Jump to content
Naimisiin.info

Kokemuksia Montenegrosta?


petruskainen

Recommended Posts

Onko kellään kokemuksia Montenegrosta? Haluaisimme häämatkalle johonkin vähän erilaiseen paikkaan, jossa joka toinen sukulainen ei ole käynyt. Onko kellään tietoa maasta. Kuvissa se näyttää ainakin hienolta ja sen sanotaan olevan euroopan aurinkoisin paikka, kun Adrianmeren rannalla sijaitsee.  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tosiaan, kokemuksia kaipailisin minäkin.

Me olemme vihdoin viimmein varanneet häämatkamme (häistä jo 6kk) ja menemme keväämmällä Montenergron Budvaan. Mistään ei vaan tunnu löytvän kauheasti tietoa ja kokemuksia sieltä... No, ainakin voin itse kirjoitella tuntojani paikasta matkan jälkeen... 8-)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Ystäväni oli elokuussa 2006 häämatkalla Montenegrosta ja piti valtavasti paikasta. Todella edullista joka paikassa, maisemat huikeat ja palvelualtista väkeä. Syrjemmällä on edelleen likaista ja roskaista, mutta esim hotelli oli ollut todella viihtyistä ja siisti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...

Me oltiin tulevan mieheni kanssa Montenegrossa ja juurikin Budvassa elokuussa 2006. (piti oikein tosissaan miettiä että oliko se tosiaan jo niin kauan sitten..) Tykättiin ihan tosi paljon, parhaimpia paikkoja missä ollaan ikinä oltu. Tosin siihen saattoi vaikuttaa että oltiin aivan vastarakastuneita kun oltiin tavattu pari kuukautta aikaisemmin. :D Kannattaa ehdottomasti lähteä siitä Budvasta käymään muuallakin, esim. Herceg Novi ja Lovcenin kansallispuisto oli hienoja paikkoja. Samoin Budvan ympäristöstä löytyy paljon patikointireittejä ja löytyy todella hienoja paikkoja. Aivan yksin saatiin kuljeskella poluilla, muita ihmisiä ei juurikaan nähty. Maisemat oli aivan mahtavia vuorten rinteiltä ja ylempänä oli vähän viileämpikin, kun alhaalla Budvassa oli kyllä välillä aivan tukahduttavan kuuma.

Busseja liikkuu paljon lähikaupunkien välillä, mutta aikatauluihin ei kannata kovin paljoa tuijotella. Mentiin vaan bussiasemalle ja kyseltiin bussia tiettyyn paikkaan, niin vastaus oli aina että ihan kohta ja odottakaa tuolla. Ihan kohta vaihteli puolen tunnin ja viiden minuutin välillä. :D Englantia eivät paikalliset siellä juurikaan osaa, mutta elekielellä pärjää hyvin. Kannattaa pitää taskussa kynää ja paperia niin saa hyvin sovittua asioista taksikuskien ym. kanssa.

Hirveästi me ei kyllä viikon aikana siellä shoppailtu, en nyt yhtään muista oliko siellä edes mitään shoppailpaikkoja. Nähtävää olisi riittänyt loistavasti jopa kahdeksi viikoksi, melkein harmitti lähteä pois jo viikon jälkeen. Ruoka oli meidän mielestä ihan perushyvää ja kohtuu edullista. Suurta herkkua oli Shopska salada, eli siis tomaatti-kurkku-salaattia, jossa oli päällä vuohenjuustoa. Namnam..

Mä oon kyllä muutenkin menettänyt sydämeni noille adrianmeren rannalla oleviin maihin. Oltiin sloveniassa viime kesänä ja sekin oli kyllä aivan loistopaikka. Tätä kirjoitellessä alkoi kyllä tuntua että olispa kyllä hieno lähteä taas sinne suunnalle jonnekin, ehkä me kuitenkin lähdetään häämatkalle Montenegroon/Kroatiaan/Sloveniaan.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 years later...

Mekin haluttais lähteä häämatkalle Montenegroon! Olen aina haaveillut pääseväni sinne, en tiedä mistä se mahtaa olla peräisin... Upea luonto ja koskemattomuus, vaikka kyllähän siellä nyt on jo turismia. Meidän on vain pakko mennä heinäkuussa häämatkalle lomien takia, ja kuinka ollakaan, järjestettyjä matkoja ei tehdä Montenegroon heinäkuussa :( Toisaalta se ei todellakaan haittaa, mutta mietin, miten yksinkertaista on rajanylitys, jos ostaa lennot Dubrovnikiin ja sieltä pitäisi päästä Montenegron puolelle...? Autoa ei välttämättä haluttais vuokrata.

 

Toinen vaihtoehto on Slovenia-Kroatia. Ljubljana on kuulemma nähty parissa päivässä, mutta olisi hienoa nähdä Etelä-Slovenian tippukiviluolat, käydä Bledissä ja viinitiloilla.. maailmassa on liikaa ihania vaihtoehtoja! 2 viikkoa oltaisiin reissussa, joten yhdistelmä varmaan on järkevä Balkanin seudulla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...