85 viestiä aiheessa

Ompas vähän viime ikoina Pariisin häämatkailijoita. Meillä reissu tiedossa tammikuussa ja hotellina Hotel du Cadran.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme heti häiden jälkeen elokuussa viikon Pariisissa. Olen myyty. Puoliso kyseli hotellista paikkoja (ravintoloita ja jazz-klubin) joissa paikalliset käy. Elävää musiikkia ja hyvää ruokaa, hinnat Suomen luokkaa.

 

Illalla klo 20 lähtevä jokiristeily oli upea. 30€ oli varausmaksu / henkilö. Ruoka laivalla oli hyvää ja ajoitus (klo 22) Eiffelin kohdalla, jolloin valoshow alkaa. 

 

Suosittelen lämpimästi!!  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tultiin just Pariisin häämatkalta (oli semmoinen pieni get away häiden jölkeen, isompi matka tiedossa syksyllä). Oli kyllä huippu kohde kun muutenkin pääpilvissö niin siellä oli hyvä jatkaa fiilistelyä Hotellina Hotel Legend Montparnassen alueella, ihana sekin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän Pariisin häämatkamme onnistui aivan mahtavasti. Olimme siellä 10 päivän ajan kahdessa eri hotellissa. Toinen oli todella luksushotelli ja toinen (loppumatkan ajan) vähän tavallisempi hotelli. Luksushotelli maksoi noin 350€ yöltä, mutta ne 3 yötä siellä riittivät kyllä hienosti. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paris is always a good idea. Oli kyse sitten häämatkasta, romanttisesta viikonlopusta tai ihan vaan turisteilusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdemme lähes 2 vuotta häitten jälkeen vihdoinkin häämatkalle Pariisiin, katsomaan lätkän MM-kisoja :D

9 yötä ja 5 peliä. Onko kellään tietoa, minkälainen alue Bercy on? Hotelli on noin 300m päässä kisahallista, Hôtel ibis Styles Paris Bercy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bercy on kivaa aluetta, siis varsinkin se vanha makasiinialue, nimeltään Bercy Village :) Paljon ravintoloita ja kaikenlaisia hauskoja pikkuputiikkeja niissä vanhoissa makasiineissa sekä iso iso puistoalue vaikka pikniköintiin siinä ihan vieressä. Itse asiassa se puistoalue alkaa siitä Bercyn hallin ja teidän hotellinne vierestä ja jatkuu juuri sinne makasiinialueelle saakka. Jos ei jaksa/viitsi kävellä, metrolla pääsee siitä hallin kulmalta suoraan makasiinialueen kulmalle, siis Bercyn asemalta Cour Saint-Emilionin asemalle.

Niin ja siitä Bercyn asemalta pääsee tosi näppärästi metrolla ydinkeskustaankin, koska siitä kulkee metrolinja 14, jossa ei ole kuljettajaa lainkaan ja joka on nopeampi kuin perinteiset metrolinjat.

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@tammikuu09 Suurkiitos! Mies on kovasti stressanut peloittelua taskuvarkaista ym. joten mukava kuulma, että alueelta löytyy puistoa, ravintolaa ja putiikkia sekä helppo kulku keskustaan. Nyt toivotaan hyviä ilmoja ja vielä parempia otteluita ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@nilmelwen Pariisissa niin kuin muissakin suurkaupungeissa toki on taskuvarkaita, mutta terveellä maalaisjärjellä pääsee pitkälle (tyyliin ei pidä lompakkoa housujen takataskussa tai selässä olevan repun sivutaskussa) - ja esim. erilaisissa ryysiksissä tietysti kannattaa olla varuillaan, varsinkin kun turisteja kuhisevat alueet, mukaan lukien urheilutapahtumat, luonnollisesti houkuttelevat alan yrittäjiä helpohkon saaliin toivossa. Ja täytyy sanoa, että sen melkein kymmenen vuotta, kun mulla kävi Pariisissa suomalaisia kavereita kyläilemässä, keneltäkään ei koskaan pöllitty mitään, vaikka ihan ääneen suomea puhuttiin ja muutenkin turistikohteissa hyörittiin.

Hyvää matkaa :)

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terveisiä keväisestä/kesäisestä Pariisista ja kiitos tsempeistä @tammikuu09!

Kuten totesit, maalaisjärjellä pääsee pitkälle. Olemme reissanneet iltamyöhään asti metrolla ja pyörineet ympäri kaupunkia turistimestoista paikallisten suosimiin paikkoihin eikä kertaakaan ole tullut epävarma tai uhattu olo. Tämä ehkä siitä syystä, että lompakoita, rahaa ja puhelimia ei käsitellä tyylillä "katsokaa mitä meillä on!".  Englannilla on pärjännyt hyvin ja se kuuluisa "tyly pariisilaisasenne" loistaa poissaolollaan.

Aivan mahtava reissu tähän mennessä, 3 päivää vielä edessä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään