Jump to content
Naimisiin.info

Aruban kokemuksia?


RedPepper

Recommended Posts

  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Viime kesän morsio(Guest)
Kiitos.. Niin ja varasitteko ravintolasta pöydän jo edellisenä iltana? Entä miehesi pukeutuminen, kun  olen kuullut että ei ihan missä tahansa vaatteissa voi ravintolaan mennä?

Pitää ottaa nuo ravintolat ylös.. Jätittekö kuinka suuren juomarahan? Me ajattelimme "ohjelmaksi" snorklausta (mahd. sukellusta) ja loikoilua auringossa  ;D..

Suomesta käsin varasimme sen la Trattorian (tsekkasin nimen), joka sijaitsi siellä California lighthousella ja joka oli pettymys... Muuten ei varattu. Opas kyllä suositteli, että joihinkin suosituimpiin kannattaa varata. Ja se Bucutin oma romanttinen illallinen varattiin heti loman ekoina päivinä, kun ihasteltiin muita nauttimassa siitä ja kuultiin, että se on todella suosittu. Rumba oli muuten se loistava ravintola, jota eilen mietin. Juomarahaa annettiin yleensä suht reilusti (koska palvelukin oli niin hyvää) ja kun hotellihuoneen telkkarista pystyi tsekkaamaan omat huoneen piikkiin maksetut laskut, niin viimeisenä päivänä laskimme, että olimme antaneet reilusti yli 100 dollaria hotellin baarissa ja ravintolassa pelkkiä tippejä... ::) No, kyllä he sen toki ansaitsivatkin.

Siellä oli ihanan lämmin  :-X, joten ei mieheni esim. puku päällä ollut kertaakaan. Kauluspaidassa paremmissa paikoissa, mutta yleisesti voisi sanoa, että puvun voi jättää kyllä kotiin, koska casinoissakaan ei ole dresscodea.

Snorklaus ja auringossa loikoilu olivat meidänkin ykkösajanvietteitä ja voin luvata, että ette tule pettymään :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Paupe(Guest)

Ihanaa..enää vajaa 2kk niin päästään curacaolle ja aruballe löhöilee!!  eli lähtö ois 5.5.2007, häistä viikon päästä..  Ne ketkä ovat varanneet matkan helin matkoilta, niin milläs kyydillä te menitte lentokentältä hotellille curacaolla ja aruballa??

Ja onko kukaan käynyt kokeilemassa syvänmerenkalastusta siellä?? Paljonko maksaa ym.

ois kiva ylläri miehelle toteuttaa tämmönen kalastusreissu...

Eli meitin hotellit on Curacaolla Sunset Waters ja Aruballa Divi Aruba..

Joku tässä aikaisemmin mainitsi että Helin matkoilta olisi joku käynyt siellä häämatkalla.. Se oli meidänkin matkan varannut Päivi, ja hän lupasi soitella mulle ennen reissua vinkkejä sun muuta..Oikein ystävällistä minusta!!  

Link to comment
Share on other sites

Lainattua Minttumiiltä (en osaa vielä muulla tavoin):

Ajankohta: 23.11-2.12.2007 (10 päivää)

Lennot: Varasimme suoraan KLM:ltä netistä ja hinta 2hlö: 1814,88€(sis.verot+ym)

Hotelli: Divi Aruba All Inclusive, Honeymoon package. Eli meille kuuluu kaikki ruoka, juoma, aktiviteetit ym. hintaan. Ja saimme vielä sovittua hotellin kanssa, että saamme honeymoon paketin vielä vaikka heillä ehtona sille oli, että häistä saa olla enintään 30pvä aikaa ennen check in:iä. Tämä vielä sisältää jätti ison sängyn ja varman merinäköalan ja parvekkeen tai pation (+kaikki muut huoneen luxukset..), pullon shampanjaa, muistolahjan, kynttiläillallisen kuljetuksineen, ilmaisen yön vuosipäivänä. Myös Tamarijn hotellin palvelut ovat käytössä. 9 yön hinta 3,546,00 $.

Kuten tuossa ylhäällä jo mainitsinkin, niin Helin Matkoilla hinta jopa halvempi 10pv. reissulla ja honeymoon-paggagella.

Link to comment
Share on other sites

Meidänkin reissu makso " vain" yhteensä n. 4800€  (all inclusive kummassakin hotellissa)

eli mun mielestä suht koht edullista kun yleensä reissuissa menee eniten rahaa juuri syömisiin ja juomisiin.. Tuolla abc-saarilla kun tuo hintataso on kuulemma aika suomen hinnoissa.. eli voi vaan miettiä mitä maksaa jos käy joka päivä täällä ulkona syömässä 2 kertaa päivässä..  ::)  

eli ihanaa päästä nauttimaan!!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Me varasimme juuri hollantilaisen Arken kautta matkan Aruballe (14 yötä, Tamarijn-all inclusive, honeymoon package). Kokonaishinnaksi tuli 4355 e Amsterdamista ja siihen tietysti lennot Suomesta Hollantiin päälle (n.440 e), eli yhteensä n. 4800 euroa. Samalle ajalle Helin matkat tarjosi hintaa 5000 e. Kaksi sataa säästämme tällä tavalla ja saamme vielä bussikuljetukset Aruballa lentokentältä hotelliin. Mutta tosiaan kovin suuria eroja hinnoissa ei ollut Arken ja Helin matkojen välillä. Ebookers taasen tarjosi samaista pakettia hintaan 6400 euroa, eli kannattaa kuitenkin kysellä eri paikoista noita hintoja!!   :-X

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen lämpöisesti teille kaikille Aruballe matkaaville aivan ihastuttavaa ravintolaa: Madame Janette! Se sijaitsee vähän hankalassa paikassa, La Cabana-hotellin takana mutta kerrassaan loistava paikka! Käykää ihmeessä mutta muistakaa pöytävaraus! Ilman sitä ei ole taattua, että pöydän saa ;)

http://madamejanette.arubahost.com/

Link to comment
Share on other sites

yllättävän vähän hintaeroja noissa kyllä on..  tohon hintaan (4800€) sisältyy myös sitten saarten välinen lento..

täytyy käydä kokeilemassa sitä ravintolaa, jos löydetään paikalle ;D

tietääkö kukaan onko Divi Arubaan lentokentältä pitkäkin matka??

Link to comment
Share on other sites

yllättävän vähän hintaeroja noissa kyllä on..  tohon hintaan (4800€) sisältyy myös sitten saarten välinen lento..

täytyy käydä kokeilemassa sitä ravintolaa, jos löydetään paikalle ;D

tietääkö kukaan onko Divi Arubaan lentokentältä pitkäkin matka??

Moi! Olimme Divi Dutch Villagessa joka on samalla alueella. Muistaakseni taksimatkaan meni n.15 min. Mutta menimme keskellä yötä. Päivällä liikennettä on enemmän.

Muistakaa katsella rannalla ihastuttavia mutta ujoja, valkoisia taskurapuja  ;)

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin Helin matkojen kautta syyskuussa häämatkalla..

Curacao-Bonaire-Aruba 6+6+6vrk..

Hotellit oli Marriott-Plaza resort ja Divi Aruba..koko lysti alle 2900€ per hlö..

Me liikuimme taksilla lentokentältä hotellille ja maksu oli aina jotain 10 ja 20$ paikkeilla..Tosin Bonairella Plaza resort on näköyhteyden päässä kentältä joten lähtiessä kun oli reilusti aikaa niin reippaana kävelimme laukkujen kanssa kentälle.. ;D

Aruballa saimme tosiaan upgreidauksen huoneen suhteen mutta merinäköala oli aika rajoittunut..talo oli sen verran viistossa että rannan näki juuri ja juuri kun olimme juuri siinä kauimmaisessa huoneessa..

Toinen suomalaispariskunta jonka reissussa tapasimme olivat huoneessa jossa oli poreamme ja kaikki että tasoeroja tosiaan löytyy..

Meidän aikana juuri ne Divin ja Tamarjnin väliset huoneistot olivat remontin alla..

Itse olin tyytyväinen valintaamme Divin ja Tamarjnin välillä..Divin puolen ranta on parempi ja ehkä hieman suojaisampi kuin Tamarjnin edessä oleva..

Huoneissa tuskin on paljoa eroa mutta ainakin meidän huone oli siisti ja viihtyisä..

All inclusive on siellä hotellilla todella toimiva ja hyvä..Ruuat ovat vaihtuvia ja monipuolisia samoin juomapuoli.. ::)

Golfkärryllä pääsee Divistä Tamarjnin puolelle ja toisin päin vaikkakin matka on välillä myös ihan mukava kävellä..

Aruballa on tosiaan paikkoja joissa shoppailla mutta aika paljon on tarjolla merkkikamaa..se on varmasti halvempaa kuin suomessa mutta aika pullea lompakko saa olla jos oikeasti ostoksille aikoo..  ;)

Curacaolla puitteet olivat hotellin osalta aivan loistavat ja palvelu todella hyvää..ehkä eniten häiritsi sijainti joka oli aika kaukana muusta liikenteestä..keskustaan kyllä kävelimmekin mutta on se siinä helteessä jo aikamoinen matka..Hotellilta oli päivittäin kyyti keskustaan ja takaisin joten sitä käytimme välillä ja jos ei aikataulut sopineet yhteen niin taksilla takaisin..

Mitähän vielä aiemmin oli kyselty..nooh palaan asiaan jos jotain tulee vielä mieleen..

Link to comment
Share on other sites

Meidät olisi muuten siirretty business-luokkaan koneessa, mutta oli ihan täynnä joten ei mahtunut...  :( Aruballa tapaamamme toinen suomalainen hääpari oli päässyt business-luokkaan, tosin ei vierekkäin kun paikkoja oli ollut hajanaisesti mutta kuitenkin. Käsitin, että jos vaan mahtuu niin hääpari siirretään kyllä business-luokkaan.

Link to comment
Share on other sites

Taalla mietittiin eka Bora boraa, mutta se ois tullut kumminkin ehka "himpun" liian kalliiksi. No, naita sivuja selailla Aruba on alkanut vaikuttaa toosi houkuttelevalta ja just laitettiin alustavia hinta-arvio pyyntoja matkatoimistoihin. Ei jaksais odottaa vastauksia eika kylla honeymooniakaan, joka tosin on vasta 2008 heinakuussa!!  ;D ;D

Tota Tamarijnia tai Divia mietittiin, molemmat vaikuttaa kivoilta, vaikeeta vaan paattaa kumpaan sitten menis. Toisaalta, kun molempien hotellien alueita saa kayttaa, niin en tiia onko silla niin valia  :)

Varmasti ihanaa vaan loikoilla auringossa, syoda hyvin, juoda hedelmadrinksuja altaalla tai rannalla ja uida lampimissa vesissa!!  :-X Me ei olla viela paatetty tulisiko tuolloin vahan yli vuoden ikainen lapsemme mukaan, ei ehka raskita viela silloin jattaa isovanhemmille niin pitkaksi aikaa hoitoon, niin sitten varmaankin toi Tamarijn  olis parempi, kun lapsi saa ilman mitaan maksua tulla mukaan!

Miten muuten te, jotka ootte olleet noissa all-inclusive hotelleissa: ootteko syoneet ihan urakalla ja napa ruskannut, kunj syoda saa milloin vaan huvittaa?  :P Oltiin Fuerteventuralla just ihanassa hotellissa (puolihoito) ja todettiin, etta helteella taysihoito haamatkalla olis ihanaa luxusta! Siita vaan juomia tilaileen niin paljon, kuin haluaa, eika tarvii karvistella aamupalan ja illallisen valia, tai ostaa kalliilla lounaita. Ja siella olis sitten kiva, kun ei tarvis rahaa kantaa mukana!

Ah, paasispa jo!!  :-X:)

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin Tamarijnin puolella ja tykättiin kyllä. Huoneet olivat ihan meren rannalla eli hiekka alkoi lähes suoraan parvekkeen alta. Me oltiin toisessa kerroksessa, ekasta kerroksesta olisi päässyt suoraan muutamalla askeleella rantahiekalle. Meri oli siis suoraan edessä.

Tasoltaanhan Divi on hieman parempi ja tyylikkäämpi, mutta on aika lailla makuasia kummasta tykkää enemmän. Asui kummassa tahansa, molempien hotellien palveluita pääsee käyttämään joka tapauksessa.  Tosin me päädyttiin useimmiten "omalle rannalle" eikä jaksettu lähteä Diviin asti.

Vuoden 2007 alusta mun mielestä on tullut muutos, että myös Tamarijnin puolella asuvat saavat aina käyttää myös Divin palveluja. Ennen näin ei ollut,  vaan Divin palveluita sai käyttää  vain jos oli  häämatkalla tai jos maksoi lisämaksua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...