RedPepper

Aruban kokemuksia?

258 viestiä aiheessa

Aruballa ja Curacaolla oli kaikkialla hyvin puhdasta. Esimerkiksi lentokentän vessat olivat puhtaammat kuin meillä koskaan. Eli uskon, että lapsen kanssa voi lähteä aivan mainiosti. Itse tarkistutimme jäykkäkouristusrokotteet ja otimme hepatiittirokotukset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tjärellä on nyt tulevalle talvikaudelle matkoja Arubaan, suora lomalento Arlandasta..Ollaan aika kiinnostuneita tuosta kohteesta, kriteereinä meillä on jonkin verran sukellusta (jollain täällä ketjussa olikin kokemusta, muttei välttämättä positiivista pelkästään, mitä ollaan googletettu, hylkyjä sieltä ainakin pitäisi löytyä?), hienoa rantaa (kuvat ainakin lupaa sitä), aurinkoa&lämmintä sekä jotain nähtävääkin (saaren nyt voi ainakin kiertää).

Oltiin tänä talvena Malediiveilla ja haaveillaan kyllä matkasta sinnekin toistamiseen, mutta ei haluta matkustaa enää ikinä Finnmatkojen kautta ja mentiinkin nyt Fritidsresorin kautta, mutta nyt pitäisi nykyisen elämän tilanne"vaiheen" takia olla suomalainen matkanjärjestäjä, jolloin matkan muuttaminen on kulutonta&yksinkertaista...Ei tuo Aruba varmaan vedä vertoja Malediivien paratiisille, mutta toisaalta ollaan oltu karibialla mm. Playa Del Carmenissa Meksikossa ja se oli ihastuttava paikka..Sekä mitä olen netistä lueskelleut jenkki palstoilta, Arubaa verrataan Floridaan ja ollaan oltu Fort lauderdalessa ja siitä pidettiin kovasti.

Niin ja voisiko joku tarkentaa ruokailujen hintoja lähinnä siellä pääkaupungissa? Esim. lounas, illallinen...lähinnä tykätään paljon pastoista ja pizzoista...ja tietty hampit menee..

Entä tuo juomapuoli kaupoissa, esim. limsat, olut..rantahinnoista joku jo jotain mainitsi täällä.

Niin ja olenko ymmärtänyt oikein, että siellä voi huoleti juoda hanavettä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin Aruballa 10 päivää häämatkalla ja oli kyllä aivan ihana paikka! Lämpimästi voin suositella kaikille, jotka sitä harkitsevat. Säät olivat mahtavat ja tekemistä kyllä riitti, me ei olla ylipäätäänkään mikään rantaköllöttäjä parivaljakko, joten oli kiva, että erilaisia aktiviteettejä löytyi laidasta laitaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasimme juuri häämatkan Aruballe Helin Matkojen kautta. :girl_wink: Nyt jaksaa taas painaa täysillä hääjärjestelyitä eteenpäin, kun tietää mitä odottaa häitten jälkeen. :girl_dance:

Onko kenelläkään uusia kuulumisia Aruban suunnalta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin marras-joulukuussa yhdistelmämatkalla Aruba-Curacao, Helin matkojen kautta. Hotellina Aruballa oli Bucuti, meidän mielestä ihan loistava valinta. Upea ranta ja rauhallinen sijainti. Jos mieleen tulee kysymyksiä niin vastaillaan kyllä =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samoin, juuri matka varattu Aruballe Helin matkojen kautta :) Mihin hotelliin olette menossa ja milloin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi suunnitteilla häämatka Aruballe parin vuoden päästä ja olen jo niin innoissani, että tulin kyselemään vähän vinkkejä täältä :) Eli mitä kautta olette lentäneen Aruballe? Lähinnä kaipailisin kommentteja Amsterdamin tai New Yorkin kautta lentäneiltä, eli minkälaisia kokemuksi teillä oli lennosta? Vaihdot helppoja jne....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lennettiin reilu vuosi sitten Amsterdamin kautta. Menomatkalla meillä oli useampi tunti aikaa lentojen välissä Amsterdamissa ja käytiin hieman kiertämässä kaupungin keskustassa. Amsterdamin kentältä pääsee junalla muistaakseni alle puolessa tunnissa keskustaan kätevästi, mutta aikaa pitää tietenkin olla reilusti, että kannattaa lähteä. Mutta suosittelen pitämään mielessä, jos ei halua odotella kentällä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lennettiin myös Amsterdamin kautta, mut vaihto oli sen verran lyhyt (n. 2 h), et ei lähdetty sit kentältä mihinkään.

Hotellina meillä oli Tamarijn low rise alueella ja tykkäsin siitä itekkin enemmän kuin high rise alueesta. Helin matkojen kautta mies hoiti kaikki järkkäilyt ja hotelli oli myös all inclusive, mikä taas toimi meillä tosi hyvin, koska ulkona syömiseen olisi saanut varmasti menemään rahaa. Nyt pystyi tekemään sitten muutakin sillä hinnalla. :) Ihana, ihana paikka, lähtisin kyllä uudestaan! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aruba on PARATIISI! :-X

Olemme käyneet siellä viisi kertaa (ainakin, en edes muista tarkkaa lukumäärää!), joka kerta olemme olleet Bucuti Beach Resortissa (=lapseton [luxus] hotelli), muuhun hotelliin emme suostuisi menemäänkään. Ko. hotellissa olemme törmänneet myös Hollywood-julkkiksiin! :grin:

Vielä tämän kuluvan vuoden aikana olemme suunnitelleet menevämme Aruballe... :-X

Olemme olleet Aruballa helmikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa (ainakin) ja sää on ollut lähestulkoon samanlainen joka kerta! "Talvella" siellä toki tuulee ja sataa hieman enemmän, mutta tuuli on ainakin ihanaa, kun vilvoittaa välillä jos on tosi kuuma. Merivesi on ympärivuoden noin 25 asteista.

Aruba on juuri sellainen "löhöily" paikka, ja nimenomaan sen takia rakastamme sitä! Siellä ei tervitse tehdä yhtään mitään, jos ei halua.

Hintataso on minusta ok, halvempaa kuin suomessa, mutta varmaan kalliimpaa kuin mihin Thaimaanmatkaajat ovat tottuneet. Siellä on aivan mahtavia Brasilialaisia grillejä (suosittelen etenkin El Gauchoa). Casinoita löytyy joka makuun ja shoppalla voi mm. Tommy Hilfigerillä, Lacostella & Vuittonilla... Jos on tarpeeksi täytettä lompakossa... ;)

Ainoat negatiiviset asiat Arubassa on pitkät ja kalliit matkat.

Jäiköhän nyt jotain oleellista kertomatta...? :girl_haha:

PS. Olemme myös harkinneet muuttoa Aruballe / "kesämökin" ostoa sieltä, mutta sen asian suhteen emme ole vielä päätöksiä tehneet...

PPS. Matkat olemme aina varanneet Helin Matkoilta.

Muokattu: , käyttäjä: Piparkakkuprinsessa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kokemuksia lapsen kanssa Arubalta? Meillä mietitty mahdolliseksi häämatkakohteeksi mutta turvallisuus/hygieenisyys mietityttää kun poika silloin 9kk ja ei varmaan vielä rokoteta noin pieniä. Mitä rokotuksia Aruballe tarvitaan?

Minun käsittääkseni sinne ei "tarvitse" mitään rokotteita. Me emme ainakaan ole ottaneet. Monta kertaa käyty, terveenä tultu ja menty, ei mahatauteja, ei mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä :) Taidanpa suunnata Helin Matkojen sivuille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piparkakkuprinsessa: Saanko kysyä vielä sen verran, että paljonko olette suunnilleen maksaneet tuosta hotellista helmikuussa? :) Tarkkoja summia ei tarvitse kertoa mutta jotain osviittaa jos saisi :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan lähdössä häämatkalla tammikuussa Aruballe :girl_sigh: Helin matkojan kautta varattiin ja hotellina Divi (all-inclusive). Onko muilla kokemusta lentoaikojen muutoksista? Meidän lennot on jo nyt muuttuneet muutamaan kertaan ja Helinmatkoilla uskoivat, että tulevat vielä muuttumaan.... KLM ja Martinair lentoyhtiöinä. Onko muiden hinnat nousseet tai laskeneet dollarin vaihtelujen myötä? Oletteko maksaneet matkat kokonaan paljoakin ennen matkaa?

Odotan jo innolla Aruban rantoja ja turkoosia merta :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helin Matkojen kautta oltiin Aruballa häämatkalla lokakuussa -08. :gpari: Hotellina oli Bucuti Beach jonka äärellä IHANA Eagle Beach. Ah, se lämmin merivesi ja turkoosit värit...ikävä on. :-X:-X

Eka viikko oltiin Curacaolla, rakastuttiin siihenkin. Viikko Aruballa oli mielestäni ihan tarpeeksi, siellä kun ei juurikaan meille ollut muuta aktiviteettia kuin löhöäminen, mikä olikin ihanaa...mitään ei tarvitse tehdä kun ei ole pakko!

Ehdottomasti halutaan uudelleen vielä joskus Karibialle, kun vaan saisi jostain rahat kasaan...

Lennot meni todella helposti, koneenvaihto Amsterdamissakin tosi helppoa vaikka jännitin etukäteen miten menee, kun en ole noin kaukana koskaan ennen käynyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piparkakkuprinsessa: Saanko kysyä vielä sen verran, että paljonko olette suunnilleen maksaneet tuosta hotellista helmikuussa? :) Tarkkoja summia ei tarvitse kertoa mutta jotain osviittaa jos saisi :D

Mielestäni matkan kokonaishinta on pyörinyt aika samoissa lukemissa aina... Pieniä eroja tuonut se, että ollanko oltu superior:issa, bungalow:sa vai Tara suite:ssa...

Tähän vielä lisäyksenä, että itse olen parhaiten viihtynyt ehkä tuossa ihan "perus" Superior huoneessa... Bungalow oli mielestäni jotenkin liian ahdas ja ohimenijät töllöttelevät huoneeseen... Tara sviitissä viihdyin kyllä mukavasti, mutta mielestäni siinä taas oli liikaa tilaa, siihen nähden että hotellihuoneessa tuskin tehdään muuta kuin nukutaan! :girl_wink:

Tuolta voi katsella huoneen hintoja:

http://www.bucuti.com/rooms/rates/year

Muokattu: , käyttäjä: Piparkakkuprinsessa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suuntaamme kans Aruballe, matkat on varattu Kaleva Travelsin kautta. Katselin että matkatoimistojen hinnoissa ei ollut pahemmin eroja, ja olen Kalevalle kiitollinen kun he vajaa vuosi sitten hommasi mut kotiin tuhkapilvikaaoksen aikana (vaikka reissussa olin Arean asiakkaana, josta ei ollut mitään apua).

Onkos joku käynyt noilla retkillä? Aloe vera-tehtailla tai jeeppiajeluilla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tjäreborgin kautta matka Aruballe on nyt varattuna, suuntaamme sinne 27.10.2011 ja meinaamme viihtyä siellä kaksi viikkoa :) lueskelin noita matkakertomuksia ja hyvältä kuullostaa. Valitsimme hotelliksi Tamarijin Aruba (all inclusive), käytössä siis myös Divin palvelut.

Matkan kokonaishinnaksi tulee 4500 euroa sisältäen matka- ja matkatavaravakuutuksen.

Kokemuksia voinen kirjoittaa sitten marraskuussa, ooh.. onneksi lähtöön on vain 2kk, ei tarvitse kuumeilla puolta vuotta!

Tuota auton vuokrausta mietimme myös, minkähänlainen liikennekulttuuri siellä mahtaa olla?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tjäreborgin kautta matka Aruballe on nyt varattuna, suuntaamme sinne 27.10.2011 ja meinaamme viihtyä siellä kaksi viikkoa :) lueskelin noita matkakertomuksia ja hyvältä kuullostaa. Valitsimme hotelliksi Divi Aruba (all inclusive), käytössä siis myös Tamarijnin palvelut.

Matkan kokonaishinnaksi tulee 4500 euroa sisältäen matka- ja matkatavaravakuutuksen.

Kokemuksia voinen kirjoittaa sitten marraskuussa, ooh.. onneksi lähtöön on vain 2kk, ei tarvitse kuumeilla puolta vuotta!

Tuota auton vuokrausta mietimme myös, minkähänlainen liikennekulttuuri siellä mahtaa olla?!

edit: hotelli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häämatka Aruballe varattuna!

Lähtö kesäkuussa heti häiden jälkeen ja matka-aika 2 viikkoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Silmäilin tämän viestiketjun läpi ja ahh, nyt on sitten matkakuume korkealla..! Vielä 4,5kk matkaan... No onneksi kesä on alkamassa, ehkä tämän kestää. ;) Onko tuoreita matkakertomuksia Arubalta ja Bucutista? Ja onko kukaan käynyt varannut matkaansa Tähdenlennosta? Viestiketjusta en bongannut kokemuksia tästä matkanjärjestäjästä. Me päädyimme Tähdenlentoihin, hinta oli jopa edullisempi kuin jos olisimme varanneet itse (halvimmat mahdolliset) lennot ja hotellin. Mutta reissu tulee kaikkiaan matksamaan kuitenkin lähemmäs 5000€, joten halpaa lystiähän tämä ei ole. No kerrankos sitä...

Entäpä onko kokemuksia hääkuvien otattamisesta Aruballa? Meillä tämä olisi toiveena, mutta emme ole vielä varanneet kuvausta. Matkanjärjestäjän kautta etukäteen varattuna kuvaus maksaa 470€ (lisäksi meikkaus ja kampaus 240€, hääkimppu 115€). Kuvaus kestää tunnin, joten aika rouheat hinnat mielestäni. Pohdimmekin, uskaltaisimmeko jättää kuvaajan varaamisen paikan päälle (osaako joku neuvoa?) Ehkä löytäisimme sieltä vähän edullisemman kuvaajan ja välttäisimme matkanhärjestäjän ja hotellin "välityspalkkiot" (uskoisin että näissä hinnoissa sellaiset on). Haluan lisäksi varmistaa, että kuvaaja suostuu etsimään tuulettoman kuvauspaikan (otsatukka ja tuuli ovat aika huono yhdistelmä...)

Myös kaikki tuoreet ravintola-vinkit ja muutkin vinkit ovat oikein tervetulleita! :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuinka paljon Aruban matkoissanne on ollut varausmaksu? Ja koska loppulasku tulee maksaa?

Selviäisiköhän lennoista ja hotellista yhteensä 4000€:lla.. :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa GettingMarried,

Kokonaishinnasta (joka siis hieman alle 5000€) piti maksaa varausmaksu(150€/hlö) ja lennot heti. Näiden yhteissumma oli 2230€. Loppusumma tulee maksaa kuukautta ennen matkaa. Hintoihin vaikuttaa paljon lentojen hinnat, jotka usein nousevat, mitä lähemmäs matka-ajankohtaa mennään. Me odottelimme (onneksi) kuukauden ennen kuin varasimme ja lentojen hinnat laskivat hieman, nyt ne ovat nousseet eli yhtään edullisempaa matkaa samaan hotelliin ei ole tullut vastaan. Hintaan vaikuttaa toki tuntuvasti myös hotelli, tasokkaammasta joutuu pulittamaan enemmän. Jos valitsette halvemman hotellin, saattaa 4000€ riittääkin kokonaisbudjetiksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin ja tietysti matkan pituus vaikuttaa, meillä se on 11 yötä (10 päivää).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikö kellään ole tuoreita kokemuksia Arubalta?=) Luin juuri, että lokakuussa on low season, mahtaako vaikuttaa hintatasoon?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään