Jump to content
Naimisiin.info

Kukaan matkannut Reunionille?


Jempu

Recommended Posts

En ainakaan äkkiseltään löytänyt ketään, joka olisi lomaillut Reunionin saarella. Suunnittelemme ensi talven (hää)matkaa kyseiseen paikkaan ja olisi ollut kiva kuulla kokemuksi? Suomesta ei sinne taida matkoja tehdä kuin Suomen Matkatoimisto, mutta esim. Tukholmasta menee ihan lomalentoja kohtuu hinnalla kyseiseen paikkaan (MyTravel järjestää).

Lähinnä miten pärjätä kielen kanssa, käsittääkseni paikka on ranskan kielinen ja se kun ei ole hallussa. Ruotsi, englanti sujuvia, jonkun verta epsanjaa osataan kyllä.

Onko kukaan Mauritiuksella/Seychelleillä lomaillut yhdistänyt lomaansa Reunioinia?

Olisin kiitollinen kaikista tiedoista, kohteesta on niin vähän tietoa, ainakaan osaamillani kielillä.

Terkuin Jempu,

Parasta aikaa lomalla Gambiassa ;) (Täällä ois + 31 C)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Henk. koht. tietoa paikasta ei ole, mutta tutut lomaili siellä aika pitlään ja oli kuulemma UPEA paikka!

Joltain ranskalaiselta lentoyhtiöltä sai kuulemma halvimpia lippuja (en nyt muista nimeä, muistaakseni oli joku oudompi, enkä ole ihan varma oliko ranskalainen) mutta jos kieltä ei osaa, varmaan ihan hyvä luottaa ruotsalaiseen matkanjärjestäjään, jos kerran ovat järkevän hintaisia. (voin kysyä tuota nimeä, jos haluat)

Tuttuni osaavat ranskaa, paikka on siis ranskankielinen, joten en tiedä miten englannilla pärjää, mutta reunionilaiset ovat kuulemma rentoa ja ystävällistä porukkaa, joten kai viittoenkin luonnistuu. Saari siis on osa ranskan valtiota joten kaikki on kai ihan ranskalaisella tasolla.

Pääkaupunki on st. Denis, joka on kiva, mutta pieni. Ja rantojakin on, tietty. Mun tutut on aika aktiivista porukkaa ja olivat retkeilleet ympäri saarta aika paljon, vaeltaneet ja sukeltaneet ym.

Link to comment
Share on other sites

Itse en ole siellä käynyt, mutta siskoni oli miehensä kanssa häämatkalla Mauritiuksella ja Reunionilla. He tykkäsivät Reunionista Mauritiusta enemmän sillä se on paikkana monipuolisempi ja luonto on kauniimpaa. Oikea aktiivilomailijan toivekohde! Ja hyvin he siellä pärjäsivät ilman ranskan kielen taitoa! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

itse ei ole vielä ollut tilaisuutta, mutta Ranskassa kun asuin, niin useampikin työkaveri tai muu tuttu kävi lomalla Réunionilla. Kaikki kehuivat todella paljon, mutta moni huomautti, että se on enemmän aktiivilomailijan kohde (vaeltelu, kiipeily, retkeily): rannat ovat enimmäkseen laavaperäisiä, joten Mauritiuksen / Seychellien / Malediivien kaltaisia valkoisia hiekkoja ei kannata odottaa. Toisaalta muodollisuudet ovat kovin käteviä, koska Réunion on osa Ranskaa, jolloin mm. valuutta ja matkustusasiakirjat ovat samat kuin EU-maissa matkustettaessa.

Omatoimimatkalaiselle Pariisista lähtien edullisin lentoyhtiö lienee Air Austral (esim. tammikuussa 2010 menopaluu vähän yli 700 euroa): http://www.air-austral.com/english

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei! Minäkin haaveilen matkasta la Réunion -saarelle, mutten välttämättä häämatkana, sillä häämatkan ajankohta, heinäkuun loppu, ei kai sesonkia siellä. Olen kuullut saaresta vain hyvää. Vasta tullut matkadokumenttiohjelma lisäsi kiinnostustani paikkaa kohtaan.

Onko kukaan varannut ihan viime aikoina sinne lentoja + hotelleja ja mitä kautta olette toimineet? Mikä ranskankielinen ei niin tunnettu lentoyhtiö (viittaus yllä) mahtaa sinne lentoja järjestää. Entä onko kukaan lähdössä toiselle suunnalle, ranskankieliselle la Martiniquelle? Mitä kautta lento/hotelli?

Muokattu: , käyttäjä: FridaM
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...