitti tungokseen asti.

Mutta siis minusta olette valinneet hyvän häämatkakohteen! Me oltiin toukokuussa, ja sillon ainakin aurinkoa riitti, kyllä poltettiin itsemme muutamaan otteeseen. Kesällä Rethymnonissa onkin varmasti tosi kuuma. B)

Link to comment
Share on other sites

hensku_00: Kiitos kovasti viestistäsi ja ravintolavinkistä! Olemme lähdössä Finnmatkojen kautta reissuun. Retki Knossokselle on ehdottoman pakollinen. Olemme molemmat kiinnostuneita antiikin Kreikasta ja mytolgiasta :) Täytynee käydä koluamassa myös tuo venetsialaisten (muistit oikein :grin: ) linnoitus!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...