Jump to content
Naimisiin.info

Aruban kokemuksia?


RedPepper

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pakko vielä varmistaa oliko Bucutin superior-huone todellakin niin pettymys kuin joissakin teksteissä annetaan olettaa..Olemme nimittäin itse varanneet juuri Helin matkojen kautta samaisen hotellin saman huoneen, ja aloin miettimään, pitäisikö huonetta sittenkin vaihtaa..Tarkoitus kuitenkin oli saada hieman tavallista parempi huone näin tulevalle häämatkalle..

Lisäksi olen katsellut hotellin Internet-sivuja ja löysin sieltä tiedon, että hotellin alueella tai useampien huoneiden parvekkeille ei saa tupakoida. Tietääkö kukaan pitääkö tämä paikkansa?? Jos varaa huoneen "tupakoivien" puolelta, se luultavammin on siiten se kuluneempi ja ei-niin-remontoitu-versio kuin mitä huonekuvaukset antavat olettaa...mielummin sitten jättää tupakoinnin hotellialueen ulkopuolille, jos sillä pystyy hankkimaan itselleen paremman huoneen... ::)

Link to comment
Share on other sites

Meistä superior-huone ei ainakaan ollut mikään pettymys. Minusta se oli ihana huone! Iso kingsize-sänky oli ihana ja sitten huoneessa oli vielä sohva. pöytä+kaksi tuolia ja tv-taso. Ei mikään kovin iso huone, mutta ei mikään ihan pienikään. Minusta se oli juuri hyvä. Ja loppujen lopuksi eihän siellä hotellihuoneessa aivan älyttömästi tule vietettyä aikaa..

Joo parvekkeella ei saa tupakoida. Sellainen huone täytyy varata erikseen, missä voi polttaa. Muutoin hotellin alueella saa polttaa ihan joka paikassa. Tuhkakuppejakin on ympäriinsä. Meille ei ainakaan tuottanut ongelmia se, ettei parvekkeella saanut polttaa.

Jos tulee jotain kysyttävää lisää, niin vastailen mielelläni!  :)

Link to comment
Share on other sites

Me saatiin automaattisesti tupakoivien puolelta huone. Meillä oli vielä muutenkin hyvä tuuri, sillä saatiin päätyhuone eli oli myös merinäköala.

Voin laittaa kuvan huoneestamme jos ne eivät ole liian isoja tänne, en jaksa alkaa pienentelemään. :D

Link to comment
Share on other sites

vielä noin viikko pitäisi jaksaa pinnistellä ja sitten päästään Aruballe. Tämänkin ketjun (ja muutaman muun eri nettisivuilla) olen jo lukenut moneen kertaan ja haluaisin vaan päästä jo matkalle  :)

Kivaa, kun olette jaksaneet kirjoitella matkakuulumisia, helpottaa edes hieman matkakuumeisia

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin todennäköisesti Aruba kohteena. Takuuvarma aurinko toukokuussa houkutteli, eikä hinnatkaan tunnu olevan mahdottomia. Tällä hetkellä odotellaan tarjouksia matkatoimistoista (SMT, Kaleva Travels ja Area).

Kiitos kaikille jotka olette kirjoittaneet kokemuksia saaresta, mukava lukea.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mennään Bucutiin, varattiin se Honeymoon -paketti. Vaikutti kivalta netissä ja täälläkin sitä on kehuttu. Matka otettiin Arean kautta. Mihin te menette?

Link to comment
Share on other sites

Mennään Bucutiin, varattiin se Honeymoon -paketti. Vaikutti kivalta netissä ja täälläkin sitä on kehuttu. Matka otettiin Arean kautta. Mihin te menette?

Bucutiin mekin mennään, Tjäreborgin kautta. Kovasti sitä on kehuttu ja kuvat on ollu ihan ok. Ainoa kauhistus on se pitkä lento.

Link to comment
Share on other sites

Heippa kaikille,

aurinkoiset, osittain sateiset ja pilviset, mutta ehdottoman lämpimät ja mukavat 10 päivää vietimme Aruballa, Bucutissa. Hotellina Bucuti on hyvä. Meillä oli superior huone - melko suuri ja king size sängyllä varustettu huone, parvekkeeltakin näki rantsuun, kun kurkisti kaiteen vierestä. Palvelu hotellissa oli erittäin ystävällistä ja ripeää - huonepalvelu kävi 2 kertaa päivässä ja lehdet tuotiin lähes päivittäin huoneeseen. Lisäksi he järjestivät kaikki mahdolliset retket, auton vuokraukset, illallispöytävaraukset ym. mitä vain mieleen tuli pyytää. Bucutin oma ravintola oli kohtuullisen hinnakas - aamiainenhan siellä kuuluu hintaan, mutta lounasta tai illallista ajatellen. Me reissasimme jonkin verran saarella ja kävimmekin monissa muissa ravintoloissa. Ranta on aivan vieressä ja sinne sai omat rantapyyhkeet rannalta (pyyhekorttia vastaan) ja aurinkotuolitkin luonnollisesti oli. Uima-allas oli mielestäni ihan ok, ei suuren suuri, muttei pienen pienikään. Lisäksi käytimme hotellin kuntosalia muutamaan otteeseen.

Saarella oli mukava tehdä muutama retki, esim. snorklausta voin suositella lämpimästi!!! Upeat oli näkymät meren alla. Omaan matkakulttuuriimme kuuluu aina auton vuokraaminen ja kiertely omin päin. Aruballa liikenne oli kohtuullista, tienviittoistakin sai selvää, emmekä eksyneet kuin kerran (vrt. Malta, jossa oli useita ongelmia).

Jatkan myöhemmin lisää, nautinnollista matkan odotusta!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
No niin.Ollaan mekin menossa 20.5 Aruballe häämatkalle.Missäs te asutte siellä.

Heh, me ilmottaudumme mukaan samalle lennolle! Tosin vietämme ensin 7 vrk Curacaolla ja sitten tulemme Aruballe ja nimenomaan Bucutiin! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

KLM:n lento Aruballe menee muuten Bonairen kautta, ei Curacaon...

Vai onko Curacaon matkaajilla sitten jatkolento Bonairelta?

Tai niin oli ainakin vielä viime huhtikuussa...

Vaikken ole itse ollut Bucutissa, kuin "vierailulla", niin voin sanoa, että

Aruba oli aivan unelma lomakohde. Todella karu luonnoltaan, ei paratiisimainen, mutta aivan ihana!

ja niin.... Tuulinen!!! Kannattaa liimata hiukset kiinni ;)

Ensimäisenä päivänä opin, että ovesta ei ole ulos lähtemistä, ellei hiukset ole ponnarilla

tai saparoilla :D

Muokattu: , käyttäjä: maar-i
Link to comment
Share on other sites

suosittelen olemaan esim 6vrk curacaolla ja 6vrk aruballa, sillä molemmat saaret on pieniä ja tekemistä kuitenkin aikas vähän... Järkeviä paketteja löytyy tuohon yhdistelmäänkin, tosin moni matkatoimisto ei myy saarten välistä lentoa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...