Jump to content
Naimisiin.info

Kreikan Parga


Guest Milkku

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 years later...

8.7.2013 Lähdemme Pargaan häämatkalle ja hotelli on Enetiko :-X Ei jaksais sitten millään odottaa... Alustavasti ollaan jo suunniteltu mm. meteoran ja Albanian retkeä.. Onkohan näkemisen ja rankan reissun arvoiset paikat? Viikko on kuitenkin aika lyhyt aika, mutta silti olisi kiva vähän reissata, kun ei olla pelkkiä rannalla makoilijoita, vaikka sitäkin tottakai lomalta halutaan.

Onko muita Pargaan lähtijöitä ensi kesänä? Kertokaahan toki muutkin tuoreita kokemuksia :)

Link to comment
Share on other sites

Edullisempi taitaa olla kuin Greg's. Isompi myös. Aristassa on myös lihatiski ja taitaa paikalliset hakea sieltä ruokatarvikkeet. Liikenteen äänistä saattaa häiritä muutamat mopot, joista puuttuu kokonaan äänenvaimentimet. Ajavat kylän läpi yleensä yhden maissa yöllä. Jos ei sitten paikallinen tuttu ole täyttänyt pakoputkia polyuretaanivaahdolla, kuten uhkasi.

Link to comment
Share on other sites

Romanttien paikka riippuu ihan mitä pitää romanttisena.

Me ollaan vakioasiakkaita Thomaksen paikassa "linja-autoaseman" vieressä. Ei ole kummasen näköinen, eikä ole näköaloja mutta hyvää ruokaa saa. Yleensä syömme giros pitat (iso ja normaali+limut 8€). Myös päivän erikoinen (jos sitä sattuu olemaan) kannattaa ottaa. Ei yleensä ole listalla. Iltaisin siellä on isolla screenillä urheilua. Illalla on paikallisia syömässä ja hakevat myös giros pitoja mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Vintage13: Meteora on mahtava. Kävimme viime syksynä ja ensi syksyksi suunniteltiin uutta reissua. Ajateltiin käydä yksi luostari kerrallaan. Pitää vaan muistaa kunnioittaa sääntöjä eli shortsit on kielletty niin miehillä kuin naisilla. Naisilla ei saa olla housuja tai paljastavia asuja. Minulla oli kietaisuhame (caprien päällä) ja ohut pitkähihainen paita. Miehelläni oli farkut ja ohut kauluspaita. Kuuma tuli mutta oli sen arvoista. Albaniasta en tiedä muuta kuin että tiet ovat kurjassa kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

200cc skootterilla ollaan aina ajeltu. Seurassa on ollut 50cc skootterilla porukkaa ja hyvin hekin ovat perille päässeet. Joella on hyvä olla kengät, kun kivet saattavat olla teräviä. Meillä on ollut feikki-crocs:t. Itselläni on ollut sellaiset vaatteet, jotka kuivuvat nopeasti ja alla bikinit. Pyyhe on ollut skootterilla. Skootterin satulan alle jätetään kaikki mikä ei siedä vettä. Kannattaa mennä paikalle aamupäivästä niin ei ole niin paljoa porukkaa. Jos haluaa paikan päällä syödä tai juoda jotain niin ei kannata jäädä joen varrella oleviin paikkoihin, ovat melko kalliita. Glikin kylällä on teiden risteyksessä halpa paikka (frapet oli viime syksynä 1€).

 

Pargasta joelle on noin 30km.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...